Primera- modrić,kova i raketa...
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 3 of 28
Page 3 of 28 • 1, 2, 3, 4 ... 15 ... 28
Re: Primera- modrić,kova i raketa...
Platio sam svetu misu i ispovidio se u nedilju da vise necu grisit dusu i citat endove i bracaline pizdarije na gnjusnoj temi zvanoj primera
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
koja dva trofeja klošaru, prvo će granada popit petardu, a onda će isto cigani od simeoneta to isto popit na san siru
End- Posts : 21177
2015-08-25
aha, isto kao sto je loreal popio porciju na camp nou. kako ces plakati za koju nedelju...
Guest- Guest
isto kao šta će čmarnajted igrati LP haha, kako si glup još ti nije jasno nakon svih ovih godina
2015-08-25
a vidi i ovo: http://balkans.aljazeera.net/vijesti/real-cetvrtu-godinu-najbogatiji-klub-svijetaBraćala wrote:kuracodigraca wrote:end na aparatima
http://www.index.hr/sport/clanak/navijaci-na-facebooku-odlucili-modric-najbolji-veznjak-primere/893000.aspx
ne znam kako će end podnijeti ako real osvoji Lp...bojim se za njegovo krhko zdravlje ako se to desi
koji samari za spermenka, boze dragi. prvo ga lukica i SIN naspermisu na sred ciganske cerge, pa ga ciganin cholo naspermise, pa mu cholo naspermise revoluciju, pa lukica bude izabran ubedljivo za najboljeg veznjaka lige, jos kad loreal osvoji LS-komotno mogu roditelji da mu biraju sanduk i cvetne aranzmane za sa'ranu...
Guest- Guest
u najbogatijem minusu.. opet se brukaš već ti je konstanta
2015-08-25
po spermenkovoj racunici je real 200 milijardi u minusu, dok su cigani 2 biliona u plusu...
Guest- Guest
to ista ona računica po kojoj je guardila izmislio nogometBraćala wrote:po spermenkovoj racunici je real 200 milijardi u minusu, dok su cigani 2 biliona u plusu...
loreal je brod koji tone, čim su veći prihodi to su u većem minusu svake sezone, to samo demotu nije jasno
2015-08-25
End1899 wrote:loreal je brod koji tone, čim su veći prihodi to su u većem minusu svake sezone, to samo demotu nije jasno
muckodjubre wrote:End1899 wrote:loreal je brod koji tone, čim su veći prihodi to su u većem minusu svake sezone, to samo demotu nije jasno
boze dragi, da li je moguce koliko je glup!
Guest- Guest
da li je moguće koliko ste vi glupi, nevjerojatno
2015-08-25
End1899 wrote:da li je moguće koliko ste vi glupi, nevjerojatno
ajde decko, u specijalnu skolu. zao mi te je, naiskrenije. tesko da sam naisao na retardiraniju osobu od tebe. cak je i moja komsinica sa daunovim sindromom einstein za tebe...
Guest- Guest
ta komšinica ti je keva zato i jesi tako glup glupaku zaostali
2015-08-25
Oni su ti i jedni i drugi dužni državi Španjolskoj za raznorazne poreze, veću lovu nego kaj ti je, karikirano, "budžet svih ostalih klubova svijeta zajedno".Braćala wrote:po spermenkovoj racunici je real 200 milijardi u minusu, dok su cigani 2 biliona u plusu...
Zeko-
2015-08-26
Zeko wrote:Oni su ti i jedni i drugi dužni državi Španjolskoj za raznorazne poreze, veću lovu nego kaj ti je, karikirano, "budžet svih ostalih klubova svijeta zajedno".Braćala wrote:po spermenkovoj racunici je real 200 milijardi u minusu, dok su cigani 2 biliona u plusu...
to je kao sto javna preduzeca kod nas duguju drzavi milione za poreze, struju i komunalije pa im drzava to na kraju i oprosti...
Guest- Guest
znači gluperda priznaje da mu je stara retardirana, to ti je prvi korak klošaru glupi makar si već i za sebe priznao isto
2015-08-25
Page 3 of 28 • 1, 2, 3, 4 ... 15 ... 28
Similar topics
» Primera- modrić,kova i raketa...
» dvi jadne picketine raketa i modric
» Primera División 19/20
» Primera División 18/19
» dvi jadne picketine raketa i modric
» Primera División 19/20