Žene s fakultetom sve teže nalaze partnere, ostaju same, bez djece i neudate
Page 14 of 29
Page 14 of 29 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 21 ... 29
Guest- Guest
Re: Žene s fakultetom sve teže nalaze partnere, ostaju same, bez djece i neudate
...dobro je primjetiti....ako ne primjetis kao da te nema...IvyTeasdale wrote:ha ha, primijetila sam..Noor wrote:IvyTeasdale wrote:Skroz..napada svim taktikamaStarhemberg wrote:Vuk zagorio
..i ne bira neprijatelja - sve najebasmo....
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Žene s fakultetom sve teže nalaze partnere, ostaju same, bez djece i neudate
Šta ce .....stare cure ...život posvetile karijeri .....sad došle u godine i još se drže one : prvo ja tj mora bit kako sam ja zamislila .....i onda se kao nešto čude.
Samo zaobiđi.
Samo zaobiđi.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
ko vam brani..tu sam....Noor wrote:treba ga satrat
2015-09-08
moj djed je ima 30g mlađu sudružnicu, a nije bio bogat, a dotična se odrekla bilo kakvog udjela u nasljedstvu.IvyTeasdale wrote:ha ha, da, za vas..nema nerealnijih od vas..sto godina, ne možeš ga gledat, kraj njega prezgodna cura u najboljim godinama i on vjeruje da je ona s njim zbog njegove muževnosti i mišića..
nakon što je poginuo stari i sestra su joj prepustili kuću, koje se ona odrekla...
2014-12-30
vuksadinare wrote:ko vam brani..tu sam....Noor wrote:treba ga satrat
poginućeš...vidi koliko nas ima
Guest- Guest
women..........let me tell you something bout women
2014-04-19
slatka ej takva smrt...Noor wrote:vuksadinare wrote:ko vam brani..tu sam....Noor wrote:treba ga satrat
poginućeš...vidi koliko nas ima
2015-09-08
Život je igra.
Radije poslušajte ovo , hebeš ove teme :
Cajka - Najsmjesnija pjesma na youtubu
https://www.youtube.com/watch?v=VIN8hEhqj5g
Ako je život igra a je onda to tako shvatite a ovim karijeristicama ne može ni Bog pomoč ....to je u kurzu.
Radije poslušajte ovo , hebeš ove teme :
Cajka - Najsmjesnija pjesma na youtubu
https://www.youtube.com/watch?v=VIN8hEhqj5g
Ako je život igra a je onda to tako shvatite a ovim karijeristicama ne može ni Bog pomoč ....to je u kurzu.
2014-04-11
Iznimke samo potvrđuju pravilo..veber wrote:moj djed je ima 30g mlađu sudružnicu, a nije bio bogat, a dotična se odrekla bilo kakvog udjela u nasljedstvu.IvyTeasdale wrote:ha ha, da, za vas..nema nerealnijih od vas..sto godina, ne možeš ga gledat, kraj njega prezgodna cura u najboljim godinama i on vjeruje da je ona s njim zbog njegove muževnosti i mišića..
nakon što je poginuo stari i sestra su joj prepustili kuću, koje se ona odrekla...
2014-04-12
di smo ono stali.....prckov wrote:women..........let me tell you something bout women
aha...ide Tesla i sretne Kaju......
2014-04-19
takvu danas ne moš nać ni da vremeplov imašIvyTeasdale wrote:Iznimke samo potvrđuju pravilo..veber wrote:moj djed je ima 30g mlađu sudružnicu, a nije bio bogat, a dotična se odrekla bilo kakvog udjela u nasljedstvu.IvyTeasdale wrote:ha ha, da, za vas..nema nerealnijih od vas..sto godina, ne možeš ga gledat, kraj njega prezgodna cura u najboljim godinama i on vjeruje da je ona s njim zbog njegove muževnosti i mišića..
