EURO 2016.
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 36 of 50
Page 36 of 50 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 43 ... 50
Re: EURO 2016.
jasambrend wrote:Ove Arape dobre vile cuvaju, zasad...
I Neuer...jedan od rijetkih Germana u Merkelicinoj momčadi.
darth_vader- Posts : 19766
2014-04-17
Jesi ti bil zadnji vezni ? Ili centralni možda ?Tommy Ramone wrote:Pusti ga, nije on kriv što kurca ne kuži o nogometu i što mu je gazdina dobit ispred svega.pablo_escobar wrote:Onaj kurvin sin Zeko je vjerujem sretan jer eto jedan dalmatinac manje.. majku mu nadrogiranu jebem mamicevsku
Zeko-
2015-08-26
kako mi je tušo išao na kurac sa stalnim spominjanjem badelja. bitno da mu je strinić bio super
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
On je tipicna inacica onih jadova sta su u trogiru proklinjali reprezentaciju... njemu je mamic prisveto trojstvo nabijem ga na kurac skupa sa onim bojkotasima. Moj stric hajdukovac zakleti napustio njemacku 1991 dosa u Hv i bio do kraja u 115. Imotskoj brigadi i danas u parizu u hajdukovom dresu i sa hrvatskom zastavom covjek od 66 godinaTommy Ramone wrote:Pusti ga, nije on kriv što kurca ne kuži o nogometu i što mu je gazdina dobit ispred svega.pablo_escobar wrote:Onaj kurvin sin Zeko je vjerujem sretan jer eto jedan dalmatinac manje.. majku mu nadrogiranu jebem mamicevsku
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
jeste klošari bez obraza došli na svoje, gdje ste bili u preostalih 100 utakmica, lijepo sam napisao da je demot prešao na mračnu stranu gluperdi bracale i balije.
meni nije problem priznati da je modrara konačno riješio jednu utakmicu u svojoj karijeri od tisuće utakmica koje nije, a da to nije istina ne bi se vi ovako ložili klošari mali.
meni nije problem priznati da je modrara konačno riješio jednu utakmicu u svojoj karijeri od tisuće utakmica koje nije, a da to nije istina ne bi se vi ovako ložili klošari mali.
End- Posts : 21177
2015-08-25
ajde da je to bio neki solo prodor ili akcija, sreća je i klošara morala pomaziti kad tad.
End- Posts : 21177
2015-08-25
Ende u nedjelju je strijeljanje pa lipo dosetaj do vojarne. Neboj se ti nista brzo ce zavrsit a povedi i demu
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Ja sam bio sve ono što nikad nisi bio, a volio bi da jesi. Osjetit miris trave i fight 11 na 11. Nisam ti ja kriv kaj si rođen glup i nesposoban, bez muda i sa sklonošću pušenja tuđih fora.Zeko wrote:Jesi ti bil zadnji vezni ? Ili centralni možda ?Tommy Ramone wrote:Pusti ga, nije on kriv što kurca ne kuži o nogometu i što mu je gazdina dobit ispred svega.pablo_escobar wrote:Onaj kurvin sin Zeko je vjerujem sretan jer eto jedan dalmatinac manje.. majku mu nadrogiranu jebem mamicevsku
Guest- Guest
Tominjo rasturio si beskarakternu budalu
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
kmeči samo kmečiEnd1899 wrote:ajde da je to bio neki solo prodor ili akcija, sreća je i klošara morala pomaziti kad tad.
Demo svrati do vojarne u nedilju.. samo ces imat razgovor
2015-09-13
rip Uzeir...otac mu je bio teško bolestan,ali izgubiti roditelja je uvijeks trašno bez obzira i na godine i bolestjasambrend wrote:A jebote, Srna...
simpatican cokac bio..R.I.P.
Dariju sucut.
Dariju sucut.
2014-04-12
muckodjubre wrote:kmeči samo kmečiEnd1899 wrote:ajde da je to bio neki solo prodor ili akcija, sreća je i klošara morala pomaziti kad tad.
Guest- Guest
A kaj si ti to bio, a ja nisam bio ? Ti si nogometnu loptu vidio jedino na sličicama. Mislim, kad neznaš razliku između centralnog i defanzivnog veznog, kaj drugo se može zaključiti ? Da ponovimo gradivo : Prvi je konstruktor, a drugi je destruktor. Razmeš bar malo ? Ali i inače mi je pun kurac takvih tipova k'o ti, koji su si umislili da nekog kurca razumiju o nogometu, a onda se tu blamiraju. Ostavi se komentiranja nogometa, ni to za tebe. Jebote, tebi je i Kalinić prvi napadač reprezentacije pored živog i zdravog Mandžukića. Pa jel' to može izjaviti netko tko se bar malo razumije u nogomet ? Ne sramoti se više.Tommy Ramone wrote:Ja sam bio sve ono što nikad nisi bio, a volio bi da jesi. Osjetit miris trave i fight 11 na 11. Nisam ti ja kriv kaj si rođen glup i nesposoban, bez muda i sa sklonošću pušenja tuđih fora.Zeko wrote:Jesi ti bil zadnji vezni ? Ili centralni možda ?Tommy Ramone wrote:Pusti ga, nije on kriv što kurca ne kuži o nogometu i što mu je gazdina dobit ispred svega.pablo_escobar wrote:Onaj kurvin sin Zeko je vjerujem sretan jer eto jedan dalmatinac manje.. majku mu nadrogiranu jebem mamicevsku
Zeko-
2015-08-26
Page 36 of 50 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 43 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 36 of 50