ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Primera- modrić,kova i raketa...

Page 18 of 28 Previous  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 23 ... 28  Next

Go down

Primera- modrić,kova i raketa... - Page 18 Empty Re: Primera- modrić,kova i raketa...

Post by muckodjubre 25/5/2016, 16:38

OZLJEDA bedra lijeve noge izbacila je jednog od najboljih svjetskih braniča iz dva spektakla koji su mu trebali biti vrhunci sezone, možda čak i karijere.

Raphael Varane
(23), stoper Reala i reprezentacije Francuske, ozlijedio se na treningu njegovog kluba za subotnje finale Lige prvaka protiv Atletica, a s obzirom da mu za oporavak trebaju oko tri tjedna, propustit će ne samo finale LP, nego i Europsko prvenstvo na kojem je trebao biti jedan od oslonaca njegove reprezentacije, za koju je već sakupio 28 nastupa.

muckodjubre

2014-04-15

Back to top Go down

Primera- modrić,kova i raketa... - Page 18 Empty Re: Primera- modrić,kova i raketa...

Post by Guest 25/5/2016, 16:38

Otkako je prešao u Barcelonu, ja njega nisam ni vidio dalje od stopera, tj. mora da je bio rezervist i tek onda je igrao redovito kad je Puyol izbivao one 2 godine zbog ozljeda.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 25/5/2016, 16:39

ponovo prosjaci love u mutnom, pa kao khediru hoce da ga dovedu na free transfer...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by End 25/5/2016, 16:46

nema to veze s pozicijama, čovjek se zasitio trofeja to je to, ide još koji dinar ukrast kod đubretara i završit karijeru.
End
End

2015-08-25

Back to top Go down

Post by muckodjubre 25/5/2016, 16:46

MASKERANO JE NA SP IGRAO ODLIČNO KAO VEZNi,A BOME I U BArci je odličan kao stoper...to bio bio jack pot za juve

Primera- modrić,kova i raketa... - Page 18 6b8efe2f85c2b63406b2Primera- modrić,kova i raketa... - Page 18 Tumblr_paowj2Xw4F1td6f30o3_500Primera- modrić,kova i raketa... - Page 18 Semi-Final-Croatia-vs-England-Moscow-Russian-Federation-11-Jul-2018
muckodjubre
muckodjubre

2014-04-15

Back to top Go down

Post by muckodjubre 25/5/2016, 16:47

End1899 wrote:nema to veze s pozicijama, čovjek se zasitio trofeja to je to, ide još koji dinar ukrast kod đubretara i završit karijeru.
ipak je njima lova najbitnija

Primera- modrić,kova i raketa... - Page 18 6b8efe2f85c2b63406b2Primera- modrić,kova i raketa... - Page 18 Tumblr_paowj2Xw4F1td6f30o3_500Primera- modrić,kova i raketa... - Page 18 Semi-Final-Croatia-vs-England-Moscow-Russian-Federation-11-Jul-2018
muckodjubre
muckodjubre

2014-04-15

Back to top Go down

Post by Guest 25/5/2016, 16:48

do pre je spermenko lupetao kako igrači plaćaju da igraju za čergu. bože dragi, koliko je samo glup...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by muckodjubre 25/5/2016, 16:50

Primera- modrić,kova i raketa... - Page 18 13240673_1329472767066694_837199355449023299_n

muckodjubre
muckodjubre

2014-04-15

Back to top Go down

Post by End 25/5/2016, 16:52

masch ono šta je igrao u barci na dm-u je bilo loše, svi su to odigrali bolje od njega čak mali sergi roberto je doktor tu bio, za argentinu je odigrao dobro samo iz razloga jer je ta ekipa i bila postavljena više defanzivno nego ofenzivno tu je mogao doći do izražaja i bio bi dobar za đubrentusov catenaccio.
End
End

2015-08-25

Back to top Go down

Post by FRANK 25/5/2016, 17:13

Boze koja lutrija za mascherana ... cijeli zivot igra za male klubove a onda pred sam kraj karijere covjeku se otvaraju vrata raja.

