pravo na izbor/život
Page 14 of 34
Page 14 of 34 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 24 ... 34
Re: pravo na izbor/život
Ćerce, zabrana se ne odnosi na specijalne primjere, gdje trudnoća iz opravdanog razloga ne bi bila opravdana.kaja_333 wrote:Pa ja bar mislim tako. Sad da netko kćer od 13 godina trudnu s npr. nekim od isto 13 ili narkomanom ili slično ide nagovarati da rodi.. Pa moraš lud biti za to. Ili da ti naprosto nije bitna ...Eva wrote:kaja_333 wrote:Sa 17, a gle to se događa i curicama 12, 13 godina. Nagovorio bi ju da rodi?marcellus wrote:Eva wrote:marcellus wrote:r_nevjesta wrote:da, radi javnu stigmatizaciju i jasno da ne želi, jer ako je imalo pametna onda zna da joj neće proći ništa što bi se jednom moglo sukobiti ili direktno zahvatiti osobne interese većine katoličkih licemjera, budući da će takvi 'pravednički' demonstrirati na ulicama, a na referendumu će glatko zaokužiti nededa getting old wrote:
Markić ne želi referendum, bar ne još. Cilj je stigmatizacija, javni progon osoba koje obavljaju pobačaj, žena i bolničkog osoblja. Ako to uspije, onda ide referendum.
... jer što ako se oni ili njihova djeca nađu u situaciji da im to zatreba?
što? Ja bih kćerki predložio da rodi, eto.
Joj, daj ne bogohuli. Da joj se dogodi trudnoća sa 17 sigurno je ne bi štel ukopat, nego bi joj pomogao da abortira.
ne, gledao bih je odgovoriti od toga. Znaš, ja ne mislim da je imati dijete sramota, pa i vanbračno. Mislim da je sramota ubiti ga.
Sere. Nitko tko želi dobro svom djetetu ne bih štel kćer zakopat s djetetom prije 20.
Zato su tu doktori, psihijatri...Pričamo prije svega o neodgovornim partnerima.
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
red u nazorovoj do maksimira, a drugi dio do črnomerca.marcellus wrote: A dijete se uvijek može dati na usvajanje, ljudi čekaju u redu.
5 godina ti treba za posvojit dijete.
ne lupetaj bez veze.
2014-12-30
....markicka je pravi ideal supruge...vjerna do groba muza prevariti nece jer bi je bog kaznio
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
ili jer bi ju samo ero mrknuo?vuksadinare wrote:....markicka je pravi ideal supruge...vjerna do groba muza prevariti nece jer bi je bog kaznio
2014-12-30
Ma Ero ti si pametan čovjek, znaš sto mislim i sto ova krava iz članka misli. Naravno to ne moze proći ali da se nju pita zabrana ide u specijalnim i običnim primjerima.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Mislim da bi bilo pametno anketirati mišljenje žena koje su već imale to iskustvo...
Jamčim vam da bi rezultat bio 98% NE ARBOTUSU.
veber wrote:red u nazorovoj do maksimira, a drugi dio do črnomerca.marcellus wrote: A dijete se uvijek može dati na usvajanje, ljudi čekaju u redu.
5 godina ti treba za posvojit dijete.
ne lupetaj bez veze.
znam da ti treba pet godina, uvozimo djecu iz vijetnama za usvajanje jebote, ljudi plaćaju zamjensku mamu desetke tisuća da im rodi dijete, pa ako prihvaćamo da dijete nije vlasništvo mame nego onog ko ga je naručio i kupio ne vidim problem.
Ero wrote:Mislim da bi bilo pametno anketirati mišljenje žena koje su već imale to iskustvo...
pa ja sam naveo primjer žene čiji je slučaj i bio povodom ozakonjenja pobačaja u SAD 1973 i kasnije u cijelom svijetu. Nju su advokati jednostavno zajebali. Mala nije imala uopće pojma što je to abortus, ionako je bila praktički nepismena.
Zamisli kada se obiteljski okupe, ona , muž i 4 kripla od djece. Adams family. Ona je na orguljama, muž se bičuje a kripli pjevaju.vuksadinare wrote:....markicka je pravi ideal supruge...vjerna do groba muza prevariti nece jer bi je bog kaznio
2015-08-15
Mrknuo bi nju i epikur prije..taman po njegovim mjerilima jeveber wrote:ili jer bi ju samo ero mrknuo?vuksadinare wrote:....markicka je pravi ideal supruge...vjerna do groba muza prevariti nece jer bi je bog kaznio
2015-09-08
Eva wrote:marcellus wrote:Eva wrote:marcellus wrote:r_nevjesta wrote:da, radi javnu stigmatizaciju i jasno da ne želi, jer ako je imalo pametna onda zna da joj neće proći ništa što bi se jednom moglo sukobiti ili direktno zahvatiti osobne interese većine katoličkih licemjera, budući da će takvi 'pravednički' demonstrirati na ulicama, a na referendumu će glatko zaokužiti nededa getting old wrote:
Markić ne želi referendum, bar ne još. Cilj je stigmatizacija, javni progon osoba koje obavljaju pobačaj, žena i bolničkog osoblja. Ako to uspije, onda ide referendum.
