Žene s fakultetom sve teže nalaze partnere, ostaju same, bez djece i neudate
Page 12 of 29
Page 12 of 29 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 20 ... 29
Re: Žene s fakultetom sve teže nalaze partnere, ostaju same, bez djece i neudate
Inače imate tih "zrelijih" koka pun internet, badoo, twoo, nisu baš nešto, ni po izgledu niti po spiki, ali zato imaju visoko mišljenje o sebi iz nekog razloga, u pravilu traže mlađe muškarce manekenskog izgleda
catabbath- Posts : 12437
2015-08-22
Re: Žene s fakultetom sve teže nalaze partnere, ostaju same, bez djece i neudate
Ha ha ha ....ja mogu obolit na mentalnoj razini al na duhovnoj nikako.kaja_333 wrote:ne nanjušiš ti nikakav smrad nego si dobio nogu od neke ali nisi jak da bi otišao dalje nego si obolio.RayMabus wrote:
Ja smrad jednostavno njušim i tu sam nepogrešiv.
Pricamo o duhovnom a ne fizickom smradu. Moš se ti naparfemisat koliko god oceš al ja taj duhovni smrad osjecam. Ne mislim sad na tebe konkretno , pričam općenito.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ona je centar svita.dawson wrote:Inače imate tih "zrelijih" koka pun internet, badoo, twoo, nisu baš nešto, ni po izgledu niti po spiki, ali zato imaju visoko mišljenje o sebi iz nekog razloga, u pravilu traže mlađe muškarce manekenskog izgleda
EGO.
A ego njuše demoni koji su anđeoska hijerarhija.
Zato je u mene taj njuh istancan.
Smrdite i to je to.
2014-04-11
brutala.....evva,noor,kajo,Ivy,frakcija...mlađe hocete papati...a nos digle...dawson wrote:Inače imate tih "zrelijih" koka pun internet, badoo, twoo, nisu baš nešto, ni po izgledu niti po spiki, ali zato imaju visoko mišljenje o sebi iz nekog razloga, u pravilu traže mlađe muškarce manekenskog izgleda
vuksadinare- Posts : 100243
2015-09-08
catabbath-
2015-08-22
vuksadinare wrote:brutala.....evva,noor,kajo,Ivy,frakcija...mlađe hocete papati...a nos digle...dawson wrote:Inače imate tih "zrelijih" koka pun internet, badoo, twoo, nisu baš nešto, ni po izgledu niti po spiki, ali zato imaju visoko mišljenje o sebi iz nekog razloga, u pravilu traže mlađe muškarce manekenskog izgleda
kaj ti je...pa ni ne znaš koliko sam stara
Guest- Guest
pa to je jasno, neka ga je napenalila, otišla studirati a napenalila ga ne zbog faksa nego zato jer joj je dosadio. i sada on umjesto da nastavi dalje glumi bolesnika i borca protiv obrazovanja i žena.vuksadinare wrote:kajo.....brutalakaja_333 wrote:ne nanjušiš ti nikakav smrad nego si dobio nogu od neke ali nisi jak da bi otišao dalje nego si obolio.RayMabus wrote:
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaja_333 wrote:tesla o ženama..o jebote, a majka tereza o seksu a platon o tramvaju!
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
ma možeš općenito pričati ali meni je jasno iz postova o čemu je riječ..RayMabus wrote:Ha ha ha ....ja mogu obolit na mentalnoj razini al na duhovnoj nikako.kaja_333 wrote:ne nanjušiš ti nikakav smrad nego si dobio nogu od neke ali nisi jak da bi otišao dalje nego si obolio.RayMabus wrote:
Pricamo o duhovnom a ne fizickom smradu. Moš se ti naparfemisat koliko god oceš al ja taj duhovni smrad osjecam. Ne mislim sad na tebe konkretno , pričam općenito.
2015-08-15
kaja_333 wrote:pa to je jasno, neka ga je napenalila, otišla studirati a napenalila ga ne zbog faksa nego zato jer joj je dosadio. i sada on umjesto da nastavi dalje glumi bolesnika i borca protiv obrazovanja i žena.vuksadinare wrote:kajo.....brutalakaja_333 wrote:ne nanjušiš ti nikakav smrad nego si dobio nogu od neke ali nisi jak da bi otišao dalje nego si obolio.RayMabus wrote:
baš to...