"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by FRANK 25/5/2016, 17:21

No neki " velikani" i nece nikada biti savrseni da obuku sveti dres torinskog giganta... messi covjek ima sve mozda se radi o najboljem u povijesti ma u ovon trenutku nema veceg uzalud nekome privatni muzeji. Ali messi mozda nikad nece imat priliku zaigrat za takvoga diva..... no to je zivot juventus vam je kao euro jackpot.. samo je jedan sretnik

"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by scorpion 25/5/2016, 18:21

End je moj najjači argument u borbi protiv zabrane abortusa. Sve katolike koji su za zabranu abortusa, treba dovest na ovaj forum da čitaju ovu budalu. Ne možeš vjerovat da neko može imat ovakav psihićki poremečaj. A sve je to moglo bit spriječeno još u ranoj trudnoći

Male
2014-04-18

Back to top Go down

Post by Guest 25/5/2016, 18:36

scorpion wrote:End i vojvoda su moj najjači argument u borbi protiv zabrane abortusa. Sve katolike koji su za zabranu abortusa, treba dovest na ovaj forum da čitaju ove budale. Ne možeš vjerovat da neko može imat ovakav psihićki poremečaj. A sve je to moglo bit spriječeno još u ranoj trudnoći
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 25/5/2016, 19:34

pablo_escobar wrote:No neki " velikani" i nece nikada biti savrseni da obuku sveti dres torinskog giganta... messi covjek ima sve mozda se radi o najboljem u povijesti ma u ovon trenutku nema veceg uzalud nekome privatni muzeji. Ali messi mozda nikad nece imat priliku zaigrat za takvoga diva..... no to je zivot juventus vam je kao euro jackpot.. samo je jedan sretnik
Daj prestani više jest te gljive, jel vidiš kakve su posljedice.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 25/5/2016, 22:44

Nema potrebe da maskerano grije klupu sturaru.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 25/5/2016, 23:18

Tommy Ramone wrote:
pablo_escobar wrote:No neki " velikani" i nece nikada biti savrseni da obuku sveti dres torinskog giganta... messi covjek ima sve mozda se radi o najboljem u povijesti ma u ovon trenutku nema veceg uzalud nekome privatni muzeji. Ali messi mozda nikad nece imat priliku zaigrat za takvoga diva..... no to je zivot juventus vam je kao euro jackpot.. samo je jedan sretnik
Daj prestani više jest te gljive, jel vidiš kakve su posljedice.

on je rođen tako zaostao, nije njemu ni od kakvih gljiva...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by FRANK 25/5/2016, 23:23

Jel to uspjesni odvjetnice nastupila kriza.... ma nema problema potegnit ce tata da se stogod rijesi

FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by End 25/5/2016, 23:24

kako se otimaju svi za el jefecita, glavna vijest dana, revolucionarni igrač Masche!
End
End

2015-08-25

Back to top Go down

Post by FRANK 25/5/2016, 23:25

Meni zao bracaline keve.... u sta mora gledati

FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by muckodjubre 25/5/2016, 23:42

Juventus sve dogovorio s još jednim Barcinim braničem, Brazilcem Danijem Alvesom.

Dogovor je navodno postignut nakon finala Kupa kralja između Barce i Seville, a Dani Alves se dogovorio s Juventusom na tri godine.

Premda je Barcelona demantirala oba slučaja,'' Cadena Ser'' je na glasu kao pouzdan izvor koji rijetko kad griješi, a znakovito je da Brazilac ima u ugovoru klauzulu po kojoj može ovog ljeta napustiti Kataloniju kao slobodan igrač.

muckodjubre
muckodjubre

2014-04-15

Back to top Go down

Post by Guest 25/5/2016, 23:43

hahhahahahhaa, prosjaci dominiraju! odbrana im ima 38 godina u proseku...  :^0 :^0 :^0 :^0
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 18 of 28 Previous  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 23 ... 28  Next

Back to top

- Similar topics