Staford izgrizao 11 djece na igralištu
Page 5 of 28
Page 5 of 28 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 16 ... 28
Re: Staford izgrizao 11 djece na igralištu
pa niti psi lutalice koje ne hrane ljudi ne love životinje i jedu sirovo meso nego se hrane ljudskim ostacima, po smeću. kakav moron bože...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
crvenkasti wrote:deda getting old wrote:
možete vi njima davati biljnu hranu, no psi ju ne mogu probaviti i izvući nutrijente iz njih
Milim, ono, stvarno blage veze nemaš o onome o čemu pišeš...
s razlogom biljojedi imaju desetak puta duža crijeva od mesojeda
crijeva psa nisu ništa veće zapremine od crijeva mačke, a to je zato što su mesojedi, meso se lako probavlja, dok se biljke teže probavljaju
ako imate ovakve zablude kad su u pitanju neke osnovne biološke istine, što je onda tek kad se dođe u područje politike
Guest- Guest
Psi su neobvezni mesojedi što bi značilo da ne zavise isključivo od proteina koji se nalaze u mesu, kako bi zadovoljili prehrambene zahtjeve. Raznovrsne su namirnice na jelovniku pasa, uključujući mlijeko, mliječne proizvode, jaja, povrće, voće i žitarice, iako bi ja rekao da su svaštojedi, ali no
Kermit-
2014-04-17
ne mijašaj sa mačkama one su bezuvjetni mesojedi, inače sve veća je tedencija da su psi omnivore to jest svaštojedideda getting old wrote:crvenkasti wrote:deda getting old wrote:
možete vi njima davati biljnu hranu, no psi ju ne mogu probaviti i izvući nutrijente iz njih
Milim, ono, stvarno blage veze nemaš o onome o čemu pišeš...
s razlogom biljojedi imaju desetak puta duža crijeva od mesojeda
crijeva psa nisu ništa veće zapremine od crijeva mačke, a to je zato što su mesojedi, meso se lako probavlja, dok se biljke teže probavljaju
ako imate ovakve zablude kad su u pitanju neke osnovne biološke istine, što je onda tek kad se dođe u područje politike
Kermit-
2014-04-17
ne love mačke po ulici, i ne rastrgaju ih?kaja_333 wrote:pa niti psi lutalice koje ne hrane ljudi ne love životinje i jedu sirovo meso nego se hrane ljudskim ostacima, po smeću. kakav moron bože...
Guest- Guest
asilovski wrote:inače sve veća je tedencija da su psi omnivore to jest svaštojedi
kakva tendencija? to što netko blesav poput kaje daje svom psu biljnu hranu ne znači da se psi pretvaraju u svejede
pas je glupa životinja, progutat će svašta, ako proguta čarape, znači li to da se hrani tekstilom?
zubi i crijeva psa su jasan dokaz da su oni isključivi mesojedi, to što ih kaja hrani rižom je dokaz da njoj nisu sve daske na broju
Guest- Guest
gdje je ovaj dečko živio i u kakvoj je on to izolaciji bio da mi je znati? jel ti imaš očnjake i tri ruke pa su te skrivali ?deda getting old wrote:ne love mačke po ulici, i ne rastrgaju ih?kaja_333 wrote:pa niti psi lutalice koje ne hrane ljudi ne love životinje i jedu sirovo meso nego se hrane ljudskim ostacima, po smeću. kakav moron bože...
pa ne love mačke zato da se prehrane sirovom mačkom, love je zbog nagona,mogu je jedino stresti za vrat i usmrtiti i ostaviti. moj se doduše bojao mačke , on bi bježao od mačaka jer ni one ne podnose pse i znaju ih ogrebati po očima.
pa ovaj misli da je pas vuk jebate..
