pravo na izbor/život
Page 30 of 34
Page 30 of 34 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34
Re: pravo na izbor/život
Diskriminacija, tako je, ne može.veber wrote:sve ispod 60kg, nema sexa...Starhemberg wrote:Zabranu seksa u kuhinji? Doggy pozi? Oralni seks?vuksadinare wrote:..markicka je najavila sljedeci korak..
Guest- Guest
nazalost...vuksadinare wrote:..ne salis se...jer se ona ne saliStarhemberg wrote:Ma šalim se, zaboli me ćošak za njen sljedeći korak.vuksadinare wrote:post gore..provjeriStarhemberg wrote:Zabranu seksa u kuhinji? Doggy pozi? Oralni seks?vuksadinare wrote:..markicka je najavila sljedeci korak..
2014-12-30
e tako..kad hocete da budem ozbiljan..ona se ne sali...baba ima batinu kojom je dobrano zavitlala...veber wrote:nazalost...vuksadinare wrote:..ne salis se...jer se ona ne saliStarhemberg wrote:Ma šalim se, zaboli me ćošak za njen sljedeći korak.vuksadinare wrote:post gore..provjeriStarhemberg wrote:Zabranu seksa u kuhinji? Doggy pozi? Oralni seks?vuksadinare wrote:..markicka je najavila sljedeci korak..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
veber wrote:sve ispod 60kg, nema sexa...Starhemberg wrote:Zabranu seksa u kuhinji? Doggy pozi? Oralni seks?vuksadinare wrote:..markicka je najavila sljedeci korak..
Onda bi se ševile samo ona, Kolinda i Mrakica. Ostale bi apstinirale.
Guest- Guest
baba samo radi što joj se veli.vuksadinare wrote:e tako..kad hocete da budem ozbiljan..ona se ne sali...baba ima batinu kojom je dobrano zavitlala...
a, radi i dalje na diferencijaciji društva.
kako se ne bi gledalo tko ima prste u medu.
2014-12-30
pa i to je poanta.Eva wrote:
osobne frustracije generira kao nešto bitno za ostale...
2014-12-30
veber wrote:baba samo radi što joj se veli.vuksadinare wrote:e tako..kad hocete da budem ozbiljan..ona se ne sali...baba ima batinu kojom je dobrano zavitlala...
Slavoniju iseljavaju, drugima mažu oči a oni kradu, lažu, bogate se i tako u krug.
Guest- Guest
radi ona moj quratz....ona tezi ove skinuti sa trona..da bi onda njima vitlala ka'k bosanci vele palijomveber wrote:baba samo radi što joj se veli.vuksadinare wrote:e tako..kad hocete da budem ozbiljan..ona se ne sali...baba ima batinu kojom je dobrano zavitlala...
2015-09-08
e, jesi naivac.vuksadinare wrote:radi ona moj quratz....ona tezi ove skinuti sa trona..da bi onda njima vitlala ka'k bosanci vele palijom
2014-12-30
veber wrote:pa i to je poanta.Eva wrote:
osobne frustracije generira kao nešto bitno za ostale...
Još gore radi, radi po nalogu onih koji žele zlo, a to su kaptolske seronje. Opus Dei škvadra. Btw, jel znaš da je ona bijela zgrada na uglu Držićeve i Vukovarske njihovo leglo?
Last edited by Eva on 24/5/2016, 16:16; edited 1 time in total
Guest- Guest
nisam..a znas zasto?..jer svaki mafijas zeli skinuti kuma i zasjesti na njegov tron...bilo i bice...markicki ej karamarko preblag....sonjo...ziheras....to ej i između redaka jednom i rekla..zato ej ne voli bas ni dobar dio hdz-a..ali je voli crkva..veber wrote:e, jesi naivac.vuksadinare wrote:radi ona moj quratz....ona tezi ove skinuti sa trona..da bi onda njima vitlala ka'k bosanci vele palijom
2015-09-08
ja sam to vec rekla prije dan-dva..to je samo u prvom planu,nesto drugo je iza.Starhemberg wrote:Drugim riječima, abortus nije razlog ove hajke.marcellus wrote:Starhemberg wrote:Osim toga....U Hrvatskoj imamo zabilježenu jednu od najnižih stopa pobačaja u svijetu. 1994. u Hrvatskoj je obavljeno gotovo 20 000 pobačaja, s godinama ta brojka pada, da bi se prošle 2015., zaustavila na 3020.
to je dobro.
tako treba.
