Žene s fakultetom sve teže nalaze partnere, ostaju same, bez djece i neudate
Page 20 of 29
Page 20 of 29 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 24 ... 29
Re: Žene s fakultetom sve teže nalaze partnere, ostaju same, bez djece i neudate
Ego ti je JA.
Osoba koja ima dijete , bilo da ga je sama rodila il usvojila pokazuje da se želi brinuti o nekom drugom.
TO JE TA KLJUCNA RAZLIKA.
EGO NESTAJE ONOG TRENA KAD PRESTANEŠ RAZMIŠLJATI SA JA A POCMEŠ SA TI.
Osoba koja ima dijete , bilo da ga je sama rodila il usvojila pokazuje da se želi brinuti o nekom drugom.
TO JE TA KLJUCNA RAZLIKA.
EGO NESTAJE ONOG TRENA KAD PRESTANEŠ RAZMIŠLJATI SA JA A POCMEŠ SA TI.
Last edited by RayMabus on 19/5/2016, 13:59; edited 1 time in total
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Žene s fakultetom sve teže nalaze partnere, ostaju same, bez djece i neudate
vuče, sad će ti sora doći..ona sigurno prihvaćaNoor wrote:vuksadinare wrote:...Noor wrote:vuksadinare wrote:...ja bi otvorio sexualni jasenovac pa kom opanci a kom gaceNoor wrote:vuksadinare wrote:...evo i cetnici skinuli gace...Noor wrote:IvyTeasdale wrote:
danas je lud dan..južina neka čudna..
nije, nego su svi konačno pokazali da su od krvi i mesa...pustili se ratovanja, ustaša i partizana
a, ima i ustaša...
malo morgen..
sjetim se kad je napala mene na starom forumu jednom, da sam joj sve muškarce uzela..
2014-04-12
ili iliIvyTeasdale wrote:da skratimo..malo spavam i teže zaspem..promijeni scenarij...
biraj
2014-12-30
....bem ti kisu dosadnu
vuksadinare- Posts : 100243
2015-09-08
neš ti problema...IvyTeasdale wrote:
vuče, sad će ti sora doći..ona sigurno prihvaća
sjetim se kad je napala mene na starom forumu jednom, da sam joj sve muškarce uzela..
2014-12-30
...kaj sam tvoje vlasnistvo?IvyTeasdale wrote:vuče, sad će ti sora doći..ona sigurno prihvaćaNoor wrote:vuksadinare wrote:...Noor wrote:vuksadinare wrote:...ja bi otvorio sexualni jasenovac pa kom opanci a kom gaceNoor wrote:vuksadinare wrote:...evo i cetnici skinuli gace...Noor wrote:IvyTeasdale wrote:
danas je lud dan..južina neka čudna..
nije, nego su svi konačno pokazali da su od krvi i mesa...pustili se ratovanja, ustaša i partizana
a, ima i ustaša...
malo morgen..
2015-09-08
RayMabus wrote:Bez obzira na to njen osnovni postulat ovdje je : briga za i oko nekog drugog.Eva wrote:RayMabus wrote:Pa cuj ....naspram ove šeme : ja i moja guzica ....ovdje imaš postulat : želi dijete dakle želi se brinuti o nekome itd itd itd .....to je ipak razlika ....OGROMNA.Eva wrote:RayMabus wrote:Pa ok ....opet pokazuje onaj postulat : želi se brinti za druge a ne samo ja ja ja ja ja.Eva wrote:pizzon wrote:licno msm da dobar deo tih neudatih zeli dete,
ali ne bas i brak. dosta je to prisutno.
cesto ne traze da otac prizna dete, trudna sam i cao.
menjaju donatore dok ne ostanu trudne.
Moja susjeda ima sina od 7 godina a njegov otac pojma nema da mali postoji. Tad je živjela u Linzu i frajer je od tamo, pa joj je lako to tajit. Kad sam ju pitala zakaj mu nije kazala, oboje su bili slobodni i oko 30 tak godina, kaže da nije htjela njega i brak nego dijete, ne želi se udavat uopće.
U svakom slucaju duhovni skok naspram one : ja i moja guzica.
Hm, meni je i to malo sebično. ONo niti ne obavijestiti ga da ima dijete ili da će postat otac, isto mi je odlika egoizma.
Da, ali djetetu je oduzela pravo na oca radi svog odabira da bude samohrani roditelj. To mi se ne čini ispravnom odlukom, jednako kao ni one ucjene s djecom što isto žene zanju radit. Malo se preveć s djecom manipulira, tak da mi je onda pošteniji abortus nego nego razračunavanje ili ispunjavanje praznina.
To cini razliku.
Djelomično samo, jer to je recimo za druge dvije involvirane osobe direktno njena odluka da ne znaju jedna za drugu. Uskratila im je u startu mogućnost odnosa.
Guest- Guest
...djecu cuvati a ne cjenkati se oko njih i razracunavati..takve bi ja pendrecio
2015-09-08
Ok al ne mijenja ništa u onom osnovnom postulatu da se želi brinuti za nekog drugog.Eva wrote:RayMabus wrote:Bez obzira na to njen osnovni postulat ovdje je : briga za i oko nekog drugog.Eva wrote:RayMabus wrote:Pa cuj ....naspram ove šeme : ja i moja guzica ....ovdje imaš postulat : želi dijete dakle želi se brinuti o nekome itd itd itd .....to je ipak razlika ....OGROMNA.Eva wrote:RayMabus wrote:Pa ok ....opet pokazuje onaj postulat : želi se brinti za druge a ne samo ja ja ja ja ja.Eva wrote:pizzon wrote:licno msm da dobar deo tih neudatih zeli dete,
ali ne bas i brak. dosta je to prisutno.
cesto ne traze da otac prizna dete, trudna sam i cao.
menjaju donatore dok ne ostanu trudne.
