Žene s fakultetom sve teže nalaze partnere, ostaju same, bez djece i neudate
Page 13 of 29
Page 13 of 29 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 21 ... 29
Re: Žene s fakultetom sve teže nalaze partnere, ostaju same, bez djece i neudate
Kajo meni se cini da si ti popušila crno na bijelo argumentirano i s dokazima tu tezu da ja imam išta protiv toga da se ljudska bića školuju i uzdižu.RayMabus wrote:NIje njima problem fakultet nego šta zabiju glavu u knjigu onda kad bi trebale tražit momka i tada imaju najviše ponuda ....onda tu nekoga odbiju jer im je bitniji fakultet i taj više ne može smislit žensku kad cuje da je na fakultetu ili ima faks ....dakle ti likovi su za njih trajno nedostupni jer su oni postali alergicni na žene s faksom iako nemaju ništa protiv istih al ih ne mogu smsilit kao nekog s kime bi do kraja života jer imaju loše mišljenje o takvima ( karijeristicama ) .....RayMabus wrote:Pa da imam išta protiv toga nebi napisao onaj post na drugoj stranici ove teme ......kaja_333 wrote:pa to je jasno, neka ga je napenalila, otišla studirati a napenalila ga ne zbog faksa nego zato jer joj je dosadio. i sada on umjesto da nastavi dalje glumi bolesnika i borca protiv obrazovanja i žena.vuksadinare wrote:kajo.....brutalakaja_333 wrote:ne nanjušiš ti nikakav smrad nego si dobio nogu od neke ali nisi jak da bi otišao dalje nego si obolio.RayMabus wrote:
Ja smrad jednostavno njušim i tu sam nepogrešiv.
.... onda to je vec ono 24 godine , vao tamo ako ti šta uvati ok a ako ne livo desno eto ti tridesete ...i sad ono to ima i neke kriterije a godine prolaze .......i ono tako to ispadne tj ništa.
http://ex-iskon.forumcroatian.com/t8727p20-zene-s-fakultetom-sve-teze-nalaze-partnere-ostaju-same-bez-djece-i-neudate
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Žene s fakultetom sve teže nalaze partnere, ostaju same, bez djece i neudate
vuksadinare wrote:...daj malo...Noor wrote:jastreb wrote:Pa nije ni potrebno.Noor wrote:vuksadinare wrote:brutala.....evva,noor,kajo,Ivy,frakcija...mlađe hocete papati...a nos digle...dawson wrote:Inače imate tih "zrelijih" koka pun internet, badoo, twoo, nisu baš nešto, ni po izgledu niti po spiki, ali zato imaju visoko mišljenje o sebi iz nekog razloga, u pravilu traže mlađe muškarce manekenskog izgleda
kaj ti je...pa ni ne znaš koliko sam stara
Samijem pogledom na ovu tvoju sliku,muškom čeljadetu se pamet pomuti.
Al' je djavo, ali su mađije, ali nesto teze od oboje?
pa, vidiš da me trpa u piletine gladne
rekla sam...zaključalo me i ključ bacilo
Guest- Guest
Guest- Guest
.....jastrebe vadi ga iz đepa...Noor wrote:vuksadinare wrote:...daj malo...Noor wrote:jastreb wrote:Pa nije ni potrebno.Noor wrote:vuksadinare wrote:brutala.....evva,noor,kajo,Ivy,frakcija...mlađe hocete papati...a nos digle...dawson wrote:Inače imate tih "zrelijih" koka pun internet, badoo, twoo, nisu baš nešto, ni po izgledu niti po spiki, ali zato imaju visoko mišljenje o sebi iz nekog razloga, u pravilu traže mlađe muškarce manekenskog izgleda
kaj ti je...pa ni ne znaš koliko sam stara
Samijem pogledom na ovu tvoju sliku,muškom čeljadetu se pamet pomuti.
Al' je djavo, ali su mađije, ali nesto teze od oboje?
pa, vidiš da me trpa u piletine gladne
rekla sam...zaključalo me i ključ bacilo
vuksadinare- Posts : 100243
2015-09-08
Ima istinedawson wrote:Ugl. te djevojke iz nekog razloga smatraju da su "posebne" i da zaslužuju "nekog posebnog" ali često to nije slučaj i onda kao muškarci su u qrcu, ne može naći pravoga....
