ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Karamarko, vlada i Hasanče sve klimaviji...

Page 5 of 19 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12 ... 19  Next

Go down

Karamarko, vlada i Hasanče sve klimaviji... - Page 5 Empty Re: Karamarko, vlada i Hasanče sve klimaviji...

Post by Guest Thu 26 May - 0:38

r_nevjesta wrote:
tre911 wrote:
INCEST U Španjolskoj i Portugalu dopušten, a u Irskoj - doživotni zatvor > Slobodna Dalmacija

ZA INCEST I NEKROFILIJU: Politička stranka u Švedskoj želi legalizirati tabue – Net.hr

Njemačka želi zabraniti seks sa životinjama, zoofili se protive > Slobodna Dalmacija

Ti budi i dalje sljepa a lijepo sam ti napisao da se ne blamiraš dalje i da sve ide tokom kako sam ti i naveo još tamo na net.hr u našim raspravama gdje si uvijek gurala nosinu visoko i poljubila sa istim zemlju nakon određenog vremena B-)
ok, ti zbilja nisi sav svoj, definitivno :D
gdje ti tu vidiš Hrvatsku, sitnozubi slijepče?
Pa pričao sam ti tada za globalni plan nesrećo a to sve ulazi na mala vrata u RH. Pa neće valjda kod nas krenuti takvo što, mi samo "sljedimo" trendove :doh

Sjećaš li se da sam tada pisao da će po ključu po kojemu priznaju pederluk u svim oblicima to isto tražiti sve druge nastrane osobe i imati će potpuno pravo na to jer će u protivnom biti diskriminirane u odnosu na pedere koji po istim kriterijima ostvaruju svoja "prava", od pedofila do nekrofila, zoofila i incesta no i tada i danas ti ćeš prije zatvoriti oči i pokušati verbalnom tučom opravdati neki svoj stav nego otvoriti oči i pogledati realnost i uhvatiti se u koštac sa istom.

Guest
Guest

Back to top Go down

Karamarko, vlada i Hasanče sve klimaviji... - Page 5 Empty Re: Karamarko, vlada i Hasanče sve klimaviji...

Post by neva Thu 26 May - 0:39

epikur37 wrote:Pa sam on nije problem nego ono što predstavlja u politici nove vlasti.

A ta politika karamarkovog hadezea je posve jasno ušla u pravašku maticu. I tu je Hasanbegovićevo značenje, koje se posebno odražava na prostor BiH s evociranjem hrvatsko-muslimanskog saveza za vrijeme NDH koje se sada prenosi na daytonsku BiH s katastrofalnim posljedicama za Hrvate tamo ali u konačnici i samu RH.
Karamarku i HDZ-u nužno trebaju svi birači desnice, pa i oni ekstremniji, a to su u našim okvirima pravaši
i sam si lako mogao vidjeti da se sva ona nabrijana predizborna galama na koju su pravašima curile sline (lustracija, popisi 'nepodobnih', najave progona, procesa, zatvaranja i sl.) stišala i istopila gotovo odmah nakon izbora, kad više nije bila oportuna

koketiranje s muslimanima doživljavam u tom kontekstu, iz toga ni u BiH neće biti ništa, to je samo prolazna interesna simbioza.. ali da, dugoročno bi bila štetna za hrvatski korpus u BiH, koji je već ionako u opadanju
neva
neva

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Guest Thu 26 May - 0:40

Fénix wrote:
n_razbojnik wrote:Od ljubavi se ne živi
:20 Ljubav je samo sustav, motor, generator, koji se u ovom društvu ne koristi kako bi se cjelokupna produktivnost digla u nebesa. Na Zapadu se degeneracijom došlo do toga da je ljubav sve ono što ona nikad nije ni bila niti će biti.
:tu :tu :tu :tu :tu :tu
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Thu 26 May - 0:40

