Nema linka (chat)
Page 37 of 50
Page 37 of 50 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 43 ... 50
Re: Nema linka (chat)
...bari svoga...Noor wrote:sve ti kuzis..vidim jaLeviathan2 wrote:eo me u shongau, ispod minkena neka selendra, malo naletim i bacim oko ovdje,IvyTeasdale wrote:haha,nasmija me..pa di si ti?! ;DLeviathan2 wrote:hm, vucina, jel ti baris noor il megicu il obje s crvenkastim pride :D
Mene ne bari,pricamo strogo friendly..za norku znam,a za crvenkastog nisam sigurna 8-)
znaci vucina tebe ne bari, noorku zbario a izgleda i crvenkastog s kojim nije zadovoljan pa ga shera gratis, neka neka, bit ce od vucine sharmer,
cega ima lijepog kod tebe
a, koju ti bariš!?
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
osim sto mi treba bagerist iskopat nesto i stavit neku ogradu,i nema nish specijalno ;DLeviathan2 wrote:eo me u shongau, ispod minkena neka selendra, malo naletim i bacim oko ovdje,IvyTeasdale wrote:haha,nasmija me..pa di si ti?! ;DLeviathan2 wrote:hm, vucina, jel ti baris noor il megicu il obje s crvenkastim pride :D
Mene ne bari,pricamo strogo friendly..za norku znam,a za crvenkastog nisam sigurna 8-)
znaci vucina tebe ne bari, noorku zbario a izgleda i crvenkastog s kojim nije zadovoljan pa ga shera gratis, neka neka, bit ce od vucine sharmer,
Pa blizu si,relativno B-)
2014-04-12
ne bih te htjela mucit,ali ako ti tako kazes..8-)Leviathan2 wrote:imas bager??, ja predaleko da vucem svoj,IvyTeasdale wrote:Ah,morat cu se ja pocet ulizivat leviju..treba mi nesto izbagerisat ;D
al znam ja krampom i lopatom, malo duze traje al se napravi
Samo put dug ;P
2014-04-12
Hoce pokazat isklesani torzo..tko sam ja da to uskracujem..;P
Haha,ubit ce me levi 8-)
Haha,ubit ce me levi 8-)
2014-04-12
....hm..mislis da ga ima?IvyTeasdale wrote:Hoce pokazat isklesani torzo..tko sam ja da to uskracujem..;P
Haha,ubit ce me levi 8-)
2015-09-08
vako: pristupni put na moju parcelu je između dvi kuće između kojih se nalazi stepenica od metra i po..pošto su kuće sklepane bespravno, poslije legalizirane, vlasnici su dali pisanu izjavu da dozvoljavaju vanganje uz svoje kuće u svrhu izgradnje pristupnog puta..te dvi kuće nemaju okućnice, nego su ukopane u moju parcelu, a sprida im cesta.IvyTeasdale wrote:osim sto mi treba bagerist iskopat nesto i stavit neku ogradu,i nema nish specijalno ;DLeviathan2 wrote:eo me u shongau, ispod minkena neka selendra, malo naletim i bacim oko ovdje,IvyTeasdale wrote:haha,nasmija me..pa di si ti?! ;DLeviathan2 wrote:hm, vucina, jel ti baris noor il megicu il obje s crvenkastim pride :D
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
odakle si ti frakcija?...iz kojeg grada u dalmaciji?frakcija wrote:vako: pristupni put na moju parcelu je između dvi kuće između kojih se nalazi stepenica od metra i po..pošto su kuće sklepane bespravno, poslije legalizirane, vlasnici su dali pisanu izjavu da dozvoljavaju vanganje uz svoje kuće u svrhu izgradnje pristupnog puta..te dvi kuće nemaju okućnice, nego su ukopane u moju parcelu, a sprida im cesta.IvyTeasdale wrote:osim sto mi treba bagerist iskopat nesto i stavit neku ogradu,i nema nish specijalno ;DLeviathan2 wrote:eo me u shongau, ispod minkena neka selendra, malo naletim i bacim oko ovdje,IvyTeasdale wrote:haha,nasmija me..pa di si ti?! ;DLeviathan2 wrote:hm, vucina, jel ti baris noor il megicu il obje s crvenkastim pride :D
2015-09-08
Spljeta (kad već mora bit grad)vuksadinare wrote:odakle si ti frakcija?...iz kojeg grada u dalmaciji?frakcija wrote:vako: pristupni put na moju parcelu je između dvi kuće između kojih se nalazi stepenica od metra i po..pošto su kuće sklepane bespravno, poslije legalizirane, vlasnici su dali pisanu izjavu da dozvoljavaju vanganje uz svoje kuće u svrhu izgradnje pristupnog puta..te dvi kuće nemaju okućnice, nego su ukopane u moju parcelu, a sprida im cesta.IvyTeasdale wrote:osim sto mi treba bagerist iskopat nesto i stavit neku ogradu,i nema nish specijalno ;DLeviathan2 wrote:eo me u shongau, ispod minkena neka selendra, malo naletim i bacim oko ovdje,IvyTeasdale wrote:
