pravo na izbor/život
Page 26 of 34
Page 26 of 34 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 30 ... 34
Re: pravo na izbor/život
Stanojko wrote:Bila ti ili ne, za ovakvu guzu vredi cak i pesmu napisati.. :)Noor wrote:Stanojko wrote:Ja i dalje sumnjam da je jordanska kraljica stavila svoju fotku... Predobro je da bi bilo istina..vuksadinare wrote:pa imas fotke kraljica evve i noor...tu je jos trinity..ali iz profila..ostale u avatar stavljaju navlakuseStanojko wrote:Tja, jedino da napravimo takmicenje za mis foruma... Svaka po reprezentativnu fotku pa anketa...
da..to je moja navlakuša..jel tak vučino?
ajde, da vidim kolki ti je pesnički dar
Guest- Guest
asilovski wrote:pa tvoj je faličan jer je apsurdan ili kako bi srbi rekli babe i žabe, a prije svega moraš stvoriti uvjete da nitko i ne poćeli pobaciti a ne u situaciji kada pola Slavnije ide zauvijek iz svojeg doma organizirati isusovački spin dernek, osim toga TTTIP-e će imati puno više utjecaja nego 2000 pobačaja godišnje od kojih je pola ili djeca ili bolestimarcellus wrote:asilovski wrote:ne samo progoni nego nagoni da isti obavi ilegalnodeda getting old wrote:frakcija wrote:Treba nastojati da se nikada ne stvori društvena atmosfera i javno mijenje u kojem je abortus neštetan, jednostavan, praktičan i bezazlen čin.
Pobačaj nije štetan, nama nikakvih posljedica po tijelo ili psihu žene, to je zahvat poput uklanjanja madeža s kože. Društvo koje pak progoni ženu zbog pobačaja ima jako štetno djelovanje na njeno zdravlje i dobrobit.
pa i zabrana prodaje heroina nagoni đankoze da isti nabavljaju ilegalno, a zabrana pljačke banaka je veliki rizik za pljačkaše banaka može ih neko upucat
argument je faličan
nisu babe i žabe nego je nemoguće pravdati legalizaciju bilo čega time što će to ljudi ionako raditi uz veći rizik po sebe i zdravlje.
marcellus wrote:asilovski wrote:ne samo progoni nego nagoni da isti obavi ilegalnodeda getting old wrote:frakcija wrote:Treba nastojati da se nikada ne stvori društvena atmosfera i javno mijenje u kojem je abortus neštetan, jednostavan, praktičan i bezazlen čin.
Pobačaj nije štetan, nama nikakvih posljedica po tijelo ili psihu žene, to je zahvat poput uklanjanja madeža s kože. Društvo koje pak progoni ženu zbog pobačaja ima jako štetno djelovanje na njeno zdravlje i dobrobit.
pa i zabrana prodaje heroina nagoni đankoze da isti nabavljaju ilegalno, a zabrana pljačke banaka je veliki rizik za pljačkaše banaka može ih neko upucat
argument je faličan
Radi se o tome da se ovdje ugrožava život žene koja je možda došla u tu situaciju jer nema podršku partnera, obitelji, okoline...
mrincredible-
2014-04-16
marcellus wrote:
nisu babe i žabe nego je nemoguće pravdati legalizaciju bilo čega time što će to ljudi ionako raditi uz veći rizik po sebe i zdravlje.
pobačaj nije štetan, abortus ne oštećuje zdravlje žene niti njenu dobrobit
Guest- Guest
Samo na pp...Noor wrote:Stanojko wrote:Bila ti ili ne, za ovakvu guzu vredi cak i pesmu napisati.. :)Noor wrote:Stanojko wrote:Ja i dalje sumnjam da je jordanska kraljica stavila svoju fotku... Predobro je da bi bilo istina..vuksadinare wrote:pa imas fotke kraljica evve i noor...tu je jos trinity..ali iz profila..ostale u avatar stavljaju navlakuseStanojko wrote:Tja, jedino da napravimo takmicenje za mis foruma... Svaka po reprezentativnu fotku pa anketa...
