Karamarko, vlada i Hasanče sve klimaviji...
Page 9 of 19
Page 9 of 19 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14 ... 19
Re: Karamarko, vlada i Hasanče sve klimaviji...
Da si u kuhinji duh bi imao miraIvyTeasdale wrote:longi se ionako samo divi mom bespolnom duhu 8-)n_razbojnik wrote:IvyTeasdale wrote:Blah..suplje rijeci i prazne prijetnje...:D
I ti si upravo kažnjena interakcijom bez fizičkog kontakta sa longijem
n_razbojnik- Posts : 11441
2014-04-14
pih,samo ste ljubomorni na samu pomisao o toj atomskoj kombinaciji..8-)n_razbojnik wrote:Jest, ona vapi za kaznom a on ima potrebu kaznitiFénix wrote:Dobar su oni par.n_razbojnik wrote:IvyTeasdale wrote:Blah..suplje rijeci i prazne prijetnje...:D
2014-04-11
Svađaju se i mire se.n_razbojnik wrote:Jest, ona vapi za kaznom a on ima potrebu kaznitiFénix wrote:Dobar su oni par.n_razbojnik wrote:IvyTeasdale wrote:Blah..suplje rijeci i prazne prijetnje...:D
Guest- Guest
neka ti ne smeta taj odnos...:Dn_razbojnik wrote:Da si u kuhinji duh bi imao miraIvyTeasdale wrote:longi se ionako samo divi mom bespolnom duhu 8-)n_razbojnik wrote:IvyTeasdale wrote:Blah..suplje rijeci i prazne prijetnje...:D
2014-04-11
Trenutno su mi muda prazna pa bi odgovor bio u ezekielovom stilu : Pa i ne baš.Fénix wrote:Dobar su oni par.n_razbojnik wrote:IvyTeasdale wrote:Blah..suplje rijeci i prazne prijetnje...:D
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
a venerin brijegdeda getting old wrote:imam vizije kad šetam pod mjesečinom, vidim sebe na vrhu svijeta, puše lagan povjetarac, prohladan svjež zrak pun kisika, ugodan za disanje punim plućima, na obzoru sunce se probija jer će tek zora, a meni s desna blješti prelijepa crvena venerar_nevjesta wrote:skočiš na prozor, odlakaviš i malo zavijaš?deda getting old wrote:pun mjesec i mjesečina ima drugačiji utjecaj na procese od sunca i svijetlosti
2014-04-18
Vas dvojica to prosuđujete po vasem burnom odnosu?Fénix wrote:Svađaju se i mire se.n_razbojnik wrote:Jest, ona vapi za kaznom a on ima potrebu kaznitiFénix wrote:Dobar su oni par.n_razbojnik wrote:IvyTeasdale wrote:Blah..suplje rijeci i prazne prijetnje...:D
Mi smo mirne naravi B-)
2014-04-11
Nimalo, mi smo za ljubav, ma kakva bilaIvyTeasdale wrote:pih,samo ste ljubomorni na samu pomisao o toj atomskoj kombinaciji..8-)n_razbojnik wrote:Jest, ona vapi za kaznom a on ima potrebu kaznitiFénix wrote:Dobar su oni par.n_razbojnik wrote:IvyTeasdale wrote:Blah..suplje rijeci i prazne prijetnje...:D
2014-04-14
deda getting old wrote:imam vizije kad šetam pod mjesečinom, vidim sebe na vrhu svijeta, puše lagan povjetarac, prohladan svjež zrak pun kisika, ugodan za disanje punim plućima, na obzoru sunce se probija jer će tek zora, a meni s desna blješti prelijepa crvena venerar_nevjesta wrote:skočiš na prozor, odlakaviš i malo zavijaš?deda getting old wrote:pun mjesec i mjesečina ima drugačiji utjecaj na procese od sunca i svijetlosti
Treba tebe zveknut lopatom.
