ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

pravo na izbor/život

Page 28 of 34 Previous  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34  Next

Go down

pravo na izbor/život - Page 28 Empty Re: pravo na izbor/život

Post by Guest Tue 24 May - 15:24

asilovski wrote:
marcellus wrote:čudi me asila da ti guraš ab koji je isto američka stvar izvorno odnosno dio iste kulturološke agende koju inače ne voliš
uopće ne guram, on je produkt vremena koji je loš, ali ne pristajem da budem dio spina, a ovo jest spin, cijelu subotu laprdaju o abortusu a niti jedne riječi o TTTIP-u sve zbog ove debele sektašice i kontra bande

U subotu navečer, na svom profilu na Facebooku, iz inicijative ‘Hod za život’ objavili su tko je financirao njihov jučerašnji marš na kojem se okupilo više tisuća ljudi.
Organizatori su ‘Život biraj’, ‘SKAC’, ‘U ime obitelji’, ‘Vigilare’, ‘Molitvena zajednica’ ‘Srce Isusovo’, ‘Neokatekumenski put’ i ‘Božja pobjeda’.
Na mnoge upite, nakon objave da skup najvećim dijelom financira Milan Bandić, nisu htjeli odgovoriti, pravili su se blesavi.

Organizatori nisu izdržali, a da se ne pohvale dobroj organizaciji tim više jer su uspjeli marginalizirati drugi dugo najavljivani skup koji je u ovome trenutku za hrvatske građane jedino važan,a to je NE MONSANTO! NE TTIP.

Evo što stoji na njihovom Facebooku kao odgovor na pitanje tko je dao novac za marš:
-Autobuse – ljudi koji su doputovali, dio troškova štandova, letaka i majica – grad Zagreb,
-dio donacijama ljudi (razglas, baloni – ljudi koji su sudjelovali u Hodu…)

Prije dva tjedna Vrhovni sud usvojio je žalbu Uskoka na presudu Bandiću i predmet je vraćen prvostupanjskom sudu. Prema rješenju Vrhovnog suda, USKOK-ova žalba pokazala se osnovanom jer postoje bitne povrede kaznenog postupka. Poznato je da je Prvostupanjski sud u izreci naveo da se postupak protiv Bandića i drugih obustavlja zato što predmet optužbe nije kazneno djelo.

Milan Bandić spreman je prodati ili dodvoriti se svakome za ne ići u Remetinec.Naravno, on nikada neće dati svoj novac ali novac poreznih obveznika dijeli šakom i kapom za proviziju, a kada ‘ga nestane’ onda najavi novo ulaganje u stadion Maksimir i eto njemu i Mamiću novaca k’o u priči.

Ovaj skup se mogao održati iduće nedjelje, ali održao se baš jučer na dan kada se trebao održati veliki skup protiv Monsanta i TTIP zbog čega se digla cijela Europa na noge. Svatko tko i malo razmišlja i povezuje shvatiti će zašto se i za koga prazni Slavonija, a o tome smo više puta pisali.

http://dalicom.eu/marina-mijatovic-oreskovicka-hoda-za-zivot-a-radi-za-smrt/

http://dalicom.eu/kockice-se-sve-vise-i-vise-slazu-i-zivi-zid-ostro-porucuje-oreskovicu-necemo-ti-dozvoliti-prodaju-slavonije/

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare Tue 24 May - 15:27

gnjec kvaris mi rucak....
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest Tue 24 May - 15:27

vuksadinare wrote:......pssst..

https://www.youtube.com/watch?v=fSA4RjlnaqM

Ti si fakat u nekom sevdahu. Evo, ovo ću ju oborit s nogu:)) naša najljepša ljubavna pjesma i nema vjenčanja bez iste.

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare Tue 24 May - 15:29

Eva wrote:

Ti si fakat u nekom sevdahu. Evo, ovo ću ju oborit s nogu:)) naša najljepša ljubavna pjesma i nema vjenčanja bez iste.

ti si skroz u qurtzu..... :rofl
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Ero Tue 24 May - 15:31

Eva, to mi djeluje kao vojnički marš...Juriiiiiššššš... :D

2014-04-23

Back to top Go down

Post by Guest Tue 24 May - 15:34

Ero wrote:Eva, to mi djeluje kao vojnički marš...Juriiiiiššššš... :D

Najljepša ljubavna pjesma koju su mnogi obradili. Evo, poslušaj na engleskom.

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare Tue 24 May - 15:34

evva..bez zeke..jesi ti postala malo prefanaticna...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest Tue 24 May - 15:35

vuksadinare wrote:
Eva wrote:

Ajde, nisi prvi koji se zaljubio :clown
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Tue 24 May - 15:35

vuksadinare wrote:evva..bez zeke..jesi ti postala malo prefanaticna...

U čemu?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Tue 24 May - 15:37

Evo, Ero ove je iz tvoje mladosti.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare Tue 24 May - 15:37

Eva wrote:

U čemu?
pa ne znam u tom promoviranju zidovstva..svaka cast...pa kolinda..pa markicka....pa muje...ne znam..zagorila si..bez uvrede
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare Tue 24 May - 15:38

Eva wrote:
vuksadinare wrote:
Eva wrote:

Ajde, nisi prvi koji se zaljubio :clown
...jebiga generacija smo tu negdje..valjda takve godine... :comfort
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest Tue 24 May - 15:40

vuksadinare wrote:
Eva wrote:

U čemu?
pa ne znam u tom promoviranju zidovstva..svaka cast...pa kolinda..pa markicka....pa muje...ne znam..zagorila si..bez uvrede

Nisam, to je samo tvoja projekcija. Ti si mimozasta u zadnje vrijeme, ali kužim i zakaj.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Tue 24 May - 15:42

Izrezali dio snimke na kojem se vidi kako je počeo sukob

Istovremeno, na najgori mogući način, u istom tom videu, manipuliraju snimkom sukoba njihovih volontera i protuprosvjednika koju su ukrali od Al Jazeere, a iz koje su, prikladno, izrezali prvih nekoliko sekundi na kojima se vidi kako je zapravo počeo sukob. Iz Al Jazeere su nam potvrdili da nisu tražili njihovo dopuštenje za korištenje snimke.