Glupost koju ni osnovnoškolci ne puše.Eva wrote:Ak je abortus ubojstvo onda je drkanje genocid.
Guest- Guest
Majkomila...Vuk se otuširao zbog tebeNoor wrote:Stanojko wrote:Bila ti ili ne, za ovakvu guzu vredi cak i pesmu napisati.. :)Noor wrote:Stanojko wrote:Ja i dalje sumnjam da je jordanska kraljica stavila svoju fotku... Predobro je da bi bilo istina..vuksadinare wrote:pa imas fotke kraljica evve i noor...tu je jos trinity..ali iz profila..ostale u avatar stavljaju navlakuseStanojko wrote:Tja, jedino da napravimo takmicenje za mis foruma... Svaka po reprezentativnu fotku pa anketa...
Kermit-
2014-04-17
mrincredible wrote:
Radi se o tome da se ovdje ugrožava život žene koja je možda došla u tu situaciju jer nema podršku partnera, obitelji, okoline...
nekoć su rađale po 5-6 pa bi onda kasnije djeca umrla od gladi, priroda bi obavila post-porođajni abortus svojim specijalnim metodama
od kad je čovjek uzeo kontrolu u svoje ruke, gladi više nema
Guest- Guest
Sanja Orešković i Željka Markić organizirali kontra prosvjed ‘Maršu protiv Monsanta i TTIP-a’!
GLAVNI ELEKTRONSKI MEDIJI I PORTALI U SLUŽBI NACISTA!
HRT je nakon dugo vremena oprao svoj obraz! Najavio je prosvjedni skup protiv Monsanta i TTIP-a.
NOVA TV, RTL, Vlada RH, Jutarnji, Večernji, Slobodna Dalmacija, 24 sata, Index ,Telegram….. ni jedne jedine jebene riječi ili najave velikog protestnog marša protiv Monsanta i TTIP-a koji se danas organizira u 300-tinjak država svijeta , sporazuma koji su europskoj uniji spremili na potpis hazarski židovi, masoni, homoseksualci, pedofili, jednom riječju -Sodoma i Gomora novog svjetskog poretka koji planiraju uništiti 90 % stanovništva.
Zločinci ne bi imali nikakvih izgleda u svom naumu da nije ovih gore nabrojenih protuhrvatskih domaćih medija i političara koji pod krinkom antifašizma i demokracije provode medijski fašizam pokorno služeći svojim gospodarima koji ih za to bogato daruju.
Jedan od njih je i instalirani premijer Orešković koji je ženi Sanji navukao majicu ‘hod za život’ i poslao je da se pridruži, kako je netko zgodno komentirao, GMO Markićki.
Gospođo Orešković zar nije dovoljno što nas vaš suprug pravi budalama pa je i vas ubacio u igru da dodatno zatupljujete pošteni i nažalost, naivni hrvatski puk.
Je li vam suprug možda rekao da se danas organizira prosvjed protiv masonskog nacističkog Ugovora – Trannsatlanskog investicijskog sporazuma (TTIP) u 300-tinjak gradova u svijetu.
Koga danas uopće interesira abortus , ‘DA GOLDUN’, ‘NE GOLDUN’, danas kada žene rađaju degenerike zahvaljujući Monsantovoj prehrani s kojom truje cijeli svijet.
Upravo te trovače, naciste podržava vaš suprug što može samo značiti da je dio tog nacističkog klana , masona, jednom riječju zla koji se nadvio nad cijelim svijetom.
Naš savjet, spakirajte se što prije sa djecom, idite odakle ste i došli. Građani vas nisu zvali, a nisu ni birali vašeg supruga. Kupite karte u jednom smjeru i više se nikada ne vračajte u Hrvatsku. Biti ćemo vam veoma, veoma zahvalni .
http://dalicom.eu/sanja-oreskovic-i-zeljka-markic-organizirali-kontra-prosvjed-marsu-protiv-monsanta-i-ttip-a/
HRT je nakon dugo vremena oprao svoj obraz! Najavio je prosvjedni skup protiv Monsanta i TTIP-a.