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Možeš zato šta neciji stupanj duhovnosti ne ovisi o prostor vremenskom kontinumu tj lineranom vremenu i prostoru i okolini u koji se neka duša inkarnira.prckov wrote:takvu danas ne moš nać ni da vremeplov imašIvyTeasdale wrote:Iznimke samo potvrđuju pravilo..veber wrote:moj djed je ima 30g mlađu sudružnicu, a nije bio bogat, a dotična se odrekla bilo kakvog udjela u nasljedstvu.IvyTeasdale wrote:ha ha, da, za vas..nema nerealnijih od vas..sto godina, ne možeš ga gledat, kraj njega prezgodna cura u najboljim godinama i on vjeruje da je ona s njim zbog njegove muževnosti i mišića..
2014-04-11
IvyTeasdale wrote:Nitko tebe ne tjera..no, gladan, žedan, nerastegnut...teške optužbe,,Riplex wrote:IvyTeasdale wrote:Ne žali se sad, dobro ti je bilo..i zezanje opušta..Riplex wrote:IvyTeasdale wrote:Ne može se sve..imaš dobar početak..Riplex wrote:
Pa hvala, iako nisam neki glumac, par predstava amaterski u srednjoj školi
Evo, chatanje teme za početak dana. Niti sam jeo još ni sport ništa, a jeste vi zađavla
Sad bježi..još ćeš me optužit za svašta nešto..
Nikada bez dokaza! I iscrpnih istraživanja
Ae idem, kad me se tira
Nećemo se ljutit..
Obavljane su radnje, spreman za radni dan :)
Ma jedno ti je slovo krivo u 'ljutit'
potvrđuju.IvyTeasdale wrote:Iznimke samo potvrđuju pravilo..veber wrote:moj djed je ima 30g mlađu sudružnicu, a nije bio bogat, a dotična se odrekla bilo kakvog udjela u nasljedstvu.IvyTeasdale wrote:ha ha, da, za vas..nema nerealnijih od vas..sto godina, ne možeš ga gledat, kraj njega prezgodna cura u najboljim godinama i on vjeruje da je ona s njim zbog njegove muževnosti i mišića..
ali ne mora uvijek biti pravilo.
ostala je i nakon smrti djeda dio obitelji.
2014-12-30
Samo se 10% duše inkarnira.RayMabus wrote:Možeš zato šta neciji stupanj duhovnosti ne ovisi o prostor vremenskom kontinumu tj lineranom vremenu i prostoru i okolini u koji se neka duša inkarnira.prckov wrote:takvu danas ne moš nać ni da vremeplov imašIvyTeasdale wrote:Iznimke samo potvrđuju pravilo..veber wrote:moj djed je ima 30g mlađu sudružnicu, a nije bio bogat, a dotična se odrekla bilo kakvog udjela u nasljedstvu.IvyTeasdale wrote:ha ha, da, za vas..nema nerealnijih od vas..sto godina, ne možeš ga gledat, kraj njega prezgodna cura u najboljim godinama i on vjeruje da je ona s njim zbog njegove muževnosti i mišića..
AKo si ti na duhovnoj razini jak onda ako ti je i ovih 10% otišlo malo dolje a ovih ostalih 90% je ....čisto svijetlo onda imaš zakon spojenih posuda i prevladava na kraju to šta ti jesi u suštini
....al ako si i na duhovnoj razini govno pa se inkarniraš pa i onih 90% šta se nije inkarniralo je govno onda kad se po zakonu spojenih posuda to spoji ...opet dobiješ : GOVNO.
2014-04-11
jedan od kvalitetnijih i dobro izbalansiranih postova..RayMabus wrote:Ja lijepih rijeci nemam za te osobe jer je najveci duhovni doseg osobe koja se inkarnirala u ženski spol odgoj i briga za druga ljudska bica a ove su izabrale karijelu , materiju u zamjenu za to ....i sad još uvijek postavljaju pravila gdje su one na prvom mjestu tj mora bit kako je ona zamislila da to bude.
