Žene s fakultetom sve teže nalaze partnere, ostaju same, bez djece i neudate
Page 27 of 29
Page 27 of 29 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28, 29
Re: Žene s fakultetom sve teže nalaze partnere, ostaju same, bez djece i neudate
Ovdje leži cila problematika toga.RayMabus wrote:Ne smetaju meni ženske sa fakultetom al onda ga i ja moram završit ( il bar kupit diplomu he he he negdje u Doboju ) jer inace ovo ostaje na snazi.RayMabus wrote:Ne radi se tu o kompleksima nego ono cisti opstanak. Ti muški da imaju fakultet ko i ove ženske nikakvog problema nebi bilo a ovako oni procjenjuju ( s pravom jer su sve te s faksom smaostalne i to a to je malo i arogantno i na svoju ruku ) da bi im ona u braku mogla reci i nabaciti nešto u stilu da je ona školovanija od njega.
Neki muški imaju svoje dostojanstvo a neki nemaju tzv papucari.
MUškarac koji ima svoje dostojanstvo nece preko ovoga preci i upravo jer zna da je to tako ove s fakultetima izbjegava ko kugu i traži sebi partnericu gdje ne može doci do ovakve situacije nikako a to je ona iste školske spreme ili niže.
Meni je glupa ta prica o kompleksima.
Mogu ja i ove sa fakultetom al onda ono ugovor i odma u startu podjetetu koliko ja moram placat mjesecno pa ako je to 1500 kuna ok onda je to to jer ti sa ovakvom a ti sam nisi papucar nemoš ulazit u klasicni brak jer ono to može puknit cim njoj samo izleti nešto u stilu da je školovanija od tebe.
Znaci ugovorni brak i ono dijete mjesecno toliko , jesmo vezani al nismo ....i onda te boli kuraz ...cist racun duga ljubav .....tako da se u biti ut ne radi o kompleksima.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Žene s fakultetom sve teže nalaze partnere, ostaju same, bez djece i neudate
Riplex wrote:Ovako lip dan, suknjice trče, a vi još chatate. Ima i ponude za dame, ali nu me :D
Vani pada kiša.
A kad mi je lipo, radni dan na cvjetnom, sunce, opuštena atmosfera. A sve gledam ujutro kiša, a čim izađe van razvedri se. Danas me baš sve od ruke ide :)
@ivy
@ivy
Last edited by Riplex on 19/5/2016, 15:36; edited 1 time in total (Reason for editing : q)
problem je nit love nit skole...a onda nek kaze....masina mi je 20+..mozda upali...kaja_333 wrote:Ajde kaj si ljudi sve govore ovo je ništa, nemaš školu a ti reci imam lovu al ti ju ne damRayMabus wrote:Ma.kaja_333 wrote:E sada, pa ima i gorih stvari od prebacivanja škole.RayMabus wrote:Pa zato šta ja necu preci preko toga ako mi ona ikada u nekoj svađi il tako cemu nabaci da ona ima višu školu od mene.kaja_333 wrote:Sto si te opterećen time, kakve veze ima tko ima kakvu školu, bitno da ti je ok.RayMabus wrote:Bezveze mi je ta teza o kompleksima. Kod mene je presudilo šta sam neke stvari vidio i onda poceo razmišljati o tome pa sad ja nemam fakultet nego samo srednju i sad te ženske su ono ok samostalne i to i sve ok al ono veza i brak to je na duge staze pa sad izbije svađa pa tu ljudi svašta izgovore a njoj može past na glavu da kaže meni nešto u stilu štaš ti nemaš nit fakultet i onda je to automatski rastava braka s moje strane i ide ona šema alimentacija nit kuceta nit maceta .....tako da mi se to ne isplati.
Ja moram podnijeti rastavu braka onda.
Nema tu više suživota.
Ma ok ako je lik papucar pa nema kicmu.
Ovi šta je imaju nemogu preci preko toga.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ovde nije :Ddawson wrote:Riplex wrote:Ovako lip dan, suknjice trče, a vi još chatate. Ima i ponude za dame, ali nu me :D
Vani pada kiša.
