Nije im nimalo lako: Muškarci na zapadu sve teže nalaze cure
Page 1 of 12
Page 1 of 12 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12
Nije im nimalo lako: Muškarci na zapadu sve teže nalaze cure
NIJE IM NIMALO LAKO
[size=48]Muškarci sve teže pronalaze djevojke, a ovo su, prema mišljenju znanstvenika, najčešći razlozi
[/size]
Barem svaki treći muškarac u Sjevernoj Americi i Europi nema partnericu, tvrde znanstvenici koji su putem društvenih medija detektirali najvjerojatnije razloge zašto je solo status danas toliko raširen i zašto je današnjim muškarcima tako teško pronaći djevojku
Predvođeni Menelaosom Apostolouom, znanstvenici sa Sveučilišta Nikozije na Cipru postavili su na Redditu jednostavno pitanje: 'Dečki, zašto ste samci?'.
Između tisuća anonimnih odgovora filtrirali su samo one korisnika ovog društvenog medija koji bi umjesto solo statusa radije odabrali vezu, a analizom 6.700 odgovora izdvojili su četrdesetak najčešćih razloga zbog kojih muškarci sve teže pronalaze partnerice.
[/size]
[size]
Loš izgled, koji obuhvaća ćelavost i nizak rast, najčešće je navođen razlog, a slijedi ga nedostatak samopouzdanja.
Visoko na listi razloga solo statusa kotira i nedovoljno uloženog truda i nezainteresiranost za duge veze, kao i nedostatak vještine zavođenja ili sramežljivost.
Zbog loših iskustva u prethodnoj vezi, neke je korisnike strah ući u novu vezu, a čest su razlog i ozbiljniji mentalni problemi i općenito loše zdravstveno stanje ili invaliditet.
Najčešći razlozi solo statusa muškaraca
[/size]
[size][size]
Uzroke neuspjeha modernih muškaraca u pristupanju ženama dr. Apostolou pronalazi u evoluciji i neusklađenosti socijalnih vještina pojedinih muškaraca koje su u današnje doba potrebne kako bi se ostavio dobar dojam.
U predindustrijsko vrijeme, navodi ciparski znanstvenik u znanstvenom časopisu o psihološkoj evoluciji, brakovi su bili dogovarani, natjecanje između muškaraca je bilo snažno, a žene su nerijetko osvajane i silom.
Muškarci nisu imali baš puno izbora oko buduće supruge, ali nisu se morali pretjerano zamarati ni izgledom niti razmišljati o taktici privlačenja suprotnog spola.[/size]
[/size]
[/size]
[size]
Društveno nesposobni i neprivlačni muškarci možda nisu ostajali samci jer su se o njihovom bračnom statusu brinuli roditelji.
'U postindustrijskom društvu izbor životnog partnera nije više stvar dogovora roditelja i prisile pa muškarci moraju samostalno pronaći svoje partnerice. Za to je potrebno imati vještinu zavođenja i koketiranja, koju mnogi moderni muškarci nisu razvili', zaključuje dr. Apostolou.
https://www.tportal.hr/lifestyle/clanak/muskarci-sve-teze-pronalaze-djevojke-a-ovo-su-prema-misljenju-znanstvenika-najcesci-razlozi-20180809
[/size]
[size=48]Muškarci sve teže pronalaze djevojke, a ovo su, prema mišljenju znanstvenika, najčešći razlozi
[/size]
- Autor: V.I.
