ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

pravo na izbor/život

Page 25 of 34 Previous  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 29 ... 34  Next

Go down

pravo na izbor/život - Page 25 Empty Re: pravo na izbor/život

Post by marcellus Tue 24 May - 14:05

Usne Stjepana Gnječa wrote:
marcellus wrote:
marcellus wrote:
kaja_333 wrote:dakle sam priroda je takva i ljudski organizam da bez greške uništava nešto s čime nešto ne štima a kojekavi pacijenti s ovom starom kurvom s 4 kretena od sina bi održavali na silu nešto.

ne nego bi neki na silu uklonili nešto što priroda sama nije uklonila, izvrćeš stvari.

Ako je nešto greška prirode ona to ukloni sama, inače bi se rađale nakaze. Ako ne ukloni, nije naše da to uklanjamo.

Šta to nije greška Boga? Klerofašisti katolibani ne priznaju prirodu kao stvoritelja. Postoji Bog koji je stvorio sve pa i prirodu. Kakav vam je to jebeni Bog koji radi u fušu?

ne, spontani pobačaj je greška prirode, a ti si greška Boga, to ti je uvijek i travko govorio

Hvala na komplimentu. Mene je drito Bog napravio doduše s greškom. I moj rođo Isus je bio greška Boga.

I Bog ponekad griješi, možda ne u slučaju Isusa ali u tvom slučaju svakako

marcellus

2014-04-16

Back to top Go down

Post by vuksadinare Tue 24 May - 14:06

Stanojko wrote:
vuksadinare wrote:
Stanojko wrote:
vuksadinare wrote:
Stanojko wrote:
Noor wrote:
Stanojko wrote:
Moze, al prvo ti mene sliku... Treba mi inspiracija drunken

pa tu ti je B-)
Niko ne izgleda tako dobro. To je fotosop!!! :evilgrin
zajebo bi se..nitko ljepsi od evve...do sad...
Ma ja "cijenim" da su sve ko bombonice... :)
..uvijek mora postojati najbolja...od najboljih
Sve su najbolje. Pravi muskarac i dzentlment mora da ima takav stav! :)
slazem se...ipak netko mora biti kraljica :raspa
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Stanojko Tue 24 May - 14:07

Tja, jedino da napravimo takmicenje za mis foruma... Svaka po reprezentativnu fotku pa anketa... king

2014-05-05

Back to top Go down

Post by Guest Tue 24 May - 14:09

marcellus wrote:
marcellus wrote:
marcellus wrote:
kaja_333 wrote:dakle sam priroda je takva i ljudski organizam da bez greške uništava nešto s čime nešto ne štima a kojekavi pacijenti s ovom starom kurvom s 4 kretena od sina bi održavali na silu nešto.

ne nego bi neki na silu uklonili nešto što priroda sama nije uklonila, izvrćeš stvari.

Ako je nešto greška prirode ona to ukloni sama, inače bi se rađale nakaze. Ako ne ukloni, nije naše da to uklanjamo.

Šta to nije greška Boga? Klerofašisti katolibani ne priznaju prirodu kao stvoritelja. Postoji Bog koji je stvorio sve pa i prirodu. Kakav vam je to jebeni Bog koji radi u fušu?

ne, spontani pobačaj je greška prirode, a ti si greška Boga, to ti je uvijek i travko govorio

Hvala na komplimentu. Mene je drito Bog napravio doduše s greškom. I moj rođo Isus je bio greška Boga.

I Bog ponekad griješi, možda ne u slučaju Isusa ali u tvom slučaju svakako

u mom slučaju Bog je napravio samo jednu grešku što me materijalizirao na krivim koordinatama među greškama prirode koji se zovu hrvati.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Tue 24 May - 14:09

Noor wrote:
deda getting old wrote:
frakcija wrote:Treba nastojati da se nikada ne stvori društvena atmosfera i javno mijenje u kojem je abortus neštetan, jednostavan, praktičan  i bezazlen čin.

Pobačaj nije štetan, nama nikakvih posljedica po tijelo ili psihu žene, to je zahvat poput uklanjanja madeža s kože. Društvo koje pak progoni ženu zbog pobačaja ima jako štetno djelovanje na njeno zdravlje i dobrobit.

nije istina, posljedice postoje ...i na psihi i na/u tijelu
žene nakon pobačaja nisu hospitalizirane, ne leže u bolničkom krevetu nego mogu slobodno doma i na posao

sa stjenke maternice se mehanički ostruže kvržica, ili se usisa vakumskom pumpom, nema nikakvih posljedica po tijelo jer je zahvat jednak tome da si se malo ogrebala

psihički problemi se mogu javiti kasnije ako društvo napada i izopćava takve žene, govori im da su ubice, da će gorjeti u vječnoj vatri u paklu, da i njih treba ubiti itd., da su kurve, štrace, bludnice...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare Tue 24 May - 14:09

Stanojko wrote:Tja, jedino da napravimo takmicenje za mis foruma... Svaka po reprezentativnu fotku pa anketa... king
pa imas fotke kraljica evve i noor...tu je jos trinity..ali iz profila..ostale u avatar stavljaju navlakuse
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Kermit Tue 24 May - 14:10

marcellus wrote:
asilovski wrote:
deda getting old wrote:
frakcija wrote:Treba nastojati da se nikada ne stvori društvena atmosfera i javno mijenje u kojem je abortus neštetan, jednostavan, praktičan  i bezazlen čin.

