Staford izgrizao 11 djece na igralištu
Page 25 of 28
Page 25 of 28 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26, 27, 28
Re: Staford izgrizao 11 djece na igralištu
Ja ne bih..bojim se..ti nauci pa javi kako je..8-)
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
marcellus wrote:: ona je jedini gospodar života i smrti na svom teritoriju, u prirodi su mačke na samom vrhu hranidbenog lanca, i nisu spremne potčinjavati se nikom.
ne bi se složi, maške su lovine i lovci.
u tomu i je njihova lopota; opasne su i plahe. baš ko i žinske, more ti se nježno podati, a more ti i poniti polak svega ča imoš.
2014-04-16
Žene instnktivno obožavaju konje i motocikle.
crvenkasti-
2014-04-17
Motocikle-da,konje-ne..;-)
2014-04-12
Onaj osjećaj kad stisneš koljenima nešto snažno i čvrsto, zar ne.
crvenkasti-
2014-04-17
Crveni,ufuravas li se ti to da se upises u skolu jahanja...ili mi se samo cini B-)
2014-04-12
Ako i naučim, ja nisam taj koji će tebe učit kak se jaha.
crvenkasti-
2014-04-17
Nisam ni trazila,osim da me izvijestis o vlastitim iskustvima...ako moja znatizelja nije pretjerana..8-)
2014-04-12
:D Znak pažnje i svjesnosti, više :)aben wrote:sve ok, samomativka wrote:Ono što mi je lijepo kod mačaka unatoč njihovoj neukrotivoj čudi je to što mačka donese na prag miša svom gospodaru. Ali isto tako ne svaka mačka. Ima i njih ljenivaca, ali one koje to naprave, nekako su mi više vrijedne od ostalih :)aben wrote:ne ne, libertarijanciStarhemberg wrote:Volim mačke više nego pse iskreno, ali ako je ja hranim, nije libertarijanac nikako
su slobodni ulaziti u bilokakove asocijacije pa i komunističke ili fašističke, bit je u dobrovoljnosti.
ako se i ti i tvoja maška složite da ćeš je ti hroniti- sve je ok.
uostalon, al po slavoniji nemo mišov, bakula?
maška nemo gospodora, ona donese miša ili ćoka više iz sažaljenja, jer zno da ih jo sun ne morin uloviti...
Guest- Guest
O, majko sveta, zbilja imaš neobično poimanje ženskog roda :)crvenkasti wrote:Žene instnktivno obožavaju konje i motocikle.
Guest- Guest
:)joooj... ona donese miša tako a ne gospodaru, jer je lovac, pitoma je oko 7000 godina a to je duplo manje od psa pa evolucija i suživot s čovjekom još nije napravio svoje. a možda i neće jer ona čovjeku ne može baš pomoci kao psi. lovi ga i kada nije gladna jer lovi sama pa ne može čekati da bude gladna ili slaba tako da ga ulovi i kada je sita pa ga samo ostavi ili joj je to igra.aben wrote:sve ok, samomativka wrote:Ono što mi je lijepo kod mačaka unatoč njihovoj neukrotivoj čudi je to što mačka donese na prag miša svom gospodaru. Ali isto tako ne svaka mačka. Ima i njih ljenivaca, ali one koje to naprave, nekako su mi više vrijedne od ostalih :)aben wrote:ne ne, libertarijanciStarhemberg wrote:Volim mačke više nego pse iskreno, ali ako je ja hranim, nije libertarijanac nikako
su slobodni ulaziti u bilokakove asocijacije pa i komunističke ili fašističke, bit je u dobrovoljnosti.
maška nemo gospodora, ona donese miša ili ćoka više iz sažaljenja, jer zno da ih jo sun ne morin uloviti...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
a ča mi unda to donese, da joj stavin u frižider za posli?kaja_333 wrote::)joooj... ona donese miša tako a ne gospodaru, jer je lovac, pitoma je oko 7000 godina a to je duplo manje od psa pa evolucija i suživot s čovjekom još nije napravio svoje. a možda i neće jer ona čovjeku ne može baš pomoci kao psi. lovi ga i kada nije gladna jer lovi sama pa ne može čekati da bude gladna ili slaba tako da ga ulovi i kada je sita pa ga samo ostavi ili joj je to igra.aben wrote:sve ok, samomativka wrote:Ono što mi je lijepo kod mačaka unatoč njihovoj neukrotivoj čudi je to što mačka donese na prag miša svom gospodaru. Ali isto tako ne svaka mačka. Ima i njih ljenivaca, ali one koje to naprave, nekako su mi više vrijedne od ostalih :)aben wrote:ne ne, libertarijanciStarhemberg wrote:Volim mačke više nego pse iskreno, ali ako je ja hranim, nije libertarijanac nikako
2014-04-16
da :)aben wrote:a ča mi unda to donese, da joj stavin u frižider za posli?kaja_333 wrote::)joooj... ona donese miša tako a ne gospodaru, jer je lovac, pitoma je oko 7000 godina a to je duplo manje od psa pa evolucija i suživot s čovjekom još nije napravio svoje. a možda i neće jer ona čovjeku ne može baš pomoci kao psi. lovi ga i kada nije gladna jer lovi sama pa ne može čekati da bude gladna ili slaba tako da ga ulovi i kada je sita pa ga samo ostavi ili joj je to igra.aben wrote:sve ok, samomativka wrote:Ono što mi je lijepo kod mačaka unatoč njihovoj neukrotivoj čudi je to što mačka donese na prag miša svom gospodaru. Ali isto tako ne svaka mačka. Ima i njih ljenivaca, ali one koje to naprave, nekako su mi više vrijedne od ostalih :)aben wrote:ne ne, libertarijanciStarhemberg wrote:Volim mačke više nego pse iskreno, ali ako je ja hranim, nije libertarijanac nikako
2015-08-15
a neke i nisu lovice, možda im nije nitko pokazao pa ne znaju.
2015-08-15
a možda te i hoće naučiti kako se to radi ako ga ostavi baš tebi jer vidi da ti to ne znaš:)
2015-08-15
Mace su zakon ;-)
2014-04-12
konkretno, moja meni donese tičicu, ali mi je unda ne do. jo je oću uzesti i brčiti, jer to bude užasno puno perjo...
ali, ne do mi da je uzmen. iskrca je na prag, i ka se jo približin, uzme je i uteče. ko da se rugo.
ali, ne do mi da je uzmen. iskrca je na prag, i ka se jo približin, uzme je i uteče. ko da se rugo.
2014-04-16
Koji, jel Zakon o izmjenama i dopunama Zakona o proračunu?
crvenkasti-
2014-04-17
moja donese pa je bikari ispred mene..;-)aben wrote:konkretno, moja meni donese tičicu, ali mi je unda ne do. jo je oću uzesti i brčiti, jer to bude užasno puno perjo...
2014-04-12
ustvari, volim ljude, ljudska bica, a zivotinje postujem, cao !
Guest- Guest
Page 25 of 28 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26, 27, 28
Similar topics
» Pas izgrizao dete na smrt u SLO
» Umiljati Staford zaklao majku i sina
» Od djece cvijeća do vječne djece
» ravnateljica otkazala Stojićevo predavanje zbog zaštite djece od medija, a ne zbog zaštite djece od Stojićevih izjava.
» Karijeristice bez djece
» Umiljati Staford zaklao majku i sina
» Od djece cvijeća do vječne djece
» ravnateljica otkazala Stojićevo predavanje zbog zaštite djece od medija, a ne zbog zaštite djece od Stojićevih izjava.
» Karijeristice bez djece
Page 25 of 28