- Zadnja izmjena 09.08.2018 13:56
- Objavljeno 09.08.2018 u 13:56
- 25
- [url=https://twitter.com/intent/tweet?url=https://www.tportal.hr/lifestyle/clanak/muskarci-sve-teze-pronalaze-djevojke-a-ovo-su-prema-misljenju-znanstvenika-najcesci-razlozi-20180809&text=Mu%C5%A1karci sve te%C5%BEe pronalaze djevojke%2C a ovo su%2C prema mi%C5%A1ljenju znanstvenika%2C naj%C4%8De%C5%A1%C4%87i razlozi | &via=tportal]1[/url]
- 2
- 1
- [email=?subject=Mu%C5%A1karci%20sve%20te%C5%BEe%20pronalaze%20djevojke,%20a%20ovo%20su,%20prema%20mi%C5%A1ljenju%20znanstvenika,%20naj%C4%8De%C5%A1%C4%87i%20razlozi&body=Barem%20svaki%20tre%C4%87i%20mu%C5%A1karac%20u%20Sjevernoj%20Americi%20i%20Europi%20nema%20partnericu,%20tvrde%20znanstvenici%20koji%20su%20putem%20dru%C5%A1tvenih%20medija%20detektirali%20najvjerojatnije%20razloge%20za%C5%A1to%20je%20solo%20status%20danas%20toliko%20ra%C5%A1iren%20i%20za%C5%A1to%20je%20dana%C5%A1njim%20mu%C5%A1karcima%20tako%20te%C5%A1ko%20prona%C4%87i%20djevojku%0D%0A%0D%0APro%C4%8Ditaj%20vi%C5%A1e%20na:%20https://www.tportal.hr/lifestyle/clanak/muskarci-sve-teze-pronalaze-djevojke-a-ovo-su-prema-misljenju-znanstvenika-najcesci-razlozi-20180809?utm_source=email]0[/email]
- 4
- Ispiši
Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia
[size]Barem svaki treći muškarac u Sjevernoj Americi i Europi nema partnericu, tvrde znanstvenici koji su putem društvenih medija detektirali najvjerojatnije razloge zašto je solo status danas toliko raširen i zašto je današnjim muškarcima tako teško pronaći djevojku
Predvođeni Menelaosom Apostolouom, znanstvenici sa Sveučilišta Nikozije na Cipru postavili su na Redditu jednostavno pitanje: 'Dečki, zašto ste samci?'.
Između tisuća anonimnih odgovora filtrirali su samo one korisnika ovog društvenog medija koji bi umjesto solo statusa radije odabrali vezu, a analizom 6.700 odgovora izdvojili su četrdesetak najčešćih razloga zbog kojih muškarci sve teže pronalaze partnerice.
[/size]
157
EMOCIONALNO NEDOSTUPNIOvim horoskopskim znakovima pokazivanje emocija nije jača strana, ali i za njih ima lijeka
136
ASTRO PROFILIRANJEKoji su horoskopski znakovi najnestrpljiviji udvarači
ODNOSI I VEZEZanimljivo istraživanje: Je li 'prijateljstvo s povlasticama' prihvatljivo?
[size]
Loš izgled, koji obuhvaća ćelavost i nizak rast, najčešće je navođen razlog, a slijedi ga nedostatak samopouzdanja.
Visoko na listi razloga solo statusa kotira i nedovoljno uloženog truda i nezainteresiranost za duge veze, kao i nedostatak vještine zavođenja ili sramežljivost.
Zbog loših iskustva u prethodnoj vezi, neke je korisnike strah ući u novu vezu, a čest su razlog i ozbiljniji mentalni problemi i općenito loše zdravstveno stanje ili invaliditet.
Najčešći razlozi solo statusa muškaraca
[/size]
- loš izgled (uključujući ćelavost i nizak rast)
- nedostatak samopouzdanja
- premalo truda
- nezainteresiranost za duge veze
- loše vještine zavođenja
- introvertiranost
- nedavni prekid veze
- loša iskustva iz prethodnih veza
- nedostatak dostupnih žena
- prekomjerna težina
- različiti prioriteti
- sramežljivost
- prevelika izbirljivost
- anksioznost
- manjak vremena
- društvena neprilagođenost
- uživanje u solo statusu
- depresija
- loš karakter
- poteškoće u pronalaženju odgovarajuće žene
- loše mentalno zdravlje
- neuspjeh
- zaglavljen s jednom djevojkom
- nedostatak društvenih vještina
- neprežaljen prethodni odnos
- neznanje kako započeti vezu
- nedostatak novca
- nepovjerenje prema ženama
- neuočavanje naznaka zainteresiranosti
- nesigurnost po pitanju seksa
- strah od ljubavnog odnosa
- nisam interesantan'
- strah od odbijanja
- 'ne bih bio dobar partner'
- privlačan pogrešnim ženama
- homoseksualnost
- odustajanje
- nije vrijedno truda
- strah od privrženosti
- zdravlje i invaliditet
- poteškoće s održavanjem veze
- ovisnost i ostalo
[size][size]
Uzroke neuspjeha modernih muškaraca u pristupanju ženama dr. Apostolou pronalazi u evoluciji i neusklađenosti socijalnih vještina pojedinih muškaraca koje su u današnje doba potrebne kako bi se ostavio dobar dojam.
U predindustrijsko vrijeme, navodi ciparski znanstvenik u znanstvenom časopisu o psihološkoj evoluciji, brakovi su bili dogovarani, natjecanje između muškaraca je bilo snažno, a žene su nerijetko osvajane i silom.
