Žene s fakultetom sve teže nalaze partnere, ostaju same, bez djece i neudate
Page 11 of 29
Page 11 of 29 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 20 ... 29
Re: Žene s fakultetom sve teže nalaze partnere, ostaju same, bez djece i neudate
sto se bunis..i miris kapule ima svojih carifrakcija wrote:Nisam imala nikoga da mi uskoči oko dice i kužine..Pa bi u pauzama trčala kuvat, dovodit iz vrtića, pa ušuvigana od kapule na predavanje..među skriptama kokoš sa akcije.IvyTeasdale wrote:Dobro je to..cjeloživotno učenje..održava duh i um mladima..frakcija wrote:Uh bilo je to grozno. Stres od gomile koja se sprdala i od gomile koja je polagala visoke nade. Većina asistenata je bila mlađa od mene. Nikad nisam imala društvo, stalno crna ovca. S druge strane kad prestanem učit padam u depru. Stalno učim.IvyTeasdale wrote:frakcija moja, ti si stvarno imala bogat život..barem imaš što pričat...frakcija wrote:Ja sam se prvo udala i izrađala. U početku je muž upisivao fakultete samo da dobije studentsku iskaznicu kako bi mogao zaradit jer nije mogao naći posao. Kad je ispucao prava, radio je preko tuđih iskaznica , ali su mu ubirali visok postotak zarade. Onda sam ja upisala, tako da može radit preko moje. Usput sam kad sam već tu pokušala nešto i učit..i tako završila fakultet. Bila sam osmo čudo u selu s tim školovanjem, a i u klupici isto.
Nije ti bilo lako, ali si se izborila..to oblikuje osobu..
vuksadinare- Posts : 100243
2015-09-08
Re: Žene s fakultetom sve teže nalaze partnere, ostaju same, bez djece i neudate
sve je dobro kad je medgargamel0101 wrote:Puno muke za premalo meda.
al kad pođu govna
2014-04-19
Vidim kuda si krenuo pa ti odmah kažem da prestaneš.RayMabus wrote:Te sa fakultetom šta se nisu udale su karijeristice i red je da takvo smece ne nastavi svoje postojanje.
To su smradovi.
Guest- Guest
Od smrada svi bježe, Zato nitko normalan i ne želi imat posla sa njima.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
OK.Starhemberg wrote:Vidim kuda si krenuo pa ti odmah kažem da prestaneš.RayMabus wrote:Te sa fakultetom šta se nisu udale su karijeristice i red je da takvo smece ne nastavi svoje postojanje.
To su smradovi.
2014-04-11
Ja lijepih rijeci nemam za te osobe jer je najveci duhovni doseg osobe koja se inkarnirala u ženski spol odgoj i briga za druga ljudska bica a ove su izabrale karijelu , materiju u zamjenu za to ....i sad još uvijek postavljaju pravila gdje su one na prvom mjestu tj mora bit kako je ona zamislila da to bude.
Ja o takvima imam jako jako JAKO LOŠE MIŠLJENJE.
2014-04-11
RayMabus wrote:Ja lijepih rijeci nemam za te osobe jer je najveci duhovni doseg osobe koja se inkarnirala u ženski spol odgoj i briga za druga ljudska bica a ove su izabrale karijelu , materiju u zamjenu za to ....i sad još uvijek postavljaju pravila gdje su one na prvom mjestu tj mora bit kako je ona zamislila da to bude.
onda i KGK mrziš
Guest- Guest
Tko će to brisati?prckov wrote:sve je dobro kad je medgargamel0101 wrote:Puno muke za premalo meda.
al kad pođu govna
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Ona ima djecu. Prevrti par stranica unazad pa ceš nac moj post o tome gdje sam rekao da nije fakultet tu problem nego nešto drugo.Noor wrote:RayMabus wrote:Ja lijepih rijeci nemam za te osobe jer je najveci duhovni doseg osobe koja se inkarnirala u ženski spol odgoj i briga za druga ljudska bica a ove su izabrale karijelu , materiju u zamjenu za to ....i sad još uvijek postavljaju pravila gdje su one na prvom mjestu tj mora bit kako je ona zamislila da to bude.
onda i KGK mrziš
2014-04-11
http://ex-iskon.forumcroatian.com/t8727p20-zene-s-fakultetom-sve-teze-nalaze-partnere-ostaju-same-bez-djece-i-neudateRayMabus wrote:NIje njima problem fakultet nego šta zabiju glavu u knjigu onda kad bi trebale tražit momka i tada imaju najviše ponuda ....onda tu nekoga odbiju jer im je bitniji fakultet i taj više ne može smislit žensku kad cuje da je na fakultetu ili ima faks ....dakle ti likovi su za njih trajno nedostupni jer su oni postali alergicni na žene s faksom iako nemaju ništa protiv istih al ih ne mogu smsilit kao nekog s kime bi do kraja života jer imaju loše mišljenje o takvima ( karijeristicama ) .....
.... onda to je vec ono 24 godine , vao tamo ako ti šta uvati ok a ako ne livo desno eto ti tridesete ...i sad ono to ima i neke kriterije a godine prolaze .......i ono tako to ispadne tj ništa.
