pravo na izbor/život
Page 22 of 34
Page 22 of 34 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 28 ... 34
Re: pravo na izbor/život
Posalji meni, a ja cu jos da mu nakitim! :)Noor wrote:vuksadinare wrote:....zgubil je pametNoor wrote:vuksadinare wrote:...ja sam cuo da je u mladosti bila komad.....Eva wrote:vuksadinare wrote:......jednostavna je formula ako ne zelite nezeljene komplikacije..zastita a ako ne....nema cvrstog drzanja za guzu...ili 'jos jos'..kad dođe vrijeme...pune milosti vadi ga van
A kaj je najbolje u dane ovulacije nema nikakve zaštite, jer niti jedna nije učinkovita kontracepcija. Roditeljstvo se planira, a najgore kaj se može radit ženama je prisiljavati ih da rode moralizirajući im o pravu na život, a ne nudeći ništa osim ispraznim floskula i to u zemlji di su političari sve razjebali pa sada koriste kler i debelu babetinu koju nitko više ne bi ni pogledao a di joj klinca išel pravit.
yoda još uvijek traži slike
kaj bi tek bilo da mu ja svoju pošaljem
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
Stanojko wrote:Ma salimo se malo... Abortus je ok, samo rokaj! Ko prezivi - pricace...
catabbath-
2015-08-22
tako je..no,nije u pecini,vec u zenskoj maternici..priroda se pobrinula,Bog,whatever...vuksadinare wrote:..negdje mora biti....nece biti smjesteno u peciniIvyTeasdale wrote:svakako..iz etickih i socijalnih razloga...no,zna se gdje je smjesteno ..vuksadinare wrote:....pa sto se toga tice i tata je vlasnik ili suvlasnik nesto se i njega pitamarcellus wrote:to što ih mamino tijelo hrani ne znači da su vlasništvo svoje mame. Niti da ona smije raspolagati njihovim životima.
2014-04-12
Pa u principu kažu. Također kažu do negdje trećeg mjeseca ukoliko nije nešto u redu s plodom da je najbolje da ga uklone. Iznad te granice ukoliko nešto ne bi bilo u redu induciraju porod a to je već nesto sasvim drugo i puno teže.marcellus wrote:kaja_333 wrote:marcellus wrote:kaja_333 wrote:marcellus wrote:kaja_333 wrote:dawson wrote:marcellus wrote:ne, to doktori ne kažu. To kaže američki vrhovni sud, koji je sam u presudi naveo da je to posve arbitrarno. Doktori kažu da život počinje začećem, odnosno to je jednostavna i nepobitna znanstvena činjenica. A američki ustav kaže da počinje rođenjem, pa su tu našli neku srednju varijantu, vuk sit i koza cijela.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Triny wrote:Nije bas tako s obzirom da 2/3 trudnoća zavrsi spontanim pobačajem, što znači da se priroda dama pobrine ako s fetusom nesto nije u redu.marcellus wrote:kaja_333 wrote:da, sa 6 tjedana, sa tjedan dana naravno nije.marcellus wrote:dawson wrote:marcellus wrote:
ta "nakupina stanica" ima, naravno, i mozak i srce
Nema.
da? Mom djetetu je srce kucalo kad smo ga prvi put vidjeli na ultrazvuku s nekih 6 tjedana.
da, sa tjedan dana ne znaš da si trudna da ga jebeš, inače dijete je i s tjedan dana - iako nema razvijene organe - ljudsko biće, jedinstveno je, neponovljivo, ako je budući einstein to je već tada zapisano u genima, mozak kao takav nije tu ali sve informacije o njemu jesu.
da i to obično u ranoj fazi, uglavnom žena nikad ni ne skuži da je bila trudna. Ali to i dalje ne znači da fetus nije samo jedna faza u razvoju ljudskog bića. Kao što su to djetinjstvo, starost, i tako dalje. Fetus i starac od 70 godina koji će nastati iz tog fetusa su isto ljudsko biće, to nije neko drugo biće da možeš reći ono nije bilo ljudsko biće a ovo jest. Možda samo nije bilo skroz razvijeno, ali je i dalje ljudsko biće.
Stanojko wrote:Posalji meni, a ja cu jos da mu nakitim! :)Noor wrote:vuksadinare wrote:....zgubil je pametNoor wrote:vuksadinare wrote:...ja sam cuo da je u mladosti bila komad.....Eva wrote:vuksadinare wrote:......jednostavna je formula ako ne zelite nezeljene komplikacije..zastita a ako ne....nema cvrstog drzanja za guzu...ili 'jos jos'..kad dođe vrijeme...pune milosti vadi ga van
A kaj je najbolje u dane ovulacije nema nikakve zaštite, jer niti jedna nije učinkovita kontracepcija. Roditeljstvo se planira, a najgore kaj se može radit ženama je prisiljavati ih da rode moralizirajući im o pravu na život, a ne nudeći ništa osim ispraznim floskula i to u zemlji di su političari sve razjebali pa sada koriste kler i debelu babetinu koju nitko više ne bi ni pogledao a di joj klinca išel pravit.