Muškarci nisu imali baš puno izbora oko buduće supruge, ali nisu se morali pretjerano zamarati ni izgledom niti razmišljati o taktici privlačenja suprotnog spola.[/size]
[/size]
SRODNE DUŠE
14
[size][size=30]Omiljeni parovi s malih ekrana: Evo koliko im je točno epizoda trebalo da se konačno spoje[/size]
POGLEDAJ GALERIJU14
[/size]
[size]
Društveno nesposobni i neprivlačni muškarci možda nisu ostajali samci jer su se o njihovom bračnom statusu brinuli roditelji.
'U postindustrijskom društvu izbor životnog partnera nije više stvar dogovora roditelja i prisile pa muškarci moraju samostalno pronaći svoje partnerice. Za to je potrebno imati vještinu zavođenja i koketiranja, koju mnogi moderni muškarci nisu razvili', zaključuje dr. Apostolou.
https://www.tportal.hr/lifestyle/clanak/muskarci-sve-teze-pronalaze-djevojke-a-ovo-su-prema-misljenju-znanstvenika-najcesci-razlozi-20180809
[/size]
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Re: Nije im nimalo lako: Muškarci na zapadu sve teže nalaze cure
Rješenje je :
1. Nek budu pederi i nađu dečka
2. Cure će ionako taharušati mujage kozojebi
Trpaaaaaaaaaaj JOŠ!
1. Nek budu pederi i nađu dečka
2. Cure će ionako taharušati mujage kozojebi
Trpaaaaaaaaaaj JOŠ!
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ja ih uopće više netražim ima već deset godina
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
osnovni razlog je što su muškarci danas uglavnom pičkice skrojene po ukusu pedera i dajkača feministica, uškopljeni i bezmudi i kao takvi ženama odbojni.
i najzadrtija feministica, ako nije lezba, će prije raširit noge mačo krkanu koji je sve protiv čega cijeli život sere nego femiziranoj pičkici od frajera koja papagaji njezine mantre
i najzadrtija feministica, ako nije lezba, će prije raširit noge mačo krkanu koji je sve protiv čega cijeli život sere nego femiziranoj pičkici od frajera koja papagaji njezine mantre
Epi, zasto zezas longija, ha?!
:-D
2014-04-12
A one tebe?RayMabus wrote:Ja ih uopće više netražim ima već deset godina
Guest- Guest
Nezeza , meni je sad 39 a kad sam imao 21 mogao sam naučiti vještine zavođenja i imati bilo kojuNice wrote:Epi, zasto zezas longija, ha?!
Odbio sam jer smatram da se pravi muškarac nema šta prilagođavat ženama
Jer je muško
Udari će svaka sila i na meni će da se polomi
Pa pa evropski natalitet
2014-04-11
Neznam, nekontakriram ih uopćeIskra wrote:A one tebe?RayMabus wrote:Ja ih uopće više netražim ima već deset godina
2014-04-11
jos ti nije kasno..zavedi neku dobrostivu i prijamcljivu..RayMabus wrote:Nezeza , meni je sad 39 a kad sam imao 21 mogao sam naučiti vještine zavođenja i imati bilo kojuNice wrote:Epi, zasto zezas longija, ha?!
Jer je muško
Pa pa evropski natalitet
:-P
2014-04-12
Ti nečuješ?Nice wrote:jos ti nije kasno..zavedi neku dobrostivu i prijamcljivu..RayMabus wrote:Nezeza , meni je sad 39 a kad sam imao 21 mogao sam naučiti vještine zavođenja i imati bilo kojuNice wrote:Epi, zasto zezas longija, ha?!
Jer je muško
Pa pa evropski natalitet
:-P
Pročitaj opet šta san napisa
Piše ti : Jeben ti ja takvu vezu di ja to moran znat a ona nemora
2014-04-11
Objasniti ću ti tokove mog razmišljanja
Za početak ja sam netko tko je o psihologiji zaboravija više nego šta vi svi zajedno znate
Nažalost jer bi volija da znate i više od mene
Muški se brine za strukturu društva a žene za odgoj budućih naraštaja
To ćeš ti učiti jer ako nećeš znači u startu ti si slab materijal za odgoj djece
Neželiš učiti o muškima a sutra bi em s menom suživot em ćeš vrlo vjerojatno odgajati i muško dijete
Kako ćeš ti odgajati muško djete a neželiš znati kako zavesti muškarca ?
