Žene s fakultetom sve teže nalaze partnere, ostaju same, bez djece i neudate
Page 26 of 29
Page 26 of 29 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27, 28, 29
Re: Žene s fakultetom sve teže nalaze partnere, ostaju same, bez djece i neudate
Ne radi se tu o kompleksima nego ono cisti opstanak. Ti muški da imaju fakultet ko i ove ženske nikakvog problema nebi bilo a ovako oni procjenjuju ( s pravom jer su sve te s faksom smaostalne i to a to je malo i arogantno i na svoju ruku ) da bi im ona u braku mogla reci i nabaciti nešto u stilu da je ona školovanija od njega.
Neki muški imaju svoje dostojanstvo a neki nemaju tzv papucari.
MUškarac koji ima svoje dostojanstvo nece preko ovoga preci i upravo jer zna da je to tako ove s fakultetima izbjegava ko kugu i traži sebi partnericu gdje ne može doci do ovakve situacije nikako a to je ona iste školske spreme ili niže.
MUškarac koji ima svoje dostojanstvo nece preko ovoga preci i upravo jer zna da je to tako ove s fakultetima izbjegava ko kugu i traži sebi partnericu gdje ne može doci do ovakve situacije nikako a to je ona iste školske spreme ili niže.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Žene s fakultetom sve teže nalaze partnere, ostaju same, bez djece i neudate
pa ona sebi izgleda poželjna i zgodna.IvyTeasdale wrote:gledala sam je u nekoj emisiji ma rtl-u gdje su pitali politicarke za sminkanje,uređivanje..kaze ona da je to njoj jako vazno..lijep izgled imat..nesto sam pila,skoro se udavila..:D
ne vidim problem u tome.
2014-12-30
Da vidimo... Frizura - moze. Halteri - 0 bodova. Suknjica - visak. Pregacica - moze. Njabolji bifteku zelenom papru - moze. Dezert - pa moze i neka Vasina torta. Odgovara umilno - nije mandatory.kaja_333 wrote:Mah, oni bi ženu s frizurom u halterima ispod suknjice i pregačicom na zečicu koja upravo sprema najbolji biftek u zelenom papru a za desert nudi sebe samo čizmama i naušnicama i odgovara umilno na svaku glupost - da dragi, - naravno ljubavi. Za to nude sebe sa trbuščićem u najboljim godinama ( 60 im) sa daljinskim u ruci na kauču.
Ima izuzetaka, evo vuk i stanojko, zvuče mi onako frajerski.. Sad je li to tako ne znam..
Za to nudim pravog muskarca! :)
:Ddawson wrote:IvyTeasdale wrote:gledala sam je u nekoj emisiji ma rtl-u gdje su pitali politicarke za sminkanje,uređivanje..kaze ona da je to njoj jako vazno..lijep izgled imat..nesto sam pila,skoro se udavila..:D
A zamisli da si je vidila bez šminke
Strasna je..ne procjenjujem ljude po izgledu,ali ono je stvarno...:-S
2014-04-12
:) Hahaha.IvyTeasdale wrote:gledala sam je u nekoj emisiji ma rtl-u gdje su pitali politicarke za sminkanje,uređivanje..kaze ona da je to njoj jako vazno..lijep izgled imat..nesto sam pila,skoro se udavila..:Dkaja_333 wrote:Da, jadan on. Očito svaki lonac nađe poklopac.Noor wrote:vuksadinare wrote:poglec....noor...zena ima diplomu,bogovsko tijelo....zna sto hoce..a ti o mrak taritas....a ni kaja nije za bacit...tebe su ocito izvukli iz ormara...dawson wrote:vuksadinare wrote:..sad si dosao na ono 'ali'....dakle nisi si siguran u ono sto zelis...a to ej majka svih zajeba
Pa naravno da ima "ali". Nisu sve u qrcu ali večina je. Ne možeš očekivati da ćeš uhvatiti Cloonya ali si Mrak Taritaš
a paradoks je da čak i mrak taritaš, uz diplomu i neatraktivan izgled, ima i muža i djecu...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ma.kaja_333 wrote:E sada, pa ima i gorih stvari od prebacivanja škole.RayMabus wrote:Pa zato šta ja necu preci preko toga ako mi ona ikada u nekoj svađi il tako cemu nabaci da ona ima višu školu od mene.kaja_333 wrote:Sto si te opterećen time, kakve veze ima tko ima kakvu školu, bitno da ti je ok.RayMabus wrote:Bezveze mi je ta teza o kompleksima. Kod mene je presudilo šta sam neke stvari vidio i onda poceo razmišljati o tome pa sad ja nemam fakultet nego samo srednju i sad te ženske su ono ok samostalne i to i sve ok al ono veza i brak to je na duge staze pa sad izbije svađa pa tu ljudi svašta izgovore a njoj može past na glavu da kaže meni nešto u stilu štaš ti nemaš nit fakultet i onda je to automatski rastava braka s moje strane i ide ona šema alimentacija nit kuceta nit maceta .....tako da mi se to ne isplati.
