Nije htjela pobacit pa sad traži invalidninu za retardirano dijete
Page 4 of 6
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Nije htjela pobacit pa sad traži invalidninu za retardirano dijete
Jel možda negiraš evoluciju kao i domoljubni ministar znanosti?epikur37 wrote:
Čovjek nije životinja, drugo je pitanje kako se tko osjeća.
Guest- Guest
deda getting old wrote:Jel možda negiraš evoluciju kao i domoljubni ministar znanosti?epikur37 wrote:
Ne negiram, no čovjek jasno nije životinja a bome ni biljka :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
vjera je samo i izkljucivo PRIVATNA stvar.znaci,kad najebes onda trazi pomoc u svojoj vjeri,bogovima,vjesticama kurcimapalcima,i zaobidji obavezno drustvo...CharleyBhx5793 wrote:
A što ako roditeljima vjera ne dozvoljava prekid trudnoće?
max123- Posts : 2853
2015-10-28
jasambrend wrote:Usne Stjepana Gnječa wrote:jasambrend wrote:Sociopatija je ipak teža vrsta invaliditeta od Downovog sindroma...
Sociopatija psihopatija su sinonimi. Psihopatija je uzrok svih zala na svijetu.
Ne baš... Idealisti su u stanju 100 puta gora sranja napraviti... Psihopatija je urodeni mentalni hendikep i osoba ne mora nužno činiti zlo, jednostavno nema sposobnost empatije za druge...s druge strane i empaticni itekako znaju biti brutalni i zli pa često i nadmašiti psihopate...
Svi psihopate jesu idealisti ali svi idealisti nisu psihopate.
Kod nekih je urođena kod nekih uvjetovana...Kad kažemo da se dešava psihopatologizacija društva, pričamo o uvjetovanoj induciranoj psihopatiji.
Guest- Guest
Teško da može niže od ovog.deda getting old wrote:
a svi psihijatrijski problematični se nalaze u nižim društvenim slojevima, o njima svaki dan čitamo u crnoj kronici
Guest- Guest
max123 wrote:vjera je samo i izkljucivo PRIVATNA stvar.znaci,kad najebes onda trazi pomoc u svojoj vjeri,bogovima,vjesticama kurcimapalcima,i zaobidji obavezno drustvo...CharleyBhx5793 wrote:
Pa kog kurca popovi verglaju na javnoj tv?
Guest- Guest
Imaju empatiju, znaju kako se netko drugi osjeća. Nemaju simpatiju, tj. ne razvijaju iste osjećaje.jasambrend wrote:jednostavno nema sposobnost empatije za druge
https://en.wikipedia.org/wiki/Empathy
https://en.wikipedia.org/wiki/Sympathy
Guest- Guest
Zašto je onda Kaptol protiv prekida trudnoće?max123 wrote:vjera je samo i izkljucivo PRIVATNA stvar.znaci,kad najebes onda trazi pomoc u svojoj vjeri,bogovima,vjesticama kurcimapalcima,i zaobidji obavezno drustvo...CharleyBhx5793 wrote:
Guest- Guest
covik je il biljka il zivotinja,trece nema.biljka po svim naucnim parametrima nemre biti,ostaje ono drugo..epikur37 wrote:deda getting old wrote:
Jel možda negiraš evoluciju kao i domoljubni ministar znanosti?
2015-10-28
CharleyBhx5793 wrote:Kakve veze sad ima socijalistička medicina? Žena iz članka ima dijete školskog uzrasta.
Naravno nikakve, to mu je poštapalica.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
deda getting old wrote:znam ja takve kojima smetam, to su visoko moralni ljudi koji imaju problema s istinom i javnim iznošenjem istineepikur37 wrote:
E ali čovjek nije životinja nego viši moralni red, svjesni entitet....ti si recimo i površnim psihijatrijskim pogledom problematičan i što sad s tobom?
a svi psihijatrijski problematični se nalaze u nižim društvenim slojevima, o njima svaki dan čitamo u crnoj kronici
najveći vam je problem što ne znate ništa o meni, pa mi ne možete uputiti prijeteći telefonski poziv u kasno doba noći...
https://bs.wikipedia.org/wiki/Paranoidna_shizofrenija
Guest- Guest
ca mene pitas?ja da se pitam zabranio bi sve politicke i religiozne ideologije.jer iste samo sputavaju ljudsku vrstu..Usne Stjepana Gnječa wrote:max123 wrote:vjera je samo i izkljucivo PRIVATNA stvar.znaci,kad najebes onda trazi pomoc u svojoj vjeri,bogovima,vjesticama kurcimapalcima,i zaobidji obavezno drustvo...CharleyBhx5793 wrote:
Pa kog kurca popovi verglaju na javnoj tv?
2015-10-28
epikur37 wrote:deda getting old wrote:Jel možda negiraš evoluciju kao i domoljubni ministar znanosti?epikur37 wrote:
Nego gdje spada čovjek ako nije unutar životinjskog carstva? Kažeš nije biljka, pa jel onda možda spada u carstvo gljiva ili protista?