n_razbojnik wrote:
Fénix wrote:
:20 Ljubav je samo sustav, motor, generator, koji se u ovom društvu ne koristi kako bi se cjelokupna produktivnost digla u nebesa. Na Zapadu se degeneracijom došlo do toga da je ljubav sve ono što ona nikad nije ni bila niti će biti.
Sve je ljubav i mi smo za ljubav...a uz to može biti i vrlo unosna
Da, najbolje se vidi u Libiji, Siriji, Ukrajini i Iraku. Sve pršti i cvjeta.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by prckov Thu 26 May - 0:41

n_razbojnik wrote:
Fénix wrote:
Sve je ljubav i mi smo za ljubav...a uz to može biti i vrlo unosna
ma pusti
prckov
prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by n_razbojnik Thu 26 May - 0:42

epikur37 wrote:
n_razbojnik wrote:
epikur37 wrote:
r_nevjesta wrote:
epikur37 wrote:Pa nije problem što je hasanče musliman, problem je što je pravaš pa onda i musliman.
mislim da je Hasanbegović najmanji od svih problema, on je nebitan i postavljen je samo zato da skrene ionako slabe tokove novca za kulturu s  nepoćudnih kulturnjaka prema nekim izabranima, da i oni nešto uberu.. a i prošla vlast je učinila isto
zbilja ne razumijem toliki animozitet prema njemu.. pravaš, pa što, nije on taj koji odlučuje o ičemu bitnom

Pa sam on nije problem nego ono što predstavlja u politici nove vlasti.

A ta politika karamarkovog hadezea je posve jasno ušla u pravašku maticu. I tu je Hasanbegovićevo značenje, koje se posebno odražava na prostor BiH s evociranjem hrvatsko-muslimanskog saveza za vrijeme NDH koje se sada prenosi na daytonsku BiH s katastrofalnim posljedicama za Hrvate tamo ali u konačnici i samu RH.

šizofrenija na najjače

Ovdje sam ja vještak, a ti ako anstaviš gluposti možda ispadneš samo intelektualno zakinut  ;)
Ipak bih svejedno probao

A ta politika karamarkovog hadezea je posve jasno ušla u pravašku maticu

Predstavlja ministarstvo kulture, sektor važan kao sporedna cesta na Grenlandu, i kao jedini pripadnik te neke ex pravaške struje (jer lik je HDZovac) koji sudjeluje u izvršnoj vlasti iti je blizak istoj, jerbo tko ej drugi? Pravaška matica su koji ljudi? Ilčić? Onaj brko? Koalicijski partneri koji su važni onoliko koliko im stožerna dopusti, a to je dok ne pritegne lanac i opet gdje soni niti takvi u vlasti. Gdje su uopće? Gdje je bivši obavještajac kojeg prezireš dok drugog štuješ u sprezi sa pravašima osim ako nisu kratkotrajne koristi, kada?

Male
2014-04-15

Back to top Go down

Post by RayMabus Thu 26 May - 0:44

r_nevjesta wrote:
epikur37 wrote:Pa sam on nije problem nego ono što predstavlja u politici nove vlasti.

Karamarku i HDZ-u nužno trebaju svi birači desnice, pa i oni ekstremniji, a to su u našim okvirima pravaši
i sam si lako mogao vidjeti da se sva ona nabrijana predizborna galama na koju su pravašima curile sline (lustracija, popisi 'nepodobnih', najave progona, procesa, zatvaranja i sl.) stišala i istopila gotovo odmah nakon izbora, kad više nije bila oportuna

koketiranje s muslimanima doživljavam u tom kontekstu, iz toga ni u BiH neće biti ništa, to je samo prolazna interesna simbioza.. ali da, dugoročno bi bila štetna za hrvatski korpus u BiH, koji je već ionako u opadanju
To je strateđi.

Dajemo vjetar u leđa socijal wehabdijama .......tako da se svrbi usheru.