NOVA TV, RTL, Vlada RH, Jutarnji, Večernji, Slobodna Dalmacija, 24 sata, Index ,Telegram….. ni jedne jedine jebene riječi ili najave velikog protestnog marša protiv Monsanta i TTIP-a koji se danas organizira u 300-tinjak država svijeta , sporazuma koji su europskoj uniji spremili na potpis hazarski židovi, masoni, homoseksualci, pedofili, jednom riječju -Sodoma i Gomora novog svjetskog poretka koji planiraju uništiti 90 % stanovništva.
Zločinci ne bi imali nikakvih izgleda u svom naumu da nije ovih gore nabrojenih protuhrvatskih domaćih medija i političara koji pod krinkom antifašizma i demokracije provode medijski fašizam pokorno služeći svojim gospodarima koji ih za to bogato daruju.
Jedan od njih je i instalirani premijer Orešković koji je ženi Sanji navukao majicu ‘hod za život’ i poslao je da se pridruži, kako je netko zgodno komentirao, GMO Markićki.
Gospođo Orešković zar nije dovoljno što nas vaš suprug pravi budalama pa je i vas ubacio u igru da dodatno zatupljujete pošteni i nažalost, naivni hrvatski puk.
Je li vam suprug možda rekao da se danas organizira prosvjed protiv masonskog nacističkog Ugovora – Trannsatlanskog investicijskog sporazuma (TTIP) u 300-tinjak gradova u svijetu.
Koga danas uopće interesira abortus , ‘DA GOLDUN’, ‘NE GOLDUN’, danas kada žene rađaju degenerike zahvaljujući Monsantovoj prehrani s kojom truje cijeli svijet.
Upravo te trovače, naciste podržava vaš suprug što može samo značiti da je dio tog nacističkog klana , masona, jednom riječju zla koji se nadvio nad cijelim svijetom.
Naš savjet, spakirajte se što prije sa djecom, idite odakle ste i došli. Građani vas nisu zvali, a nisu ni birali vašeg supruga. Kupite karte u jednom smjeru i više se nikada ne vračajte u Hrvatsku. Biti ćemo vam veoma, veoma zahvalni .
http://dalicom.eu/sanja-oreskovic-i-zeljka-markic-organizirali-kontra-prosvjed-marsu-protiv-monsanta-i-ttip-a/
Guest- Guest
možeš i na ppStanojko wrote:Samo na pp...Noor wrote:Stanojko wrote:Bila ti ili ne, za ovakvu guzu vredi cak i pesmu napisati.. :)Noor wrote:Stanojko wrote:Ja i dalje sumnjam da je jordanska kraljica stavila svoju fotku... Predobro je da bi bilo istina..vuksadinare wrote:pa imas fotke kraljica evve i noor...tu je jos trinity..ali iz profila..ostale u avatar stavljaju navlakuseStanojko wrote:Tja, jedino da napravimo takmicenje za mis foruma... Svaka po reprezentativnu fotku pa anketa...
Guest- Guest
hrvat..zauzetoStanojko wrote:Samo na pp...Noor wrote:Stanojko wrote:Bila ti ili ne, za ovakvu guzu vredi cak i pesmu napisati.. :)Noor wrote:Stanojko wrote:Ja i dalje sumnjam da je jordanska kraljica stavila svoju fotku... Predobro je da bi bilo istina..vuksadinare wrote:pa imas fotke kraljica evve i noor...tu je jos trinity..ali iz profila..ostale u avatar stavljaju navlakuseStanojko wrote:Tja, jedino da napravimo takmicenje za mis foruma... Svaka po reprezentativnu fotku pa anketa...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
asilovski wrote:Majkomila...Vuk se otuširao zbog tebeNoor wrote:Stanojko wrote:Bila ti ili ne, za ovakvu guzu vredi cak i pesmu napisati.. :)Noor wrote:Stanojko wrote:Ja i dalje sumnjam da je jordanska kraljica stavila svoju fotku... Predobro je da bi bilo istina..vuksadinare wrote:pa imas fotke kraljica evve i noor...tu je jos trinity..ali iz profila..ostale u avatar stavljaju navlakuseStanojko wrote:Tja, jedino da napravimo takmicenje za mis foruma... Svaka po reprezentativnu fotku pa anketa...
