Staford izgrizao 11 djece na igralištu
Page 27 of 28
Page 27 of 28 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28
Re: Staford izgrizao 11 djece na igralištu
ha?veber wrote:ako imaš kosca u stanu/kući znači da je čista ;)IvyTeasdale wrote:pa,da..izgleda mi zastrasujuce iz bliza..zvijer..:-)Yehudi wrote:IvyTeasdale wrote:Ja ne bih..bojim se..ti nauci pa javi kako je..8-)
........................ja se konja bojim jer sam malena.........
:-o
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
IvyTeasdale wrote:pa,da..izgleda mi zastrasujuce iz bliza..zvijer..:-)Yehudi wrote:IvyTeasdale wrote:Ja ne bih..bojim se..ti nauci pa javi kako je..8-)
Pa dobro izgleda moćno i srce počne brže tući ali zvijer nije
Jahao sam par puta (7-8 ) i mogu reći da je vrhunski
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
kosac, onaj blijedi pauk dugih nogu. radi mreže u kutovima prostorija....
2014-12-30
Konji su prekrasni. Jahala kao mlađa, držala za plug dok su radili.Yehudi wrote:IvyTeasdale wrote:pa,da..izgleda mi zastrasujuce iz bliza..zvijer..:-)Yehudi wrote:IvyTeasdale wrote:Ja ne bih..bojim se..ti nauci pa javi kako je..8-)
Trinity-
2014-04-17
Noor wrote:evo jos jednog fana juhe od salatecassanowa wrote:A di to triba sa životinjama? Na trosjed možda???vuksadinare wrote:Spremi se na rostiljanje od strane kaje i noorcassanowa wrote:Životinje triba sve u šumu. Tamo im je misto. Amen!
Na trosjed naravno.
Trinity-
2014-04-17
veber-
2014-12-30
vjerujem da je..i vjerojatno kad bih pregrmila strah prvog puta,ne bih se vise skidala..vjetar u kosi..;-)Yehudi wrote:IvyTeasdale wrote:pa,da..izgleda mi zastrasujuce iz bliza..zvijer..:-)Yehudi wrote:IvyTeasdale wrote:Ja ne bih..bojim se..ti nauci pa javi kako je..8-)
2014-04-12
Plug orac?Triny wrote:Konji su prekrasni. Jahala kao mlađa, držala za plug dok su radili.Yehudi wrote:IvyTeasdale wrote:pa,da..izgleda mi zastrasujuce iz bliza..zvijer..:-)Yehudi wrote:IvyTeasdale wrote:Ja ne bih..bojim se..ti nauci pa javi kako je..8-)
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
zašto ne.cassanowa wrote:A di to triba sa životinjama? Na trosjed možda???vuksadinare wrote:Spremi se na rostiljanje od strane kaje i noorcassanowa wrote:Životinje triba sve u šumu. Tamo im je misto. Amen!
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
crvenkasti wrote:Ako i naučim, ja nisam taj koji će tebe učit kak se jaha.
mislis jase
betty.boop-
2015-01-23
moš se slikatNoor wrote:evo jos jednog fana juhe od salatecassanowa wrote:A di to triba sa životinjama? Na trosjed možda???vuksadinare wrote:Spremi se na rostiljanje od strane kaje i noorcassanowa wrote:Životinje triba sve u šumu. Tamo im je misto. Amen!
Guest- Guest
...i četnicimaprckov wrote:sa partizanima?!cassanowa wrote:Životinje triba sve u šumu. Tamo im je misto. Amen!
Guest- Guest
zato jer ni ja, npr. pasu, ne ulazim u njegovu kuću...kaja_333 wrote:zašto ne.cassanowa wrote:A di to triba sa životinjama? Na trosjed možda???vuksadinare wrote:Spremi se na rostiljanje od strane kaje i noorcassanowa wrote:Životinje triba sve u šumu. Tamo im je misto. Amen!
Guest- Guest
cassanowa wrote:moš se slikatNoor wrote:evo jos jednog fana juhe od salatecassanowa wrote:A di to triba sa životinjama? Na trosjed možda???vuksadinare wrote:Spremi se na rostiljanje od strane kaje i noorcassanowa wrote:Životinje triba sve u šumu. Tamo im je misto. Amen!
moš se ti...blitvo
Guest- Guest
cassanowa wrote:zato jer ni ja, npr. pasu, ne ulazim u njegovu kuću...kaja_333 wrote:zašto ne.cassanowa wrote:A di to triba sa životinjama? Na trosjed možda???vuksadinare wrote:Spremi se na rostiljanje od strane kaje i noorcassanowa wrote:Životinje triba sve u šumu. Tamo im je misto. Amen!
ja uđem kad poželim i tamo.
najbolje mi je bilo..vani -10, unutra moja kuja doji štence, ja se stisnem uz nju i svih 11-ero zajedno zaspimo.
probudilo me njeno hrkanje :)))
Guest- Guest
motor?IvyTeasdale wrote:vjerujem da je..i vjerojatno kad bih pregrmila strah prvog puta,ne bih se vise skidala..vjetar u kosi..;-)
2014-12-30
ja se ne volim slikavat... bundevoNoor wrote:cassanowa wrote:moš se slikatNoor wrote:evo jos jednog fana juhe od salatecassanowa wrote:A di to triba sa životinjama? Na trosjed možda???vuksadinare wrote:Spremi se na rostiljanje od strane kaje i noorcassanowa wrote:Životinje triba sve u šumu. Tamo im je misto. Amen!
moš se ti...blitvo
Guest- Guest
veber-
2014-12-30
cassanowa wrote:ja se ne volim slikavat... bundevoNoor wrote:cassanowa wrote:moš se slikatNoor wrote:evo jos jednog fana juhe od salatecassanowa wrote:A di to triba sa životinjama? Na trosjed možda???vuksadinare wrote:Spremi se na rostiljanje od strane kaje i noorcassanowa wrote:Životinje triba sve u šumu. Tamo im je misto. Amen!
moš se ti...blitvo
ak si ružan bar na pola kolko si glup...shvaćam te
Guest- Guest
ok lubeničice ;)Noor wrote:veber wrote:tikvico
ljepše je dinjico
2014-12-30
Page 27 of 28 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28
Similar topics
» Pas izgrizao dete na smrt u SLO
» Umiljati Staford zaklao majku i sina
» Od djece cvijeća do vječne djece
» ravnateljica otkazala Stojićevo predavanje zbog zaštite djece od medija, a ne zbog zaštite djece od Stojićevih izjava.
» Karijeristice bez djece
» Umiljati Staford zaklao majku i sina
» Od djece cvijeća do vječne djece
» ravnateljica otkazala Stojićevo predavanje zbog zaštite djece od medija, a ne zbog zaštite djece od Stojićevih izjava.
» Karijeristice bez djece
Page 27 of 28