Žene s fakultetom sve teže nalaze partnere, ostaju same, bez djece i neudate
Page 28 of 29
Page 28 of 29 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29
Re: Žene s fakultetom sve teže nalaze partnere, ostaju same, bez djece i neudate
daj što daš...kaja_333 wrote::) pa teško al ajd..vuksadinare wrote:problem je nit love nit skole...a onda nek kaze....masina mi je 20+..mozda upali...
veber- Posts : 53509
2014-12-30
Re: Žene s fakultetom sve teže nalaze partnere, ostaju same, bez djece i neudate
I sad ovdje nastaje problem jer bez obzira šta ona ima fakultet ipak tu vezu zamišlja kao klasicni brak ......al samo je pola ekipe papucari ....ovi drugi nece il ako mu šta ovako nabaciš taj brak ce ić u kuraz.RayMabus wrote:Nije problem šta vi imate fakultet nego je problem :
- šta ga mi nemamo
- šta nas barem pola nisu papucari pa da ce prec preko nekih stvari
- šta taj klasicni brak onda tako ne funkcionira nego može jedino po sisitemu slobdni brak , crno na bijelo koliko muški izdvaja za dijete mjesecno i to je to tj cist racun duga ljubav
Sve drugo u ovim kombinacijama je ....samo jednom reci il nabaci da si školovanija od toga sa kime si u braku i stvar je završena.
Zato i ima ovako dosta cura sa fakultetom a ne nađu nikoga : em manje muški završitaj fakultet em i ovi šta su ostali ......a pola ih vec u startu to nece.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
I tako da mi je ta teza da ja bježim od ovih sa fakultetom glupa ....al brate mili ti ceš s menom potpisat ugovor koliko ja placam misecno za to dijete i nema braka tj vincanja .....samo ovo i to je to ....e a onda ti to njima reci pa se nadure.RayMabus wrote:I sad ovdje nastaje problem jer bez obzira šta ona ima fakultet ipak tu vezu zamišlja kao klasicni brak ......al samo je pola ekipe papucari ....ovi drugi nece il ako mu šta ovako nabaciš taj brak ce ić u kuraz.RayMabus wrote:Nije problem šta vi imate fakultet nego je problem :
- šta ga mi nemamo
- šta taj klasicni brak onda tako ne funkcionira nego može jedino po sisitemu slobdni brak , crno na bijelo koliko muški izdvaja za dijete mjesecno i to je to tj cist racun duga ljubav
Sve drugo u ovim kombinacijama je ....samo jednom reci il nabaci da si školovanija od toga sa kime si u braku i stvar je završena.
Zato i ima ovako dosta cura sa fakultetom a ne nađu nikoga : em manje muški završitaj fakultet em i ovi šta su ostali ......a pola ih vec u startu to nece.
E PA PUŠI KURAZ.
2014-04-11
I bez ikakve ljutnje ono.RayMabus wrote:I tako da mi je ta teza da ja bježim od ovih sa fakultetom glupa ....al brate mili ti ceš s menom potpisat ugovor koliko ja placam misecno za to dijete i nema braka tj vincanja .....samo ovo i to je to ....e a onda ti to njima reci pa se nadure.RayMabus wrote:I sad ovdje nastaje problem jer bez obzira šta ona ima fakultet ipak tu vezu zamišlja kao klasicni brak ......al samo je pola ekipe papucari ....ovi drugi nece il ako mu šta ovako nabaciš taj brak ce ić u kuraz.RayMabus wrote:Nije problem šta vi imate fakultet nego je problem :
- šta ga mi nemamo
E PA PUŠI KURAZ.
Imamo i mi pravo na opstanak.