Šta se više usheru više su spremniji na ustupke.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by n_razbojnik Thu 26 May - 0:45

Ma strateđi, da je bar

Male
2014-04-15

Back to top Go down

Post by prckov Thu 26 May - 0:47

epi, nemozemo mi bosanci sudit o HR politici kroz prizmu trećeg, iskrivi se slika

prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by neva Thu 26 May - 0:48

tre911 wrote:Pa pričao sam ti tada za globalni plan nesrećo a to sve ulazi na mala vrata u RH. Pa neće valjda kod nas krenuti takvo što, mi samo "sljedimo" trendove :doh
pa ti urlaš, vičeš i pljuješ unaprijed i na neviđeno, iako se kod nas još i na gejeve gleda poprijeko, a kamo li na neke druge nabrojene stvari?! bravo :D
neva
neva

2014-04-12

Back to top Go down

Post by RayMabus Thu 26 May - 0:48

n_razbojnik wrote:Ma strateđi, da je bar
Naravno da je strateđi.

Prvo ljudi koji vucu konce nikad nisu na tv.

A drugo :

Đokić: Srbija odvlači investitore od RS-a

Srbiji nije u interesu ekonomski jaka BiH a to podrazumjeva i RS ....iako je oni formalno zadržavaju da mogu kocit napredak BiH.

Taj njihov plan omogucava nama da ......ekonomski zgrabimo i zapadni dio RS koji nam je bitan.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by epikur37 Thu 26 May - 0:50

n_razbojnik wrote:
epikur37 wrote:
n_razbojnik wrote:
epikur37 wrote:
r_nevjesta wrote:
epikur37 wrote:Pa nije problem što je hasanče musliman, problem je što je pravaš pa onda i musliman.
mislim da je Hasanbegović najmanji od svih problema, on je nebitan i postavljen je samo zato da skrene ionako slabe tokove novca za kulturu s  nepoćudnih kulturnjaka prema nekim izabranima, da i oni nešto uberu.. a i prošla vlast je učinila isto
zbilja ne razumijem toliki animozitet prema njemu.. pravaš, pa što, nije on taj koji odlučuje o ičemu bitnom

šizofrenija na najjače

Ovdje sam ja vještak, a ti ako anstaviš gluposti možda ispadneš samo intelektualno zakinut  ;)
Ipak bih svejedno probao

A ta politika karamarkovog hadezea je posve jasno ušla u pravašku maticu

Predstavlja ministarstvo kulture, sektor važan kao sporedna cesta na Grenlandu, i kao jedini pripadnik te neke ex pravaške struje (jer lik je HDZovac) koji sudjeluje u izvršnoj vlasti iti je blizak istoj, jerbo tko ej drugi? Pravaška matica su koji ljudi? Ilčić? Onaj brko? Koalicijski partneri koji su važni onoliko koliko im stožerna dopusti, a to je dok ne pritegne lanac i opet gdje soni niti takvi u vlasti. Gdje su uopće? Gdje je bivši obavještajac kojeg prezireš dok drugog štuješ u sprezi sa pravašima osim ako nisu kratkotrajne koristi, kada?

Predstavlja ministarstvo kulture a ordinira po ideološkim temama, kadrovskim politikama javnih servisa , agencija i ustanova!?

Nije on neki kustos muzeja u Sisku nego ministar koji očito zahvaća institucije i kadrove od javnog značaja a pored toga istupa individualno ideološki.

On je postavljen da evocira određene pravaške baštine. Tu nema dileme.

epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by epikur37 Thu 26 May - 0:51

prckov wrote:epi, nemozemo mi bosanci sudit o HR politici kroz prizmu trećeg, iskrivi se slika

Ja mogu, barem jednim važnijim dijelom.

A vama kojima je važnije naganjenje sa Zoranom Pusićom, ćirilicom i mrskim srbima ostavljam slobodan izbor...

epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Guest Thu 26 May - 0:53

kic wrote:
r_nevjesta wrote:
kic wrote:sex nam je najmanji problem, sexa nema (vidi dedalus@)
ma sex je u RH out, sex je zlo, in je askeza, apstinencija i isključivo prokreacija B-)

ili dobis ovako nes: http://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=black&id=895608

vidiš li ti pun mjesec vani kako sja? tako je blizu, nadohvat ruke i nekako topao
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by epikur37 Thu 26 May - 0:53

Bokte, HR politika urniše Hercegbosnu a hercegbosancima važnija urša raukar, titova ulica i slično :D ajme :D
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by RayMabus Thu 26 May - 0:55

epikur37 wrote:Bokte, HR politika urniše Hercegbosnu a hercegbosancima važnija urša raukar, titova ulica i slično :D ajme :D
Pa zato imamo bečane .......

