pravo na izbor/život
Page 23 of 34
Page 23 of 34 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 28 ... 34
Re: pravo na izbor/život
kaja_333 wrote:dakle sam priroda je takva i ljudski organizam da bez greške uništava nešto s čime nešto ne štima a kojekavi pacijenti s ovom starom kurvom s 4 kretena od sina bi održavali na silu nešto.
ne nego bi neki na silu uklonili nešto što priroda sama nije uklonila, izvrćeš stvari.
Ako je nešto greška prirode ona to ukloni sama, inače bi se rađale nakaze. Ako ne ukloni, nije naše da to uklanjamo.
Stanojko wrote:Svojim pesnickim darom! Ti meni posaljes sliku, a ja na tvoju priridnu lepotu jos dodam! Ako su ti male grudi ja mu kazem "grudi su joj zrele kruske, razigraju snove muske..." i te fore...Noor wrote:Stanojko wrote:Posalji meni, a ja cu jos da mu nakitim! :)Noor wrote:vuksadinare wrote:....zgubil je pametNoor wrote:vuksadinare wrote:...ja sam cuo da je u mladosti bila komad.....Eva wrote:vuksadinare wrote:......jednostavna je formula ako ne zelite nezeljene komplikacije..zastita a ako ne....nema cvrstog drzanja za guzu...ili 'jos jos'..kad dođe vrijeme...pune milosti vadi ga van
A kaj je najbolje u dane ovulacije nema nikakve zaštite, jer niti jedna nije učinkovita kontracepcija. Roditeljstvo se planira, a najgore kaj se može radit ženama je prisiljavati ih da rode moralizirajući im o pravu na život, a ne nudeći ništa osim ispraznim floskula i to u zemlji di su političari sve razjebali pa sada koriste kler i debelu babetinu koju nitko više ne bi ni pogledao a di joj klinca išel pravit.
yoda još uvijek traži slike
kaj bi tek bilo da mu ja svoju pošaljem
čime?
daj ti meni rađe neku pjesmicu ...koja ti miluje grud dok ti Radojka meša za šporetom
Guest- Guest
Moze, al prvo ti mene sliku... Treba mi inspiracijaNoor wrote:Stanojko wrote:Svojim pesnickim darom! Ti meni posaljes sliku, a ja na tvoju priridnu lepotu jos dodam! Ako su ti male grudi ja mu kazem "grudi su joj zrele kruske, razigraju snove muske..." i te fore...Noor wrote:Stanojko wrote:Posalji meni, a ja cu jos da mu nakitim! :)Noor wrote:vuksadinare wrote:....zgubil je pametNoor wrote:vuksadinare wrote:...ja sam cuo da je u mladosti bila komad.....Eva wrote:vuksadinare wrote:......jednostavna je formula ako ne zelite nezeljene komplikacije..zastita a ako ne....nema cvrstog drzanja za guzu...ili 'jos jos'..kad dođe vrijeme...pune milosti vadi ga van
A kaj je najbolje u dane ovulacije nema nikakve zaštite, jer niti jedna nije učinkovita kontracepcija. Roditeljstvo se planira, a najgore kaj se može radit ženama je prisiljavati ih da rode moralizirajući im o pravu na život, a ne nudeći ništa osim ispraznim floskula i to u zemlji di su političari sve razjebali pa sada koriste kler i debelu babetinu koju nitko više ne bi ni pogledao a di joj klinca išel pravit.
čime?
daj ti meni rađe neku pjesmicu ...koja ti miluje grud dok ti Radojka meša za šporetom
Last edited by Stanojko on 24/5/2016, 13:47; edited 1 time in total (Reason for editing : a)
vuksadinare wrote:...ja sam cvrst karakter...Noor wrote:vuksadinare wrote:jooj nemoj..neko bu vzgubil glavu....Noor wrote:vuksadinare wrote:....zgubil je pametNoor wrote:vuksadinare wrote:...ja sam cuo da je u mladosti bila komad.....Eva wrote:vuksadinare wrote:......jednostavna je formula ako ne zelite nezeljene komplikacije..zastita a ako ne....nema cvrstog drzanja za guzu...ili 'jos jos'..kad dođe vrijeme...pune milosti vadi ga van
budem i tebi..danas sam dobre volje
onda šaljem
Guest- Guest
je, jer i ako je netko bolestan mi ga lječimo, ne pustimo da umre. čovjek se umješao u prirodu, ništa ne prepušta više slučaju. dakle ako ona zakaže čovjek je tu.marcellus wrote:kaja_333 wrote:dakle sam priroda je takva i ljudski organizam da bez greške uništava nešto s čime nešto ne štima a kojekavi pacijenti s ovom starom kurvom s 4 kretena od sina bi održavali na silu nešto.
ne nego bi neki na silu uklonili nešto što priroda sama nije uklonila, izvrćeš stvari.