Noor wrote:Stanojko wrote:Taj sam! :)Noor wrote:vuksadinare wrote:jebote..kakosamo odaju svoje godien a da nisu toga svjesni...a kao 'mlaci'IvyTeasdale wrote:Stvarno old school. :D
Tozovca sluša generacija moje bake
ti i Ero
Ovo je taočno.Noor wrote:vuksadinare wrote:jebote..kakosamo odaju svoje godien a da nisu toga svjesni...a kao 'mlaci'IvyTeasdale wrote:Stvarno old school. :D
U mojoj generaciji već se počeo slušati Džej.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
dva drugara staraNoor wrote:Stanojko wrote:Taj sam! :)Noor wrote:vuksadinare wrote:jebote..kakosamo odaju svoje godien a da nisu toga svjesni...a kao 'mlaci'IvyTeasdale wrote:Stvarno old school. :D
ti i Ero
2015-09-08
kaj?....kad je bil u pelenama..jastreb wrote:Ovo je taočno.Noor wrote:vuksadinare wrote:jebote..kakosamo odaju svoje godien a da nisu toga svjesni...a kao 'mlaci'IvyTeasdale wrote:Stvarno old school. :D
2015-09-08
vuksadinare wrote:dva drugara staraNoor wrote:Stanojko wrote:Taj sam! :)Noor wrote:vuksadinare wrote:jebote..kakosamo odaju svoje godien a da nisu toga svjesni...a kao 'mlaci'IvyTeasdale wrote:Stvarno old school. :D
ti i Ero
Ero možda i Silvanu Armenulić još sluša, baca na KGK
Guest- Guest
Tebi je to ništa a meni i slicnima je ovo automatska rastava braka bez mogucnosti povratka na staro.kaja_333 wrote:Ajde kaj si ljudi sve govore ovo je ništa, nemaš školu a ti reci imam lovu al ti ju ne damRayMabus wrote:Ma.kaja_333 wrote:E sada, pa ima i gorih stvari od prebacivanja škole.RayMabus wrote:Pa zato šta ja necu preci preko toga ako mi ona ikada u nekoj svađi il tako cemu nabaci da ona ima višu školu od mene.kaja_333 wrote:Sto si te opterećen time, kakve veze ima tko ima kakvu školu, bitno da ti je ok.RayMabus wrote:Bezveze mi je ta teza o kompleksima. Kod mene je presudilo šta sam neke stvari vidio i onda poceo razmišljati o tome pa sad ja nemam fakultet nego samo srednju i sad te ženske su ono ok samostalne i to i sve ok al ono veza i brak to je na duge staze pa sad izbije svađa pa tu ljudi svašta izgovore a njoj može past na glavu da kaže meni nešto u stilu štaš ti nemaš nit fakultet i onda je to automatski rastava braka s moje strane i ide ona šema alimentacija nit kuceta nit maceta .....tako da mi se to ne isplati.
Nema tu više suživota.
CRVENI KARTON.
2014-04-11
Evo jos jedne... LIVE!
Ma kaj sviraš???vuksadinare wrote:kaj?....kad je bil u pelenama..jastreb wrote:Ovo je taočno.Noor wrote:vuksadinare wrote:jebote..kakosamo odaju svoje godien a da nisu toga svjesni...a kao 'mlaci'IvyTeasdale wrote:Stvarno old school. :D
Slušala se Dragana,Vesna Zmijanac,Jašar,Jasmin...i to...
Niko ni slušal Cuneta,Tozovca,Lepu Lukić...Kaj si lud???
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
bokte, nikad čuo za ove pjevače što se nabrajaju...:zbunj
Tebi je ovo ništa a meni je crveni karton jer meni je savršeno jasno da ja tebe nemogu prestic osim da odem i sam završit fakultet a to je malo teško za ocekivat a jednom kad si mi to rekla a ja pređem preko toga da ce se to ponovit.RayMabus wrote:Tebi je to ništa a meni i slicnima je ovo automatska rastava braka bez mogucnosti povratka na staro.kaja_333 wrote:Ajde kaj si ljudi sve govore ovo je ništa, nemaš školu a ti reci imam lovu al ti ju ne damRayMabus wrote:Ma.kaja_333 wrote:E sada, pa ima i gorih stvari od prebacivanja škole.RayMabus wrote:Pa zato šta ja necu preci preko toga ako mi ona ikada u nekoj svađi il tako cemu nabaci da ona ima višu školu od mene.kaja_333 wrote:Sto si te opterećen time, kakve veze ima tko ima kakvu školu, bitno da ti je ok.RayMabus wrote:Bezveze mi je ta teza o kompleksima. Kod mene je presudilo šta sam neke stvari vidio i onda poceo razmišljati o tome pa sad ja nemam fakultet nego samo srednju i sad te ženske su ono ok samostalne i to i sve ok al ono veza i brak to je na duge staze pa sad izbije svađa pa tu ljudi svašta izgovore a njoj može past na glavu da kaže meni nešto u stilu štaš ti nemaš nit fakultet i onda je to automatski rastava braka s moje strane i ide ona šema alimentacija nit kuceta nit maceta .....tako da mi se to ne isplati.