... jer što ako se oni ili njihova djeca nađu u situaciji da im to zatreba?
što? Ja bih kćerki predložio da rodi, eto.
Joj, daj ne bogohuli. Da joj se dogodi trudnoća sa 17 sigurno je ne bi štel ukopat, nego bi joj pomogao da abortira.
ne, gledao bih je odgovoriti od toga. Znaš, ja ne mislim da je imati dijete sramota, pa i vanbračno. Mislim da je sramota ubiti ga.
Joj, zrigat ću se od lažne patetike.
Ne radi se o nikakvoj sramoti, mislim ni Zagreb Lika ili neka slična vuokjebina di se ruku s prstom u šupku, ali dijete da ima dijete nije mudra odluka.
nije, ali odluku je napravila kad je raširila noge. Kako god maloljetnica na ab ne može bez dozvole roditelja, ne vjerujem da bi je od mame i mene dobila.
shvati to kao stvar odgoja. Svatko treba naučiti suočiti se s posljedicama svojih postupaka. Kao židovki bi ti to trebalo biti jasno, vaš Bog ne oprašta i sve dolazi na naplatu.
Ja ipak mislim da ona muzu sve oprosti i da je njihova ljubavnica ljepsa od susjedove ili kumovekaja_333 wrote:Zamisli kada se obiteljski okupe, ona , muž i 4 kripla od djece. Adams family. Ona je na orguljama, muž se bičuje a kripli pjevaju.vuksadinare wrote:....markicka je pravi ideal supruge...vjerna do groba muza prevariti nece jer bi je bog kaznio
2015-09-08
Najbolji vic je da "Jane Roe" (Norma McCorvick) taj pobačaj zbog kojeg je zakon donesen nikad nije obavila, rodila je dijete, i cijeli život se bori za ukidanje zakona koji je donesen zbog nje.
Zbilja? A sto ce postići i ako ga ukinu? Pa u Irskoj nije bio legalan i sto se događalo?marcellus wrote:Najbolji vic je da "Jane Roe" (Norma McCorvick) taj pobačaj zbog kojeg je zakon donesen nikad nije obavila, rodila je dijete, i cijeli život se bori za ukidanje zakona koji je donesen zbog nje.
2015-08-15
stvar i je u odgoju.marcellus wrote:shvati to kao stvar odgoja. Svatko treba naučiti suočiti se s posljedicama svojih postupaka. Kao židovki bi ti to trebalo biti jasno, vaš Bog ne oprašta i sve dolazi na naplatu.
ali licemjeno se napada kontracepcija, a s druge strane pobačaj kao posljedica neukosti.
meni se kći "dogodila" dan ranije nego što je mater htjela da se rodi...
sin mi se "zalomio" "slučajno", znači stvar odgoja.
prezervativ na pimpek i nema abortusa.
2014-12-30
island im destinacija....kaja_333 wrote: Pa u Irskoj nije bio legalan i sto se događalo?
2014-12-30
Dijete je Božji dar.
Samo si zamislite šta bi dali da ga imaju oni koji ga ne mogu imati.
Jbote, zaštićena su prepeličja jaja, ali ne i nerođena djeca u demografski devastiranoj HR.
Samo si zamislite šta bi dali da ga imaju oni koji ga ne mogu imati.
Jbote, zaštićena su prepeličja jaja, ali ne i nerođena djeca u demografski devastiranoj HR.
u sloveniji uredno rade pobačaje.
ti, po svojim riječima živiš u naprednoj državi.
ti, po svojim riječima živiš u naprednoj državi.
2014-12-30
Page 14 of 34 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 24 ... 34
Similar topics
» Kujundžić je za pravo za život. Sve dok se ne rodite
» Ljudi imaju pravo na život
» MIŠETIĆ: Hrvatska i Srbija vjerojatno će imati pravo raskinuti Daytonski sporazum i Ustav nakon izbor
» Vuk Drašković: Imamo pravo da ne priznamo Kosovo, ali nemamo pravo da hipnotišemo narod da nezavisnosti nema
» CNN piše o strancima koji su odabrali Hrvatsku za život: ‘Ljudi su divni, a život nije skup‘
» Ljudi imaju pravo na život
» MIŠETIĆ: Hrvatska i Srbija vjerojatno će imati pravo raskinuti Daytonski sporazum i Ustav nakon izbor
» Vuk Drašković: Imamo pravo da ne priznamo Kosovo, ali nemamo pravo da hipnotišemo narod da nezavisnosti nema
» CNN piše o strancima koji su odabrali Hrvatsku za život: ‘Ljudi su divni, a život nije skup‘
Page 14 of 34