Ja o takvima imam jako jako JAKO LOŠE MIŠLJENJE.
Guest- Guest
znam, umjesto lj treba bit š?Riplex wrote:IvyTeasdale wrote:Nitko tebe ne tjera..no, gladan, žedan, nerastegnut...teške optužbe,,Riplex wrote:IvyTeasdale wrote:Ne žali se sad, dobro ti je bilo..i zezanje opušta..Riplex wrote:IvyTeasdale wrote:Ne može se sve..imaš dobar početak..Riplex wrote:
Pa hvala, iako nisam neki glumac, par predstava amaterski u srednjoj školi
Evo, chatanje teme za početak dana. Niti sam jeo još ni sport ništa, a jeste vi zađavla
Sad bježi..još ćeš me optužit za svašta nešto..
Nikada bez dokaza! I iscrpnih istraživanja
Ae idem, kad me se tira
Nećemo se ljutit..
Obavljane su radnje, spreman za radni dan :)
Ma jedno ti je slovo krivo u 'ljutit'
2014-04-19
Poanta ove priče je : da govno uvijek ostaje govno.RayMabus wrote:Samo se 10% duše inkarnira.RayMabus wrote:Možeš zato šta neciji stupanj duhovnosti ne ovisi o prostor vremenskom kontinumu tj lineranom vremenu i prostoru i okolini u koji se neka duša inkarnira.prckov wrote:takvu danas ne moš nać ni da vremeplov imašIvyTeasdale wrote:Iznimke samo potvrđuju pravilo..veber wrote:moj djed je ima 30g mlađu sudružnicu, a nije bio bogat, a dotična se odrekla bilo kakvog udjela u nasljedstvu.IvyTeasdale wrote:ha ha, da, za vas..nema nerealnijih od vas..sto godina, ne možeš ga gledat, kraj njega prezgodna cura u najboljim godinama i on vjeruje da je ona s njim zbog njegove muževnosti i mišića..
AKo si ti na duhovnoj razini jak onda ako ti je i ovih 10% otišlo malo dolje a ovih ostalih 90% je ....čisto svijetlo onda imaš zakon spojenih posuda i prevladava na kraju to šta ti jesi u suštini
....al ako si i na duhovnoj razini govno pa se inkarniraš pa i onih 90% šta se nije inkarniralo je govno onda kad se po zakonu spojenih posuda to spoji ...opet dobiješ : GOVNO.
2014-04-11
prckov wrote:znam, umjesto lj treba bit š?
Zboriš ka issukrst
RayMabus wrote:Samo se 10% duše inkarnira.RayMabus wrote:Možeš zato šta neciji stupanj duhovnosti ne ovisi o prostor vremenskom kontinumu tj lineranom vremenu i prostoru i okolini u koji se neka duša inkarnira.prckov wrote:takvu danas ne moš nać ni da vremeplov imašIvyTeasdale wrote:Iznimke samo potvrđuju pravilo..veber wrote:moj djed je ima 30g mlađu sudružnicu, a nije bio bogat, a dotična se odrekla bilo kakvog udjela u nasljedstvu.IvyTeasdale wrote:ha ha, da, za vas..nema nerealnijih od vas..sto godina, ne možeš ga gledat, kraj njega prezgodna cura u najboljim godinama i on vjeruje da je ona s njim zbog njegove muževnosti i mišića..
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Page 14 of 29 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 21 ... 29
Similar topics
» Nije im nimalo lako: Muškarci na zapadu sve teže nalaze cure
» dokaz da žene teže podnose vrućinu...
» Žene koje ne rode ostaju pederi
» Žene iz BiH rodile 50 djece u bazama ISIL-a u Siriji
» Broj rođene djece opada s razinom obrazovanja žene
» dokaz da žene teže podnose vrućinu...
» Žene koje ne rode ostaju pederi
» Žene iz BiH rodile 50 djece u bazama ISIL-a u Siriji