Nema tu više suživota.
CRVENI KARTON.
NIje ovo ništa.
To su ozbiljne stvari i za tako šta se dobija CRVENI KARTON.
2014-04-11
tako i kod mene..privlacimo sunce..;-)Riplex wrote:A kad mi je lipo, radni dan na cvjetnom, sunce, opuštena atmosfera. A sve gledam ujutro kiša, a čim izađe van razvedri se. Danas me baš sve od ruke ide :)
@ivy
2014-04-12
Nije problem šta vi imate fakultet nego je problem :
- šta ga mi nemamo
- šta nas barem pola nisu papucari pa da ce prec preko nekih stvari
- šta taj klasicni brak onda tako ne funkcionira nego može jedino po sisitemu slobdni brak , crno na bijelo koliko muški izdvaja za dijete mjesecno i to je to tj cist racun duga ljubav
Sve drugo u ovim kombinacijama je ....samo jednom reci il nabaci da si školovanija od toga sa kime si u braku i stvar je završena.
- šta ga mi nemamo
- šta nas barem pola nisu papucari pa da ce prec preko nekih stvari
- šta taj klasicni brak onda tako ne funkcionira nego može jedino po sisitemu slobdni brak , crno na bijelo koliko muški izdvaja za dijete mjesecno i to je to tj cist racun duga ljubav
Sve drugo u ovim kombinacijama je ....samo jednom reci il nabaci da si školovanija od toga sa kime si u braku i stvar je završena.
2014-04-11
IvyTeasdale wrote:tako i kod mene..privlacimo sunce..;-)Riplex wrote:A kad mi je lipo, radni dan na cvjetnom, sunce, opuštena atmosfera. A sve gledam ujutro kiša, a čim izađe van razvedri se. Danas me baš sve od ruke ide :)
@ivy
:D isijava iz nas, neopisivo :)
:) pa teško al ajd..vuksadinare wrote:problem je nit love nit skole...a onda nek kaze....masina mi je 20+..mozda upali...kaja_333 wrote:Ajde kaj si ljudi sve govore ovo je ništa, nemaš školu a ti reci imam lovu al ti ju ne damRayMabus wrote:Ma.kaja_333 wrote:E sada, pa ima i gorih stvari od prebacivanja škole.RayMabus wrote:Pa zato šta ja necu preci preko toga ako mi ona ikada u nekoj svađi il tako cemu nabaci da ona ima višu školu od mene.kaja_333 wrote:Sto si te opterećen time, kakve veze ima tko ima kakvu školu, bitno da ti je ok.RayMabus wrote:Bezveze mi je ta teza o kompleksima. Kod mene je presudilo šta sam neke stvari vidio i onda poceo razmišljati o tome pa sad ja nemam fakultet nego samo srednju i sad te ženske su ono ok samostalne i to i sve ok al ono veza i brak to je na duge staze pa sad izbije svađa pa tu ljudi svašta izgovore a njoj može past na glavu da kaže meni nešto u stilu štaš ti nemaš nit fakultet i onda je to automatski rastava braka s moje strane i ide ona šema alimentacija nit kuceta nit maceta .....tako da mi se to ne isplati.
Nema tu više suživota.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
samo da ne zraci...izolirat ce nas :DRiplex wrote:IvyTeasdale wrote:tako i kod mene..privlacimo sunce..;-)Riplex wrote:A kad mi je lipo, radni dan na cvjetnom, sunce, opuštena atmosfera. A sve gledam ujutro kiša, a čim izađe van razvedri se. Danas me baš sve od ruke ide :)
@ivy
:D isijava iz nas, neopisivo :)
2014-04-12
daj što daš...kaja_333 wrote::) pa teško al ajd..vuksadinare wrote:problem je nit love nit skole...a onda nek kaze....masina mi je 20+..mozda upali...
2014-12-30
Page 27 of 29 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28, 29
Similar topics
» Nije im nimalo lako: Muškarci na zapadu sve teže nalaze cure
» dokaz da žene teže podnose vrućinu...
» Žene koje ne rode ostaju pederi
» Žene iz BiH rodile 50 djece u bazama ISIL-a u Siriji
» Broj rođene djece opada s razinom obrazovanja žene
» dokaz da žene teže podnose vrućinu...
» Žene koje ne rode ostaju pederi
» Žene iz BiH rodile 50 djece u bazama ISIL-a u Siriji
» Broj rođene djece opada s razinom obrazovanja žene