pravo na izbor/život
Page 7 of 34
Page 7 of 34 • 1 ... 6, 7, 8 ... 20 ... 34
Re: pravo na izbor/život
Stanojko wrote:Pa o tome ti sve vreme i pricam sele. Da li je moguce da imas seks bez ikakve zastite!? Zar se ne slazes da treba da budes odgovorna prema sebi?Noor wrote:Stanojko wrote:Pretpostavka je da ce on da slomi nogu a da ti pogines. Sta mu kazes?
Ako sam dovoljno glup da napumpam cicu onda da...sve sto si navela... Ako mi cica kaze da koristi pilulu pa me zajebe onda...sram bilo cicu. Ali, dovoljno sam iskusan da ne verujem cicama na rec vec samo sebi tako da... :)
u životu je rizik polaziti od pretpostavki, a ja nisam hazarder
ti ako voleš ruski rulet...razvali
Slazes li se da niko nije duzan da pazi na tebe osim tebe same?
meni skok s padobranom ne sliči na sex. tebi da?
Guest- Guest
Nismo se makli s mrtve tocke..:D
2014-04-12
žene imaju važnijih stvari kojim se bave u životu, npr. šoping odjeće, šoping cipela, šoping nakita...kaja_333 wrote:primjećujem da na ovakvim temama a i u životu najviše imaju za reći muškarci. i zeljka marić. zanimljivo.
Guest- Guest
tj. mrtvih fetusa, točke nemaju dušuIvyTeasdale wrote:Nismo se makli s mrtve tocke..:D
Guest- Guest
Ma batali padobran. Jel imas seks bez zastite?Noor wrote:Stanojko wrote:Pa o tome ti sve vreme i pricam sele. Da li je moguce da imas seks bez ikakve zastite!? Zar se ne slazes da treba da budes odgovorna prema sebi?Noor wrote:Stanojko wrote:Pretpostavka je da ce on da slomi nogu a da ti pogines. Sta mu kazes?
Ako sam dovoljno glup da napumpam cicu onda da...sve sto si navela... Ako mi cica kaze da koristi pilulu pa me zajebe onda...sram bilo cicu. Ali, dovoljno sam iskusan da ne verujem cicama na rec vec samo sebi tako da... :)
IvyTeasdale wrote:Nismo se makli s mrtve tocke..:D
doći će oni kmečat ako se pobačaj ozakoni..i vozit trebe kod ilegalaca
Guest- Guest
I,kako je prosao forumski eksperiment sa zagovaranjem razlicitih stavova o istome u kratkom periodu? :Ddeda getting old wrote:tj. mrtvih fetusa, točke nemaju dušuIvyTeasdale wrote:Nismo se makli s mrtve tocke..:D
2014-04-12
Stanojko wrote:Ma batali padobran. Jel imas seks bez zastite?Noor wrote:Stanojko wrote:Pa o tome ti sve vreme i pricam sele. Da li je moguce da imas seks bez ikakve zastite!? Zar se ne slazes da treba da budes odgovorna prema sebi?Noor wrote:Stanojko wrote:Pretpostavka je da ce on da slomi nogu a da ti pogines. Sta mu kazes?
pa ti si ko i markićka..oš držat svijeću?!
Guest- Guest
Eva wrote:marcellus wrote:Noor wrote:Eva wrote:Stanojko wrote:Ti ocigledno ne razumes kako funkcionise muski mozak, tacnije nedostatak istog kad je seks u pitanju... Naravno da ce tupson snositi posledice, ali ce jos vece snositi zena, zato mora da bude ODGOVORNIJA (pre svega prema sebi)...Eva wrote:Stanojko wrote:Koja kokoska nije u stanju da se jebe i da se zastiti (jet to je pre svega njena odgovornost, jer ona i trpi najvece posledice, muskarci su napaljena stoka i boli ih patka) ne bi smela ni da abortira... Abortus nije sredstvo za kontrolu trudnoce glupace!
Aha, kaj papaju ti mužjaci kad su tak bistri? Evo i ti briljiraš.
Svaki frajer koji neplanirano napravi klinca, za kaznu ima postat eunuh. Tko ga jebe kaj ne pazi.
A to će se riješiti time da se abortus zakonski zabrani? Čisto izdrkavanje mizoginih kretena, jer ovo im je valjda jedini način na koji mogu žene pokorit.
ti isti kreteni ne shvaćaju da pile granu na kojoj sjede...zabrana abortusa donosi puno toga o čemu sada ne razmišljaju, al kad napumpaju šoce prvi će tražiti kako se toga riješiti.
ab je zabranjen u masu europskih država, irskoj npr. pa kaj im se tak strašnog dogodilo? Ali nije stvar u zabrani abortusa, nego u tome da on ne smije biti nekakav simbol emancipacije i kurca palca. Niti sredstvo kontrole rađanja.
Nije istina. Nabroji države u kojima je.
https://en.wikipedia.org/wiki/Category:Abortion_by_country
Abortion in Poland is banned except in the following three circumstances.
When the woman's life or health is endangered by the continuation of pregnancy,
When the pregnancy is a result of a criminal act, or
When the fetus is seriously malformed
Abortion in Cyprus has been allowed with restrictions for decades, with the most recent laws dating from 1986.[1] Abortion is only performed in Cyprus if there is a risk of physical or mental harm to the mother, if there is a risk of fetal deformity, or if the patient was raped or had another sexual crime committed against them "affecting the social or family status."
