pravo na izbor/život
Page 29 of 34
Page 29 of 34 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34
Re: pravo na izbor/život
....kad ti kazes da sam ustasa onda sigurno jesam....Usne Stjepana Gnječa wrote:vuksadinare wrote:gnjec kvaris mi rucak....
Prisjest će ti ustaški ručak tebi i svim ustašama.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Drugim riječima, abortus nije razlog ove hajke.marcellus wrote:Starhemberg wrote:Osim toga....U Hrvatskoj imamo zabilježenu jednu od najnižih stopa pobačaja u svijetu. 1994. u Hrvatskoj je obavljeno gotovo 20 000 pobačaja, s godinama ta brojka pada, da bi se prošle 2015., zaustavila na 3020.
to je dobro.
tako treba.
Guest- Guest
Ne u ovom obliku, ovo je produkt 20.st. zapravo marksističke misli 19.st. emancipacije, seksulane revolucije, i društvene preobrazbemarcellus wrote:asilovski wrote:uopće ne guram, on je produkt vremena koji je loš, ali ne pristajem da budem dio spina, a ovo jest spin, cijelu subotu laprdaju o abortusu a niti jedne riječi o TTTIP-u sve zbog ove debele sektašice i kontra bandemarcellus wrote:čudi me asila da ti guraš ab koji je isto američka stvar izvorno odnosno dio iste kulturološke agende koju inače ne voliš
kakav crni produkt vremena postoji od prije antike
Kermit-
2014-04-17
Starhemberg wrote:Osim toga....U Hrvatskoj imamo zabilježenu jednu od najnižih stopa pobačaja u svijetu. 1994. u Hrvatskoj je obavljeno gotovo 20 000 pobačaja, s godinama ta brojka pada, da bi se prošle 2015., zaustavila na 3020.
Baš sam napisala taj podatak u relativnom broju na drugoj temi. Squealer prasica odrađuje posel za Napoleona.
Guest- Guest
Starhemberg wrote:Drugim riječima, abortus nije razlog ove hajke.marcellus wrote:Starhemberg wrote:Osim toga....U Hrvatskoj imamo zabilježenu jednu od najnižih stopa pobačaja u svijetu. 1994. u Hrvatskoj je obavljeno gotovo 20 000 pobačaja, s godinama ta brojka pada, da bi se prošle 2015., zaustavila na 3020.
to je dobro.
tako treba.
Naravno da nije, treba maknut Karamarka iz fokusa.
Last edited by Eva on 24/5/2016, 15:50; edited 1 time in total
Guest- Guest
Pa naravno nego spin, tko zna za koga radi debela sektašicaStarhemberg wrote:Drugim riječima, abortus nije razlog ove hajke.marcellus wrote:Starhemberg wrote:Osim toga....U Hrvatskoj imamo zabilježenu jednu od najnižih stopa pobačaja u svijetu. 1994. u Hrvatskoj je obavljeno gotovo 20 000 pobačaja, s godinama ta brojka pada, da bi se prošle 2015., zaustavila na 3020.
to je dobro.
tako treba.
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:Pa naravno nego spin, tko zna za koga radi debela sektašicaStarhemberg wrote:Drugim riječima, abortus nije razlog ove hajke.marcellus wrote:Starhemberg wrote:Osim toga....U Hrvatskoj imamo zabilježenu jednu od najnižih stopa pobačaja u svijetu. 1994. u Hrvatskoj je obavljeno gotovo 20 000 pobačaja, s godinama ta brojka pada, da bi se prošle 2015., zaustavila na 3020.
to je dobro.
tako treba.
Za Napoleona i sotonu s Kaptola
Guest- Guest
....e sad sam ozbiljan...dosta sam se salio....pravo na abortus necete imati....a'k se znate jebat znaet i djecu uzdrzavat..