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
sačuvo bog!!!kaja_333 wrote:a zašto ne bi na kraju krajeva, što vi tražite starije bezveznog izgleda?dawson wrote:Inače imate tih "zrelijih" koka pun internet, badoo, twoo, nisu baš nešto, ni po izgledu niti po spiki, ali zato imaju visoko mišljenje o sebi iz nekog razloga, u pravilu traže mlađe muškarce manekenskog izgleda
2014-12-30
RayMabus wrote:Kajo meni se cini da si ti popušila crno na bijelo argumentirano i s dokazima tu tezu da ja imam išta protiv toga da se ljudska bića školuju i uzdižu.RayMabus wrote:NIje njima problem fakultet nego šta zabiju glavu u knjigu onda kad bi trebale tražit momka i tada imaju najviše ponuda ....onda tu nekoga odbiju jer im je bitniji fakultet i taj više ne može smislit žensku kad cuje da je na fakultetu ili ima faks ....dakle ti likovi su za njih trajno nedostupni jer su oni postali alergicni na žene s faksom iako nemaju ništa protiv istih al ih ne mogu smsilit kao nekog s kime bi do kraja života jer imaju loše mišljenje o takvima ( karijeristicama ) .....RayMabus wrote:Pa da imam išta protiv toga nebi napisao onaj post na drugoj stranici ove teme ......kaja_333 wrote:pa to je jasno, neka ga je napenalila, otišla studirati a napenalila ga ne zbog faksa nego zato jer joj je dosadio. i sada on umjesto da nastavi dalje glumi bolesnika i borca protiv obrazovanja i žena.vuksadinare wrote:kajo.....brutalakaja_333 wrote:ne nanjušiš ti nikakav smrad nego si dobio nogu od neke ali nisi jak da bi otišao dalje nego si obolio.RayMabus wrote:
.... onda to je vec ono 24 godine , vao tamo ako ti šta uvati ok a ako ne livo desno eto ti tridesete ...i sad ono to ima i neke kriterije a godine prolaze .......i ono tako to ispadne tj ništa.
http://ex-iskon.forumcroatian.com/t8727p20-zene-s-fakultetom-sve-teze-nalaze-partnere-ostaju-same-bez-djece-i-neudate
2014-04-11
..hrskavije je kad zagoriStarhemberg wrote:Vuk zagorio
2015-09-08
kaja_333 wrote:a zašto ne bi na kraju krajeva, što vi tražite starije bezveznog izgleda?dawson wrote:Inače imate tih "zrelijih" koka pun internet, badoo, twoo, nisu baš nešto, ni po izgledu niti po spiki, ali zato imaju visoko mišljenje o sebi iz nekog razloga, u pravilu traže mlađe muškarce manekenskog izgleda
Pa zato jer traže nešto iznad njihovih realnih mogučnosti.
