Žene s fakultetom sve teže nalaze partnere, ostaju same, bez djece i neudate
Page 15 of 29
Page 15 of 29 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 22 ... 29
Re: Žene s fakultetom sve teže nalaze partnere, ostaju same, bez djece i neudate
RayMabus wrote:Samo se 10% duše inkarnira.RayMabus wrote:Možeš zato šta neciji stupanj duhovnosti ne ovisi o prostor vremenskom kontinumu tj lineranom vremenu i prostoru i okolini u koji se neka duša inkarnira.prckov wrote:takvu danas ne moš nać ni da vremeplov imašIvyTeasdale wrote:Iznimke samo potvrđuju pravilo..veber wrote:moj djed je ima 30g mlađu sudružnicu, a nije bio bogat, a dotična se odrekla bilo kakvog udjela u nasljedstvu.IvyTeasdale wrote:ha ha, da, za vas..nema nerealnijih od vas..sto godina, ne možeš ga gledat, kraj njega prezgodna cura u najboljim godinama i on vjeruje da je ona s njim zbog njegove muževnosti i mišića..
nakon što je poginuo stari i sestra su joj prepustili kuću, koje se ona odrekla...
AKo si ti na duhovnoj razini jak onda ako ti je i ovih 10% otišlo malo dolje a ovih ostalih 90% je ....čisto svijetlo onda imaš zakon spojenih posuda i prevladava na kraju to šta ti jesi u suštini
....al ako si i na duhovnoj razini govno pa se inkarniraš pa i onih 90% šta se nije inkarniralo je govno onda kad se po zakonu spojenih posuda to spoji ...opet dobiješ : GOVNO.
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Re: Žene s fakultetom sve teže nalaze partnere, ostaju same, bez djece i neudate
a i lip sam ko glumacRiplex wrote:prckov wrote:znam, umjesto lj treba bit š?
Zboriš ka issukrst
2014-04-19
prckov wrote:a i lip sam ko glumacRiplex wrote:prckov wrote:znam, umjesto lj treba bit š?
Zboriš ka issukrst
Uvik malo lipši, ta nisu oni još vidili kršne momke
jedina koja je vidila je moja bivša, kaže da nisam neštoRiplex wrote:prckov wrote:a i lip sam ko glumacRiplex wrote:prckov wrote:znam, umjesto lj treba bit š?
Zboriš ka issukrst
Uvik malo lipši, ta nisu oni još vidili kršne momke
2014-04-19
No bez obzira na ovo tu smo da pomažemo ....no međutim tu se radi o velikom JA ...i to su teški govnjari na duhovnoj razini koje treba stavit na čekanje i postoje prioriteti tj pomažeš onima koji su spremni da im se pomogne a to su osobe koje rpvo uviđaju da su ukurzu sa svojim razmišljanjem jer bez priznanja da si u kurzu nema niti izlijecenja.RayMabus wrote:Poanta ove priče je : da govno uvijek ostaje govno.RayMabus wrote:Samo se 10% duše inkarnira.RayMabus wrote:Možeš zato šta neciji stupanj duhovnosti ne ovisi o prostor vremenskom kontinumu tj lineranom vremenu i prostoru i okolini u koji se neka duša inkarnira.prckov wrote:takvu danas ne moš nać ni da vremeplov imašIvyTeasdale wrote:Iznimke samo potvrđuju pravilo..veber wrote:moj djed je ima 30g mlađu sudružnicu, a nije bio bogat, a dotična se odrekla bilo kakvog udjela u nasljedstvu.IvyTeasdale wrote:ha ha, da, za vas..nema nerealnijih od vas..sto godina, ne možeš ga gledat, kraj njega prezgodna cura u najboljim godinama i on vjeruje da je ona s njim zbog njegove muževnosti i mišića..
nakon što je poginuo stari i sestra su joj prepustili kuću, koje se ona odrekla...
AKo si ti na duhovnoj razini jak onda ako ti je i ovih 10% otišlo malo dolje a ovih ostalih 90% je ....čisto svijetlo onda imaš zakon spojenih posuda i prevladava na kraju to šta ti jesi u suštini
....al ako si i na duhovnoj razini govno pa se inkarniraš pa i onih 90% šta se nije inkarniralo je govno onda kad se po zakonu spojenih posuda to spoji ...opet dobiješ : GOVNO.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Zato je bivša
I ovo je moj razlog mog ponašanja kad su ove teme u pitanju tj cista direktna brutala koja glasi : AJMO ODHEBITE.RayMabus wrote:No bez obzira na ovo tu smo da pomažemo ....no međutim tu se radi o velikom JA ...i to su teški govnjari na duhovnoj razini koje treba stavit na čekanje i postoje prioriteti tj pomažeš onima koji su spremni da im se pomogne a to su osobe koje rpvo uviđaju da su ukurzu sa svojim razmišljanjem jer bez priznanja da si u kurzu nema niti izlijecenja.RayMabus wrote:Poanta ove priče je : da govno uvijek ostaje govno.RayMabus wrote:Samo se 10% duše inkarnira.RayMabus wrote:Možeš zato šta neciji stupanj duhovnosti ne ovisi o prostor vremenskom kontinumu tj lineranom vremenu i prostoru i okolini u koji se neka duša inkarnira.prckov wrote:takvu danas ne moš nać ni da vremeplov imašIvyTeasdale wrote:Iznimke samo potvrđuju pravilo..veber wrote:moj djed je ima 30g mlađu sudružnicu, a nije bio bogat, a dotična se odrekla bilo kakvog udjela u nasljedstvu.IvyTeasdale wrote:ha ha, da, za vas..nema nerealnijih od vas..sto godina, ne možeš ga gledat, kraj njega prezgodna cura u najboljim godinama i on vjeruje da je ona s njim zbog njegove muževnosti i mišića..