2015-09-08
asilovski wrote:Ne u ovom obliku, ovo je produkt 20.st. zapravo marksističke misli 19.st. emancipacije, seksulane revolucije, i društvene preobrazbemarcellus wrote:asilovski wrote:uopće ne guram, on je produkt vremena koji je loš, ali ne pristajem da budem dio spina, a ovo jest spin, cijelu subotu laprdaju o abortusu a niti jedne riječi o TTTIP-u sve zbog ove debele sektašice i kontra bandemarcellus wrote:čudi me asila da ti guraš ab koji je isto američka stvar izvorno odnosno dio iste kulturološke agende koju inače ne voliš
kakav crni produkt vremena postoji od prije antike
da, tu marksističku misao su ameri 73. pretočili u ustavno pravo američkih građana jer u njihovom ustavu piše da ljudska prava počinju rođenjem
a što danas imaš u americi za 20 godina imaš svugdje, to je tako već sto godina i neizbježno je ko tv pretplata
Usne Stjepana Gnječa wrote:marcellus wrote:pametni znaju čemu služi kurton
tvoja mama nije znala
naravno da nije.Starhemberg wrote:Drugim riječima, abortus nije razlog ove hajke.
2014-12-30
..markicka je najavila sljedeci korak..izbacivanje titovog imena i komunistickih simbola iz javnih prostora...
2015-09-08
Zabranu seksa u kuhinji? Doggy pozi? Oralni seks?vuksadinare wrote:..markicka je najavila sljedeci korak..
Guest- Guest
post gore..provjeriStarhemberg wrote:Zabranu seksa u kuhinji? Doggy pozi? Oralni seks?vuksadinare wrote:..markicka je najavila sljedeci korak..
2015-09-08
Ma šalim se, zaboli me ćošak za njen sljedeći korak.vuksadinare wrote:post gore..provjeriStarhemberg wrote:Zabranu seksa u kuhinji? Doggy pozi? Oralni seks?vuksadinare wrote:..markicka je najavila sljedeci korak..
Guest- Guest
Starhemberg wrote:Zabranu seksa u kuhinji? Doggy pozi? Oralni seks?vuksadinare wrote:..markicka je najavila sljedeci korak..
Sex bez reprodukcije. Nema toga više.
Guest- Guest
sve ispod 60kg, nema sexa...Starhemberg wrote:Zabranu seksa u kuhinji? Doggy pozi? Oralni seks?vuksadinare wrote:..markicka je najavila sljedeci korak..
2014-12-30
..ne salis se...jer se ona ne saliStarhemberg wrote:Ma šalim se, zaboli me ćošak za njen sljedeći korak.vuksadinare wrote:post gore..provjeriStarhemberg wrote:Zabranu seksa u kuhinji? Doggy pozi? Oralni seks?vuksadinare wrote:..markicka je najavila sljedeci korak..
2015-09-08
Diskriminacija, tako je, ne može.veber wrote:sve ispod 60kg, nema sexa...Starhemberg wrote:Zabranu seksa u kuhinji? Doggy pozi? Oralni seks?vuksadinare wrote:..markicka je najavila sljedeci korak..
Guest- Guest
Page 29 of 34 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34
Similar topics
» Kujundžić je za pravo za život. Sve dok se ne rodite
» Ljudi imaju pravo na život
» MIŠETIĆ: Hrvatska i Srbija vjerojatno će imati pravo raskinuti Daytonski sporazum i Ustav nakon izbor
» Vuk Drašković: Imamo pravo da ne priznamo Kosovo, ali nemamo pravo da hipnotišemo narod da nezavisnosti nema
» CNN piše o strancima koji su odabrali Hrvatsku za život: ‘Ljudi su divni, a život nije skup‘
» Ljudi imaju pravo na život
» MIŠETIĆ: Hrvatska i Srbija vjerojatno će imati pravo raskinuti Daytonski sporazum i Ustav nakon izbor
» Vuk Drašković: Imamo pravo da ne priznamo Kosovo, ali nemamo pravo da hipnotišemo narod da nezavisnosti nema
» CNN piše o strancima koji su odabrali Hrvatsku za život: ‘Ljudi su divni, a život nije skup‘
Page 29 of 34