Ako je nešto greška prirode ona to ukloni sama, inače bi se rađale nakaze. Ako ne ukloni, nije naše da to uklanjamo.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Prosvjedni skup protiv TTIP-a i genetskih modifikacija koji je bio najavljen za 21. svibnja odjednom biva medijski potpuno ugušen nekakvim novoizmišljenim prosvjedom ''za život'' onih koji su za korporacijsku tvorevinu zvanu EU te nekakvim kontraprosvjednicima ''prava na izbor'' koji su također za tu istu EU.
Besmisleni igrokaz koji služi za skretanje pozornosti. a Markićka je inače sa ovom bandom isusovaca i Opus dei to je zločinačka skupina par excellance koju predovdi tkz. Papa Franjo koji u isto vrijeme pere labrdu Glavnom imamu vehabija....da i naravno supruga od židovskog apotekara...
a mi raspravljamo o posve nebitnoj temi ali posve i u cijelosti, običan spin zapravo spinčina, Markićka je sigurno za TTTIP-e kao i ovi soroševi liberali
Besmisleni igrokaz koji služi za skretanje pozornosti. a Markićka je inače sa ovom bandom isusovaca i Opus dei to je zločinačka skupina par excellance koju predovdi tkz. Papa Franjo koji u isto vrijeme pere labrdu Glavnom imamu vehabija....da i naravno supruga od židovskog apotekara...
a mi raspravljamo o posve nebitnoj temi ali posve i u cijelosti, običan spin zapravo spinčina, Markićka je sigurno za TTTIP-e kao i ovi soroševi liberali
Kermit-
2014-04-17
Stanojko wrote:
Moze, al prvo ti mene sliku... Treba mi inspiracija
pa tu ti je
Guest- Guest
pa to je.marcellus wrote:kako god, praksa abortusa je, zakonita ili ne, i dalje nemoralna praksa.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
primio na znanjeNoor wrote:vuksadinare wrote:...ja sam cvrst karakter...Noor wrote:vuksadinare wrote:jooj nemoj..neko bu vzgubil glavu....Noor wrote:vuksadinare wrote:....zgubil je pametNoor wrote:vuksadinare wrote:...ja sam cuo da je u mladosti bila komad.....Eva wrote:vuksadinare wrote:......jednostavna je formula ako ne zelite nezeljene komplikacije..zastita a ako ne....nema cvrstog drzanja za guzu...ili 'jos jos'..kad dođe vrijeme...pune milosti vadi ga van
budem i tebi..danas sam dobre volje
onda šaljem
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ima 200 godina da je teorija spontane generacije znanstveno opovrgnuta, nikakav život ne nastaje. Spolne stanice su bile žive i prije nego je došlo do začeća, mrtva materija se ne razmnožava.marcellus wrote:kaja_333 wrote:pa evo doktori kažu sa negdje tri mjeseca..marcellus wrote:a kad točno postaje ljudsko biće?
ne, to doktori ne kažu. To kaže američki vrhovni sud, koji je sam u presudi naveo da je to posve arbitrarno. Doktori kažu da život počinje začećem, odnosno to je jednostavna i nepobitna znanstvena činjenica. A američki ustav kaže da počinje rođenjem, pa su tu našli neku srednju varijantu, vuk sit i koza cijela.
Živa jajna stanica sa polovičnim brojem kromosoma i živi spermatozoid sa polovičnim brojem kromosoma se spoje i izmjene genetski materijal, iz dvije žive stanice sa polovičnim brojem kromosoma nastaje jedna stanica sa dvostrukim brojem kromosoma. Nikakav novi život iz ničega nije nastao nego su te stanice bile žive i prije toga.
Ljudska osoba postaješ onda kad ti se razvije mozak, tj. dijelovi mozga sposobni za stvaranje osobnosti i svijesti, onog što vi inače zovete "duša". Dokaz da fetusi nemaju razvijen mozak ti je npr. nemogućnost fetusa da samostalno diše prije 7 mjeseca trudnoće.
Ne osjećaju ni bol sve do 27. tjedna trudnoće, jer bez mozga nema ni boli.
Guest- Guest
odluči se. hoćemo li ili nećemo mijenjat prirodu.marcellus wrote:
čovjek to radi od kada zna za sebe.
od biljaka preko stoke i na kraju na samom sebi.
umjetni kuk je strano tijelo koje nije stvorila priroda, pa ga opet ugrađujemo u ljude, banalni primjer.