Guest- Guest
Kad budete shvatili da je najveca duhovna uloga koju duša inkarnirana u žensko tijelo može imat : briga za druge ..bilo kroz majčinstvo , bilo da usvoji .....bilo na neki drugi način i odgoj budučih generacija .......onda čete se prestat zamarat sa onim jel owa šta gleda samo sebe smrad ili nije.
Pa normalno da je.
Pa normalno da je.
2014-04-11
Pa nije ni potrebno.Noor wrote:vuksadinare wrote:brutala.....evva,noor,kajo,Ivy,frakcija...mlađe hocete papati...a nos digle...dawson wrote:Inače imate tih "zrelijih" koka pun internet, badoo, twoo, nisu baš nešto, ni po izgledu niti po spiki, ali zato imaju visoko mišljenje o sebi iz nekog razloga, u pravilu traže mlađe muškarce manekenskog izgleda
Samijem pogledom na ovu tvoju sliku,muškom čeljadetu se pamet pomuti.
Al' je djavo, ali su mađije, ali nesto teze od oboje?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Pa da imam išta protiv toga nebi napisao onaj post na drugoj stranici ove teme ......kaja_333 wrote:pa to je jasno, neka ga je napenalila, otišla studirati a napenalila ga ne zbog faksa nego zato jer joj je dosadio. i sada on umjesto da nastavi dalje glumi bolesnika i borca protiv obrazovanja i žena.vuksadinare wrote:kajo.....brutalakaja_333 wrote:ne nanjušiš ti nikakav smrad nego si dobio nogu od neke ali nisi jak da bi otišao dalje nego si obolio.RayMabus wrote:
2014-04-11
aj bar priznas..neki nece..jastreb wrote:Pa nije ni potrebno.Noor wrote:vuksadinare wrote:brutala.....evva,noor,kajo,Ivy,frakcija...mlađe hocete papati...a nos digle...dawson wrote:Inače imate tih "zrelijih" koka pun internet, badoo, twoo, nisu baš nešto, ni po izgledu niti po spiki, ali zato imaju visoko mišljenje o sebi iz nekog razloga, u pravilu traže mlađe muškarce manekenskog izgleda
2015-09-08
jastreb wrote:Pa nije ni potrebno.Noor wrote:vuksadinare wrote:brutala.....evva,noor,kajo,Ivy,frakcija...mlađe hocete papati...a nos digle...dawson wrote:Inače imate tih "zrelijih" koka pun internet, badoo, twoo, nisu baš nešto, ni po izgledu niti po spiki, ali zato imaju visoko mišljenje o sebi iz nekog razloga, u pravilu traže mlađe muškarce manekenskog izgleda
pa, vidiš da me trpa u piletine gladne
Guest- Guest
...a sto ces ostala mu desna ruka i miškaja_333 wrote:pa to je jasno, neka ga je napenalila, otišla studirati a napenalila ga ne zbog faksa nego zato jer joj je dosadio. i sada on umjesto da nastavi dalje glumi bolesnika i borca protiv obrazovanja i žena.vuksadinare wrote:kajo.....brutalakaja_333 wrote:ne nanjušiš ti nikakav smrad nego si dobio nogu od neke ali nisi jak da bi otišao dalje nego si obolio.RayMabus wrote:
2015-09-08
a zašto ne bi na kraju krajeva, što vi tražite starije bezveznog izgleda?dawson wrote:Inače imate tih "zrelijih" koka pun internet, badoo, twoo, nisu baš nešto, ni po izgledu niti po spiki, ali zato imaju visoko mišljenje o sebi iz nekog razloga, u pravilu traže mlađe muškarce manekenskog izgleda
2015-08-15
NIje njima problem fakultet nego šta zabiju glavu u knjigu onda kad bi trebale tražit momka i tada imaju najviše ponuda ....onda tu nekoga odbiju jer im je bitniji fakultet i taj više ne može smislit žensku kad cuje da je na fakultetu ili ima faks ....dakle ti likovi su za njih trajno nedostupni jer su oni postali alergicni na žene s faksom iako nemaju ništa protiv istih al ih ne mogu smsilit kao nekog s kime bi do kraja života jer imaju loše mišljenje o takvima ( karijeristicama ) .....RayMabus wrote:Pa da imam išta protiv toga nebi napisao onaj post na drugoj stranici ove teme ......kaja_333 wrote:pa to je jasno, neka ga je napenalila, otišla studirati a napenalila ga ne zbog faksa nego zato jer joj je dosadio. i sada on umjesto da nastavi dalje glumi bolesnika i borca protiv obrazovanja i žena.vuksadinare wrote:kajo.....brutalakaja_333 wrote:ne nanjušiš ti nikakav smrad nego si dobio nogu od neke ali nisi jak da bi otišao dalje nego si obolio.RayMabus wrote:
.... onda to je vec ono 24 godine , vao tamo ako ti šta uvati ok a ako ne livo desno eto ti tridesete ...i sad ono to ima i neke kriterije a godine prolaze .......i ono tako to ispadne tj ništa.