Pobačaj nije štetan, nama nikakvih posljedica po tijelo ili psihu žene, to je zahvat poput uklanjanja madeža s kože. Društvo koje pak progoni ženu zbog pobačaja ima jako štetno djelovanje na njeno zdravlje i dobrobit.
ne samo progoni nego nagoni da isti obavi ilegalno

pa i zabrana prodaje heroina nagoni đankoze da isti nabavljaju ilegalno, a zabrana pljačke banaka je veliki rizik za pljačkaše banaka može ih neko upucat

argument je faličan
pa tvoj je faličan jer je apsurdan ili kako bi srbi rekli babe i žabe, a prije svega moraš stvoriti uvjete da nitko i ne poćeli pobaciti a ne u situaciji kada pola Slavnije ide zauvijek iz svojeg doma organizirati isusovački spin dernek, osim toga TTTIP-e će imati puno više utjecaja nego 2000 pobačaja godišnje od kojih je pola ili djeca ili bolesti
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest Tue 24 May - 14:11

kaja_333 wrote:
Nemoj se ti previše miješati , sjebat ces nam borbu za prava žena. Aj makni se
ja se ne borim za vaša prava žena i ne smetam vam, ne pokušavam vam se prikačiti
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Stanojko Tue 24 May - 14:12

vuksadinare wrote:
Stanojko wrote:Tja, jedino da napravimo takmicenje za mis foruma... Svaka po reprezentativnu fotku pa anketa... king
pa imas fotke kraljica evve i noor...tu je jos trinity..ali iz profila..ostale u avatar stavljaju navlakuse
Ja i dalje sumnjam da je jordanska kraljica stavila svoju fotku... Predobro je da bi bilo istina.. ;)

2014-05-05

Back to top Go down

Post by vuksadinare Tue 24 May - 14:12

vuksadinare wrote:
ah da imamo..i eru....i gnjeca... :rofl
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare Tue 24 May - 14:13

Stanojko wrote:
vuksadinare wrote:
Ja i dalje sumnjam da je jordanska kraljica stavila svoju fotku... Predobro je da bi bilo istina.. ;)
vjeruj mi da je istina :)
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Stanojko Tue 24 May - 14:13

Pa dobro, i ja se ne krijem iza tudje slike... :starac

2014-05-05

Back to top Go down

Post by Stanojko Tue 24 May - 14:14

vuksadinare wrote:
Stanojko wrote:
vuksadinare wrote:
vjeruj mi da je istina :)
Rasna crnka! Cicin tip 100%. Moracu da pazim sta joj odgovaram ubuduce... :sleazy:

2014-05-05

Back to top Go down

Post by Guest Tue 24 May - 14:15

deda getting old wrote:
Noor wrote:
deda getting old wrote:
kaja_333 wrote:
deda getting old wrote:
kaja_333 wrote:primjećujem da na ovakvim temama a i u životu najviše imaju za reći muškarci. i zeljka marić. zanimljivo.
žene imaju važnijih stvari kojim se bave u životu, npr. šoping odjeće, šoping cipela, šoping nakita...
ma ne, nego muškarci vole laprdati o stvarima koje ih uopće ne tiču. dobro, kada bude tema o kastraciji mi žene ćemo malo popričati.
ne znam što bi žene dobile kastracijom muškaraca, nije baš da bi vam se snovi ispunili
kad napraviš vanbračno dijete, jaja cvak...pa se ti misli da je moglo i bez toga
prije nego što napravim vanbračno, prvo ću sve dogovoriti sa zaručnicom
Jesi li siguran da je ona psihički zdrava? Mislim ono biti s tobom i mentalno zdravlje ne idu skupa No
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Tue 24 May - 14:16

Stanojko wrote:
vuksadinare wrote:

:10
da..to je moja navlakuša..jel tak vučino?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Stanojko Tue 24 May - 14:18

Noor wrote:
Stanojko wrote:
vuksadinare wrote:

Bila ti ili ne, za ovakvu guzu vredi cak i pesmu napisati.. :)

2014-05-05

Back to top Go down

Post by catabbath Tue 24 May - 14:19

Daj stavi više ljudima fotku ženo cheers

Male
2015-08-22

Back to top Go down

Post by Guest Tue 24 May - 14:21

dawson wrote:Daj stavi više ljudima fotku ženo cheers

šta vam je danas...pa fotka mi je u avataru već 2 mjeseca lol!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Stanojko Tue 24 May - 14:22

Noor wrote:
dawson wrote:Daj stavi više ljudima fotku ženo cheers

šta vam je danas...pa fotka mi je u avataru već 2 mjeseca lol!
Nista... Prijatno sam iznenadjen... :20

2014-05-05

Back to top Go down

Post by Guest Tue 24 May - 14:23

marcellus wrote:
Eva wrote:Ak je abortus ubojstvo onda je drkanje genocid.

spermići nisu živa bića, nego stanice u ljudskom tijelu. Fetusi su zasebna živa bića i nisu dio majčinog tijela. Imaju svoje organe, svoj DNA, i nisu vlasništvo majke.
Jesi i ti našao mjesto igrati se školice. Ekipa iz zadnjih klupa sa 200 neopravdanih sati. :D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Tue 24 May - 14:25

Stanojko wrote:
Noor wrote:
Stanojko wrote:
vuksadinare wrote:

Bila ti ili ne, za ovakvu guzu vredi cak i pesmu napisati.. :)

ajde, da vidim kolki ti je pesnički dar :P
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 25 of 34 Previous  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 29 ... 34  Next

Back to top

- Similar topics