Guest- Guest
znam..samo se nastavite voljeti..nema mjesta sramu..vidim da se dobro slazete :Dn_razbojnik wrote:Nimalo, mi smo za ljubav, ma kakva bilaIvyTeasdale wrote:pih,samo ste ljubomorni na samu pomisao o toj atomskoj kombinaciji..8-)n_razbojnik wrote:Jest, ona vapi za kaznom a on ima potrebu kaznitiFénix wrote:Dobar su oni par.n_razbojnik wrote:IvyTeasdale wrote:Blah..suplje rijeci i prazne prijetnje...:D
2014-04-11
Kako rekoh radije ćeš se pokušati potući sa mnom nego otvoriti oči i vidjeti jasnu sliku koja ne može biti jasnija. Jebiga ako to napraviš onda nastaje kuršlus u glavi jer ne možeš biti u krivu a i dobar dio života se zasniva na zabludama kojih bi se trebala odrećir_nevjesta wrote:nemam običaj jurišati na nepostojeće i nevidljive vjetrenjače, a tebe i mnoge druge interesno su navukli na ponašanje slično nekome tko ne želi rabiti šibice, zato što se njima možda može izazvati požartre911 wrote:Da ne stavljam dalje jer ono što se može vidjeti je sve samo ne nešto prirodno i normalno ali eto to su sve bili divni i krasni ljudi kada su eto počeli svoja "prava" tražiti i uopće se nisu promjenili od tada do danas kako se može na slikama vidjeti
Guest- Guest
Dobro ste ih pročitali. No za Ivu to je ipak samo igra, kod longija to nije povremena igra nego konstanta.n_razbojnik wrote:Jest, ona vapi za kaznom a on ima potrebu kaznitiFénix wrote:Dobar su oni par.n_razbojnik wrote:IvyTeasdale wrote:Blah..suplje rijeci i prazne prijetnje...:D
Guest- Guest
prckov wrote:a venerin brijegdeda getting old wrote:imam vizije kad šetam pod mjesečinom, vidim sebe na vrhu svijeta, puše lagan povjetarac, prohladan svjež zrak pun kisika, ugodan za disanje punim plućima, na obzoru sunce se probija jer će tek zora, a meni s desna blješti prelijepa crvena venerar_nevjesta wrote:skočiš na prozor, odlakaviš i malo zavijaš?deda getting old wrote:pun mjesec i mjesečina ima drugačiji utjecaj na procese od sunca i svijetlosti
Dobar je za tebe i Široki brijeg. Do Venere nemaš vremena.
Guest- Guest
predlažem isto...longi neće dugo čekati, ispražnjen je, ali do iduće seanse moraš se više potruditi...a biti će i on na nivouIvyTeasdale wrote:znam..samo se nastavite voljeti..nema mjesta sramu..vidim da se dobro slazete :Dn_razbojnik wrote:Nimalo, mi smo za ljubav, ma kakva bilaIvyTeasdale wrote:pih,samo ste ljubomorni na samu pomisao o toj atomskoj kombinaciji..8-)n_razbojnik wrote:Jest, ona vapi za kaznom a on ima potrebu kaznitiFénix wrote:Dobar su oni par.n_razbojnik wrote:IvyTeasdale wrote:Blah..suplje rijeci i prazne prijetnje...:D
2014-04-14
Jer tebe život nije naučio kako biti sretan, sreću tražiš u drugima umjesto u sebi, pa kad vidiš mene onda te to uznemiri.Usne Stjepana Gnječa wrote:Treba tebe zveknut lopatom.deda getting old wrote:imam vizije kad šetam pod mjesečinom, vidim sebe na vrhu svijeta, puše lagan povjetarac, prohladan svjež zrak pun kisika, ugodan za disanje punim plućima, na obzoru sunce se probija jer će tek zora, a meni s desna blješti prelijepa crvena venerar_nevjesta wrote:skočiš na prozor, odlakaviš i malo zavijaš?deda getting old wrote:pun mjesec i mjesečina ima drugačiji utjecaj na procese od sunca i svijetlosti
Guest- Guest
Burnom odnosu? E ovo je nešto novo za mene...IvyTeasdale wrote:Vas dvojica to prosuđujete po vasem burnom odnosu?Fénix wrote:Svađaju se i mire se.n_razbojnik wrote:Jest, ona vapi za kaznom a on ima potrebu kaznitiFénix wrote:Dobar su oni par.n_razbojnik wrote:IvyTeasdale wrote:Blah..suplje rijeci i prazne prijetnje...:D
Mi smo mirne naravi B-)
Lako za narav dok je tu kemija.
