Nije htjela pobacit pa sad traži invalidninu za retardirano dijete
Page 5 of 6
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Nije htjela pobacit pa sad traži invalidninu za retardirano dijete
dalmatinci su prosječni hrvati a kao takvi su prosječna govnajasambrend wrote:preko_vode_do_slobode wrote:zajednice se nikada nisu skrbile za hendikepirane, ovdje u dalmaciji su zdravi ljudi umirali do nazad 50godina , kamo li ne retardirani, zajednica bi retardirane odmah eliminirala ako priroda već nebi obavila
Ruku na srce, Dalmacija i je zato zaostala stocarska vukojebina...tu niti turizm nije pomogao donijeti neku civiliziraniju svijest, dapače kroz koje desetljeće ćemo se gušiti u vlasitim fekalijama i betonu...i nije centralizacija tu ništa kriva, barem ne nama Dalmatincima što se sami medusobno ponašamo kao govna jedni prema drugima...pronaći konzistentnost misljenja u prosječnog tovara je ono, fenomen...valjda najveći broj konvertita po km2 u svijetu...u se, na se i podase jedini zakon za prosječnog domorodca...
Guest- Guest
preko_vode_do_slobode wrote:deda getting old wrote:znam ja takve kojima smetam, to su visoko moralni ljudi koji imaju problema s istinom i javnim iznošenjem istineepikur37 wrote:
E ali čovjek nije životinja nego viši moralni red, svjesni entitet....ti si recimo i površnim psihijatrijskim pogledom problematičan i što sad s tobom?
a svi psihijatrijski problematični se nalaze u nižim društvenim slojevima, o njima svaki dan čitamo u crnoj kronici
najveći vam je problem što ne znate ništa o meni, pa mi ne možete uputiti prijeteći telefonski poziv u kasno doba noći...
https://bs.wikipedia.org/wiki/Paranoidna_shizofrenija
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
deda getting old wrote:preko_vode_do_slobode wrote:
uh što sam paranoidan, a pogle ove prethodne komentare u kojima meni treba odljepiti koju, pregazit me autom ili kontaktirati moju rodbinu, prijatelje pa da oni malo komentiraju moje nedozvoljeno ponašanje
Ako pročitaš jedno deset puta možda ćeš uočiti da nigdje nisam napisao da te treba zgazit autom nego sam napisao da nikad neznaš što ti se u životu može desiti , pa sam naveo primjer auta. Ubuduće čitaj šta piše a ne šta bi ti htio da piše.
Guest- Guest
dozvoli kao ercegovac,vi dalmatinci ste najgore i najbolje u Hrvatskom korpusu.uzasno puni sebe,egocentricni,samozaljubljeni,prevrtljivi....a na drugoj strani neepresusen bazen nadljudske Horvatske duhovitosti i fizicke lipote..preko_vode_do_slobode wrote:
dalmatinci su prosječni hrvati a kao takvi su prosječna govna
max123- Posts : 2853
2015-10-28
Usne Stjepana Gnječa wrote:deda getting old wrote:preko_vode_do_slobode wrote:
uh što sam paranoidan, a pogle ove prethodne komentare u kojima meni treba odljepiti koju, pregazit me autom ili kontaktirati moju rodbinu, prijatelje pa da oni malo komentiraju moje nedozvoljeno ponašanje
Ako pročitaš jedno deset puta možda ćeš uočiti da nigdje nisam napisao da te treba zgazit autom nego sam napisao da nikad neznaš što ti se u životu može desiti , pa sam naveo primjer auta. Ubuduće čitaj šta piše a ne šta bi ti htio da piše.
to je nešto što ti priželjkuješ da se dogodi ovakvima poput mene
nego, jel ti to imaš istu sliku na fb kao i tu na forumu?
Guest- Guest
Kakav poeta...max123 wrote:dozvoli kao ercegovac,vi dalmatinci ste najgore i najbolje u Hrvatskom korpusu.uzasno puni sebe,egocentricni,samozaljubljeni,prevrtljivi....a na drugoj strani neepresusen bazen nadljudske Horvatske duhovitosti i fizicke lipote..preko_vode_do_slobode wrote:
Guest- Guest
preko_vode_do_slobode wrote:deda getting old wrote:preko_vode_do_slobode wrote:
a nisam niti čita, 90% forumaša preskočim, a nekoliko njih mi je na block listi pa ono nevidim većinu toga
a sada sam pogleda postove, vidim svakakve izljeve ljubavi
Guest- Guest
Usne Stjepana Gnječa wrote:deda getting old wrote:preko_vode_do_slobode wrote:
Pa zato je drugi kolega i napisao da se radi o paranoji
jer očito je tvoja poruka krivo protumačena.
2014-04-20
sirovina,i ja to znam.to je moja prednost..;)CharleyBhx5793 wrote:Kakav poeta...max123 wrote:dozvoli kao ercegovac,vi dalmatinci ste najgore i najbolje u Hrvatskom korpusu.uzasno puni sebe,egocentricni,samozaljubljeni,prevrtljivi....a na drugoj strani neepresusen bazen nadljudske Horvatske duhovitosti i fizicke lipote..preko_vode_do_slobode wrote:
max123- Posts : 2853
2015-10-28
deda getting old wrote:Usne Stjepana Gnječa wrote:deda getting old wrote:preko_vode_do_slobode wrote:
to je nešto što ti priželjkuješ da se dogodi ovakvima poput mene
nego, jel ti to imaš istu sliku na fb kao i tu na forumu?
