Staford izgrizao 11 djece na igralištu
Page 2 of 28
Page 2 of 28 • 1, 2, 3 ... 15 ... 28
Re: Staford izgrizao 11 djece na igralištu
a božetejeben, ovih ljevičarskih pizdarija, pa dokad, kajko isusova...kaja_333 wrote:asilovski wrote:ali psihu mu vlasnik izgradi.
2014-04-16
ukidanjededa getting old wrote:Hrvatskoj je nužnareformaškolstva.
2014-04-16
Kažem da se, a ekipa koja iskoristi podložnu vrstu da napravi agresivnu mašinu...e to je ugl problem.asilovski wrote:Ne, uzgajaju katastrofe, a staforde mrzim agresivna zvijer ko svinja sa zubimaRiplex wrote:Svaki se pas da naučiti. To što stoka fura ovakve pse u puno slučajeva...meh šteta
Mah dosta frendova ima tu pasminu ali nisam vidio neku neuobičajenu agresivu. Moj njemači ovčar je puno agresivniji.
kaja_333 wrote:Pa ja ih znam par koji su kao bebe. Ovisi o vlasniku. On je stvoren negativnom selekcijom zbog fizičkih predispozicija ali psihu mu vlasnik izgradi.asilovski wrote:Stafordi su stvoreni negativnom selekcijom da budu agresivni i da se bore sa drgim psim stoga tu vrstu treba zanraniti vrlo jednostavno...osim toga ne mozes ih kurca naucit i ne slušaju
Kako pas superiornih sposobnosti može biti stvoren negativnom selekcijom?
Negativnu selekciju imaš kod onih malih slatkih pasa koji ne mogu hodati, kojima ispadaju oči iz glave ili koji se mogu ugušiti vlastitim jezikom.
Guest- Guest
Mislim da je samo jazavčar po prirodi agresivniji od vučijaka...dawson wrote:Mah dosta frendova ima tu pasminu ali nisam vidio neku neuobičajenu agresivu. Moj njemači ovčar je puno agresivniji.
A zašto ti nemaš kožicu između prstiju a plivaš i zašto jedeš beštekom a imaš zube i zašto imaš pimpek a stalno si na forumu?deda getting old wrote:aben wrote:psi nisu krivi, oni inače ne grizu
zašto onda imaju razvijene zube koji služe za trganje mesa?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Selekcijom, da. Ne negativnom.deda getting old wrote:kaja_333 wrote:Pa ja ih znam par koji su kao bebe. Ovisi o vlasniku. On je stvoren negativnom selekcijom zbog fizičkih predispozicija ali psihu mu vlasnik izgradi.asilovski wrote:Stafordi su stvoreni negativnom selekcijom da budu agresivni i da se bore sa drgim psim stoga tu vrstu treba zanraniti vrlo jednostavno...osim toga ne mozes ih kurca naucit i ne slušaju
Negativnu selekciju imaš kod onih malih slatkih pasa koji ne mogu hodati, kojima ispadaju oči iz glave ili koji se mogu ugušiti vlastitim jezikom.
2015-08-15
Do zauvijek!aben wrote:a božetejeben, ovih ljevičarskih pizdarija, pa dokad, kajko isusova...kaja_333 wrote:asilovski wrote:ali psihu mu vlasnik izgradi.
2015-08-15
Nedavno sam uspio pripitomiti stafordsku kuju.kaja_333 wrote:A zašto ti nemaš kožicu između prstiju a plivaš i zašto jedeš beštekom a imaš zube i zašto imaš pimpek a stalno si na forumu?deda getting old wrote:aben wrote:psi nisu krivi, oni inače ne grizu
Ispala je umiljata kujica.
A kad je vidiš ,mislila bi da je kasapinka.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
kaja_333 wrote:A zašto ti nemaš kožicu između prstiju a plivaš i zašto jedeš beštekom a imaš zube i zašto imaš pimpek a stalno si na forumu?deda getting old wrote:aben wrote:psi nisu krivi, oni inače ne grizu
evo ako ti odgovoriš zašto pas ima razvijene zube koji služe za trganje mesa, ja ti odgovorim na ovaj zadnji dio pitanja
Guest- Guest
Riplex wrote:Mislim da je samo jazavčar po prirodi agresivniji od vučijaka...
Prema agresivnosti
https://petolog.com/articles/most-aggressive-dogs
Prema opasnosti
http://www.therichest.com/rich-list/the-biggest/the-worlds-10-most-dangerous-dog-breeds/?view=all
Osim toga na slici sigurno nije taj pas koji pozira. Pravi je vjerojatno pun ožiljaka i rana jer je maltretiran.