Moja susjeda ima sina od 7 godina a njegov otac pojma nema da mali postoji. Tad je živjela u Linzu i frajer je od tamo, pa joj je lako to tajit. Kad sam ju pitala zakaj mu nije kazala, oboje su bili slobodni i oko 30 tak godina, kaže da nije htjela njega i brak nego dijete, ne želi se udavat uopće.
U svakom slucaju duhovni skok naspram one : ja i moja guzica.
Hm, meni je i to malo sebično. ONo niti ne obavijestiti ga da ima dijete ili da će postat otac, isto mi je odlika egoizma.
Da, ali djetetu je oduzela pravo na oca radi svog odabira da bude samohrani roditelj. To mi se ne čini ispravnom odlukom, jednako kao ni one ucjene s djecom što isto žene zanju radit. Malo se preveć s djecom manipulira, tak da mi je onda pošteniji abortus nego nego razračunavanje ili ispunjavanje praznina.
To cini razliku.
Djelomično samo, jer to je recimo za druge dvije involvirane osobe direktno njena odluka da ne znaju jedna za drugu. Uskratila im je u startu mogućnost odnosa.
Ona ne želi nekog muškog al opet hoce dijete i nije odustala od te želje da ne bude JA nego je prešla na TI.
2014-04-11
vuksadinare wrote:...djecu cuvati a ne cjenkati se oko njih i razracunavati..takve bi ja pendrecio
Čime?
Guest- Guest
Ego nestaje onog trena kad odlučiš da ćeš pomoci drugome.
Žena sa djetetom = želi pomoci drugome.
2014-04-11
RayMabus wrote:Ego nestaje onog trena kad odlučiš da ćeš pomoci drugome.
Točno, vidi mene, 3 komada.
A gle sad Vučine, mlad, zdrav, jednu obitelj već postavio na noge, može još jednu, ali neće đubre sebično
Guest- Guest
...pendrekom,palijom,kolcem,lancem i jos bih za kaznu....dao kaji da dovrsi posaoEva wrote:vuksadinare wrote:...djecu cuvati a ne cjenkati se oko njih i razracunavati..takve bi ja pendrecio
Čime?
2015-09-08
Ma đubre.Eva wrote:
A gle sad Vučine, mlad, zdrav, jednu obitelj već postavio na noge, može još jednu, ali neće đubre sebično
2014-04-11
vuksadinare wrote:...pendrekom,palijom,kolcem,lancem i jos bih za kaznu....dao kaji da dovrsi posaoEva wrote:vuksadinare wrote:...djecu cuvati a ne cjenkati se oko njih i razracunavati..takve bi ja pendrecio
Čime?
Nemaštovito i predvidivo.
Guest- Guest
Hvalite me usta moja kad nitko nece.Eva wrote:RayMabus wrote:Ego nestaje onog trena kad odlučiš da ćeš pomoci drugome.
Al u biti je tocno .....ti gledaš kroz ti tj oni , njih troje ( i to minimalno kroz njih troje ).
2014-04-11
nisam sve..ima bebac od dvije godine..morem ja biti i ne-sebican...Eva wrote:RayMabus wrote:Ego nestaje onog trena kad odlučiš da ćeš pomoci drugome.
2015-09-08
Eva wrote:vuksadinare wrote:...pendrekom,palijom,kolcem,lancem i jos bih za kaznu....dao kaji da dovrsi posaoEva wrote:vuksadinare wrote:...djecu cuvati a ne cjenkati se oko njih i razracunavati..takve bi ja pendrecio
Čime?
2015-09-08
..ostaju tvoje stikle...Eva wrote:vuksadinare wrote:...pendrekom,palijom,kolcem,lancem i jos bih za kaznu....dao kaji da dovrsi posaoEva wrote:vuksadinare wrote:...djecu cuvati a ne cjenkati se oko njih i razracunavati..takve bi ja pendrecio
Čime?
2015-09-08
RayMabus wrote:Hvalite me usta moja kad nitko nece.Eva wrote:RayMabus wrote:Ego nestaje onog trena kad odlučiš da ćeš pomoci drugome.
Al u biti je tocno .....ti gledaš kroz ti tj oni , njih troje ( i to minimalno kroz njih troje ).
Nije lako, ali trpim i duram a tapiraju mi živce svakodnevno.
Guest- Guest
.....ok ....al ocito to ne mijenja ovo o cemu pricam.Eva wrote:RayMabus wrote:Hvalite me usta moja kad nitko nece.Eva wrote:RayMabus wrote:Ego nestaje onog trena kad odlučiš da ćeš pomoci drugome.
Nije lako, ali trpim i duram a tapiraju mi živce svakodnevno.
Ego ne postoji kad razmišljaš o drugome tj kao TI a ne kao JA.
2014-04-11
Page 20 of 29 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 24 ... 29
Similar topics
» Nije im nimalo lako: Muškarci na zapadu sve teže nalaze cure
» dokaz da žene teže podnose vrućinu...
» Žene koje ne rode ostaju pederi
» Žene iz BiH rodile 50 djece u bazama ISIL-a u Siriji
» Broj rođene djece opada s razinom obrazovanja žene
» dokaz da žene teže podnose vrućinu...
» Žene koje ne rode ostaju pederi
» Žene iz BiH rodile 50 djece u bazama ISIL-a u Siriji