čime?
Guest- Guest
naravno. i to trećeg mjeseca uglavnom.Triny wrote:Nije bas tako s obzirom da 2/3 trudnoća zavrsi spontanim pobačajem, što znači da se priroda dama pobrine ako s fetusom nesto nije u redu.marcellus wrote:kaja_333 wrote:da, sa 6 tjedana, sa tjedan dana naravno nije.marcellus wrote:dawson wrote:marcellus wrote:
ta "nakupina stanica" ima, naravno, i mozak i srce
Nema.
da? Mom djetetu je srce kucalo kad smo ga prvi put vidjeli na ultrazvuku s nekih 6 tjedana.
da, sa tjedan dana ne znaš da si trudna da ga jebeš, inače dijete je i s tjedan dana - iako nema razvijene organe - ljudsko biće, jedinstveno je, neponovljivo, ako je budući einstein to je već tada zapisano u genima, mozak kao takav nije tu ali sve informacije o njemu jesu.
2015-08-15
đizs krajstUsne Stjepana Gnječa wrote:Dodao je i da je ključno pitanje je li fetus živo biće.
"Ako je fetus živo biće, kako to da ga se ne broji popisom stanovništva? Ako je fetus živo biće kako to da kada dođe do prirodnog pobačaja nema sahrane? Ako je fetus živo biće, zašto ljudi govore 'imamo dvoje djece i jedno na putu' umjesto da kažu da imaju troje?
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Ja sam za platonsku stalno :Dfrakcija wrote:Volimo se platonski! Takva ljubav nadahnjuje, inspirira, ona je pogon ljubavi prema čovječanstvu. Ko se neurotski kurba, u pogrešnom je mentalnom modu. Nije kadar ljubiti svijet.IvyTeasdale wrote:Ljudi su skloni samoutjesi,polurjesenjima,uvjetovanim srecama,ogranicenim odgovornostima..omogucio sveopci napredak drustva,ekonomske slobode,izjednacavanje spolova..frakcija wrote:Pa svi se zaljubljujemo u nevinost i čistoću koju prepoznamo ili projiciramo u drugu osobu ispod eventualnih slojeva kvarnosti (površnosti). To je trenutak žrtve u kojem spuštamo vlastite štitove. Ljubav je žrtva. Sloboda bez žrtve je ispraznost. Dolje površnost, ispraznost i besmisao! Dolje "friends with benefits" isprazne i štetne relacije!IvyTeasdale wrote::Dfrakcija wrote:
ČUVAJ BUŽU,DAJ JE MUŽU!
Platonska ljubav je najbolja..
2014-04-12
jooj nemoj..neko bu vzgubil glavu....Noor wrote:vuksadinare wrote:....zgubil je pametNoor wrote:vuksadinare wrote:...ja sam cuo da je u mladosti bila komad.....Eva wrote:vuksadinare wrote:......jednostavna je formula ako ne zelite nezeljene komplikacije..zastita a ako ne....nema cvrstog drzanja za guzu...ili 'jos jos'..kad dođe vrijeme...pune milosti vadi ga van
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
dakle sam priroda je takva i ljudski organizam da bez greške uništava nešto s čime nešto ne štima a kojekavi pacijenti s ovom starom kurvom s 4 kretena od sina bi održavali na silu nešto.
Last edited by kaja_333 on Tue 24 May - 13:41; edited 1 time in total
2015-08-15
..u zenicu oka te gledam...Stanojko wrote:Posalji meni, a ja cu jos da mu nakitim! :)Noor wrote:vuksadinare wrote:....zgubil je pametNoor wrote:vuksadinare wrote:...ja sam cuo da je u mladosti bila komad.....Eva wrote:vuksadinare wrote:......jednostavna je formula ako ne zelite nezeljene komplikacije..zastita a ako ne....nema cvrstog drzanja za guzu...ili 'jos jos'..kad dođe vrijeme...pune milosti vadi ga van
2015-09-08
koka..nisam znao da je takoIvyTeasdale wrote:tako je..no,nije u pecini,vec u zenskoj maternici..priroda se pobrinula,Bog,whatever...vuksadinare wrote:..negdje mora biti....nece biti smjesteno u peciniIvyTeasdale wrote:svakako..iz etickih i socijalnih razloga...no,zna se gdje je smjesteno ..vuksadinare wrote:....pa sto se toga tice i tata je vlasnik ili suvlasnik nesto se i njega pitamarcellus wrote:to što ih mamino tijelo hrani ne znači da su vlasništvo svoje mame. Niti da ona smije raspolagati njihovim životima.