2015-08-15
da, inače im ljudi puste ovcu a oni ju love i pojedu sirovu..ja sam malo čudna.deda getting old wrote:asilovski wrote:ito što ih kaja hrani rižom je dokaz da njoj nisu sve daske na broju
2015-08-15
Kajo,ja sam si popil.kaja_333 wrote:da, inače im ljudi puste ovcu a oni ju love i pojedu sirovu..ja sam malo čudna.deda getting old wrote:asilovski wrote:ito što ih kaja hrani rižom je dokaz da njoj nisu sve daske na broju
I volim te.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
:).jastreb wrote:Kajo,ja sam si popil.kaja_333 wrote:da, inače im ljudi puste ovcu a oni ju love i pojedu sirovu..ja sam malo čudna.deda getting old wrote:asilovski wrote:ito što ih kaja hrani rižom je dokaz da njoj nisu sve daske na broju
I volim te.
2015-08-15
Ne ljutiš se?kaja_333 wrote::).jastreb wrote:Kajo,ja sam si popil.kaja_333 wrote:da, inače im ljudi puste ovcu a oni ju love i pojedu sirovu..ja sam malo čudna.deda getting old wrote:asilovski wrote:ito što ih kaja hrani rižom je dokaz da njoj nisu sve daske na broju
I volim te.
2014-04-22
Ma kaj bi se na tebe ljutila..jastreb wrote:Ne ljutiš se?kaja_333 wrote::).jastreb wrote:Kajo,ja sam si popil.kaja_333 wrote:da, inače im ljudi puste ovcu a oni ju love i pojedu sirovu..ja sam malo čudna.deda getting old wrote:asilovski wrote:ito što ih kaja hrani rižom je dokaz da njoj nisu sve daske na broju
I volim te.
2015-08-15
malo sam si spil. :-(kaja_333 wrote:Ma kaj bi se na tebe ljutila..jastreb wrote:Ne ljutiš se?kaja_333 wrote::).jastreb wrote:Kajo,ja sam si popil.kaja_333 wrote:da, inače im ljudi puste ovcu a oni ju love i pojedu sirovu..ja sam malo čudna.deda getting old wrote:asilovski wrote:ito što ih kaja hrani rižom je dokaz da njoj nisu sve daske na broju
I volim te.
2014-04-22
kaj si bio na knjižnom kružoku iza kioska?jastreb wrote:malo sam si spil. :-(kaja_333 wrote:Ma kaj bi se na tebe ljutila..
2014-12-30
:<heart:kaja_333 wrote:Pa vidim:). A sve je to ok.
2014-04-22
Ma nisam se mako iz kuće.veber wrote:kaj si bio na knjižnom kružoku iza kioska?jastreb wrote:malo sam si spil. :-(kaja_333 wrote:Ma kaj bi se na tebe ljutila..
2014-04-22
da se ja napijem onda bi bilo: svinjo pijanakaja_333 wrote:Pa vidim:). A sve je to ok.
2014-12-30
uffff...nije ti to dobro...jastreb wrote:Ma nisam se mako iz kuće.veber wrote:kaj si bio na knjižnom kružoku iza kioska?jastreb wrote:malo sam si spil. :-(kaja_333 wrote:Ma kaj bi se na tebe ljutila..
2014-12-30
Možda su dedi kupili aligatora kao malenom da ga se riješe...- Mirko, sine, donijeli smo ti psića , vidi sto sladak.. Moraš mu dati papati iz rukice.. Bravo... Agrrrrrrrrr
2015-08-15
Znaš da ne bi :)veber wrote:da se ja napijem onda bi bilo: svinjo pijanakaja_333 wrote:Pa vidim:). A sve je to ok.
2015-08-15
Page 5 of 28 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 16 ... 28
Similar topics
» Pas izgrizao dete na smrt u SLO
» Umiljati Staford zaklao majku i sina
» Od djece cvijeća do vječne djece
» ravnateljica otkazala Stojićevo predavanje zbog zaštite djece od medija, a ne zbog zaštite djece od Stojićevih izjava.
» Karijeristice bez djece
» Umiljati Staford zaklao majku i sina
» Od djece cvijeća do vječne djece
» ravnateljica otkazala Stojićevo predavanje zbog zaštite djece od medija, a ne zbog zaštite djece od Stojićevih izjava.
» Karijeristice bez djece
Page 5 of 28