2014-12-30
..i ti crni stanojko u deferslusu...Stanojko wrote:Moze, al prvo ti mene sliku... Treba mi inspiracijaNoor wrote:Stanojko wrote:Svojim pesnickim darom! Ti meni posaljes sliku, a ja na tvoju priridnu lepotu jos dodam! Ako su ti male grudi ja mu kazem "grudi su joj zrele kruske, razigraju snove muske..." i te fore...Noor wrote:Stanojko wrote:Posalji meni, a ja cu jos da mu nakitim! :)Noor wrote:vuksadinare wrote:....zgubil je pametNoor wrote:vuksadinare wrote:...ja sam cuo da je u mladosti bila komad.....Eva wrote:vuksadinare wrote:......jednostavna je formula ako ne zelite nezeljene komplikacije..zastita a ako ne....nema cvrstog drzanja za guzu...ili 'jos jos'..kad dođe vrijeme...pune milosti vadi ga van
čime?
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Pravo na moj kurac tu bandu oko Markićke treba otjerati zajedno sa Timom u tri pičke materine, to je banda samo takva obične spinjare koje bacaju koske da se izgubi svaki smisao ili bilo koja suvisla rasprava
Kermit-
2014-04-17
Niko ne izgleda tako dobro. To je fotosop!!!Noor wrote:Stanojko wrote:
pa tu ti je
marcellus wrote:kaja_333 wrote:dakle sam priroda je takva i ljudski organizam da bez greške uništava nešto s čime nešto ne štima a kojekavi pacijenti s ovom starom kurvom s 4 kretena od sina bi održavali na silu nešto.
Šta to nije greška Boga? Klerofašisti katolibani ne priznaju prirodu kao stvoritelja. Postoji Bog koji je stvorio sve pa i prirodu. Kakav vam je to jebeni Bog koji radi u fušu?
Guest- Guest
kaja_333 wrote:je, jer i ako je netko bolestan mi ga lječimo, ne pustimo da umre. čovjek se umješao u prirodu, ništa ne prepušta više slučaju. dakle ako ona zakaže čovjek je tu.marcellus wrote:kaja_333 wrote:dakle sam priroda je takva i ljudski organizam da bez greške uništava nešto s čime nešto ne štima a kojekavi pacijenti s ovom starom kurvom s 4 kretena od sina bi održavali na silu nešto.
da, mi liječimo nekog kad je bolestan, a ne zatučemo ga toljagom da nam ne bi stvarao probleme i da se ne bismo morali brinuti o njemu.
Treba nastojati da se nikada ne stvori društvena atmosfera i javno mijenje u kojem je abortus neštetan, jednostavan, praktičan i bezazlen čin.
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
Iselilo se pola Slavonije ali ona ide u neki miting, ono kao da je Osijek pored Bakua jebem ti kurvetinu debelu isusovačku
Kermit-
2014-04-17
Stanojko wrote:Niko ne izgleda tako dobro. To je fotosop!!!Noor wrote:Stanojko wrote:
pa tu ti je
hvala na komplimentu
Guest- Guest
Usne Stjepana Gnječa wrote:marcellus wrote:kaja_333 wrote:dakle sam priroda je takva i ljudski organizam da bez greške uništava nešto s čime nešto ne štima a kojekavi pacijenti s ovom starom kurvom s 4 kretena od sina bi održavali na silu nešto.
Šta to nije greška Boga? Klerofašisti katolibani ne priznaju prirodu kao stvoritelja. Postoji Bog koji je stvorio sve pa i prirodu. Kakav vam je to jebeni Bog koji radi u fušu?
ne, spontani pobačaj je greška prirode, a ti si greška Boga, to ti je uvijek i travko govorio
Similar topics
» Kujundžić je za pravo za život. Sve dok se ne rodite
» Ljudi imaju pravo na život
» MIŠETIĆ: Hrvatska i Srbija vjerojatno će imati pravo raskinuti Daytonski sporazum i Ustav nakon izbor
» Vuk Drašković: Imamo pravo da ne priznamo Kosovo, ali nemamo pravo da hipnotišemo narod da nezavisnosti nema
» CNN piše o strancima koji su odabrali Hrvatsku za život: ‘Ljudi su divni, a život nije skup‘
» Ljudi imaju pravo na život
» MIŠETIĆ: Hrvatska i Srbija vjerojatno će imati pravo raskinuti Daytonski sporazum i Ustav nakon izbor
» Vuk Drašković: Imamo pravo da ne priznamo Kosovo, ali nemamo pravo da hipnotišemo narod da nezavisnosti nema
» CNN piše o strancima koji su odabrali Hrvatsku za život: ‘Ljudi su divni, a život nije skup‘
Page 23 of 34