EURO 2016.
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 43 of 50
Page 43 of 50 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 46 ... 50
Re: EURO 2016.
Zaneo se lichtsteiner-nije provalio da nije u serie a, tamo mu ovakvu penalčinu nikada ne bi svirali
Guest- Guest
treba ga shvatiti ...izgubio je finale europskog od grcke kod kuce u portugalu...tada je i oplakao ...i osjetljivo reagira na sitnice ....
EstebanEnrique-
2014-04-15
Da da. Toliko smijesan da je osvojio 5 scudetta u nizuBraćala wrote:Lichtsteiner, kako smešan igrač...
Guest- Guest
kako si ti glup klošaru primitivni i neuki, pa koga boli kurac za pravoslavce i katolike, uopće za religiju idiote smrdljivi da li si ikoga od nas vidio da pišemo kako gaze katolici nakon svake tekme.
End- Posts : 21177
2015-08-25
ni modrića
Ajde ne pizdi! Od kad se to bod slavi, osim ako je značio prolazak skupine? Bahat je jer je rekao istinu?Tommy Ramone wrote:Nego što nego slave. Jel bi trebali plakat možda? Što ova pička nije nešto napravila kad je tako bahat? Dobro su mu poručili Islanđani da je običan glumac koji samo pada po terenu.scorpion wrote:Šta kmeči? Čovjek je rekao realno. A islanđani slave ko da su pobijedili, a ne uzeli bodTommy Ramone wrote:O čemu ti pričaš? Ako netko kmeči onda je to ovaj nagelirani pederko.
pa naravno da se slavi bod kada island uzme bod portugalu...scorpion wrote:Ajde ne pizdi! Od kad se to bod slavi, osim ako je značio prolazak skupine? Bahat je jer je rekao istinu?Tommy Ramone wrote:Nego što nego slave. Jel bi trebali plakat možda? Što ova pička nije nešto napravila kad je tako bahat? Dobro su mu poručili Islanđani da je običan glumac koji samo pada po terenu.scorpion wrote:Šta kmeči? Čovjek je rekao realno. A islanđani slave ko da su pobijedili, a ne uzeli bodTommy Ramone wrote:O čemu ti pričaš? Ako netko kmeči onda je to ovaj nagelirani pederko.
vidjet ćemo šta će gluperda reći kad island prođe skupinu, a čmartugalci popuše austrijancima ponose
2015-08-25
griezman i pogba na klupi
Koliko je kopile glupo drka na pravoslavlje a dici se komunistickim partizanom a mrzi grke jer su katolicki portugal smlatili u finalu i jos ih vodio njemu omrzli njemac. I sto je najsmjesnije drka na igraca koji je katolik i jos se proglasava agnostikon osim sto sam sebi javno kaze da je glup. Ali i to su kompleksi jer eto katolici uglavnom dominiraju nogometom pa....End1899 wrote:kako si ti glup klošaru primitivni i neuki, pa koga boli kurac za pravoslavce i katolike, uopće za religiju idiote ssamrdljivi da li si ikoga od nas vidio da pišemo kako gaze katolici nakon svake tekme.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Reću ću isto ono što i sad kažem: JEBEM TI KEVU RETARDIRANU I GLUPUEnd1899 wrote:vidjet ćemo šta će gluperda reći kad island prođe skupinu, a čmartugalci popuše austrijancima ponose
kuš malo balijsko kopile, nisi dostojan ovog foruma idi skupa sa bracalom na neki šiptarski forum kako vam dolikuje gluperde
2015-08-25
wolverine wrote:treba ga shvatiti ...izgubio je finale europskog od grcke kod kuce u portugalu...tada je i oplakao ...i osjetljivo reagira na sitnice ....
darth_vader-
2014-04-17
Page 43 of 50 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 46 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 43 of 50