Primera- modrić,kova i raketa...
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 18 of 28
Page 18 of 28 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 23 ... 28
Re: Primera- modrić,kova i raketa...
OZLJEDA bedra lijeve noge izbacila je jednog od najboljih svjetskih braniča iz dva spektakla koji su mu trebali biti vrhunci sezone, možda čak i karijere.
Raphael Varane (23), stoper Reala i reprezentacije Francuske, ozlijedio se na treningu njegovog kluba za subotnje finale Lige prvaka protiv Atletica, a s obzirom da mu za oporavak trebaju oko tri tjedna, propustit će ne samo finale LP, nego i Europsko prvenstvo na kojem je trebao biti jedan od oslonaca njegove reprezentacije, za koju je već sakupio 28 nastupa.
Raphael Varane (23), stoper Reala i reprezentacije Francuske, ozlijedio se na treningu njegovog kluba za subotnje finale Lige prvaka protiv Atletica, a s obzirom da mu za oporavak trebaju oko tri tjedna, propustit će ne samo finale LP, nego i Europsko prvenstvo na kojem je trebao biti jedan od oslonaca njegove reprezentacije, za koju je već sakupio 28 nastupa.
muckodjubre- Posts : 11131
2014-04-15
Otkako je prešao u Barcelonu, ja njega nisam ni vidio dalje od stopera, tj. mora da je bio rezervist i tek onda je igrao redovito kad je Puyol izbivao one 2 godine zbog ozljeda.
Guest- Guest
ponovo prosjaci love u mutnom, pa kao khediru hoce da ga dovedu na free transfer...
Guest- Guest
nema to veze s pozicijama, čovjek se zasitio trofeja to je to, ide još koji dinar ukrast kod đubretara i završit karijeru.
End- Posts : 21177
2015-08-25
MASKERANO JE NA SP IGRAO ODLIČNO KAO VEZNi,A BOME I U BArci je odličan kao stoper...to bio bio jack pot za juve
ipak je njima lova najbitnijaEnd1899 wrote:nema to veze s pozicijama, čovjek se zasitio trofeja to je to, ide još koji dinar ukrast kod đubretara i završit karijeru.
do pre je spermenko lupetao kako igrači plaćaju da igraju za čergu. bože dragi, koliko je samo glup...
Guest- Guest
masch ono šta je igrao u barci na dm-u je bilo loše, svi su to odigrali bolje od njega čak mali sergi roberto je doktor tu bio, za argentinu je odigrao dobro samo iz razloga jer je ta ekipa i bila postavljena više defanzivno nego ofenzivno tu je mogao doći do izražaja i bio bi dobar za đubrentusov catenaccio.
2015-08-25
Boze koja lutrija za mascherana ... cijeli zivot igra za male klubove a onda pred sam kraj karijere covjeku se otvaraju vrata raja.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
No neki " velikani" i nece nikada biti savrseni da obuku sveti dres torinskog giganta... messi covjek ima sve mozda se radi o najboljem u povijesti ma u ovon trenutku nema veceg uzalud nekome privatni muzeji. Ali messi mozda nikad nece imat priliku zaigrat za takvoga diva..... no to je zivot juventus vam je kao euro jackpot.. samo je jedan sretnik
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
End je moj najjači argument u borbi protiv zabrane abortusa. Sve katolike koji su za zabranu abortusa, treba dovest na ovaj forum da čitaju ovu budalu. Ne možeš vjerovat da neko može imat ovakav psihićki poremečaj. A sve je to moglo bit spriječeno još u ranoj trudnoći
scorpion wrote:End i vojvoda su moj najjači argument u borbi protiv zabrane abortusa. Sve katolike koji su za zabranu abortusa, treba dovest na ovaj forum da čitaju ove budale. Ne možeš vjerovat da neko može imat ovakav psihićki poremečaj. A sve je to moglo bit spriječeno još u ranoj trudnoći
Guest- Guest
Daj prestani više jest te gljive, jel vidiš kakve su posljedice.pablo_escobar wrote:No neki " velikani" i nece nikada biti savrseni da obuku sveti dres torinskog giganta... messi covjek ima sve mozda se radi o najboljem u povijesti ma u ovon trenutku nema veceg uzalud nekome privatni muzeji. Ali messi mozda nikad nece imat priliku zaigrat za takvoga diva..... no to je zivot juventus vam je kao euro jackpot.. samo je jedan sretnik
Guest- Guest
Tommy Ramone wrote:Daj prestani više jest te gljive, jel vidiš kakve su posljedice.pablo_escobar wrote:No neki " velikani" i nece nikada biti savrseni da obuku sveti dres torinskog giganta... messi covjek ima sve mozda se radi o najboljem u povijesti ma u ovon trenutku nema veceg uzalud nekome privatni muzeji. Ali messi mozda nikad nece imat priliku zaigrat za takvoga diva..... no to je zivot juventus vam je kao euro jackpot.. samo je jedan sretnik
on je rođen tako zaostao, nije njemu ni od kakvih gljiva...
Guest- Guest
Jel to uspjesni odvjetnice nastupila kriza.... ma nema problema potegnit ce tata da se stogod rijesi
2015-09-13
kako se otimaju svi za el jefecita, glavna vijest dana, revolucionarni igrač Masche!
2015-08-25
Meni zao bracaline keve.... u sta mora gledati
2015-09-13
Juventus sve dogovorio s još jednim Barcinim braničem, Brazilcem Danijem Alvesom.
Dogovor je navodno postignut nakon finala Kupa kralja između Barce i Seville, a Dani Alves se dogovorio s Juventusom na tri godine.
Premda je Barcelona demantirala oba slučaja,'' Cadena Ser'' je na glasu kao pouzdan izvor koji rijetko kad griješi, a znakovito je da Brazilac ima u ugovoru klauzulu po kojoj može ovog ljeta napustiti Kataloniju kao slobodan igrač.
Dogovor je navodno postignut nakon finala Kupa kralja između Barce i Seville, a Dani Alves se dogovorio s Juventusom na tri godine.
Premda je Barcelona demantirala oba slučaja,'' Cadena Ser'' je na glasu kao pouzdan izvor koji rijetko kad griješi, a znakovito je da Brazilac ima u ugovoru klauzulu po kojoj može ovog ljeta napustiti Kataloniju kao slobodan igrač.
hahhahahahhaa, prosjaci dominiraju! odbrana im ima 38 godina u proseku...
Guest- Guest
Page 18 of 28 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 23 ... 28
Similar topics
» Primera- modrić,kova i raketa...
» dvi jadne picketine raketa i modric
» Primera División 19/20
» Primera División 18/19
» dvi jadne picketine raketa i modric
» Primera División 19/20
» Primera División 18/19