EURO 2016.
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 19 of 50
Page 19 of 50 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 34 ... 50
Re: EURO 2016.
E i..... koga boli kurac za zvijezde ostalih momcadi... da nebi jos plakao za njima
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Benzema nije ni vridan toga. Moze ga bit sramota. Real ti daje 12 milja svake godine plus bonusi plus ovo ono a on ide lika ucinjivat za saku dolara
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Nemoj Bufalu stavljat sol na ranu.muckodjubre wrote:gdje on može dobiti ovaku pičku da nema love toliko?
Tata Halilović ludi – Alen na Lanu Jurčević spiskao milijun kuna i htio prestati igrati nogomet!
e moj sinko da prestaneš igrati istog trena bi te šutnula i našla novoga sponzora jer ne misli valjda da je ona s njime jer je lijep i pametan!?
Guest- Guest
Baš tako. Sad se dušebrižnici uhvatili braniti Halilovića odjednom. Licemjerje na n-tu potenciju.kuracodigraca wrote:sat2 wrote:Da je otpao Čop bio bi najbolji napadač, kojeg je HNL dao ...muckodjubre wrote:zamisli tolika hajka oko jednog halilovića,,,a šta bi tek rekli španjolci na costu i torresa ili francuzi na benzemu...ima još primjera gdje su ekstra igrači otpisani a kod nas se pravi hajka oko halilovića koji ionako ne bi ni nastupioBraćala wrote:"Alen je potonuo. Nitko nije mislio da je to moguće, pa tako ni on. Pa na popisu su igrači koji su igrali manje od Alena i to u slabijim ligama!? No, takve se stvari često događaju u reprezentacijama poput Hrvatske, Srbije, Crne Gore...", rekao je za španjolski Goal.com Stojadinović.
"Ne kažem da je to 'politička' odluka, ali znam da oko izbornika ima moćnih ljudi koji imaju šansu utjecati na izbor", jasan je Stojanović, koji je progovorio i o budućnosti nogometaša.
Guest- Guest
Tommy Ramone wrote:Nemoj Bufalu stavljat sol na ranu.muckodjubre wrote:gdje on može dobiti ovaku pičku da nema love toliko?
Tata Halilović ludi – Alen na Lanu Jurčević spiskao milijun kuna i htio prestati igrati nogomet!
e moj sinko da prestaneš igrati istog trena bi te šutnula i našla novoga sponzora jer ne misli valjda da je ona s njime jer je lijep i pametan!?
2015-09-13
znači mali obrezanko gura svoj obrezani pimpek u lanin pičić
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
pablo_escobar wrote:Tommy Ramone wrote:Nemoj Bufalu stavljat sol na ranu.muckodjubre wrote:gdje on može dobiti ovaku pičku da nema love toliko?
Bufi na aparatimamuckodjubre wrote:pablo_escobar wrote:Tommy Ramone wrote:Nemoj Bufalu stavljat sol na ranu.muckodjubre wrote:gdje on može dobiti ovaku pičku da nema love toliko?
2015-09-13
na većim aparatima nego end kada je lukica digao pehar LPpablo_escobar wrote:Bufi na aparatimamuckodjubre wrote:pablo_escobar wrote:Tommy Ramone wrote:Nemoj Bufalu stavljat sol na ranu.muckodjubre wrote:gdje on može dobiti ovaku pičku da nema love toliko?
Ma koji end i modrara ovo ce prouzrocit ww3muckodjubre wrote:na većim aparatima nego end kada je lukica digao pehar LPpablo_escobar wrote:Bufi na aparatimamuckodjubre wrote:pablo_escobar wrote:Tommy Ramone wrote:
Nemoj Bufalu stavljat sol na ranu.
2015-09-13
kuracodigraca wrote:znači mali obrezanko gura svoj obrezani pimpek u lanin pičić
ista ih vera spaja...
Guest- Guest
Čovjek ne želi tu jebati, u mulju, šporkici, kugi i koleri... Čovjek jebe vani, gdje je sve puno čišće...sat2 wrote:
Boban? On bi jebo, al da mu ne uđe ...
Guest- Guest
Sto vise razmisljam nemogu nac pravog dark horsea turnira, svi spominju iglavnom belgiju (neznam samo kako oni mogu biti dark horse kad su igracki u top 5. repki europe) i ako se ne varam prvi na fifinoj ljestvici.....i malo sam bas gledao i analizirao, i prvi na pamet mi pada wales.....primili tri gola u kvalifikacijama, ako sam dobro procitao, znaci imaju galvaniziranu obranu a to je kljuc za KO, tako da ako prodju grupe mogu oni iznenadit neke od favorita, naprijed imaju balea, ramseya, kanua koji mogu itekako paklenu kontru povuc, u prekidu su jaki....wales moj dark horse, iz prikrajka vreba alpski siptari i austrijanci
nowitzki-
2014-04-27
Jebala vas Njemačka za koju navijate, mislim na ove wannabe nacistiće s foruma. Na stoperima dvije kmice, u vezi dva turčina plus Khedira za kojeg ne znam što je. Još malo bit će ko Francuska.
Guest- Guest
davno sam rekao da se adolf okreće u grobuTommy Ramone wrote:Jebala vas Njemačka za koju navijate, mislim na ove wannabe nacistiće s foruma. Na stoperima dvije kmice, u vezi dva turčina plus Khedira za kojeg ne znam što je. Još malo bit će ko Francuska.
Još malo i bit će čista Njemačka reprezentacija. Čekaj još koji bombaški napad u EuropiTommy Ramone wrote:Jebala vas Njemačka za koju navijate, mislim na ove wannabe nacistiće s foruma. Na stoperima dvije kmice, u vezi dva turčina plus Khedira za kojeg ne znam što je. Još malo bit će ko Francuska.
tko je rekao da gotze ne ide na euro?? evo ga u prvih 11
Idu Podolski i Schweini kako onda nebi Goetze išao. Dobro da i Matheus ne ide.
Guest- Guest
Page 19 of 50 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 34 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 19 of 50