Žene s fakultetom sve teže nalaze partnere, ostaju same, bez djece i neudate
Page 21 of 29
Page 21 of 29 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 25 ... 29
Re: Žene s fakultetom sve teže nalaze partnere, ostaju same, bez djece i neudate
.....ok ....al ocito to ne mijenja ovo o cemu pricam.Eva wrote:RayMabus wrote:Hvalite me usta moja kad nitko nece.Eva wrote:RayMabus wrote:Ego nestaje onog trena kad odlučiš da ćeš pomoci drugome.
Žena sa djetetom = želi pomoci drugome.
Točno, vidi mene, 3 komada.
Al u biti je tocno .....ti gledaš kroz ti tj oni , njih troje ( i to minimalno kroz njih troje ).
Nije lako, ali trpim i duram a tapiraju mi živce svakodnevno.
Ego ne postoji kad razmišljaš o drugome tj kao TI a ne kao JA.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Žene s fakultetom sve teže nalaze partnere, ostaju same, bez djece i neudate
vuksadinare wrote:..ostaju tvoje stikle...Eva wrote:vuksadinare wrote:...pendrekom,palijom,kolcem,lancem i jos bih za kaznu....dao kaji da dovrsi posaoEva wrote:vuksadinare wrote:...djecu cuvati a ne cjenkati se oko njih i razracunavati..takve bi ja pendrecio
Čime?
Nemaštovito i predvidivo.
Kad je svojedobno jedna kolegica na mom prvom poslu pričala o sexu u autu s mužem, jedan kolega ju je upital kaj ste imali goste doma, a ona mu odgovorila, ne, nego imamo mašte.
Guest- Guest
RayMabus wrote:.....ok ....al ocito to ne mijenja ovo o cemu pricam.Eva wrote:RayMabus wrote:Hvalite me usta moja kad nitko nece.Eva wrote:RayMabus wrote:Ego nestaje onog trena kad odlučiš da ćeš pomoci drugome.
Al u biti je tocno .....ti gledaš kroz ti tj oni , njih troje ( i to minimalno kroz njih troje ).
Ma postoji, i dalje sam ja sebi na prvom mjestu, ali me nadglasaju. Parlamentarna većina, kaj ćeš.
Guest- Guest
jebeš takvu maštu...Eva wrote:vuksadinare wrote:..ostaju tvoje stikle...Eva wrote:vuksadinare wrote:...pendrekom,palijom,kolcem,lancem i jos bih za kaznu....dao kaji da dovrsi posaoEva wrote:vuksadinare wrote:...djecu cuvati a ne cjenkati se oko njih i razracunavati..takve bi ja pendrecio
Čime?
Kad je svojedobno jedna kolegica na mom prvom poslu pričala o sexu u autu s mužem, jedan kolega ju je upital kaj ste imali goste doma, a ona mu odgovorila, ne, nego imamo mašte.
Noor wrote:
pa zašto iznad? puno njih želi baš milfače..neki preferiraju debeljuce..svega ima
Zato jer niti su zgodne niti su lijepe niti su posebno simpatičje, imaju diplomu i to je to a kako vidimo iz članka samo to očito nije dovoljno za privuči mužijaka kakvog bi one htjele.
..nije sa djecom lako..ja imam ovog najstarijeg mulca....vec mi je zadao u posljednje vrijeme poprilicno glavobolja....ne u svezi skole...nego bari koke...one starije...pa cekam svaki trenutak kad ce kakav razjareni decko,zarucnik ili muz da mi ko razjareni bik bane na vrata..a ne mo's ga obuzdat...
vuksadinare- Posts : 100243
2015-09-08
Dread_Pirate_Roberts wrote:jebeš takvu maštu...Eva wrote:vuksadinare wrote:..ostaju tvoje stikle...Eva wrote:vuksadinare wrote:...pendrekom,palijom,kolcem,lancem i jos bih za kaznu....dao kaji da dovrsi posaoEva wrote:vuksadinare wrote:...djecu cuvati a ne cjenkati se oko njih i razracunavati..takve bi ja pendrecio
Čime?
A kaj ti delaš?
Guest- Guest
a sto je zena ili muskarac bez maste..picekEva wrote:vuksadinare wrote:..ostaju tvoje stikle...Eva wrote:vuksadinare wrote:...pendrekom,palijom,kolcem,lancem i jos bih za kaznu....dao kaji da dovrsi posaoEva wrote:vuksadinare wrote:...djecu cuvati a ne cjenkati se oko njih i razracunavati..takve bi ja pendrecio
Čime?
2015-09-08
vuksadinare wrote:..nije sa djecom lako..ja imam ovog najstarijeg mulca....vec mi je zadao u posljednje vrijeme poprilicno glavobolja....ne u svezi skole...nego bari koke...one starije...pa cekam svaki trenutak kad ce kakav razjareni decko,zarucnik ili muz da mi ko razjareni bik bane na vrata..a ne mo's ga obuzdat...
Pa na koga je?
Guest- Guest
seksanje u autu mi nikad nije bilo dokazivanje mašte nego pribjegavanje alternativnoj lokaciji za seks...
dawson wrote:Noor wrote:
pa zašto iznad? puno njih želi baš milfače..neki preferiraju debeljuce..svega ima
Zato jer niti su zgodne niti su lijepe niti su posebno simpatičje, imaju diplomu i to je to a kako vidimo iz članka samo to očito nije dovoljno za privuči mužijaka kakvog bi one htjele.
tko nije zgodan ni lijep? fakultetski obrazovane žene?
kak možeš samo tak generalizirati?!