2014-04-11
ma to ona zato sto kad operem suđe obrišem ruke od storuRiplex wrote:Zato je bivša
2014-04-19
prckov wrote:ma to ona zato sto kad operem suđe obrišem ruke od storuRiplex wrote:Zato je bivša
Nego di, ako je prozor odma pored? Sve u jednoj kretnji se obavi
samo je zaboravio reći da je i nos useknuo....Riplex wrote:prckov wrote:ma to ona zato sto kad operem suđe obrišem ruke od storuRiplex wrote:Zato je bivša
Nego di, ako je prozor odma pored? Sve u jednoj kretnji se obavi
2014-12-30
a poslije ručka obrisem se oko usta nakim čipkanim stolnjakom
2014-04-19
a s ulošcima brišeš....
...prozore
...prozore
2014-12-30
...samo to?veber wrote:a s ulošcima brišeš....
...prozore
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
veber wrote:a s ulošcima brišeš....
...prozore
polako još sam u kužini
2014-04-19
izađi iz kužine. ne boj se. otišla je....
2014-12-30
shvatio si, ne moram napisativuksadinare wrote:...samo to?veber wrote:a s ulošcima brišeš....
...prozore
2014-12-30
I to vam je filozofija sa njihove strane : JA I MOJA GUZICA.RayMabus wrote:I ovo je moj razlog mog ponašanja kad su ove teme u pitanju tj cista direktna brutala koja glasi : AJMO ODHEBITE.RayMabus wrote:No bez obzira na ovo tu smo da pomažemo ....no međutim tu se radi o velikom JA ...i to su teški govnjari na duhovnoj razini koje treba stavit na čekanje i postoje prioriteti tj pomažeš onima koji su spremni da im se pomogne a to su osobe koje rpvo uviđaju da su ukurzu sa svojim razmišljanjem jer bez priznanja da si u kurzu nema niti izlijecenja.RayMabus wrote:Poanta ove priče je : da govno uvijek ostaje govno.RayMabus wrote:Samo se 10% duše inkarnira.RayMabus wrote:Možeš zato šta neciji stupanj duhovnosti ne ovisi o prostor vremenskom kontinumu tj lineranom vremenu i prostoru i okolini u koji se neka duša inkarnira.prckov wrote:takvu danas ne moš nać ni da vremeplov imašIvyTeasdale wrote:Iznimke samo potvrđuju pravilo..veber wrote:moj djed je ima 30g mlađu sudružnicu, a nije bio bogat, a dotična se odrekla bilo kakvog udjela u nasljedstvu.IvyTeasdale wrote:ha ha, da, za vas..nema nerealnijih od vas..sto godina, ne možeš ga gledat, kraj njega prezgodna cura u najboljim godinama i on vjeruje da je ona s njim zbog njegove muževnosti i mišića..
Onda zamisli dođe lik i spusti se na tu razinu jer inace neceš moc sa njima komunicirat i napravi ovo : TKO TE HEBE ....okrene leđa i zatvori vrata za sobom i pusti im ovaj glazbeni spot neka se misle :
To je nabrži nacin da takva govna ostanu bez hrane i dođu u situaciju da shvate da ih nitko ne šljivi nula posto i da će morat razmišljat o tome : A jel problem ipak u meni ?
2014-04-11
yup ali ne prozoreveber wrote:a s ulošcima brišeš....
...prozore
i samo ako nestane tariguza
2014-04-19
ma nije ona otišla, ja ošoveber wrote:izađi iz kužine. ne boj se. otišla je....
2014-04-19
shvaćam te u potpunosti....prckov wrote:ma nije ona otišla, ja ošoveber wrote:izađi iz kužine. ne boj se. otišla je....
2014-12-30
uspjeli ste..potjerali ste nas..
2014-04-12
Page 15 of 29 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 22 ... 29
Similar topics
» Nije im nimalo lako: Muškarci na zapadu sve teže nalaze cure
» dokaz da žene teže podnose vrućinu...
» Žene koje ne rode ostaju pederi
» Žene iz BiH rodile 50 djece u bazama ISIL-a u Siriji
» Broj rođene djece opada s razinom obrazovanja žene
» dokaz da žene teže podnose vrućinu...
» Žene koje ne rode ostaju pederi
» Žene iz BiH rodile 50 djece u bazama ISIL-a u Siriji