Na originalnoj snimci Al Jazeere, vidi se naime da su trojica krupnijih mladića redara iz povorke tzv. Hoda za život nasrnuli na djevojku koja je stala pred njih, a da je onda dotrčao protuprosvjedik koji je jednog od muškaraca odgurnuo od djevojke. Tada je došlo do fizičkog sukoba njega s četvoricom ili petoricom Markićkinih redara, a poletjele su i šake. Na snimci se vidi da se u fizičku konfrontaciju uključivao sve veći broj mladića iz povorke, kao i nekoliko protuprosvjednika koji su uspjeli djevojku, za koju se kasnije doznalo da je slikarica Dunja Janković, iščupati iz ruku Markićkinih redara, a onda ju je preuzeo jedan policajac.

Udarili ga pa mu još prijetili

"Momak koji me prvi udario imao je značku Lupus zaštite, a svi muškarci koji su navalili na Dunju Janković, imali su majicu Hoda za život. Policija nije reagirala uopće ni kad su navalili na Dunju, ni kasnije na mene. Rastavili su nas naši prosvjednici oko nas koji su i spriječili daljnji sukob, što se i vidi u originalnom videu", rekao je za Index protuprosvjednik koji se sukobio s redarima tzv. Hoda za život.

U videu Hoda za život, snimka sukoba je tako odrezana da izgleda kao da su protuprosvjednici napali kršne mladiće iz Markićkine povorke, a sve su popratili natpisom "Snimka napada na volontere Hoda za život". U videu se ponavlja (dez)informacija da je na skupu bilo 15 tisuća protivnika pobačaja, iako i velikodušna procjena policije govori tek o 7 tisuća ljudi.

http://www.index.hr/vijesti/clanak/video-markickina-propaganda-uzeli-tudju-snimku-pa-je-izrezali-tako-da-ispadne-da-napadaju-njih/895288.aspx
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Tue 24 May - 15:43

marcellus wrote:
asilovski wrote:
deda getting old wrote:
frakcija wrote:Treba nastojati da se nikada ne stvori društvena atmosfera i javno mijenje u kojem je abortus neštetan, jednostavan, praktičan  i bezazlen čin.

Pobačaj nije štetan, nama nikakvih posljedica po tijelo ili psihu žene, to je zahvat poput uklanjanja madeža s kože. Društvo koje pak progoni ženu zbog pobačaja ima jako štetno djelovanje na njeno zdravlje i dobrobit.
ne samo progoni nego nagoni da isti obavi ilegalno

pa i zabrana prodaje heroina nagoni đankoze da isti nabavljaju ilegalno, a zabrana pljačke banaka je veliki rizik za pljačkaše banaka može ih neko upucat

argument je faličan
Zašto bi bio? Koliko je samo žena u nekim puno "konzervativinijim" vremenima obavilo abortus...bole su se iglama za štrikanje, gurale oštre predmete u rodnicu, pile nekakve trave...od toga se umiralo, a sve zato da ljudi ne pričaju. Markićka brani taj mentalni sklop, briga nju i za život i za djecu. Da selo ne priča, majka ako i umre, groznica jbg.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Tue 24 May - 15:43

vuksadinare wrote:gnjec kvaris mi rucak....

Prisjest će ti ustaški ručak tebi i svim ustašama.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Tue 24 May - 15:44

Osim toga....

U Hrvatskoj imamo zabilježenu jednu od najnižih stopa pobačaja u svijetu. 1994. u Hrvatskoj je obavljeno gotovo 20 000 pobačaja, s godinama ta brojka pada, da bi se prošle 2015., zaustavila na 3020.

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare Tue 24 May - 15:44

Eva wrote:
vuksadinare wrote:
Eva wrote:

U čemu?

Nisam, to je samo tvoja projekcija. Ti si mimozasta u zadnje vrijeme, ali kužim i zakaj.
...ma nisam ti ja bas mimozast....nego mi ne pase tako ajd da i to kazem...takvoj koki....ta rogobornost...treba svakako imati karakter i cvrstinu...ajd kvragu..izbacila si me iz takta... balloon
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by marcellus Tue 24 May - 15:44

asilovski wrote:
marcellus wrote:čudi me asila da ti guraš ab koji je isto američka stvar izvorno odnosno dio iste kulturološke agende koju inače ne voliš
uopće ne guram, on je produkt vremena koji je loš, ali ne pristajem da budem dio spina, a ovo jest spin, cijelu subotu laprdaju o abortusu a niti jedne riječi o TTTIP-u sve zbog ove debele sektašice i kontra bande

kakav crni produkt vremena postoji od prije antike

2014-04-16

Back to top Go down

Post by marcellus Tue 24 May - 15:45

Starhemberg wrote:Osim toga....

U Hrvatskoj imamo zabilježenu jednu od najnižih stopa pobačaja u svijetu. 1994. u Hrvatskoj je obavljeno gotovo 20 000 pobačaja, s godinama ta brojka pada, da bi se prošle 2015., zaustavila na 3020.

to je dobro.

tako treba.

2014-04-16

Back to top Go down

Post by marcellus Tue 24 May - 15:45

pametni znaju čemu služi kurton

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content