pravo na izbor/život
Page 25 of 34
Page 25 of 34 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 29 ... 34
Re: pravo na izbor/život
Usne Stjepana Gnječa wrote:marcellus wrote:Usne Stjepana Gnječa wrote:marcellus wrote:kaja_333 wrote:dakle sam priroda je takva i ljudski organizam da bez greške uništava nešto s čime nešto ne štima a kojekavi pacijenti s ovom starom kurvom s 4 kretena od sina bi održavali na silu nešto.
ne nego bi neki na silu uklonili nešto što priroda sama nije uklonila, izvrćeš stvari.
Ako je nešto greška prirode ona to ukloni sama, inače bi se rađale nakaze. Ako ne ukloni, nije naše da to uklanjamo.
Šta to nije greška Boga? Klerofašisti katolibani ne priznaju prirodu kao stvoritelja. Postoji Bog koji je stvorio sve pa i prirodu. Kakav vam je to jebeni Bog koji radi u fušu?
ne, spontani pobačaj je greška prirode, a ti si greška Boga, to ti je uvijek i travko govorio
Hvala na komplimentu. Mene je drito Bog napravio doduše s greškom. I moj rođo Isus je bio greška Boga.
I Bog ponekad griješi, možda ne u slučaju Isusa ali u tvom slučaju svakako
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
slazem se...ipak netko mora biti kraljicaStanojko wrote:Sve su najbolje. Pravi muskarac i dzentlment mora da ima takav stav! :)vuksadinare wrote:..uvijek mora postojati najbolja...od najboljihStanojko wrote:Ma ja "cijenim" da su sve ko bombonice... :)vuksadinare wrote:zajebo bi se..nitko ljepsi od evve...do sad...Stanojko wrote:Niko ne izgleda tako dobro. To je fotosop!!!Noor wrote:Stanojko wrote:
Moze, al prvo ti mene sliku... Treba mi inspiracija
pa tu ti je
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Tja, jedino da napravimo takmicenje za mis foruma... Svaka po reprezentativnu fotku pa anketa...
marcellus wrote:Usne Stjepana Gnječa wrote:marcellus wrote:Usne Stjepana Gnječa wrote:marcellus wrote:kaja_333 wrote:dakle sam priroda je takva i ljudski organizam da bez greške uništava nešto s čime nešto ne štima a kojekavi pacijenti s ovom starom kurvom s 4 kretena od sina bi održavali na silu nešto.
ne nego bi neki na silu uklonili nešto što priroda sama nije uklonila, izvrćeš stvari.
Ako je nešto greška prirode ona to ukloni sama, inače bi se rađale nakaze. Ako ne ukloni, nije naše da to uklanjamo.
Šta to nije greška Boga? Klerofašisti katolibani ne priznaju prirodu kao stvoritelja. Postoji Bog koji je stvorio sve pa i prirodu. Kakav vam je to jebeni Bog koji radi u fušu?
ne, spontani pobačaj je greška prirode, a ti si greška Boga, to ti je uvijek i travko govorio
Hvala na komplimentu. Mene je drito Bog napravio doduše s greškom. I moj rođo Isus je bio greška Boga.
I Bog ponekad griješi, možda ne u slučaju Isusa ali u tvom slučaju svakako
u mom slučaju Bog je napravio samo jednu grešku što me materijalizirao na krivim koordinatama među greškama prirode koji se zovu hrvati.
Guest- Guest
žene nakon pobačaja nisu hospitalizirane, ne leže u bolničkom krevetu nego mogu slobodno doma i na posaoNoor wrote:deda getting old wrote:frakcija wrote:Treba nastojati da se nikada ne stvori društvena atmosfera i javno mijenje u kojem je abortus neštetan, jednostavan, praktičan i bezazlen čin.
Pobačaj nije štetan, nama nikakvih posljedica po tijelo ili psihu žene, to je zahvat poput uklanjanja madeža s kože. Društvo koje pak progoni ženu zbog pobačaja ima jako štetno djelovanje na njeno zdravlje i dobrobit.
nije istina, posljedice postoje ...i na psihi i na/u tijelu
sa stjenke maternice se mehanički ostruže kvržica, ili se usisa vakumskom pumpom, nema nikakvih posljedica po tijelo jer je zahvat jednak tome da si se malo ogrebala
psihički problemi se mogu javiti kasnije ako društvo napada i izopćava takve žene, govori im da su ubice, da će gorjeti u vječnoj vatri u paklu, da i njih treba ubiti itd., da su kurve, štrace, bludnice...
