EURO 2016.
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 37 of 50
Page 37 of 50 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 43 ... 50
Re: EURO 2016.
ivanovićkasteigerBraćala wrote:
ko kaze da nema srba ne euru?
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
baj d vej,brazil ispao na copa americi,a urugvaj ispao već nakon 2 kola...to argentina uzima ko iz šuba
Udruge tražile od HNS-a da povuče Thompsonovu pjesmu s Eura, Šuker: 'Dok sam ja na čelu HNS-a, svirat će 'Lijepa li si''
Bravo za predsjednika svih predsjednika.muckodjubre wrote:Udruge tražile od HNS-a da povuče Thompsonovu pjesmu s Eura, Šuker: 'Dok sam ja na čelu HNS-a, svirat će 'Lijepa li si''
Zeko-
2015-08-26
Zeko wrote:Bravo za predsjednika svih predsjednika.muckodjubre wrote:Udruge tražile od HNS-a da povuče Thompsonovu pjesmu s Eura, Šuker: 'Dok sam ja na čelu HNS-a, svirat će 'Lijepa li si''
thompson jeste kreten i ustasa, ali mislim da ta pesma stvarno ne vredja bilo koga-prava ,,domoljubna'' pesma.
stvarno te ,,udruge'' sviraju kurcu...
Guest- Guest
te udurge treba pozatvarati jer su svrha sami sebi i moraju raditi sranja tamo gdje sranja i problema nema,inače kako bi opravdali svoje postojanje...Braćala wrote:Zeko wrote:Bravo za predsjednika svih predsjednika.muckodjubre wrote:Udruge tražile od HNS-a da povuče Thompsonovu pjesmu s Eura, Šuker: 'Dok sam ja na čelu HNS-a, svirat će 'Lijepa li si''
thompson jeste kreten i ustasa, ali mislim da ta pesma stvarno ne vredja bilo koga-prava ,,domoljubna'' pesma.
ta pjesma nije samo 1 svirana i to kada su židovi-izrael gostovao na maksimiru
skoro mu Lukica pokvari frizuru,a taman ju popravio
"Situacija s Ćorlukom je dobra, danas je dobio poštedu," kazao je dr. Nemec.
Ivana Strinića malo zateže zadnja loža, Marcelo Brozović je dobio jedan hematom, a Ivana Perišića su uhvatili grčevi.
Ivana Strinića malo zateže zadnja loža, Marcelo Brozović je dobio jedan hematom, a Ivana Perišića su uhvatili grčevi.
Zeko wrote:muckodjubre wrote:predsjednika svih predsjednika.
btw. možda jedino dobro i samostalno što je Šuker napravija odkad je na čelu HNS-a...
amperinho- Posts : 127
2016-04-07
ni turci nisu šta su bili... da smo igrali protiv talijana pa ovaj popravlja frizuru usred akcije, aj aj...muckodjubre wrote:
skoro mu Lukica pokvari frizuru,a taman ju popravio
amperinho- Posts : 127
2016-04-07
smiješno natjecanjemuckodjubre wrote:baj d vej,brazil ispao na copa americi,a urugvaj ispao već nakon 2 kola...to argentina uzima ko iz šuba
sve te udruge su paraziti kao i naša crkva. da ima pravde sve bi ih skinuli sa proračuna i svaki bi porezni obveznik sam odlučivao koliko će dat dodatno kome hoće. s tim sistemom ne bi propala ni crkva ni bilo koja udruga do koje je ljudima stalo ali bi sigurno dobili manje ili ništa i onda bi počelo kmečanje
porezi bi trebao bit za ceste, školstvo, bolnice, vatrogasce, policiju.. itd.. a ne raznorazne klošare koji prodaju neko svoje fiks ideje i naravno ogroman broj državnih uhljeba koji bi u privatnom sektoru davno dobili nogu
porezi bi trebao bit za ceste, školstvo, bolnice, vatrogasce, policiju.. itd.. a ne raznorazne klošare koji prodaju neko svoje fiks ideje i naravno ogroman broj državnih uhljeba koji bi u privatnom sektoru davno dobili nogu
Slazem sa sa torsidasem amperihom jedina ispravna odluka sukera
..
..
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Braćala wrote:
darth_vader-
2014-04-17
https://www.facebook.com/AntenaZG/videos/1016786918356865/
Juventus rekorder klub s najvecim brojem igraca na euru.
Cestitke andrei agnelliu, upravi na jos jednom trijumfu.
Forza JUVE
Cestitke andrei agnelliu, upravi na jos jednom trijumfu.
Forza JUVE
Guest- Guest
Da da da naravno naravno znamo i zasti je smisnobafalo wrote:smiješno natjecanjemuckodjubre wrote:baj d vej,brazil ispao na copa americi,a urugvaj ispao već nakon 2 kola...to argentina uzima ko iz šuba
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Page 37 of 50 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 43 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 37 of 50