Predstavništvo Grada Beča u Sarajevu, Eurocomm PR Sarajevo, reorganizirano je i nikad nije bilo bolje, istaknuto je danas na svečanom otvaranju novih prostorija Ureda u zgradi UNITIC-a u Sarajevu.

http://www.klix.ba/vijesti/bih/svecano-otvorene-nove-prostorije-predstavnistva-beca-u-sarajevu/160524098
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest Thu 26 May - 0:57

r_nevjesta wrote:hrvatski korpus u BiH, koji je već ionako u opadanju

ljudi vide samo jednu dimenziju u kojoj je napredak moguće ostvariti jedino prostornim širenjem, ne vide onu drugu dimenziju tj. vrijeme i mogućnosti koje ono daje za progres
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by n_razbojnik Thu 26 May - 0:58

epikur37 wrote:

Predstavlja ministarstvo kulture a ordinira po ideološkim temama, kadrovskim politikama javnih servisa , agencija i ustanova!?  

Nije on neki kustos muzeja u Sisku nego ministar koji očito zahvaća institucije i kadrove od javnog značaja a pored toga istupa individualno ideološki.

On je postavljen da evocira određene pravaške baštine. Tu nema dileme.

ideološki naklapati je popularno i poželjno u hr politici, to što su njegovi stavovi ponekad drugačiji od tvojih ne čini ga izuzetkom od ostalih već ti je samo upadljiviji mada se čovjek otakako je izvučen iz pozadine samo jednom ideološki pokušavao opredijeliti dočekan je na nož i to ga prati svakim danom od tada da gomile pepela ne pomažu u tom segmentu...

kadrovski se petljajo samo u vijeće za elektroničke medije koje je bilo u jasnom sukobu interesa i zakonskoj koliziji

Male
2014-04-15

Back to top Go down

Post by epikur37 Thu 26 May - 0:59

deda getting old wrote:

ljudi vide samo jednu dimenziju u kojoj je napredak moguć samo prostornim širenjem, ne vide onu drugu dimenziju tj. vrijeme i mogućnosti koje ono daje za progres

To deda, treba staviti što veću koncentraciju ljudi na što manji protor u tom će rast i gravitacja a ona će privuć ekonomiju i eto još desetak grafikona i projekcija :D
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Guest Thu 26 May - 0:59

r_nevjesta wrote:
deda getting old wrote:
r_nevjesta wrote:To ti sama komuniciraš, možda i podsvjesno, mislim da tvoj izbor avatara npr. nije slučajan.
nije, izabrala sam ga namjerno, zdrava i pri punoj svijesti :D (ok, znam što hoćeš reći)
a ono s nabijanjem krivnje sam se šalila, nisam podložna osjećaju krivnje, kajanju i takvim stvarima
život je prekratak da bi se potrošio na plakanje zbog svojih ili tuđih gluposti

Na mom avataru nećete nikad vidjeti što je, skriveno vam je ravno pred nosom.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus Thu 26 May - 1:00

deda getting old wrote:

ljudi vide samo jednu dimenziju u kojoj je napredak moguće ostvariti jedino prostornim širenjem, ne vide onu drugu dimenziju tj. vrijeme i mogućnosti koje ono daje za progres
Najbolja ce bit ona dimenzija kad srpska potpuno ekonomski i demografski krahira a mi je u zamjenu za dobra po jeftinoj cijeni zadržimo u entitetskim granicama.

lol!
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 5 of 19 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12 ... 19  Next

Back to top

- Similar topics