ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Primera- modrić,kova i raketa...

Page 15 of 28 Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 21 ... 28  Next

Go down

Primera- modrić,kova i raketa... - Page 15 Empty Re: Primera- modrić,kova i raketa...

Post by Guest 23/5/2016, 20:01

Boze koliko ukradenih trofeja

Guest
Guest

Back to top Go down

Primera- modrić,kova i raketa... - Page 15 Empty Re: Primera- modrić,kova i raketa...

Post by End 23/5/2016, 20:06

ovaj trojac naprijed bio bi nitko i ništa bez Rakete, jeidno od njih Suarez tu i tamo pripomogne obrani.. to je utjecaj Rakete + golovi i asistencije svake sezone šta modrrara ne može imati taman da 10 sezona proveo u lorealu koji svake sezone troši 200 milijuna na pojačanja, a onda da o trofejima ne govorimo haha mali demo pripremi se za petak bolje ti je nego da tu non stop pišeš gluposti
End
End

2015-08-25

Back to top Go down

Post by End 23/5/2016, 20:08

Raketa je legenda ne Barce nego i Seville i španjolske lige, modrara je kurac koji će zaboraviti za 1 sezonu to ti je ta razlika.
End
End

2015-08-25

Back to top Go down

Post by muckodjubre 23/5/2016, 20:10

End1899 wrote:ovaj trojac naprijed bio bi nitko i ništa bez Rakete, jeidno od njih Suarez tu i tamo pripomogne obrani.. to je utjecaj Rakete + golovi i asistencije svake sezone šta modrrara ne može imati taman da 10 sezona proveo u lorealu koji svake sezone troši 200 milijuna na pojačanja, a onda da o trofejima ne govorimo haha mali demo pripremi se za petak bolje ti je nego da tu non stop pišeš gluposti
gdje si na trgu? bio sam sad u petak na trgu prošetao i nisam vidio nikoga u majici barcelone? bio sam malo prije 6 i prošetao okola all...?

Primera- modrić,kova i raketa... - Page 15 6b8efe2f85c2b63406b2Primera- modrić,kova i raketa... - Page 15 Tumblr_paowj2Xw4F1td6f30o3_500Primera- modrić,kova i raketa... - Page 15 Semi-Final-Croatia-vs-England-Moscow-Russian-Federation-11-Jul-2018
muckodjubre
muckodjubre

2014-04-15

Back to top Go down

Post by Guest 23/5/2016, 20:17

Modric je glavni igrac, u svakom klubu i sredini gdje je igrao.

Rakitic je marginalni igrac. On moze biti velik i kljucan igrac samo u sevilli i takvim klubovima nizeg ranga.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by End 23/5/2016, 20:18

demo kao prvoklasni svršavatelj na lik i djelo modrare kako ćeš jednog dana objasniti svojoj djeci ili unucima o tom nitkovu, ako ne uzmemo u obzir montirane videozapise sa jutuba, to je onaj koji je izveo korner šta je ramos dao gol..
End
End

2015-08-25

Back to top Go down

Post by Guest 23/5/2016, 20:19

Demo ce svojim unucima pricat o antoniu conteu i 102 boda, jer rekordi se pamte.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 23/5/2016, 20:20

Mozda im slaze da je i modric igrao u toj sampionskoj generaciji Juventusa, ali tko ce mu zamjerit.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by End 23/5/2016, 20:23

ili da je igrao u ovoj najvećoj generaciji barcelone
End
End

2015-08-25

Back to top Go down

Post by End 23/5/2016, 20:24

i da ga je trenirao guardiola to bi bilo najgore
End
End

2015-08-25

Back to top Go down

Post by Guest 23/5/2016, 20:26

operw wrote:Boze koliko ukradenih trofeja

videli od tvog kluba, klosaru
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 23/5/2016, 20:28

Jadna unucad. Zamisli tek kakve bajke ce bracala pricat svojima. Koliko lazi i obmana.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 23/5/2016, 20:28

operw wrote:Jadna unucad. Zamisli tek kakve bajke ce bracala pricat svojima. Koliko lazi i obmana.

ti zivis u lazi, klosaru-u paralelnom univerzumu.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by muckodjubre 23/5/2016, 20:32

operw wrote:Mozda im slaze da je i modric igrao u toj sampionskoj generaciji Juventusa, ali tko ce mu zamjerit.
:^0

Primera- modrić,kova i raketa... - Page 15 6b8efe2f85c2b63406b2Primera- modrić,kova i raketa... - Page 15 Tumblr_paowj2Xw4F1td6f30o3_500Primera- modrić,kova i raketa... - Page 15 Semi-Final-Croatia-vs-England-Moscow-Russian-Federation-11-Jul-2018
muckodjubre
muckodjubre

2014-04-15

Back to top Go down

Post by Guest 23/5/2016, 20:36

Braćala wrote:
operw wrote:Boze koliko ukradenih trofeja

videli od tvog kluba, klosaru
kad vrate u torino ono sto su ukrali prosle sezone u finalu lp, Juve ce im podarit oprost
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 23/5/2016, 20:36

kada klosari iz torina vrate smekerskom interu i milancetu sve ukradene trofeje, bice na nivou fiorentine...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by End 23/5/2016, 20:38

bracala jesi čuo da banega potpisuje za šmekerski inter
End
End

2015-08-25

Back to top Go down

Post by Guest 23/5/2016, 20:45

Braćala wrote:kada klosari iz torina vrate smekerskom interu i milancetu sve ukradene trofeje, bice na nivou fiorentine...
Nemaju oni toliko mjesta u muzeju da poredaju sve trofeje Juventusa
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by End 23/5/2016, 20:53

kreće slavlje
End
End

2015-08-25

Back to top Go down

Post by Guest 23/5/2016, 22:00

muckodjubre wrote:
End1899 wrote:ovaj trojac naprijed bio bi nitko i ništa bez Rakete, jeidno od njih Suarez tu i tamo pripomogne obrani.. to je utjecaj Rakete + golovi i asistencije svake sezone šta modrrara ne može imati taman da 10 sezona proveo u lorealu koji svake sezone troši 200 milijuna na pojačanja, a onda da o trofejima ne govorimo haha mali demo pripremi se za petak bolje ti je nego da tu non stop pišeš gluposti
gdje si na trgu? bio sam sad u petak na trgu prošetao i nisam vidio nikoga u majici barcelone? bio sam malo prije 6 i prošetao okola all...?
Bio sam i ja makar sam znao da se End neće pojaviti. Samo neki Koreanci i Kinezi na trgu, neki u Barcinim dresovima...ili su to možda bili cigići s Kozari boka, nemam pojma, a možda se i End sakrio među njima.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by muckodjubre 23/5/2016, 22:04

Tommy Ramone wrote:
muckodjubre wrote:
Bio sam i ja makar sam znao da se End neće pojaviti. Samo neki Koreanci i Kinezi na trgu, neki u Barcinim dresovima...ili su to možda bili cigići s Kozari boka, nemam pojma, a možda se i End sakrio među njima.
kratko sam bio,napravio krug oko trga dolje na cvjetno i vratio se u dubravu jer nisam imao puno vremena...

muckodjubre
muckodjubre

2014-04-15

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 15 of 28 Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 21 ... 28  Next

Back to top

- Similar topics