Guest- Guest
Takve probleme ima i moja žena.vuksadinare wrote:..nije sa djecom lako..ja imam ovog najstarijeg mulca....vec mi je zadao u posljednje vrijeme poprilicno glavobolja....ne u svezi skole...nego bari koke...one starije...pa cekam svaki trenutak kad ce kakav razjareni decko,zarucnik ili muz da mi ko razjareni bik bane na vrata..a ne mo's ga obuzdat...
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Dread_Pirate_Roberts wrote:seksanje u autu mi nikad nije bilo dokazivanje mašte nego pribjegavanje alternativnoj lokaciji za seks...
Meni je vlak nekak idealno prijevozno sredstvo za sexanje.
Guest- Guest
jastreb wrote:Takve probleme ima i moja žena.vuksadinare wrote:..nije sa djecom lako..ja imam ovog najstarijeg mulca....vec mi je zadao u posljednje vrijeme poprilicno glavobolja....ne u svezi skole...nego bari koke...one starije...pa cekam svaki trenutak kad ce kakav razjareni decko,zarucnik ili muz da mi ko razjareni bik bane na vrata..a ne mo's ga obuzdat...
I ona ima nestašnog sinčića?
Guest- Guest
Tko prizna pola mu se prašta.Eva wrote:RayMabus wrote:.....ok ....al ocito to ne mijenja ovo o cemu pricam.Eva wrote:RayMabus wrote:Hvalite me usta moja kad nitko nece.Eva wrote:RayMabus wrote:Ego nestaje onog trena kad odlučiš da ćeš pomoci drugome.
Ma postoji, i dalje sam ja sebi na prvom mjestu, ali me nadglasaju. Parlamentarna većina, kaj ćeš.
U suštini prava je istina da ego uvijek postoji .....samo je pitanje kakav je jahac.
Ja imam ogroman ego.
Samo sam jako visoko na duhovnoj razini pa .....usavršio sam jahanje.
Moj ego je veci od svih vas skupa na forumu.
Moj konjic izgleda ovako nekako :
2014-04-11
Noor wrote:
To su moji dojmovi. A ako je suditi prema članku iz novina to je tako.
sta je ofira kakav 18-godisnjak?..jbg ka'k veli kaja..kad te mora ozivljavat na samrti...jastreb wrote:Takve probleme ima i moja žena.vuksadinare wrote:..nije sa djecom lako..ja imam ovog najstarijeg mulca....vec mi je zadao u posljednje vrijeme poprilicno glavobolja....ne u svezi skole...nego bari koke...one starije...pa cekam svaki trenutak kad ce kakav razjareni decko,zarucnik ili muz da mi ko razjareni bik bane na vrata..a ne mo's ga obuzdat...
2015-09-08
dawson wrote:Noor wrote:
To su moji dojmovi. A ako je suditi prema članku iz novina to je tako.
pusti članak, piskarala svašta pišu, kakvi su tvoji osobni dojmovi? iskustva?
jebote, pa nisu sve ko Amy iz Teorije velikog praska
Guest- Guest
vuksadinare wrote:sta je ofira kakav 18-godisnjak?..jbg ka'k veli kaja..kad te mora ozivljavat na samrti...jastreb wrote:Takve probleme ima i moja žena.vuksadinare wrote:..nije sa djecom lako..ja imam ovog najstarijeg mulca....vec mi je zadao u posljednje vrijeme poprilicno glavobolja....ne u svezi skole...nego bari koke...one starije...pa cekam svaki trenutak kad ce kakav razjareni decko,zarucnik ili muz da mi ko razjareni bik bane na vrata..a ne mo's ga obuzdat...
moj sinko je nedavno ishofiral jednu od 35
Guest- Guest
..dok neko ne pokuca na vrata sa sjekirom....Noor wrote:vuksadinare wrote:sta je ofira kakav 18-godisnjak?..jbg ka'k veli kaja..kad te mora ozivljavat na samrti...jastreb wrote:Takve probleme ima i moja žena.vuksadinare wrote:..nije sa djecom lako..ja imam ovog najstarijeg mulca....vec mi je zadao u posljednje vrijeme poprilicno glavobolja....ne u svezi skole...nego bari koke...one starije...pa cekam svaki trenutak kad ce kakav razjareni decko,zarucnik ili muz da mi ko razjareni bik bane na vrata..a ne mo's ga obuzdat...
2015-09-08
Pa ...ako se ljudi vole .....vuksadinare wrote:..dok neko ne pokuca na vrata sa sjekirom....Noor wrote:vuksadinare wrote:sta je ofira kakav 18-godisnjak?..jbg ka'k veli kaja..kad te mora ozivljavat na samrti...jastreb wrote:Takve probleme ima i moja žena.vuksadinare wrote:..nije sa djecom lako..ja imam ovog najstarijeg mulca....vec mi je zadao u posljednje vrijeme poprilicno glavobolja....ne u svezi skole...nego bari koke...one starije...pa cekam svaki trenutak kad ce kakav razjareni decko,zarucnik ili muz da mi ko razjareni bik bane na vrata..a ne mo's ga obuzdat...
2014-04-11
Page 21 of 29 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 25 ... 29
Similar topics
» Nije im nimalo lako: Muškarci na zapadu sve teže nalaze cure
» dokaz da žene teže podnose vrućinu...
» Žene koje ne rode ostaju pederi
» Žene iz BiH rodile 50 djece u bazama ISIL-a u Siriji
» Broj rođene djece opada s razinom obrazovanja žene
» dokaz da žene teže podnose vrućinu...
» Žene koje ne rode ostaju pederi