Guest- Guest
pa imas fotke kraljica evve i noor...tu je jos trinity..ali iz profila..ostale u avatar stavljaju navlakuseStanojko wrote:Tja, jedino da napravimo takmicenje za mis foruma... Svaka po reprezentativnu fotku pa anketa...
2015-09-08
pa tvoj je faličan jer je apsurdan ili kako bi srbi rekli babe i žabe, a prije svega moraš stvoriti uvjete da nitko i ne poćeli pobaciti a ne u situaciji kada pola Slavnije ide zauvijek iz svojeg doma organizirati isusovački spin dernek, osim toga TTTIP-e će imati puno više utjecaja nego 2000 pobačaja godišnje od kojih je pola ili djeca ili bolestimarcellus wrote:asilovski wrote:ne samo progoni nego nagoni da isti obavi ilegalnodeda getting old wrote:frakcija wrote:Treba nastojati da se nikada ne stvori društvena atmosfera i javno mijenje u kojem je abortus neštetan, jednostavan, praktičan i bezazlen čin.
Pobačaj nije štetan, nama nikakvih posljedica po tijelo ili psihu žene, to je zahvat poput uklanjanja madeža s kože. Društvo koje pak progoni ženu zbog pobačaja ima jako štetno djelovanje na njeno zdravlje i dobrobit.
pa i zabrana prodaje heroina nagoni đankoze da isti nabavljaju ilegalno, a zabrana pljačke banaka je veliki rizik za pljačkaše banaka može ih neko upucat
argument je faličan
Kermit-
2014-04-17
ja se ne borim za vaša prava žena i ne smetam vam, ne pokušavam vam se prikačitikaja_333 wrote:
Nemoj se ti previše miješati , sjebat ces nam borbu za prava žena. Aj makni se
Guest- Guest
Ja i dalje sumnjam da je jordanska kraljica stavila svoju fotku... Predobro je da bi bilo istina..vuksadinare wrote:pa imas fotke kraljica evve i noor...tu je jos trinity..ali iz profila..ostale u avatar stavljaju navlakuseStanojko wrote:Tja, jedino da napravimo takmicenje za mis foruma... Svaka po reprezentativnu fotku pa anketa...
ah da imamo..i eru....i gnjeca...vuksadinare wrote:pa imas fotke kraljica evve i noor...tu je jos trinity..ali iz profila..ostale u avatar stavljaju navlakuseStanojko wrote:Tja, jedino da napravimo takmicenje za mis foruma... Svaka po reprezentativnu fotku pa anketa...
2015-09-08
vjeruj mi da je istinaStanojko wrote:Ja i dalje sumnjam da je jordanska kraljica stavila svoju fotku... Predobro je da bi bilo istina..vuksadinare wrote:pa imas fotke kraljica evve i noor...tu je jos trinity..ali iz profila..ostale u avatar stavljaju navlakuseStanojko wrote:Tja, jedino da napravimo takmicenje za mis foruma... Svaka po reprezentativnu fotku pa anketa...
2015-09-08
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
Rasna crnka! Cicin tip 100%. Moracu da pazim sta joj odgovaram ubuduce... :sleazy:vuksadinare wrote:vjeruj mi da je istinaStanojko wrote:Ja i dalje sumnjam da je jordanska kraljica stavila svoju fotku... Predobro je da bi bilo istina..vuksadinare wrote:pa imas fotke kraljica evve i noor...tu je jos trinity..ali iz profila..ostale u avatar stavljaju navlakuseStanojko wrote:Tja, jedino da napravimo takmicenje za mis foruma... Svaka po reprezentativnu fotku pa anketa...