http://ex-iskon.forumcroatian.com/t8727p20-zene-s-fakultetom-sve-teze-nalaze-partnere-ostaju-same-bez-djece-i-neudate
2014-04-11
Ugl. te djevojke iz nekog razloga smatraju da su "posebne" i da zaslužuju "nekog posebnog" ali često to nije slučaj i onda kao muškarci su u qrcu, ne može naći pravoga....
Last edited by dawson on Thu 19 May - 12:05; edited 1 time in total (Reason for editing : 123)
catabbath-
2015-08-22
...daj malo...Noor wrote:jastreb wrote:Pa nije ni potrebno.Noor wrote:vuksadinare wrote:brutala.....evva,noor,kajo,Ivy,frakcija...mlađe hocete papati...a nos digle...dawson wrote:Inače imate tih "zrelijih" koka pun internet, badoo, twoo, nisu baš nešto, ni po izgledu niti po spiki, ali zato imaju visoko mišljenje o sebi iz nekog razloga, u pravilu traže mlađe muškarce manekenskog izgleda
pa, vidiš da me trpa u piletine gladne
2015-09-08
Kajo meni se cini da si ti popušila crno na bijelo argumentirano i s dokazima tu tezu da ja imam išta protiv toga da se ljudska bića školuju i uzdižu.RayMabus wrote:NIje njima problem fakultet nego šta zabiju glavu u knjigu onda kad bi trebale tražit momka i tada imaju najviše ponuda ....onda tu nekoga odbiju jer im je bitniji fakultet i taj više ne može smislit žensku kad cuje da je na fakultetu ili ima faks ....dakle ti likovi su za njih trajno nedostupni jer su oni postali alergicni na žene s faksom iako nemaju ništa protiv istih al ih ne mogu smsilit kao nekog s kime bi do kraja života jer imaju loše mišljenje o takvima ( karijeristicama ) .....RayMabus wrote:Pa da imam išta protiv toga nebi napisao onaj post na drugoj stranici ove teme ......kaja_333 wrote:pa to je jasno, neka ga je napenalila, otišla studirati a napenalila ga ne zbog faksa nego zato jer joj je dosadio. i sada on umjesto da nastavi dalje glumi bolesnika i borca protiv obrazovanja i žena.vuksadinare wrote:kajo.....brutalakaja_333 wrote:ne nanjušiš ti nikakav smrad nego si dobio nogu od neke ali nisi jak da bi otišao dalje nego si obolio.RayMabus wrote:
.... onda to je vec ono 24 godine , vao tamo ako ti šta uvati ok a ako ne livo desno eto ti tridesete ...i sad ono to ima i neke kriterije a godine prolaze .......i ono tako to ispadne tj ništa.
http://ex-iskon.forumcroatian.com/t8727p20-zene-s-fakultetom-sve-teze-nalaze-partnere-ostaju-same-bez-djece-i-neudate
2014-04-11
Page 12 of 29 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 20 ... 29
Similar topics
» Nije im nimalo lako: Muškarci na zapadu sve teže nalaze cure
» dokaz da žene teže podnose vrućinu...
» Žene koje ne rode ostaju pederi
» Žene iz BiH rodile 50 djece u bazama ISIL-a u Siriji
» Broj rođene djece opada s razinom obrazovanja žene
» dokaz da žene teže podnose vrućinu...
» Žene koje ne rode ostaju pederi
» Žene iz BiH rodile 50 djece u bazama ISIL-a u Siriji