haha,nasmija me..pa di si ti?! ;D
2016-03-09
......a dobro...susjedi smofrakcija wrote:Spljeta (kad već mora bit grad)vuksadinare wrote:odakle si ti frakcija?...iz kojeg grada u dalmaciji?frakcija wrote:vako: pristupni put na moju parcelu je između dvi kuće između kojih se nalazi stepenica od metra i po..pošto su kuće sklepane bespravno, poslije legalizirane, vlasnici su dali pisanu izjavu da dozvoljavaju vanganje uz svoje kuće u svrhu izgradnje pristupnog puta..te dvi kuće nemaju okućnice, nego su ukopane u moju parcelu, a sprida im cesta.IvyTeasdale wrote:osim sto mi treba bagerist iskopat nesto i stavit neku ogradu,i nema nish specijalno ;DLeviathan2 wrote:
eo me u shongau, ispod minkena neka selendra, malo naletim i bacim oko ovdje,
2015-09-08
a di si ti?vuksadinare wrote:......a dobro...susjedi smofrakcija wrote:Spljeta (kad već mora bit grad)vuksadinare wrote:odakle si ti frakcija?...iz kojeg grada u dalmaciji?frakcija wrote:vako: pristupni put na moju parcelu je između dvi kuće između kojih se nalazi stepenica od metra i po..pošto su kuće sklepane bespravno, poslije legalizirane, vlasnici su dali pisanu izjavu da dozvoljavaju vanganje uz svoje kuće u svrhu izgradnje pristupnog puta..te dvi kuće nemaju okućnice, nego su ukopane u moju parcelu, a sprida im cesta.IvyTeasdale wrote:
osim sto mi treba bagerist iskopat nesto i stavit neku ogradu,i nema nish specijalno ;D
2016-03-09
inace zivim u zg..ali u sinju imam kucu...moji su od tamofrakcija wrote:a di si ti?vuksadinare wrote:......a dobro...susjedi smofrakcija wrote:Spljeta (kad već mora bit grad)vuksadinare wrote:odakle si ti frakcija?...iz kojeg grada u dalmaciji?frakcija wrote:
vako: pristupni put na moju parcelu je između dvi kuće između kojih se nalazi stepenica od metra i po..pošto su kuće sklepane bespravno, poslije legalizirane, vlasnici su dali pisanu izjavu da dozvoljavaju vanganje uz svoje kuće u svrhu izgradnje pristupnog puta..te dvi kuće nemaju okućnice, nego su ukopane u moju parcelu, a sprida im cesta.
2015-09-08
vuksadinare wrote:inace zivim u zg..ali u sinju imam kucu...moji su od tamofrakcija wrote:a di si ti?vuksadinare wrote:......a dobro...susjedi smofrakcija wrote:Spljeta (kad već mora bit grad)vuksadinare wrote:
odakle si ti frakcija?...iz kojeg grada u dalmaciji?
ojj cetino rijeeko, dinara je prekoo.. biće si s gljeva ili tuda negdi?
2016-03-09
..ne bas iz sinja..tj na ulazu u sinj....inace moji vuku porijeklo iz caporicafrakcija wrote:vuksadinare wrote:inace zivim u zg..ali u sinju imam kucu...moji su od tamofrakcija wrote:a di si ti?vuksadinare wrote:......a dobro...susjedi smofrakcija wrote:
Spljeta (kad već mora bit grad)
2015-09-08
iz trilja ko i al janković?vuksadinare wrote:..ne bas iz sinja..tj na ulazu u sinj....inace moji vuku porijeklo iz caporicafrakcija wrote:vuksadinare wrote:inace zivim u zg..ali u sinju imam kucu...moji su od tamofrakcija wrote:a di si ti?vuksadinare wrote:
......a dobro...susjedi smo
2016-03-09
..ne...porijeklom su moji iz caporica...ali dugo zive u sinju...doselili su poslije 1 svjetskog rata u sinj..kad je pradid koji ej radio u americi kupio zemlju u sinjufrakcija wrote:iz trilja ko i al janković?vuksadinare wrote:..ne bas iz sinja..tj na ulazu u sinj....inace moji vuku porijeklo iz caporicafrakcija wrote:vuksadinare wrote:inace zivim u zg..ali u sinju imam kucu...moji su od tamofrakcija wrote:
a di si ti?
2015-09-08
Page 37 of 50 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 43 ... 50
Similar topics
» Nema linka (chat)
» Nema linka (chat)
» NEMA POSLA, NEMA PARA Nezaposlenost u Hrvatskoj porasla na velikih 15,4% u siječnju
» Muke mlade ekonomistice iz Split : Nema kurca nema love
» Zimske večernje šetnje gradom su jezive, ajde što nema dućana, ali nema svjetla
» Nema linka (chat)
» NEMA POSLA, NEMA PARA Nezaposlenost u Hrvatskoj porasla na velikih 15,4% u siječnju
» Muke mlade ekonomistice iz Split : Nema kurca nema love
» Zimske večernje šetnje gradom su jezive, ajde što nema dućana, ali nema svjetla
Page 37 of 50