Jesi li siguran da je ona psihički zdrava? Mislim ono biti s tobom i mentalno zdravlje ne idu skupadeda getting old wrote:prije nego što napravim vanbračno, prvo ću sve dogovoriti sa zaručnicomNoor wrote:kad napraviš vanbračno dijete, jaja cvak...pa se ti misli da je moglo i bez togadeda getting old wrote:ne znam što bi žene dobile kastracijom muškaraca, nije baš da bi vam se snovi ispunilikaja_333 wrote:ma ne, nego muškarci vole laprdati o stvarima koje ih uopće ne tiču. dobro, kada bude tema o kastraciji mi žene ćemo malo popričati.deda getting old wrote:žene imaju važnijih stvari kojim se bave u životu, npr. šoping odjeće, šoping cipela, šoping nakita...kaja_333 wrote:primjećujem da na ovakvim temama a i u životu najviše imaju za reći muškarci. i zeljka marić. zanimljivo.
Guest- Guest
Stanojko wrote:Ja i dalje sumnjam da je jordanska kraljica stavila svoju fotku... Predobro je da bi bilo istina..vuksadinare wrote:pa imas fotke kraljica evve i noor...tu je jos trinity..ali iz profila..ostale u avatar stavljaju navlakuseStanojko wrote:Tja, jedino da napravimo takmicenje za mis foruma... Svaka po reprezentativnu fotku pa anketa...
da..to je moja navlakuša..jel tak vučino?
Guest- Guest
Bila ti ili ne, za ovakvu guzu vredi cak i pesmu napisati.. :)Noor wrote:Stanojko wrote:Ja i dalje sumnjam da je jordanska kraljica stavila svoju fotku... Predobro je da bi bilo istina..vuksadinare wrote:pa imas fotke kraljica evve i noor...tu je jos trinity..ali iz profila..ostale u avatar stavljaju navlakuseStanojko wrote:Tja, jedino da napravimo takmicenje za mis foruma... Svaka po reprezentativnu fotku pa anketa...
2015-08-22
dawson wrote:Daj stavi više ljudima fotku ženo
šta vam je danas...pa fotka mi je u avataru već 2 mjeseca
Guest- Guest
Nista... Prijatno sam iznenadjen...Noor wrote:dawson wrote:Daj stavi više ljudima fotku ženo
šta vam je danas...pa fotka mi je u avataru već 2 mjeseca
Jesi i ti našao mjesto igrati se školice. Ekipa iz zadnjih klupa sa 200 neopravdanih sati.marcellus wrote:Eva wrote:Ak je abortus ubojstvo onda je drkanje genocid.
spermići nisu živa bića, nego stanice u ljudskom tijelu. Fetusi su zasebna živa bića i nisu dio majčinog tijela. Imaju svoje organe, svoj DNA, i nisu vlasništvo majke.
Guest- Guest
Stanojko wrote:Bila ti ili ne, za ovakvu guzu vredi cak i pesmu napisati.. :)Noor wrote:Stanojko wrote:Ja i dalje sumnjam da je jordanska kraljica stavila svoju fotku... Predobro je da bi bilo istina..vuksadinare wrote:pa imas fotke kraljica evve i noor...tu je jos trinity..ali iz profila..ostale u avatar stavljaju navlakuseStanojko wrote:Tja, jedino da napravimo takmicenje za mis foruma... Svaka po reprezentativnu fotku pa anketa...
ajde, da vidim kolki ti je pesnički dar
Guest- Guest
Page 25 of 34 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 29 ... 34
Similar topics
» Kujundžić je za pravo za život. Sve dok se ne rodite
» Ljudi imaju pravo na život
» MIŠETIĆ: Hrvatska i Srbija vjerojatno će imati pravo raskinuti Daytonski sporazum i Ustav nakon izbor
» Vuk Drašković: Imamo pravo da ne priznamo Kosovo, ali nemamo pravo da hipnotišemo narod da nezavisnosti nema
» CNN piše o strancima koji su odabrali Hrvatsku za život: ‘Ljudi su divni, a život nije skup‘
» Ljudi imaju pravo na život
» MIŠETIĆ: Hrvatska i Srbija vjerojatno će imati pravo raskinuti Daytonski sporazum i Ustav nakon izbor
» Vuk Drašković: Imamo pravo da ne priznamo Kosovo, ali nemamo pravo da hipnotišemo narod da nezavisnosti nema
» CNN piše o strancima koji su odabrali Hrvatsku za život: ‘Ljudi su divni, a život nije skup‘
Page 25 of 34