Abortion laws in Portugal were liberalized on April 10, 2007, allowing the procedure to be done on-demand if a woman's pregnancy has not exceeded its tenth week.[1] There is a three-day waiting period for abortions.[2] President Aníbal Cavaco Silva has ratified the new law allowing abortion, recommending nevertheless that measures should be taken to ensure abortion is the last resort
ma ne, nego muškarci vole laprdati o stvarima koje ih uopće ne tiču. dobro, kada bude tema o kastraciji mi žene ćemo malo popričati.deda getting old wrote:žene imaju važnijih stvari kojim se bave u životu, npr. šoping odjeće, šoping cipela, šoping nakita...kaja_333 wrote:primjećujem da na ovakvim temama a i u životu najviše imaju za reći muškarci. i zeljka marić. zanimljivo.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
deda getting old wrote:tj. mrtvih fetusa, točke nemaju dušuIvyTeasdale wrote:Nismo se makli s mrtve tocke..:D
nemaš ni ti, pa svejedno živiš
Mi
Mislis,zabrana..vecina bi..toliko o cvrstim stavovima..;-)Noor wrote:IvyTeasdale wrote:Nismo se makli s mrtve tocke..:D
2014-04-12
IvyTeasdale wrote:MiMislis,zabrana..vecina bi..toliko o cvrstim stavovima..;-)Noor wrote:IvyTeasdale wrote:Nismo se makli s mrtve tocke..:D
da, zabrana, naravno
Guest- Guest
i Markićki bi bilo bolje da se bavi šopingom, jer ako o ovome pokrene referendum, proći će kao i na izborimadeda getting old wrote:žene imaju važnijih stvari kojim se bave u životu, npr. šoping odjeće, šoping cipela, šoping nakita...kaja_333 wrote:primjećujem da na ovakvim temama a i u životu najviše imaju za reći muškarci. i zeljka marić. zanimljivo.
neva- Posts : 4367
2014-04-12
i ne gasi se.marcellus wrote:deda getting old wrote:tj. mrtvih fetusa, točke nemaju dušuIvyTeasdale wrote:Nismo se makli s mrtve tocke..:D
nemaš ni ti, pa svejedno živiš
2015-08-15
nije to eksperiment, to je retorička vještina, ogoliš nešto do kosti pa se razotkrije besmisao koji stoji izaIvyTeasdale wrote:I,kako je prosao forumski eksperiment sa zagovaranjem razlicitih stavova o istome u kratkom periodu? :Ddeda getting old wrote:tj. mrtvih fetusa, točke nemaju dušuIvyTeasdale wrote:Nismo se makli s mrtve tocke..:D
Guest- Guest
možda stavi na pitanju i jeste li za hrvatsku, zaokruži da ili ne.r_nevjesta wrote:i Markićki bi bilo bolje da se bavi šopingom, jer ako o ovome pokrene referendum, proći će kao i na izborimadeda getting old wrote:žene imaju važnijih stvari kojim se bave u životu, npr. šoping odjeće, šoping cipela, šoping nakita...kaja_333 wrote:primjećujem da na ovakvim temama a i u životu najviše imaju za reći muškarci. i zeljka marić. zanimljivo.
2015-08-15
ne znam što bi žene dobile kastracijom muškaraca, nije baš da bi vam se snovi ispunilikaja_333 wrote:ma ne, nego muškarci vole laprdati o stvarima koje ih uopće ne tiču. dobro, kada bude tema o kastraciji mi žene ćemo malo popričati.deda getting old wrote:žene imaju važnijih stvari kojim se bave u životu, npr. šoping odjeće, šoping cipela, šoping nakita...kaja_333 wrote:primjećujem da na ovakvim temama a i u životu najviše imaju za reći muškarci. i zeljka marić. zanimljivo.
Guest- Guest
Ne budi licemerna, ako je abortus legitimno sredstvo kontrole radjanja, ne treba ti zastita, zar ne? Cuo sam za slucajeve zena koje su imale i vise od 10 abortusa. Sta fali?Noor wrote:Stanojko wrote:Ma batali padobran. Jel imas seks bez zastite?Noor wrote:Stanojko wrote:Pa o tome ti sve vreme i pricam sele. Da li je moguce da imas seks bez ikakve zastite!? Zar se ne slazes da treba da budes odgovorna prema sebi?Noor wrote:Stanojko wrote:Pretpostavka je da ce on da slomi nogu a da ti pogines. Sta mu kazes?
pa ti si ko i markićka..oš držat svijeću?!
Similar topics
» Kujundžić je za pravo za život. Sve dok se ne rodite
» Ljudi imaju pravo na život
» MIŠETIĆ: Hrvatska i Srbija vjerojatno će imati pravo raskinuti Daytonski sporazum i Ustav nakon izbor
» Vuk Drašković: Imamo pravo da ne priznamo Kosovo, ali nemamo pravo da hipnotišemo narod da nezavisnosti nema
» CNN piše o strancima koji su odabrali Hrvatsku za život: ‘Ljudi su divni, a život nije skup‘
» Ljudi imaju pravo na život
» MIŠETIĆ: Hrvatska i Srbija vjerojatno će imati pravo raskinuti Daytonski sporazum i Ustav nakon izbor
» Vuk Drašković: Imamo pravo da ne priznamo Kosovo, ali nemamo pravo da hipnotišemo narod da nezavisnosti nema
» CNN piše o strancima koji su odabrali Hrvatsku za život: ‘Ljudi su divni, a život nije skup‘
Page 7 of 34