2014-04-11
longi je zaustavio chat train...IvyTeasdale wrote:samo da ne zraci...izolirat ce nas :DRiplex wrote:IvyTeasdale wrote:tako i kod mene..privlacimo sunce..;-)Riplex wrote:A kad mi je lipo, radni dan na cvjetnom, sunce, opuštena atmosfera. A sve gledam ujutro kiša, a čim izađe van razvedri se. Danas me baš sve od ruke ide :)
@ivy
:D isijava iz nas, neopisivo :)
party braker. a baš je bilo zanimljivo
2014-12-30
Ja sam samo rekao šta je istina.
2014-04-11
jesi
2014-12-30
A jbga to ti je cista istina. Zašto bi netko bilo koja strana ostao u vezi gdje ga netko ponižava ?
Ok zbog djece al ono gdje si ti ?
Imaju ljudi neko svoje dostojanostvo i postoje neke granice preko kojih se ne može preci i nesmije ni da oceš jer ako pređeš ponovit će se i nastavit do kraja života.
Zašto da se upuštam u takvu vezu i riskiram da njoj jednom izleti kako je ona školovanija od mene jer je eto izbila neka svađa pa joj je to prošlo kroz glavu da me ponizi ?
Neću.
Nisam toliki debil a nisam ni papucar tako da za mene ovo nije pametna .....investicija.
Radije ću neku svog ranga tj moje strucne spreme ili niže a ovo .....a mislim sve sam vam objasnija.
Ok zbog djece al ono gdje si ti ?
Imaju ljudi neko svoje dostojanostvo i postoje neke granice preko kojih se ne može preci i nesmije ni da oceš jer ako pređeš ponovit će se i nastavit do kraja života.
Zašto da se upuštam u takvu vezu i riskiram da njoj jednom izleti kako je ona školovanija od mene jer je eto izbila neka svađa pa joj je to prošlo kroz glavu da me ponizi ?
Neću.
Nisam toliki debil a nisam ni papucar tako da za mene ovo nije pametna .....investicija.
Radije ću neku svog ranga tj moje strucne spreme ili niže a ovo .....a mislim sve sam vam objasnija.
2014-04-11
jebala te škola.
bitan je rad.
ja sam u firmi jedini voditelj bez faxa.
znanje i rad je bitno.
plaća mi veća od 95% vss i mr.
bitan je rad.
znanje i rad je bitno.
2014-12-30
OK al to nije ova tema tj ovaj odnos.veber wrote:jebala te škola.
bitan je rad.
znanje i rad je bitno.
Sve sam vam objasnija i ovo šta sam vam napisa vam je odgovor na ovu temu tj zašto se ovo dešava šta se dešava sa njima.
2014-04-11
moj majstore! :Dveber wrote:jebala te škola.
bitan je rad.
znanje i rad je bitno.
pa samo se rad boduje. i znanje.
nikaj drugo.
nikaj drugo.
2014-12-30
Naravno, ta nećemo za državu radit. Uvjet: 200-300 papira +pečat :D
Kad shvatite da je društvo razmontirano...Biti će vam lakše.
red wolf-
2016-02-10
Vataj se ti ljevice bit ce ti lakse prije spavanjared wolf wrote:Kad shvatite da je društvo razmontirano...Biti će vam lakše.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
RayMabus wrote:Pa zato šta ja necu preci preko toga ako mi ona ikada u nekoj svađi il tako cemu nabaci da ona ima višu školu od mene.kaja_333 wrote:Sto si te opterećen time, kakve veze ima tko ima kakvu školu, bitno da ti je ok.RayMabus wrote:Bezveze mi je ta teza o kompleksima. Kod mene je presudilo šta sam neke stvari vidio i onda poceo razmišljati o tome pa sad ja nemam fakultet nego samo srednju i sad te ženske su ono ok samostalne i to i sve ok al ono veza i brak to je na duge staze pa sad izbije svađa pa tu ljudi svašta izgovore a njoj može past na glavu da kaže meni nešto u stilu štaš ti nemaš nit fakultet i onda je to automatski rastava braka s moje strane i ide ona šema alimentacija nit kuceta nit maceta .....tako da mi se to ne isplati.
Ja moram podnijeti rastavu braka onda.
Nema tu više suživota.