2015-09-08
vuksadinare wrote:jooj nemoj..neko bu vzgubil glavu....Noor wrote:vuksadinare wrote:....zgubil je pametNoor wrote:vuksadinare wrote:...ja sam cuo da je u mladosti bila komad.....Eva wrote:vuksadinare wrote:......jednostavna je formula ako ne zelite nezeljene komplikacije..zastita a ako ne....nema cvrstog drzanja za guzu...ili 'jos jos'..kad dođe vrijeme...pune milosti vadi ga van
budem i tebi..danas sam dobre volje
Guest- Guest
kako god, praksa abortusa je, zakonita ili ne, i dalje nemoralna praksa. Nitko ne želi biti ubijen, pa zato ne treba ni ubiti nikog drugog. I to prije nego se taj netko uopće rodio.
dawson wrote:vuksadinare wrote:....morbidnih li rasprava....
Ono šta slijedi razvojem tehnologije u slijedećim godinama će ti slediti krv u žilama onda.
Kaj sam ja tebi na ignore?
Guest- Guest
makar opet kad pogledam evu i zeku i neke ovdje možda ipak abortus i nije loša ideja
Svojim pesnickim darom! Ti meni posaljes sliku, a ja na tvoju priridnu lepotu jos dodam! Ako su ti male grudi ja mu kazem "grudi su joj zrele kruske, razigraju snove muske..." i te fore...Noor wrote:Stanojko wrote:Posalji meni, a ja cu jos da mu nakitim! :)Noor wrote:vuksadinare wrote:....zgubil je pametNoor wrote:vuksadinare wrote:...ja sam cuo da je u mladosti bila komad.....Eva wrote:vuksadinare wrote:......jednostavna je formula ako ne zelite nezeljene komplikacije..zastita a ako ne....nema cvrstog drzanja za guzu...ili 'jos jos'..kad dođe vrijeme...pune milosti vadi ga van
čime?
vuksadinare wrote:..u zenicu oka te gledam...Stanojko wrote:Posalji meni, a ja cu jos da mu nakitim! :)Noor wrote:vuksadinare wrote:....zgubil je pametNoor wrote:vuksadinare wrote:...ja sam cuo da je u mladosti bila komad.....Eva wrote:vuksadinare wrote:......jednostavna je formula ako ne zelite nezeljene komplikacije..zastita a ako ne....nema cvrstog drzanja za guzu...ili 'jos jos'..kad dođe vrijeme...pune milosti vadi ga van
stanojko more, beži odavde
Guest- Guest
...ja sam cvrst karakter...Noor wrote:vuksadinare wrote:jooj nemoj..neko bu vzgubil glavu....Noor wrote:vuksadinare wrote:....zgubil je pametNoor wrote:vuksadinare wrote:...ja sam cuo da je u mladosti bila komad.....Eva wrote:vuksadinare wrote:......jednostavna je formula ako ne zelite nezeljene komplikacije..zastita a ako ne....nema cvrstog drzanja za guzu...ili 'jos jos'..kad dođe vrijeme...pune milosti vadi ga van
budem i tebi..danas sam dobre volje
2015-09-08
catabbath-
2015-08-22
Page 22 of 34 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 28 ... 34
Similar topics
» Kujundžić je za pravo za život. Sve dok se ne rodite
» Ljudi imaju pravo na život
» MIŠETIĆ: Hrvatska i Srbija vjerojatno će imati pravo raskinuti Daytonski sporazum i Ustav nakon izbor
» Vuk Drašković: Imamo pravo da ne priznamo Kosovo, ali nemamo pravo da hipnotišemo narod da nezavisnosti nema
» CNN piše o strancima koji su odabrali Hrvatsku za život: ‘Ljudi su divni, a život nije skup‘
» Ljudi imaju pravo na život
» MIŠETIĆ: Hrvatska i Srbija vjerojatno će imati pravo raskinuti Daytonski sporazum i Ustav nakon izbor
» Vuk Drašković: Imamo pravo da ne priznamo Kosovo, ali nemamo pravo da hipnotišemo narod da nezavisnosti nema
» CNN piše o strancima koji su odabrali Hrvatsku za život: ‘Ljudi su divni, a život nije skup‘
Page 22 of 34