ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Primera- modrić,kova i raketa...

Page 4 of 28 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 16 ... 28  Next

Go down

Primera- modrić,kova i raketa... - Page 4 Empty Re: Primera- modrić,kova i raketa...

Post by End 12/5/2016, 22:07

znači gluperda priznaje da mu je stara retardirana, to ti je prvi korak klošaru glupi makar si već i za sebe priznao isto

End

2015-08-25

Back to top Go down

Primera- modrić,kova i raketa... - Page 4 Empty Re: Primera- modrić,kova i raketa...

Post by Guest 12/5/2016, 22:07

Nije End puno u krivu. Brkate prihod i dobit, mislim da je htio reći da veći prihodi povlače posljedično i puno veće rashode. Ne znam financijski izvještaj Reala, ali teoretski je moguće.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by End 12/5/2016, 22:09

Tommy Ramone wrote:prihodi povlače posljedično i puno veće rashode. Ne znam financijski izvještaj Reala, ali teoretski je moguće.
ddobro jutro! ali ne možeš ti to gluperdama objasniti, tj. oni se rade većim gluperdama nego šta jesu to je najtragičnije.. i to nije teorija to su činjenice.
End
End

2015-08-25

Back to top Go down

Post by Guest 12/5/2016, 22:10

Tommy Ramone wrote:Nije End puno u krivu. Brkate prihod i dobit, mislim da je htio reći da veći prihodi povlače posljedično i puno veće rashode. Ne znam financijski izvještaj Reala, ali teoretski je moguće.

tesko je moguce da pri povecanju prihoda rashodi proporcijalno ili vise porastu.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by FRANK 12/5/2016, 22:10

Prije ce Milan preteci Juveta po slavi i naslovima prvaka nego real isplivati iz dugova

"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by Guest 12/5/2016, 22:12

Braćala wrote:
Tommy Ramone wrote:Nije End puno u krivu. Brkate prihod i dobit, mislim da je htio reći da veći prihodi povlače posljedično i puno veće rashode. Ne znam financijski izvještaj Reala, ali teoretski je moguće.

tesko je moguce da pri povecanju prihoda rashodi proporcijalno ili vise porastu.
O itekako je moguće, pogotovo u profesionalnom sportu.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by End 12/5/2016, 22:15

loreal svake sezone posluje u minusima, samo gluperde poput bracale vjeruju da su dresovi balea otplatili njegov transfer.
u velikim klubovima to funkcionira ovako, čim više osvojiš to te više košta! za njih se podrazumijeva osvajanje trofeja pa od toga nemaju dobiti, a onda igračima isplaćuju bonuse i klubovima pa tako je primjerice barca prošle sezone imala manje profita nego svih ovih godina prije, ali opet je bio profit za razliku od lorealovih minusa svake sezone.
End
End

2015-08-25

Back to top Go down

Post by jalnirajko 12/5/2016, 22:18

zato je barca primjer pozitivnog poslovanja  :)
jalnirajko
jalnirajko

2015-08-19

Back to top Go down

Post by Guest 12/5/2016, 22:18

End1899 wrote:loreal svake sezone posluje u minusima, samo gluperde poput bracale vjeruju da su dresovi balea otplatili njegov transfer.
u velikim klubovima to funkcionira ovako, čim više osvojiš to te više košta! za njih se podrazumijeva osvajanje trofeja pa od toga nemaju dobiti, a onda igračima isplaćuju bonuse i klubovima pa tako je primjerice barca prošle sezone imala manje profita nego svih ovih godina prije, ali opet je bio profit za razliku od lorealovih minusa svake sezone.

normalno da su dresovi otplatili baleov transfer jer prvo on nije placen u kesu 100 miliona, vec ko zna na koliko rata i u kakvom aranzmanu.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 12/5/2016, 22:19

kuracodigraca wrote:zato je barca primjer pozitivnog poslovanja  :)

toliko su pozitivni da svaki transfer fingiraju sa manjim ciframa, ceo prvi tim im u problemima sa poreskim utajama itd.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Zeko 12/5/2016, 22:20

End1899 wrote:loreal svake sezone posluje u minusima, samo gluperde poput bracale vjeruju da su dresovi balea otplatili njegov transfer.
Ne blebeći gluposti. Ni Real ni Barcelona nisu imali profita valjda od kada postoje, da im država svake godine ne oprašta enormne iznose za poreze.
Zeko
Zeko

Male
2015-08-26

Back to top Go down

Post by End 12/5/2016, 22:21

barcelona 5-6 godina posluje u profitu ako ne i više... svake sezone 50 milijuna eura. zato i ide gradnja najvećega zdanja i stadiona svijeta.
End
End

2015-08-25

Back to top Go down

Post by muckodjubre 12/5/2016, 22:22

onda je najbolja politika neosvajanja trofeja...

Primera- modrić,kova i raketa... - Page 4 6b8efe2f85c2b63406b2Primera- modrić,kova i raketa... - Page 4 Tumblr_paowj2Xw4F1td6f30o3_500Primera- modrić,kova i raketa... - Page 4 Semi-Final-Croatia-vs-England-Moscow-Russian-Federation-11-Jul-2018
muckodjubre
muckodjubre

2014-04-15

Back to top Go down

Post by Guest 12/5/2016, 22:37

Kad Španjolska rikne ko i Grčka bit će kraj za Real i Barcu jer ne bude više oprosta i muljanja s porezima.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Zeko 12/5/2016, 23:12

I Merklica se na to osvrnula kad je lani Španjolska tražila pomoć od EU. Dobro je rekla, od EU traže pomoć, a Real i Barcelona su joj dužni više nego kaj traže pomoći.
Zeko
Zeko

Male
2015-08-26

Back to top Go down

Post by Zeko 12/5/2016, 23:15

End1899 wrote:barcelona 5-6 godina posluje u profitu ako ne i više... svake sezone 50 milijuna eura. zato i ide gradnja najvećega zdanja i stadiona svijeta.
Ma posluje kurac u profitu, kaj tu blebećeš napamet. Veliš 50 milja eura su godišnje u profitu, a svake im godine država oprosti preko 200 milja eura poreza. I njima i Realu.
Zeko
Zeko

Male
2015-08-26

Back to top Go down

Post by End 13/5/2016, 01:15

u takvom profitu da se pliva u lovi o čemu drugi klubovi mogu samo sanjati, ta država živi na račun barcelone i katalonije, odnosno loreal
End
End

2015-08-25

Back to top Go down

Post by Guest 13/5/2016, 08:32

svakako, svakako
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by scorpion 13/5/2016, 11:12

End1899 wrote:u takvom profitu da se pliva u lovi o čemu drugi klubovi mogu samo sanjati, ta država živi na račun barcelone i katalonije, odnosno loreal
:lol:

Male
2014-04-18

Back to top Go down

Post by Zeko 13/5/2016, 11:28

End1899 wrote:u takvom profitu da se pliva u lovi o čemu drugi klubovi mogu samo sanjati, ta država živi na račun barcelone i katalonije, odnosno loreal
Tebi je bespredmetno bilo kaj objašnjavati, jer ti si glup k'o trokurac.
Zeko
Zeko

Male
2015-08-26

Back to top Go down

Post by End 13/5/2016, 11:33

samo mi ga lagano popuši mamićeva kujice neuka i glupa
End
End

2015-08-25

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 4 of 28 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 16 ... 28  Next

Back to top

- Similar topics