Peru tebe gadni kompleksi. Koja god da ti ih je nabila, već bi bilo vrijeme da kreneš dalje, nezdravo ti je ovo.
mrincredible-
2014-04-16
Nema tu nikavih kompleksa. Baš suprotno. Ja sam jednostavan. Mene nemoš uplašit djećom , owim onim.mrincredible wrote:RayMabus wrote:Pa zato šta ja necu preci preko toga ako mi ona ikada u nekoj svađi il tako cemu nabaci da ona ima višu školu od mene.kaja_333 wrote:Sto si te opterećen time, kakve veze ima tko ima kakvu školu, bitno da ti je ok.RayMabus wrote:Bezveze mi je ta teza o kompleksima. Kod mene je presudilo šta sam neke stvari vidio i onda poceo razmišljati o tome pa sad ja nemam fakultet nego samo srednju i sad te ženske su ono ok samostalne i to i sve ok al ono veza i brak to je na duge staze pa sad izbije svađa pa tu ljudi svašta izgovore a njoj može past na glavu da kaže meni nešto u stilu štaš ti nemaš nit fakultet i onda je to automatski rastava braka s moje strane i ide ona šema alimentacija nit kuceta nit maceta .....tako da mi se to ne isplati.
Nema tu više suživota.
Peru tebe gadni kompleksi. Koja god da ti ih je nabila, već bi bilo vrijeme da kreneš dalje, nezdravo ti je ovo.
Owo da će ti uslijedit rastawa s moje strane bez mogučnosti pregowaranja i wraćanja na staro ako mi nabaćiš da si školowanija u swađi od mene ti je rastawa ne 100% nego miljardu posto.
Pa kad je tako šta bi se zahebawao i mislio oće li joj to izletit u swađi ili neće.
MOĆ JEDNOSTAWNOSTI.
ODHEBI TO.
2014-04-11
Inače interesantno kakwe wi metode koriste da mene uwjerite u nešto šta wi očete.
Nečete.
Ja imam swoj JA.
Nečete.
Ja imam swoj JA.
2014-04-11
RayMabus wrote:Nema tu nikavih kompleksa. Baš suprotno.mrincredible wrote:RayMabus wrote:Pa zato šta ja necu preci preko toga ako mi ona ikada u nekoj svađi il tako cemu nabaci da ona ima višu školu od mene.kaja_333 wrote:Sto si te opterećen time, kakve veze ima tko ima kakvu školu, bitno da ti je ok.RayMabus wrote:Bezveze mi je ta teza o kompleksima. Kod mene je presudilo šta sam neke stvari vidio i onda poceo razmišljati o tome pa sad ja nemam fakultet nego samo srednju i sad te ženske su ono ok samostalne i to i sve ok al ono veza i brak to je na duge staze pa sad izbije svađa pa tu ljudi svašta izgovore a njoj može past na glavu da kaže meni nešto u stilu štaš ti nemaš nit fakultet i onda je to automatski rastava braka s moje strane i ide ona šema alimentacija nit kuceta nit maceta .....tako da mi se to ne isplati.
Nema tu više suživota.
Ima, ima. Imaš kompleks pred ženama, posebno pred obrazovanima, i peru te kompleksi jer nisi završio faks. Poradi na svom samopouzdanju jer ovo što tu isfuravaš se na kilometre vidi da je lažno, tvoja nesigurnost se vidi iz aviona.
mrincredible-
2014-04-16
Odgovorio bi ti al mislim da nemam šta.
Svoje šta sam ima reč san reka.
Svoje šta sam ima reč san reka.
2014-04-11
Page 28 of 29 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29
Similar topics
» Nije im nimalo lako: Muškarci na zapadu sve teže nalaze cure
» dokaz da žene teže podnose vrućinu...
» Žene koje ne rode ostaju pederi
» Žene iz BiH rodile 50 djece u bazama ISIL-a u Siriji
» Broj rođene djece opada s razinom obrazovanja žene