EURO 2016.
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 50
Page 1 of 50 • 1, 2, 3 ... 25 ... 50
EURO 2016.
Ali, još veća su iznenađenja otpadanja nekih do sada neizostavnih lica i poznatih zvijezda, Fernanda Torresa, Juana Mate , zatim Diega Coste dok se očekivao i poziv za Paca Alcacera...
Re: EURO 2016.
Mogao si sačekat makar finale LP da prođe. Još ni ne razmišljam o EURU
Ne znam po čemu je nepozivanje Mate iznenađenje, ne može igrati ni u raspalom Unitedu.
Guest- Guest
zamisli da kod nas izbornik nije pozvao igrače tipa tores i diego costa
Torres je ipak već dao svoje iako je bio dobar ove sezone. Costa mu se valjda ne uklapa. Pretpostavljam.
Guest- Guest
osim morate...ajde da si trener španjolske koga vi volio imati u igri kada gori toresa i cost ili vazqeza i nolita
Tog Vasqueza nebi zvao. Zvao bi Costu, makar za reprezentaciju nije ništa odigrao. Ionako igraju s jednom ili nijednom špicom.
Guest- Guest
muckodjubre wrote:
obrana mi brate ne ulijeva povjerenje, ali aj, ovaj Podolski uvijek u kadru jebogabog :) Gotze :)
Njemacka je zaista nestabilna ekipa.. niti malo im nevjerujem nit imaju konce u svojin igrama... iskreno previse im je ljudi reklo cao.... mada sve to skupa sto ja navodim njima neznaci nista jer uza sve mane opet nevidim nikoga tko bi mogao biti prvak osim NJEMACKE.... ISKRENO SE NADAM DA CE JORGESA PRIGAZIT FRANKREICH POPUT GHOST DIVISION
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
pablo_escobar wrote:Njemacka je zaista nestabilna ekipa.. niti malo im nevjerujem nit imaju konce u svojin igrama...
uza sve mane opet nevidim nikoga tko bi mogao biti prvak osim NJEMACKE....
xD
ma Njemci, ja drukam za njih, što nezvučniji kadar to bolje ide kod njih, prijateljske ne pikam ovo s Englezima i sl.. a Francuzi su nepoznanica unatoč dobrom kadru po imenima..
nema više guardiole, nema više njemačke.. možda doguraju opet do finala za 50 godina
End- Posts : 21177
2015-08-25
End1899 wrote:nema više guardiole, nema više njemačke.. možda doguraju opet do finala za 50 godina
isusati
France will host the tournament this summer
Goalkeepers: Benoit Costil (Rennes), Hugo Lloris (Tottenham), Steve Mandanda (Marseille).
Defenders: Lucas Digne (Roma), Patrice Evra (Juventus), Christophe Jallet (Lyon), Laurent Koscielny (Arsenal), Eliaquim Mangala (Manchester City), Jeremy Mathieu (Barcelona), Bacary Sagna (Manchester City), Raphael Varane (Real Madrid).
Midfielders: Yohan Cabaye (Crystal Palace), Lassana Diarra (Marseille), N'Golo Kante (Leicester), Blaise Matuidi (Paris Saint-Germain), Paul Pogba (Juventus), Moussa Sissoko (Newcastle).
Forwards: Kingsley Coman (Bayern Munich), Andre-Pierre Gignac (Tigres), Olivier Giroud (Arsenal), Antoine Griezmann (Atletico Madrid), Anthony Martial (Manchester United), Dimitri Payet (West Ham).
Goalkeepers: Benoit Costil (Rennes), Hugo Lloris (Tottenham), Steve Mandanda (Marseille).
Defenders: Lucas Digne (Roma), Patrice Evra (Juventus), Christophe Jallet (Lyon), Laurent Koscielny (Arsenal), Eliaquim Mangala (Manchester City), Jeremy Mathieu (Barcelona), Bacary Sagna (Manchester City), Raphael Varane (Real Madrid).
Midfielders: Yohan Cabaye (Crystal Palace), Lassana Diarra (Marseille), N'Golo Kante (Leicester), Blaise Matuidi (Paris Saint-Germain), Paul Pogba (Juventus), Moussa Sissoko (Newcastle).
Forwards: Kingsley Coman (Bayern Munich), Andre-Pierre Gignac (Tigres), Olivier Giroud (Arsenal), Antoine Griezmann (Atletico Madrid), Anthony Martial (Manchester United), Dimitri Payet (West Ham).
Opet reprezentacija francuskih kolonija u kojoj svega pet šest igrača zna Marseljezu.
Guest- Guest
Jel u zagrebu ima dobrih snajperista...
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Pa igraci se i trebaju po nekakvoj logici pozivat ako su u formi ili nisu, evo mi imamo napadaca koji je tkz. prva spica a neznam je li deset golova zabio u sezoni, kalinic je od nove godine zabio valjda dva gola, to nam je drugi napadac, cop i kramaric iz prikrajka i jedan i drugi nemaju 5 golova na proljece....bolje da su benkaru zvali, najbolji stijelac bosanskih pasnjaka, na pasnjacima onakvim zabit 18 golova je kao 30 u serie a....mada ne sumnjam jenu revoluciju od cacica da ce ih ozivit lol, covjek koji nije u jednom mariboru koji je harao slovenijom se nije uspuo zadrzat polusezonu...opet cemo se morat pouzdat u bljeskove krila i u magiju modrinja...nema olica visemuckodjubre wrote:zamisli da kod nas izbornik nije pozvao igrače tipa tores i diego costa
nowitzki-
2014-04-27
Page 1 of 50 • 1, 2, 3 ... 25 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 50