Vidim li to prikrivenu prijetnju ili nije prikrivena
2014-04-20
Random Rvat, Hercegovac i Katolik ('HHK').max123 wrote:sirovina,i ja to znam.to je moja prednost..;)CharleyBhx5793 wrote:Kakav poeta...max123 wrote:dozvoli kao ercegovac,vi dalmatinci ste najgore i najbolje u Hrvatskom korpusu.uzasno puni sebe,egocentricni,samozaljubljeni,prevrtljivi....a na drugoj strani neepresusen bazen nadljudske Horvatske duhovitosti i fizicke lipote..preko_vode_do_slobode wrote:
Guest- Guest
Pa možda nije znala . A ako je znala, znala je i s čim se mora nositi tako da je to njen izbor.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
tako je, u tom slučaju zajednica nije odgovorna da joj hrani dijete, ako je znala što nosikaja_333 wrote:Pa možda nije znala . A ako je znala, znala je i s čim se mora nositi tako da je to njen izbor.
Guest- Guest
Ma tako je...osnivati ćemo skloništa/prihvatilista za peseke koji njihovi neodgovorni vlasnici puštaju, a bolesnu djecu najbolje pobaciti ili zatuci...
darth_vader-
2014-04-17
Pa nije zapravo. To doktori kažu u principu, s tim sindromom mogu roditi i mlađe majke. A sto ce one napraviti je njihova odluka.preko_vode_do_slobode wrote:tako je, u tom slučaju zajednica nije odgovorna da joj hrani dijete, ako je znala što nosikaja_333 wrote:Pa možda nije znala . A ako je znala, znala je i s čim se mora nositi tako da je to njen izbor.
2015-08-15
mozete srat koliko hocete al dijete zasluzuje da zivi i kao ljudi bi trebali biti empaticni malo bar,
problem je sto danas ima kako napisa brend za sklonista za zivotinje a nema za te nevoljnike, da ne pricamo kako se ima para za pedere i ostale udruge koje su samo paravan za lezilebovice
problem je sto danas ima kako napisa brend za sklonista za zivotinje a nema za te nevoljnike, da ne pricamo kako se ima para za pedere i ostale udruge koje su samo paravan za lezilebovice
Skloništa za peseke nemaju veze s ovim. Životinja ostavi mlado koje je retardirano jer zna da nema šanse za život, neprosto ga prestane hraniti jer je svjesna da nema izgleda. Ljudi su drugo, oni nisu prepušteni surovoj prirodi i neprijateljima, imaju mogućnost brinuti za retardirane. Neće ih nitko pojesti ni ubiti. Ali to nosi sa sobom brojne probleme i stalnu pasku i jedan jad i čemer zapravo. Hoće li to netko ili neće , sam bira i sam se s tim nosi.jasambrend wrote:Ma tako je...osnivati ćemo skloništa/prihvatilista za peseke koji njihovi neodgovorni vlasnici puštaju, a bolesnu djecu najbolje pobaciti ili zatuci...
2015-08-15
Samostalno je donijela odluku,na koju ima sva prava,ali je i obveza drustva da joj pomogne.
2014-04-12
kajo, slazem se za ovo sa zivotinjama al dosta ljudi unesreci zivotinje, pa ako se ima za njih onda se ima i za ljudsku djecu koja su rodjena takova bez svoje krivnje, medjutim fali jebena empatija, odvajaju se novci za hrpu nepotrebnih udruga i organizacija koje su sve osim korisne ali za nes takovo nema,kaja_333 wrote:Skloništa za peseke nemaju veze s ovim. Životinja ostavi mlado koje je retardirano jer zna da nema šanse za život, neprosto ga prestane hraniti jer je svjesna da nema izgleda. Ljudi su drugo, oni nisu prepušteni surovoj prirodi i neprijateljima, imaju mogućnost brinuti za retardirane. Neće ih nitko pojesti ni ubiti. Ali to nosi sa sobom brojne probleme i stalnu pasku i jedan jad i čemer zapravo. Hoće li to netko ili neće , sam bira i sam se s tim nosi.jasambrend wrote:Ma tako je...osnivati ćemo skloništa/prihvatilista za peseke koji njihovi neodgovorni vlasnici puštaju, a bolesnu djecu najbolje pobaciti ili zatuci...
prije jedno par godina, mislim da je bila neka ministrica koja je odbila sufinacniranje od 30% za djecu s isto nekim manjkom, jel down il su gluhonijem ne sjecam se al ih je otpilila, medjutim ako neka ngo trazi pare ne smije se odbit
i sami doktori kada primjete deformaciju preporučaju ženama da ne rode, neće reci rodi nego kažu nemoj ali njoj je izbor. Neke možda računaju na liječničku pogrešku a neke svjesno idu u to bez obzira na sve .
2015-08-15
.megi, to je bas ono o cemu smo pricali, sve manje duse sve vise pomodarske empatijeIvyTeasdale wrote:Samostalno je donijela odluku,na koju ima sva prava,ali je i obveza drustva da joj pomogne
» Vastaška policija nije htjela pustiti Srbe da slave vaskrs van Srbije
» Američki biznismen otkrio: Kolinda je dobila karte za Trumpovu inauguraciju, ali nije htjela ići
» SRAMOTA!!! Za državu ovo dijete nije bolesno?!
» SRBIJA - Žena rodila u 60., suprug tvrdi: 'To nije moje dijete'
» Vastaška policija nije htjela pustiti Srbe da slave vaskrs van Srbije
» Američki biznismen otkrio: Kolinda je dobila karte za Trumpovu inauguraciju, ali nije htjela ići
» SRAMOTA!!! Za državu ovo dijete nije bolesno?!
» SRBIJA - Žena rodila u 60., suprug tvrdi: 'To nije moje dijete'
Page 5 of 6