Ja moram podnijeti rastavu braka onda.
Nema tu više suživota.
Ma ok ako je lik papucar pa nema kicmu.
Ovi šta je imaju nemogu preci preko toga.
2014-04-11
IvyTeasdale wrote:pa si se na hajmija zakacio,tststs ;P
Ono ja miroljubivo iznosim neka mišljenja a ono svi na mene
ha?IvyTeasdale wrote:pa si se na hajmija zakacio,tststs ;Pvuksadinare wrote:ja sam bio do sad samozatajan..nesto me je probudilo....dawson wrote:vuksadinare wrote:ko tebi brani?...cura?...decko?..zena?
Pa obično kad se netko predstavlja kao veliki internetstki jebač u pricnipu je samo na internetu
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
jebote..kakosamo odaju svoje godien a da nisu toga svjesni...a kao 'mlaci'IvyTeasdale wrote:Stvarno old school. :D
2015-09-08
Ovako lip dan, suknjice trče, a vi još chatate. Ima i ponude za dame, ali nu me :D
Ne smetaju meni ženske sa fakultetom al onda ga i ja moram završit ( il bar kupit diplomu he he he negdje u Doboju ) jer inace ovo ostaje na snazi.RayMabus wrote:Ne radi se tu o kompleksima nego ono cisti opstanak. Ti muški da imaju fakultet ko i ove ženske nikakvog problema nebi bilo a ovako oni procjenjuju ( s pravom jer su sve te s faksom smaostalne i to a to je malo i arogantno i na svoju ruku ) da bi im ona u braku mogla reci i nabaciti nešto u stilu da je ona školovanija od njega.
2014-04-11
vuksadinare wrote:jebote..kakosamo odaju svoje godien a da nisu toga svjesni...a kao 'mlaci'IvyTeasdale wrote:Stvarno old school. :D
Tozovca sluša generacija moje bake
Guest- Guest
Jaaadan,ne bi se znao obranit..a,i misljenja(o clanku,naravno) su ti nemastovita pomalo 8-)dawson wrote:IvyTeasdale wrote:pa si se na hajmija zakacio,tststs ;P
Ono ja miroljubivo iznosim neka mišljenja a ono svi na mene
2014-04-12
Ajde kaj si ljudi sve govore ovo je ništa, nemaš školu a ti reci imam lovu al ti ju ne damRayMabus wrote:Ma.kaja_333 wrote:E sada, pa ima i gorih stvari od prebacivanja škole.RayMabus wrote:Pa zato šta ja necu preci preko toga ako mi ona ikada u nekoj svađi il tako cemu nabaci da ona ima višu školu od mene.kaja_333 wrote:Sto si te opterećen time, kakve veze ima tko ima kakvu školu, bitno da ti je ok.RayMabus wrote:Bezveze mi je ta teza o kompleksima. Kod mene je presudilo šta sam neke stvari vidio i onda poceo razmišljati o tome pa sad ja nemam fakultet nego samo srednju i sad te ženske su ono ok samostalne i to i sve ok al ono veza i brak to je na duge staze pa sad izbije svađa pa tu ljudi svašta izgovore a njoj može past na glavu da kaže meni nešto u stilu štaš ti nemaš nit fakultet i onda je to automatski rastava braka s moje strane i ide ona šema alimentacija nit kuceta nit maceta .....tako da mi se to ne isplati.