2014-04-11
frakcija wrote:Uh bilo je to grozno. Stres od gomile koja se sprdala i od gomile koja je polagala visoke nade. Većina asistenata je bila mlađa od mene. Nikad nisam imala društvo, stalno crna ovca. S druge strane kad prestanem učit padam u depru. Stalno učim.IvyTeasdale wrote:frakcija moja, ti si stvarno imala bogat život..barem imaš što pričat...frakcija wrote:Ja sam se prvo udala i izrađala. U početku je muž upisivao fakultete samo da dobije studentsku iskaznicu kako bi mogao zaradit jer nije mogao naći posao. Kad je ispucao prava, radio je preko tuđih iskaznica , ali su mu ubirali visok postotak zarade. Onda sam ja upisala, tako da može radit preko moje. Usput sam kad sam već tu pokušala nešto i učit..i tako završila fakultet. Bila sam osmo čudo u selu s tim školovanjem, a i u klupici isto.
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Problem je šta vi ne idete za tom duhovnom stranom pa ne idete ni za ovim .......najveci duhovni doseg osobe duše inkarniranog u ženskog tijelo je briga za drugo ljudsko bice dakle majcinstvo al ok može i usvojit al je bitna ta šema : briga za druge.
Ove su karijeristice i samo sebe gledaju pa cak i kad dođu u godine to je šema nije mi se namjestilo kako MENI odgovara.
Ja smrad jednostavno njušim i tu sam nepogrešiv.
Ove su karijeristice i samo sebe gledaju pa cak i kad dođu u godine to je šema nije mi se namjestilo kako MENI odgovara.
2014-04-11
dobro daj dosadan si više s teslom o ženama. em je zastarjelo i pripada prošlim stoljećima em se čovjek nikada nije oženio. a nije se oženio ne zbog karijeristica iz 18 stoljeća nego zato jer je luđak i genijalac , gdje bi uz sve svoje izume imao vremena za žene.RayMabus wrote:RayMabus wrote:Tesla o ženama: Civilizacija će propasti jer žene žele biti ravnopravne s muškarcima
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
ne nanjušiš ti nikakav smrad nego si dobio nogu od neke ali nisi jak da bi otišao dalje nego si obolio.RayMabus wrote:
2015-08-15
ne nanjušiš ti nikakav smrad nego si dobio nogu od neke ali nisi jak da bi otišao dalje nego si obolio.RayMabus wrote:
2015-08-15
Frakcijina obitelj protiv države, kudosgargamel0101 wrote:frakcija wrote:Uh bilo je to grozno. Stres od gomile koja se sprdala i od gomile koja je polagala visoke nade. Većina asistenata je bila mlađa od mene. Nikad nisam imala društvo, stalno crna ovca. S druge strane kad prestanem učit padam u depru. Stalno učim.IvyTeasdale wrote:frakcija moja, ti si stvarno imala bogat život..barem imaš što pričat...frakcija wrote:Ja sam se prvo udala i izrađala. U početku je muž upisivao fakultete samo da dobije studentsku iskaznicu kako bi mogao zaradit jer nije mogao naći posao. Kad je ispucao prava, radio je preko tuđih iskaznica , ali su mu ubirali visok postotak zarade. Onda sam ja upisala, tako da može radit preko moje. Usput sam kad sam već tu pokušala nešto i učit..i tako završila fakultet. Bila sam osmo čudo u selu s tim školovanjem, a i u klupici isto.
2014-04-16
RayMabus wrote:Ona ima djecu. Prevrti par stranica unazad pa ceš nac moj post o tome gdje sam rekao da nije fakultet tu problem nego nešto drugo.Noor wrote:RayMabus wrote:Ja lijepih rijeci nemam za te osobe jer je najveci duhovni doseg osobe koja se inkarnirala u ženski spol odgoj i briga za druga ljudska bica a ove su izabrale karijelu , materiju u zamjenu za to ....i sad još uvijek postavljaju pravila gdje su one na prvom mjestu tj mora bit kako je ona zamislila da to bude.
onda i KGK mrziš
na čiji uštrb je doganjala dokle je. a ganja i dalje.
i sama kaže da je peče savjest.
mo'š mislit.
Guest- Guest
tesla o ženama..o jebote, a majka tereza o seksu a platon o tramvaju!
2015-08-15
kajo.....brutalakaja_333 wrote:ne nanjušiš ti nikakav smrad nego si dobio nogu od neke ali nisi jak da bi otišao dalje nego si obolio.RayMabus wrote:
vuksadinare- Posts : 100243
2015-09-08
I Kaja o fudbalu.kaja_333 wrote:tesla o ženama..o jebote, a majka tereza o seksu a platon o tramvaju!
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Inače imate tih "zrelijih" koka pun internet, badoo, twoo, nisu baš nešto, ni po izgledu niti po spiki, ali zato imaju visoko mišljenje o sebi iz nekog razloga, u pravilu traže mlađe muškarce manekenskog izgleda
Page 11 of 29 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 20 ... 29
Similar topics
» Nije im nimalo lako: Muškarci na zapadu sve teže nalaze cure
» dokaz da žene teže podnose vrućinu...
» Žene koje ne rode ostaju pederi
» Žene iz BiH rodile 50 djece u bazama ISIL-a u Siriji
» Broj rođene djece opada s razinom obrazovanja žene
» dokaz da žene teže podnose vrućinu...
» Žene koje ne rode ostaju pederi
» Žene iz BiH rodile 50 djece u bazama ISIL-a u Siriji
» Broj rođene djece opada s razinom obrazovanja žene
Page 11 of 29