2014-04-12
ma nije, kaj ti je.IvyTeasdale wrote:ja sam to vec rekla prije dan-dva..to je samo u prvom planu,nesto drugo je iza.
2014-12-30
Drugovi, međuostalim zato smo ga i roknuli, i ope' ćemo! Samo napredno, samo SF SN
2014-04-15
Ovo SF SN - to Semper Fidelis i Sportske Novosti ili?n_razbojnik wrote:
Drugovi, međuostalim zato smo ga i roknuli, i ope' ćemo! Samo napredno, samo SF SN
Guest- Guest
Došao mladić kod djevojčinih roditelja da je zaprosi, ali otac ni da čuje, nego ga bijesno izbacuje iz kuće.
– “Dobro, dobro!”, gunđa nesuđeni mladoženja izlazeći, “Za devet mjeseci ćete me moliti.”
– “Dobro, dobro!”, gunđa nesuđeni mladoženja izlazeći, “Za devet mjeseci ćete me moliti.”
2014-12-30
marcellus wrote:rekao sam da je ubojstvo, ne da je nelegalan. Ubojstvo može biti i legalizirano.
U divljaka ...
daj ne njake. prije pet godina ti nije smetao.
po službenim podacima u stalnom je padu.
što zbog edukacije što jer mladi gibaju van pa postaju u tom slučaju statistika druge države.
što zbog edukacije što jer mladi gibaju van pa postaju u tom slučaju statistika druge države.
2014-12-30
Ali kad to kažeš, odmah si zagovaratelj pobačja, što je debilna izjava...kako može netko biti zagovaratelj pobačaja? Pa to nije pitanje fosilnih ili obnovljivih izvora energije, vegetarijanac ili mesojed, ljevak ili dešnjak...stvar situacije, odluke, nužde itd... nitko nije zagovaratelj.veber wrote:daj ne njake. prije pet godina ti nije smetao.
Guest- Guest
ma debilane, stvar trenutka. ne mislim na sex.
bez obzira kaj smo frendovi imamo u nekim stvarima vrlo suprotna mišljenja.
no, forum je tu da bi komentirali i iznosili mišljenja.
ako je nešto u padu, a ima takvu tedenciju, čemu zabrane?
(guraju se neke druge stvari na mala vrata pa eto nam prosvjedi)
bez obzira kaj smo frendovi imamo u nekim stvarima vrlo suprotna mišljenja.
no, forum je tu da bi komentirali i iznosili mišljenja.
ako je nešto u padu, a ima takvu tedenciju, čemu zabrane?
(guraju se neke druge stvari na mala vrata pa eto nam prosvjedi)
2014-12-30
Page 30 of 34 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34
Similar topics
» Kujundžić je za pravo za život. Sve dok se ne rodite
» Ljudi imaju pravo na život
» MIŠETIĆ: Hrvatska i Srbija vjerojatno će imati pravo raskinuti Daytonski sporazum i Ustav nakon izbor
» Vuk Drašković: Imamo pravo da ne priznamo Kosovo, ali nemamo pravo da hipnotišemo narod da nezavisnosti nema
» CNN piše o strancima koji su odabrali Hrvatsku za život: ‘Ljudi su divni, a život nije skup‘
» Ljudi imaju pravo na život
» MIŠETIĆ: Hrvatska i Srbija vjerojatno će imati pravo raskinuti Daytonski sporazum i Ustav nakon izbor
» Vuk Drašković: Imamo pravo da ne priznamo Kosovo, ali nemamo pravo da hipnotišemo narod da nezavisnosti nema
» CNN piše o strancima koji su odabrali Hrvatsku za život: ‘Ljudi su divni, a život nije skup‘
Page 30 of 34