Ja moram podnijeti rastavu braka onda.
Nema tu više suživota.
Ma ok ako je lik papucar pa nema kicmu.
Ovi šta je imaju nemogu preci preko toga.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
svasta sam ja cula..i iz dalje proslosti :Dvuksadinare wrote:jebote..kakosamo odaju svoje godien a da nisu toga svjesni...a kao 'mlaci'IvyTeasdale wrote:Stvarno old school. :D
2014-04-12
ja bi ju uzeo na jedrilicu za regatu, taman bi davala kontru...IvyTeasdale wrote::D
Strasna je..ne procjenjujem ljude po izgledu,ali ono je stvarno...:-S
2014-12-30
Taj sam! :)Noor wrote:vuksadinare wrote:jebote..kakosamo odaju svoje godien a da nisu toga svjesni...a kao 'mlaci'IvyTeasdale wrote:Stvarno old school. :D
najeo se,navjezbao i sad nas zezas :DRiplex wrote:Ovako lip dan, suknjice trče, a vi još chatate. Ima i ponude za dame, ali nu me :D
2014-04-12
..netko ej ovdje na forumu rekao jednu pametnu..'tko uporan jebe'...neka se autor/ica ovog mudrog posta javi....
2015-09-08
Stanojko wrote:Taj sam! :)Noor wrote:vuksadinare wrote:jebote..kakosamo odaju svoje godien a da nisu toga svjesni...a kao 'mlaci'IvyTeasdale wrote:Stvarno old school. :D
ti i Ero
Guest- Guest
Ovdje leži cila problematika toga.RayMabus wrote:Ne smetaju meni ženske sa fakultetom al onda ga i ja moram završit ( il bar kupit diplomu he he he negdje u Doboju ) jer inace ovo ostaje na snazi.RayMabus wrote:Ne radi se tu o kompleksima nego ono cisti opstanak. Ti muški da imaju fakultet ko i ove ženske nikakvog problema nebi bilo a ovako oni procjenjuju ( s pravom jer su sve te s faksom smaostalne i to a to je malo i arogantno i na svoju ruku ) da bi im ona u braku mogla reci i nabaciti nešto u stilu da je ona školovanija od njega.
Meni je glupa ta prica o kompleksima.
Mogu ja i ove sa fakultetom al onda ono ugovor i odma u startu podjetetu koliko ja moram placat mjesecno pa ako je to 1500 kuna ok onda je to to jer ti sa ovakvom a ti sam nisi papucar nemoš ulazit u klasicni brak jer ono to može puknit cim njoj samo izleti nešto u stilu da je školovanija od tebe.
Znaci ugovorni brak i ono dijete mjesecno toliko , jesmo vezani al nismo ....i onda te boli kuraz ...cist racun duga ljubav .....tako da se u biti ut ne radi o kompleksima.
2014-04-11
Page 26 of 29 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27, 28, 29
Similar topics
» Nije im nimalo lako: Muškarci na zapadu sve teže nalaze cure
» dokaz da žene teže podnose vrućinu...
» Žene koje ne rode ostaju pederi
» Žene iz BiH rodile 50 djece u bazama ISIL-a u Siriji
» Broj rođene djece opada s razinom obrazovanja žene
» dokaz da žene teže podnose vrućinu...
» Žene koje ne rode ostaju pederi
» Žene iz BiH rodile 50 djece u bazama ISIL-a u Siriji