2015-08-15
Negativna selekcija karakternih osobina agresivnost, nestabilnost, tupavost i nemogućnost učenja iole suvislih komandi, Staford grize i nepušta i to je to zato je omiljen u krajevima kao što afganistan, BiH, Honduras, Srbija, Sao paulo.deda getting old wrote:kaja_333 wrote:Pa ja ih znam par koji su kao bebe. Ovisi o vlasniku. On je stvoren negativnom selekcijom zbog fizičkih predispozicija ali psihu mu vlasnik izgradi.asilovski wrote:Stafordi su stvoreni negativnom selekcijom da budu agresivni i da se bore sa drgim psim stoga tu vrstu treba zanraniti vrlo jednostavno...osim toga ne mozes ih kurca naucit i ne slušaju
Kermit-
2014-04-17
umiljata sa ljudima ali napada pse, nakon toga vjerojatno i ljudejastreb wrote:Nedavno sam uspio pripitomiti stafordsku kuju.kaja_333 wrote:A zašto ti nemaš kožicu između prstiju a plivaš i zašto jedeš beštekom a imaš zube i zašto imaš pimpek a stalno si na forumu?deda getting old wrote:aben wrote:psi nisu krivi, oni inače ne grizu
Kermit-
2014-04-17
Neki dan je mog pasića uvatila za vrat i odbacila ga od hrane.asilovski wrote:umiljata sa ljudima ali napada pse, nakon toga vjerojatno i ljudejastreb wrote:Nedavno sam uspio pripitomiti stafordsku kuju.kaja_333 wrote:A zašto ti nemaš kožicu između prstiju a plivaš i zašto jedeš beštekom a imaš zube i zašto imaš pimpek a stalno si na forumu?deda getting old wrote:aben wrote:psi nisu krivi, oni inače ne grizu
Sreća da je ostalo na tome.
Ineče bi bila dekapitirana.
Pratim razvoj događaja.
Ako bu dobra poklonim je prijateljici.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ako se selekcijom potiče razvoj retardacije, npr. kraćih nogu zbog čega onda životinja ne može hodati ni trčati, onda je to negativna selekcija.kaja_333 wrote:Selekcijom, da. Ne negativnom.deda getting old wrote:kaja_333 wrote:Pa ja ih znam par koji su kao bebe. Ovisi o vlasniku. On je stvoren negativnom selekcijom zbog fizičkih predispozicija ali psihu mu vlasnik izgradi.asilovski wrote:Stafordi su stvoreni negativnom selekcijom da budu agresivni i da se bore sa drgim psim stoga tu vrstu treba zanraniti vrlo jednostavno...osim toga ne mozes ih kurca naucit i ne slušaju
Ne pojačava se sposobnost, nego se naglašava nedostatak, naglašavanje nedostatka je negativno.
To što su tebi retardirani psi slatki samo govori o tvojim moralnim kriterijima i koliko ti je doista stalo do tih životinja. Jer tebi njihovo zdravlje nije bitno.
Guest- Guest
ocnjake razvijene? Ajde ti meni odgovori zašto ih čovjek nema?deda getting old wrote:kaja_333 wrote:A zašto ti nemaš kožicu između prstiju a plivaš i zašto jedeš beštekom a imaš zube i zašto imaš pimpek a stalno si na forumu?deda getting old wrote:aben wrote:psi nisu krivi, oni inače ne grizu
evo ako ti odgovoriš zašto pas ima razvijene zube koji služe za trganje mesa, ja ti odgovorim na ovaj zadnji dio pitanja
2015-08-15
asilovski wrote:
Negativna selekcija karakternih osobina
znači po tebi pas ima osobnost i svjestan je samog sebe?
Guest- Guest
Page 2 of 28 • 1, 2, 3 ... 15 ... 28
Similar topics
» Pas izgrizao dete na smrt u SLO
» Umiljati Staford zaklao majku i sina
» Od djece cvijeća do vječne djece
» ravnateljica otkazala Stojićevo predavanje zbog zaštite djece od medija, a ne zbog zaštite djece od Stojićevih izjava.
» Karijeristice bez djece
» Umiljati Staford zaklao majku i sina
» Od djece cvijeća do vječne djece
» ravnateljica otkazala Stojićevo predavanje zbog zaštite djece od medija, a ne zbog zaštite djece od Stojićevih izjava.
» Karijeristice bez djece
Page 2 of 28