Ne ja to odbijam učiti a ti kako oćeš
DOVIĐEMA
Za početak ja sam netko tko je o psihologiji zaboravija više nego šta vi svi zajedno znate
To ćeš ti učiti jer ako nećeš znači u startu ti si slab materijal za odgoj djece
Neželiš učiti o muškima a sutra bi em s menom suživot em ćeš vrlo vjerojatno odgajati i muško dijete
DOVIĐEMA
2014-04-11
Muškarci se ne brinu za odgoj budućih naraštaja!? Aha, onda je sve jasno:-)RayMabus wrote:Objasniti ću ti tokove mog razmišljanja
DOVIĐEMA
Ovo boldano mi ne pije vodu. Ako već odgaja dijete onda je i zavela nekog muškarca. :-)
Guest- Guest
ne bi bio tvoja zenaRayMabus wrote:Objasniti ću ti tokove mog razmišljanja
DOVIĐEMA
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
debotoijusto wrote:ne bi bio tvoja zenaRayMabus wrote:Objasniti ću ti tokove mog razmišljanja
DOVIĐEMA
čija bi bio?
marcellus wrote:debotoijusto wrote:ne bi bio tvoja zenaRayMabus wrote:Objasniti ću ti tokove mog razmišljanja
DOVIĐEMA
čija bi bio?
Guest- Guest
Ti nebi a ja ih znam masu koje bi plus kad kažem da imam par stanova i vikendicu na otoku nemožeš ih se riješitidebotoijusto wrote:ne bi bio tvoja zenaRayMabus wrote:Objasniti ću ti tokove mog razmišljanja
DOVIĐEMA
Jako mi je stalo do toga šta ti nebi
2014-04-11
marcellus wrote:debotoijusto wrote:ne bi bio tvoja zenaRayMabus wrote:Objasniti ću ti tokove mog razmišljanja
DOVIĐEMA
čija bi bio?
morao bi razmislit tj. ufurat se kao zena no sigurno znam sto ne , ovo je ogledni primjer razmisljanja gdje bi odmah presao na drugu stranu ulice
2014-04-12
A vjerojatno sam nego da mu neka feminazi soli pamet
A šta se imaš ufuratdebotoijusto wrote:marcellus wrote:debotoijusto wrote:ne bi bio tvoja zenaRayMabus wrote:Objasniti ću ti tokove mog razmišljanja
DOVIĐEMA
čija bi bio?
morao bi razmislit tj. ufurat se kao zena no sigurno znam sto ne , ovo je ogledni primjer razmisljanja gdje bi odmah presao na drugu stranu ulice
Ono manekenka pa oda sa djedicom jer ima para
Sve ti to isti kurac
Plus ja nisam djedica nego komad momka od metar i devedeset
Nešto ka Clint Eastwood lik muškog
2014-04-11
RayMabus wrote:Ti nebi a ja ih znam masu koje bi plus kad kažem da imam par stanova i vikendicu na otoku nemožeš ih se riješitidebotoijusto wrote:ne bi bio tvoja zenaRayMabus wrote:Objasniti ću ti tokove mog razmišljanja
DOVIĐEMA
Jako mi je stalo do toga šta ti nebi
razumin ja tvoj stav i meni to legitimno samo kazem da ne bi
svaka roba ima kupca i ti moras nauciti zivjeti sa spoznajom jel tvoja osobnost ispred materijalnog da bi to znao moras se upustit u avanturu ovi limb ti najgora opcija , godine idu a vitar puse
eto san sad ka moja mater
2014-04-12
Page 1 of 12 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12
Similar topics
» Žene s fakultetom sve teže nalaze partnere, ostaju same, bez djece i neudate
» Muškarci na Zapadu danas imaju duplo manje spermija nego prije 40 godina
» Ni Njemačkoj nije lako
» UŽASNI I SRAMOTNI KOMENTARI HRVATA NA VEST O MIHINOJ BOLESTI: Nije nam žao nimalo! To je instant karma
» Poznati reper bankrotirao po treći put: Nije mu lako sa 9 žena i 15-oro deceP
» Muškarci na Zapadu danas imaju duplo manje spermija nego prije 40 godina
» Ni Njemačkoj nije lako
» UŽASNI I SRAMOTNI KOMENTARI HRVATA NA VEST O MIHINOJ BOLESTI: Nije nam žao nimalo! To je instant karma
» Poznati reper bankrotirao po treći put: Nije mu lako sa 9 žena i 15-oro deceP
Page 1 of 12