Guest- Guest
epikur37 wrote:max123 wrote:covjek je zivotinja po svakoj definiciji.drugo je to kaj je u jednom evolucijskom "trenutku" razviju svoju mozdanu masu i "udaljio" se od svojih zivotinjskih pobratima..epikur37 wrote:
E ali čovjek nije životinja nego viši moralni red, svjesni entitet....ti si recimo i površnim psihijatrijskim pogledom problematičan i što sad s tobom?
Guest- Guest
zato sto je kapitol pun ljudi,a ljudi po svojoj prirodi,barem jedan velik dio istih ,je indoktriniran,bilo religiozno bilo s necim drugim stetnim.i onda imamo to kaj imamo..CharleyBhx5793 wrote:Zašto je onda Kaptol protiv prekida trudnoće?max123 wrote:vjera je samo i izkljucivo PRIVATNA stvar.znaci,kad najebes onda trazi pomoc u svojoj vjeri,bogovima,vjesticama kurcimapalcima,i zaobidji obavezno drustvo...CharleyBhx5793 wrote:
2015-10-28
Deda very lonely...
Guest- Guest
max123 wrote:zato sto je kapitol pun ljudi,a ljudi po svojoj prirodi,barem jedan velik dio istih ,je indoktriniran,bilo religiozno bilo s necim drugim stetnim.i onda imamo to kaj imamo..CharleyBhx5793 wrote:Zašto je onda Kaptol protiv prekida trudnoće?max123 wrote:vjera je samo i izkljucivo PRIVATNA stvar.znaci,kad najebes onda trazi pomoc u svojoj vjeri,bogovima,vjesticama kurcimapalcima,i zaobidji obavezno drustvo...CharleyBhx5793 wrote:
Guest- Guest
preko_vode_do_slobode wrote:
uh što sam paranoidan, a pogle ove prethodne komentare u kojima meni treba odljepiti koju, pregazit me autom ili kontaktirati moju rodbinu, prijatelje pa da oni malo komentiraju moje nedozvoljeno ponašanje
Guest- Guest
deda getting old wrote:preko_vode_do_slobode wrote:
uh što sam paranoidan, a pogle ove prethodne komentare u kojima meni treba odljepiti koju, pregazit me autom ili kontaktirati moju rodbinu, prijatelje pa da oni malo komentiraju moje nedozvoljeno ponašanje
a nisam niti čita, 90% forumaša preskočim, a nekoliko njih mi je na block listi pa ono nevidim većinu toga
Last edited by preko_vode_do_slobode on 15/5/2016, 16:34; edited 1 time in total
Guest- Guest
preko_vode_do_slobode wrote:zajednice se nikada nisu skrbile za hendikepirane, ovdje u dalmaciji su zdravi ljudi umirali do nazad 50godina , kamo li ne retardirani, zajednica bi retardirane odmah eliminirala ako priroda već nebi obavila
Ruku na srce, Dalmacija i je zato zaostala stocarska vukojebina...tu niti turizm nije pomogao donijeti neku civiliziraniju svijest, dapače kroz koje desetljeće ćemo se gušiti u vlasitim fekalijama i betonu...i nije centralizacija tu ništa kriva, barem ne nama Dalmatincima što se sami medusobno ponašamo kao govna jedni prema drugima...pronaći konzistentnost misljenja u prosječnog tovara je ono, fenomen...valjda najveći broj konvertita po km2 u svijetu...u se, na se i podase jedini zakon za prosječnog domorodca...
darth_vader-
2014-04-17
dalmatinci su prosječni hrvati a kao takvi su prosječna govnajasambrend wrote:preko_vode_do_slobode wrote:zajednice se nikada nisu skrbile za hendikepirane, ovdje u dalmaciji su zdravi ljudi umirali do nazad 50godina , kamo li ne retardirani, zajednica bi retardirane odmah eliminirala ako priroda već nebi obavila
Ruku na srce, Dalmacija i je zato zaostala stocarska vukojebina...tu niti turizm nije pomogao donijeti neku civiliziraniju svijest, dapače kroz koje desetljeće ćemo se gušiti u vlasitim fekalijama i betonu...i nije centralizacija tu ništa kriva, barem ne nama Dalmatincima što se sami medusobno ponašamo kao govna jedni prema drugima...pronaći konzistentnost misljenja u prosječnog tovara je ono, fenomen...valjda najveći broj konvertita po km2 u svijetu...u se, na se i podase jedini zakon za prosječnog domorodca...
Guest- Guest
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Xi potpisuje sporazum o željezničkom koridoru koji Moskva nije htjela
» Vastaška policija nije htjela pustiti Srbe da slave vaskrs van Srbije
» Američki biznismen otkrio: Kolinda je dobila karte za Trumpovu inauguraciju, ali nije htjela ići
» SRAMOTA!!! Za državu ovo dijete nije bolesno?!
» SRBIJA - Žena rodila u 60., suprug tvrdi: 'To nije moje dijete'
» Vastaška policija nije htjela pustiti Srbe da slave vaskrs van Srbije
» Američki biznismen otkrio: Kolinda je dobila karte za Trumpovu inauguraciju, ali nije htjela ići
» SRAMOTA!!! Za državu ovo dijete nije bolesno?!
» SRBIJA - Žena rodila u 60., suprug tvrdi: 'To nije moje dijete'
Page 4 of 6