kaj se inače ne tušira?
Guest- Guest
Samo golden šouver heheheNoor wrote:asilovski wrote:Majkomila...Vuk se otuširao zbog tebeNoor wrote:Stanojko wrote:Bila ti ili ne, za ovakvu guzu vredi cak i pesmu napisati.. :)Noor wrote:Stanojko wrote:Ja i dalje sumnjam da je jordanska kraljica stavila svoju fotku... Predobro je da bi bilo istina..vuksadinare wrote:pa imas fotke kraljica evve i noor...tu je jos trinity..ali iz profila..ostale u avatar stavljaju navlakuseStanojko wrote:Tja, jedino da napravimo takmicenje za mis foruma... Svaka po reprezentativnu fotku pa anketa...
kaj se inače ne tušira?
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:Samo golden šouver heheheNoor wrote:asilovski wrote:Majkomila...Vuk se otuširao zbog tebeNoor wrote:Stanojko wrote:Bila ti ili ne, za ovakvu guzu vredi cak i pesmu napisati.. :)Noor wrote:Stanojko wrote:Ja i dalje sumnjam da je jordanska kraljica stavila svoju fotku... Predobro je da bi bilo istina..vuksadinare wrote:pa imas fotke kraljica evve i noor...tu je jos trinity..ali iz profila..ostale u avatar stavljaju navlakuseStanojko wrote:Tja, jedino da napravimo takmicenje za mis foruma... Svaka po reprezentativnu fotku pa anketa...
kaj se inače ne tušira?
ne znam ja..al ti znaš
Guest- Guest
sam ti rekao da smrdimNoor wrote:asilovski wrote:Majkomila...Vuk se otuširao zbog tebeNoor wrote:Stanojko wrote:Bila ti ili ne, za ovakvu guzu vredi cak i pesmu napisati.. :)Noor wrote:Stanojko wrote:Ja i dalje sumnjam da je jordanska kraljica stavila svoju fotku... Predobro je da bi bilo istina..vuksadinare wrote:pa imas fotke kraljica evve i noor...tu je jos trinity..ali iz profila..ostale u avatar stavljaju navlakuseStanojko wrote:Tja, jedino da napravimo takmicenje za mis foruma... Svaka po reprezentativnu fotku pa anketa...
kaj se inače ne tušira?
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
No ako izuzmemo par gluposti sasvim je jasno da je Markićka ovo odradila kao spinajru prvo da se prestane pričati ili smanji pritisak na Karamarka a drugo da se u cijelosti blokira vijest o masovnim anti TTIP-e prosvjedima sa potpunom nebulozom, a kako Markićka zna psihologiju Hrvata koji hrele svakom svojem jatu i čoporu znala je da će uspjeti...ono prosvjeduje protiv abortusa (i to uz podršku vlasti) a nema ništa protiv TTIP-a pa daj me nemoj jebatiUsne Stjepana Gnječa wrote:Sanja Orešković i Željka Markić organizirali kontra prosvjed ‘Maršu protiv Monsanta i TTIP-a’!
Kermit-
2014-04-17
Usne Stjepana Gnječa wrote:
Tek će razmisliti nakon vašeg pakiranja i odlaska tamo odakle ste vi došli....ili vaši okotitelji.
