Primera- modrić,kova i raketa...
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 4 of 28
Page 4 of 28 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 16 ... 28
Re: Primera- modrić,kova i raketa...
znači gluperda priznaje da mu je stara retardirana, to ti je prvi korak klošaru glupi makar si već i za sebe priznao isto
End- Posts : 21177
2015-08-25
Nije End puno u krivu. Brkate prihod i dobit, mislim da je htio reći da veći prihodi povlače posljedično i puno veće rashode. Ne znam financijski izvještaj Reala, ali teoretski je moguće.
Guest- Guest
ddobro jutro! ali ne možeš ti to gluperdama objasniti, tj. oni se rade većim gluperdama nego šta jesu to je najtragičnije.. i to nije teorija to su činjenice.Tommy Ramone wrote:prihodi povlače posljedično i puno veće rashode. Ne znam financijski izvještaj Reala, ali teoretski je moguće.
2015-08-25
Tommy Ramone wrote:Nije End puno u krivu. Brkate prihod i dobit, mislim da je htio reći da veći prihodi povlače posljedično i puno veće rashode. Ne znam financijski izvještaj Reala, ali teoretski je moguće.
tesko je moguce da pri povecanju prihoda rashodi proporcijalno ili vise porastu.
Guest- Guest
Prije ce Milan preteci Juveta po slavi i naslovima prvaka nego real isplivati iz dugova
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
O itekako je moguće, pogotovo u profesionalnom sportu.Braćala wrote:Tommy Ramone wrote:Nije End puno u krivu. Brkate prihod i dobit, mislim da je htio reći da veći prihodi povlače posljedično i puno veće rashode. Ne znam financijski izvještaj Reala, ali teoretski je moguće.
tesko je moguce da pri povecanju prihoda rashodi proporcijalno ili vise porastu.
Guest- Guest
loreal svake sezone posluje u minusima, samo gluperde poput bracale vjeruju da su dresovi balea otplatili njegov transfer.
u velikim klubovima to funkcionira ovako, čim više osvojiš to te više košta! za njih se podrazumijeva osvajanje trofeja pa od toga nemaju dobiti, a onda igračima isplaćuju bonuse i klubovima pa tako je primjerice barca prošle sezone imala manje profita nego svih ovih godina prije, ali opet je bio profit za razliku od lorealovih minusa svake sezone.
u velikim klubovima to funkcionira ovako, čim više osvojiš to te više košta! za njih se podrazumijeva osvajanje trofeja pa od toga nemaju dobiti, a onda igračima isplaćuju bonuse i klubovima pa tako je primjerice barca prošle sezone imala manje profita nego svih ovih godina prije, ali opet je bio profit za razliku od lorealovih minusa svake sezone.
2015-08-25
zato je barca primjer pozitivnog poslovanja
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
End1899 wrote:loreal svake sezone posluje u minusima, samo gluperde poput bracale vjeruju da su dresovi balea otplatili njegov transfer.
normalno da su dresovi otplatili baleov transfer jer prvo on nije placen u kesu 100 miliona, vec ko zna na koliko rata i u kakvom aranzmanu.
Guest- Guest
kuracodigraca wrote:zato je barca primjer pozitivnog poslovanja
toliko su pozitivni da svaki transfer fingiraju sa manjim ciframa, ceo prvi tim im u problemima sa poreskim utajama itd.
Guest- Guest
Ne blebeći gluposti. Ni Real ni Barcelona nisu imali profita valjda od kada postoje, da im država svake godine ne oprašta enormne iznose za poreze.End1899 wrote:loreal svake sezone posluje u minusima, samo gluperde poput bracale vjeruju da su dresovi balea otplatili njegov transfer.
Zeko-
2015-08-26
barcelona 5-6 godina posluje u profitu ako ne i više... svake sezone 50 milijuna eura. zato i ide gradnja najvećega zdanja i stadiona svijeta.
2015-08-25
onda je najbolja politika neosvajanja trofeja...
Kad Španjolska rikne ko i Grčka bit će kraj za Real i Barcu jer ne bude više oprosta i muljanja s porezima.
Guest- Guest
I Merklica se na to osvrnula kad je lani Španjolska tražila pomoć od EU. Dobro je rekla, od EU traže pomoć, a Real i Barcelona su joj dužni više nego kaj traže pomoći.
Zeko-
2015-08-26
Ma posluje kurac u profitu, kaj tu blebećeš napamet. Veliš 50 milja eura su godišnje u profitu, a svake im godine država oprosti preko 200 milja eura poreza. I njima i Realu.End1899 wrote:barcelona 5-6 godina posluje u profitu ako ne i više... svake sezone 50 milijuna eura. zato i ide gradnja najvećega zdanja i stadiona svijeta.
Zeko-
2015-08-26
u takvom profitu da se pliva u lovi o čemu drugi klubovi mogu samo sanjati, ta država živi na račun barcelone i katalonije, odnosno loreal
2015-08-25
End1899 wrote:u takvom profitu da se pliva u lovi o čemu drugi klubovi mogu samo sanjati, ta država živi na račun barcelone i katalonije, odnosno loreal
Tebi je bespredmetno bilo kaj objašnjavati, jer ti si glup k'o trokurac.End1899 wrote:u takvom profitu da se pliva u lovi o čemu drugi klubovi mogu samo sanjati, ta država živi na račun barcelone i katalonije, odnosno loreal
Zeko-
2015-08-26
samo mi ga lagano popuši mamićeva kujice neuka i glupa
2015-08-25
Page 4 of 28 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 16 ... 28
Similar topics
» Primera- modrić,kova i raketa...
» Primera- modrić,kova i raketa...
» dvi jadne picketine raketa i modric
» Primera División 19/20