catabbath-
2015-08-21
2014-12-30
dawson wrote:kaja_333 wrote:a zašto ne bi na kraju krajeva, što vi tražite starije bezveznog izgleda?dawson wrote:Inače imate tih "zrelijih" koka pun internet, badoo, twoo, nisu baš nešto, ni po izgledu niti po spiki, ali zato imaju visoko mišljenje o sebi iz nekog razloga, u pravilu traže mlađe muškarce manekenskog izgleda
pa zašto iznad? puno njih želi baš milfače..neki preferiraju debeljuce..svega ima
Guest- Guest
...pa normalno...ako ti je mlohav....imas afričku sljivu...ili viagru sto bi reko ćirodawson wrote:kaja_333 wrote:a zašto ne bi na kraju krajeva, što vi tražite starije bezveznog izgleda?dawson wrote:Inače imate tih "zrelijih" koka pun internet, badoo, twoo, nisu baš nešto, ni po izgledu niti po spiki, ali zato imaju visoko mišljenje o sebi iz nekog razloga, u pravilu traže mlađe muškarce manekenskog izgleda
2015-09-08
Tu tezu da ceš od mene cuti da ja imam nešto protiv toga da se ljudska bica školuju i usavršavaju i uce .....cuj moja minimalna duhovna razina je majistor svijetlostiRayMabus wrote:RayMabus wrote:Kajo meni se cini da si ti popušila crno na bijelo argumentirano i s dokazima tu tezu da ja imam išta protiv toga da se ljudska bića školuju i uzdižu.RayMabus wrote:NIje njima problem fakultet nego šta zabiju glavu u knjigu onda kad bi trebale tražit momka i tada imaju najviše ponuda ....onda tu nekoga odbiju jer im je bitniji fakultet i taj više ne može smislit žensku kad cuje da je na fakultetu ili ima faks ....dakle ti likovi su za njih trajno nedostupni jer su oni postali alergicni na žene s faksom iako nemaju ništa protiv istih al ih ne mogu smsilit kao nekog s kime bi do kraja života jer imaju loše mišljenje o takvima ( karijeristicama ) .....RayMabus wrote:Pa da imam išta protiv toga nebi napisao onaj post na drugoj stranici ove teme ......kaja_333 wrote:pa to je jasno, neka ga je napenalila, otišla studirati a napenalila ga ne zbog faksa nego zato jer joj je dosadio. i sada on umjesto da nastavi dalje glumi bolesnika i borca protiv obrazovanja i žena.vuksadinare wrote:kajo.....brutalakaja_333 wrote:ne nanjušiš ti nikakav smrad nego si dobio nogu od neke ali nisi jak da bi otišao dalje nego si obolio.RayMabus wrote:
.... al brate mili ovo zadovoljstvo da vas malo prcam u zdrav mozak jer vidim da drukcije ne može : PA TKO TO MOŽE PLATITI ?
2014-04-11
a i prste i jezik..sto bi rekla evvitavuksadinare wrote:...pa normalno...ako ti je mlohav....imas afričku sljivu...ili viagru sto bi reko ćirodawson wrote:kaja_333 wrote:a zašto ne bi na kraju krajeva, što vi tražite starije bezveznog izgleda?dawson wrote:Inače imate tih "zrelijih" koka pun internet, badoo, twoo, nisu baš nešto, ni po izgledu niti po spiki, ali zato imaju visoko mišljenje o sebi iz nekog razloga, u pravilu traže mlađe muškarce manekenskog izgleda
2015-09-08
Skroz..napada svim taktikamaStarhemberg wrote:Vuk zagorio
2014-04-11
IvyTeasdale wrote:Skroz..napada svim taktikamaStarhemberg wrote:Vuk zagorio
..i ne bira neprijatelja - sve najebasmo....
Guest- Guest
ha ha, da, za vas..nema nerealnijih od vas..sto godina, ne možeš ga gledat, kraj njega prezgodna cura u najboljim godinama i on vjeruje da je ona s njim zbog njegove muževnosti i mišića..gargamel0101 wrote:Ima istinedawson wrote:Ugl. te djevojke iz nekog razloga smatraju da su "posebne" i da zaslužuju "nekog posebnog" ali često to nije slučaj i onda kao muškarci su u qrcu, ne može naći pravoga....
2014-04-11
...a kao lose...hehIvyTeasdale wrote:Skroz..napada svim taktikamaStarhemberg wrote:Vuk zagorio
2015-09-08
ha ha, primijetila sam..Noor wrote:IvyTeasdale wrote:Skroz..napada svim taktikamaStarhemberg wrote:Vuk zagorio
2014-04-11
prije ili kasnije..izbor je vasNoor wrote:IvyTeasdale wrote:Skroz..napada svim taktikamaStarhemberg wrote:Vuk zagorio
2015-09-08
Guest- Guest
Page 13 of 29 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 21 ... 29
Similar topics
» Nije im nimalo lako: Muškarci na zapadu sve teže nalaze cure
» dokaz da žene teže podnose vrućinu...
» Žene koje ne rode ostaju pederi
» Žene iz BiH rodile 50 djece u bazama ISIL-a u Siriji
» Broj rođene djece opada s razinom obrazovanja žene
» dokaz da žene teže podnose vrućinu...
» Žene koje ne rode ostaju pederi