Last edited by Ero on Tue 24 May - 14:39; edited 1 time in total
I kad se rodi ovisno je dijete o drugima kao i u majčinoj utrobi, ne može ništa samostalno naporaviti.kaja_333 wrote:i tako "zasebno" ne mogu živjeti bez majke ni minute do najmanje osmog mjeseca. možda malo ranije ali opet uskače medicina i tehnologija sa inkubatorima.marcellus wrote:Usne Stjepana Gnječa wrote:marcellus wrote:Eva wrote:Ak je abortus ubojstvo onda je drkanje genocid.
spermići nisu živa bića, nego stanice u ljudskom tijelu. Fetusi su zasebna živa bića i nisu dio majčinog tijela. Imaju svoje organe, svoj DNA, i nisu vlasništvo majke.
Je, zasebna su bića mater ih hrani na žlicu kroz pizdu.
zasebna su bića. To što je netko o tebi egzistencijalno ovisan ti svejedno ne daje pravo da ga ubiješ. Zasebna su bića jer imaju zaseban DNA, zasebne gene, zasebne organe, zaseban mozak i zasebno srce.
Guest- Guest
check it out...Noor wrote:možeš i na ppStanojko wrote:Samo na pp...Noor wrote:Stanojko wrote:Bila ti ili ne, za ovakvu guzu vredi cak i pesmu napisati.. :)Noor wrote:Stanojko wrote:Ja i dalje sumnjam da je jordanska kraljica stavila svoju fotku... Predobro je da bi bilo istina..vuksadinare wrote:pa imas fotke kraljica evve i noor...tu je jos trinity..ali iz profila..ostale u avatar stavljaju navlakuseStanojko wrote:Tja, jedino da napravimo takmicenje za mis foruma... Svaka po reprezentativnu fotku pa anketa...
nemoj sada već se vabite jako dugo preko ozbiljnih tema jasenovca, holokasuta, pobačaja i situacije u Siriji, mogu misliti šta se događa preko pp-a razmenjujete fotose i smišljate imena deciNoor wrote:asilovski wrote:Samo golden šouver heheheNoor wrote:asilovski wrote:Majkomila...Vuk se otuširao zbog tebeNoor wrote:Stanojko wrote:Bila ti ili ne, za ovakvu guzu vredi cak i pesmu napisati.. :)Noor wrote:Stanojko wrote:Ja i dalje sumnjam da je jordanska kraljica stavila svoju fotku... Predobro je da bi bilo istina..vuksadinare wrote:pa imas fotke kraljica evve i noor...tu je jos trinity..ali iz profila..ostale u avatar stavljaju navlakuseStanojko wrote:Tja, jedino da napravimo takmicenje za mis foruma... Svaka po reprezentativnu fotku pa anketa...
kaj se inače ne tušira?
ne znam ja..al ti znaš
Kermit-
2014-04-17
čudi me asila da ti guraš ab koji je isto američka stvar izvorno odnosno dio iste kulturološke agende koju inače ne voliš
Similar topics
» Kujundžić je za pravo za život. Sve dok se ne rodite
» Ljudi imaju pravo na život
» MIŠETIĆ: Hrvatska i Srbija vjerojatno će imati pravo raskinuti Daytonski sporazum i Ustav nakon izbor
» Vuk Drašković: Imamo pravo da ne priznamo Kosovo, ali nemamo pravo da hipnotišemo narod da nezavisnosti nema
» CNN piše o strancima koji su odabrali Hrvatsku za život: ‘Ljudi su divni, a život nije skup‘
» Ljudi imaju pravo na život
» MIŠETIĆ: Hrvatska i Srbija vjerojatno će imati pravo raskinuti Daytonski sporazum i Ustav nakon izbor
» Vuk Drašković: Imamo pravo da ne priznamo Kosovo, ali nemamo pravo da hipnotišemo narod da nezavisnosti nema
» CNN piše o strancima koji su odabrali Hrvatsku za život: ‘Ljudi su divni, a život nije skup‘
Page 26 of 34