Guest- Guest
da,za vas dvojicu..nema te strasti do one u muskoj ljubavi..;-)n_razbojnik wrote:predlažem isto...longi neće dugo čekati, ispražnjen je, ali do iduće seanse moraš se više potruditi...a biti će i on na nivouIvyTeasdale wrote:znam..samo se nastavite voljeti..nema mjesta sramu..vidim da se dobro slazete :Dn_razbojnik wrote:Nimalo, mi smo za ljubav, ma kakva bilaIvyTeasdale wrote:pih,samo ste ljubomorni na samu pomisao o toj atomskoj kombinaciji..8-)n_razbojnik wrote:Jest, ona vapi za kaznom a on ima potrebu kaznitiFénix wrote:Dobar su oni par.n_razbojnik wrote:IvyTeasdale wrote:Blah..suplje rijeci i prazne prijetnje...:D
2014-04-11
Zaista, tako prosuđuješ potencijalne partnerice...zapamti ovaj trenutak i nemoj da te ponese prije nego izvršiš posao Svete emancipacijske inkvizicijeRayMabus wrote:Trenutno su mi muda prazna pa bi odgovor bio u ezekielovom stilu : Pa i ne baš.Fénix wrote:Dobar su oni par.n_razbojnik wrote:IvyTeasdale wrote:Blah..suplje rijeci i prazne prijetnje...:D
2014-04-14
Nikad ne reci nikad, ali ovaj puta ću moratiIvyTeasdale wrote:da,za vas dvojicu..nema te strasti do one u muskoj ljubavi..;-)n_razbojnik wrote:predlažem isto...longi neće dugo čekati, ispražnjen je, ali do iduće seanse moraš se više potruditi...a biti će i on na nivouIvyTeasdale wrote:znam..samo se nastavite voljeti..nema mjesta sramu..vidim da se dobro slazete :Dn_razbojnik wrote:Nimalo, mi smo za ljubav, ma kakva bilaIvyTeasdale wrote:pih,samo ste ljubomorni na samu pomisao o toj atomskoj kombinaciji..8-)n_razbojnik wrote:Jest, ona vapi za kaznom a on ima potrebu kaznitiFénix wrote:Dobar su oni par.n_razbojnik wrote:IvyTeasdale wrote:Blah..suplje rijeci i prazne prijetnje...:D
2014-04-14
Pa ne prosuđujem ja nikoga. Ja se samo ponašam normalno. Vozim po rasporedu. Kao vlak. Dođem na stanicu .....ako se ne ukrcaš na vrijeme ....prošo voz.n_razbojnik wrote:Zaista, tako prosuđuješ potencijalne partnerice...zapamti ovaj trenutak i nemoj da te ponese prije nego izvršiš posao Svete emancipacijske inkvizicijeRayMabus wrote:Trenutno su mi muda prazna pa bi odgovor bio u ezekielovom stilu : Pa i ne baš.Fénix wrote:Dobar su oni par.n_razbojnik wrote:IvyTeasdale wrote:Blah..suplje rijeci i prazne prijetnje...:D
Last edited by RayMabus on Wed 25 May - 19:47; edited 1 time in total
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
osjeca se kemija između vas..naravi ce se lako uskladit,ljubav pobjeđuje sve..drzim palceve 8-)Fénix wrote:Burnom odnosu? E ovo je nešto novo za mene...IvyTeasdale wrote:Vas dvojica to prosuđujete po vasem burnom odnosu?Fénix wrote:Svađaju se i mire se.n_razbojnik wrote:Jest, ona vapi za kaznom a on ima potrebu kaznitiFénix wrote:Dobar su oni par.n_razbojnik wrote:IvyTeasdale wrote:Blah..suplje rijeci i prazne prijetnje...:D
Mi smo mirne naravi B-)
Lako za narav dok je tu kemija.
2014-04-11
Page 9 of 19 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14 ... 19
Similar topics
» Karamarko i vlada na komemoraciji u Jasenovcu
» '' Karamarko: Ova Vlada će sigurno preživjeti, ali Božo Petrov više neće biti dio nje ''
» Građanin Karamarko izrazio zabrinutost zbog gluposti koje priča prvi potpredsjednik Vlade Karamarko
» Plenkijeva vlada je jedna od najgorih vlada od Milke Planinc na ovamo
» Vule se ne da:'I dalje tvrdim da je Plenkoviceva vlada ustaska vlada'
» '' Karamarko: Ova Vlada će sigurno preživjeti, ali Božo Petrov više neće biti dio nje ''
» Građanin Karamarko izrazio zabrinutost zbog gluposti koje priča prvi potpredsjednik Vlade Karamarko
» Plenkijeva vlada je jedna od najgorih vlada od Milke Planinc na ovamo
» Vule se ne da:'I dalje tvrdim da je Plenkoviceva vlada ustaska vlada'
Page 9 of 19