Primera- modrić,kova i raketa...
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 22 of 28
Page 22 of 28 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 28
Re: Primera- modrić,kova i raketa...
Kakve to veze ima jel bio na klupi ili na tribinama? Jel bio član AC Milana kad je Milan osvajao ligu prvaka? Jest! Znači osvojio ih jeZeko wrote:Bil ti je na tribinama u oba finala, k'o i Kovačić jučer. Da je Šimić bil bar na klupi onda OK, ovak je to kurac a ne osvojena LP.muckodjubre wrote:ima šimić 2Lp,ali ne znam jel uopće igrao??
scorpion- Posts : 7484
2014-04-18
Kako brat scorpio samara k
Budalu...
Scorpio avatar je za 10...reka san to vec ali opet cu
Budalu...
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Znam brate i meni je. Kakav gospodin, kakva veličinapablo_escobar wrote:Kako brat scorpio samara k
Budalu...
Hrvatski fudbaler Šime Vrsaljko pojačanje Atletiko Madrid, prenosi Marka.
Guest- Guest
Boze koja dominacija najmocnije i najjace nacije jugoistocne europe..... mada mi je onaj Savic iz atletica pouzdan igrac nesto ga ova srpska budala na forumu bas i nespominje...da mi he znat zakaj
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
grobarski SIN je bio najbolji uz carasca u redovima patetica. nije ni čudo, obzirom da je stasao u najvećem klubu sa ovih prostora...
Guest- Guest
GRANDE LUKA pokazuje koliko je LP osvojio:
muckodjubre wrote:GRANDE LUKA pokazuje koliko je LP osvojio:
ako nastavi u ovom tempu, uskoro će pokazivati pravi znak...
Guest- Guest
hahah dobra dobraBraćala wrote:muckodjubre wrote:GRANDE LUKA pokazuje koliko je LP osvojio:
ako nastavi u ovom tempu, uskoro će pokazivati pravi znak...
A tak se to gleda ? Onda sam i ja osvojil 11 titula prvaka Hrvatske uzastopno jer sam član Dinama. Bravo ja.scorpion wrote:Kakve to veze ima jel bio na klupi ili na tribinama? Jel bio član AC Milana kad je Milan osvajao ligu prvaka? Jest! Znači osvojio ih jeZeko wrote:Bil ti je na tribinama u oba finala, k'o i Kovačić jučer. Da je Šimić bil bar na klupi onda OK, ovak je to kurac a ne osvojena LP.muckodjubre wrote:ima šimić 2Lp,ali ne znam jel uopće igrao??
Zeko-
2015-08-26
DAN NAKON što je procurio novi Realov dres za iduću sezonu, koji dizajnom i detaljima predstavlja naklon klupskoj povijesti, Barcelona je službeno predstavila slično redizajniran dres za 2016/17.
Glavna novost je što je Barcelona odbacila horizontalne plave i crvene crte, a vratila se tradicionalnim vertikalnim.
Glavna novost je što je Barcelona odbacila horizontalne plave i crvene crte, a vratila se tradicionalnim vertikalnim.
Nemoj bit gluplji nego što jesi Ako si registrirani igrač kluba, onda si osvojio ono što klub osvoji, pa makar ne igrao ni minutu cijele godine.Zeko wrote:A tak se to gleda ? Onda sam i ja osvojil 11 titula prvaka Hrvatske uzastopno jer sam član Dinama. Bravo ja.scorpion wrote:Kakve to veze ima jel bio na klupi ili na tribinama? Jel bio član AC Milana kad je Milan osvajao ligu prvaka? Jest! Znači osvojio ih jeZeko wrote:Bil ti je na tribinama u oba finala, k'o i Kovačić jučer. Da je Šimić bil bar na klupi onda OK, ovak je to kurac a ne osvojena LP.muckodjubre wrote:ima šimić 2Lp,ali ne znam jel uopće igrao??
Real na leto ima opciju da španskog napadača povuče iz Juventusa za 30 miliona evra, prema dogovoru koji su dva kluba napravila pre dve godine prilikom transfera u Torino.
"Osvojio sam sve u Italiji više puta, igrao finale Lige šampiona, postizao golove i mnogo napredovao. Mislim da sam drugačiji igrač nego kada sam odlazio iz Reala, daleko drugačiji od mladog momka koji je sa puno entuzijazma napustio Santjago Bernabeu. Dokazao sam da mogu da igram za veliki klub i nadam se da će moj povratak u Real biti rešen do 13. juna", rekao je Morata za As.
Prvi napadač Španaca za predstojeći EURO u Francuskoj ističe da bi najbolji potez za njega u ovom trenutku bio povratak u Real.
"Želja mi je da pobeđujem u Realu i igram sa vrhunskim fudbalerima, ali i da se osetim važnim delom tima. Imam nekoliko ponuda iz Engleske, sve ću razmotriti, plata mi nije važna, iako sam srećan u Juventusu", zaključio je 23-godišnji fudbaler.
Morata je za dve sezone u Juventusu postigao 27 golova na 93 utakmice i osvojio dve duple krune.
"Osvojio sam sve u Italiji više puta, igrao finale Lige šampiona, postizao golove i mnogo napredovao. Mislim da sam drugačiji igrač nego kada sam odlazio iz Reala, daleko drugačiji od mladog momka koji je sa puno entuzijazma napustio Santjago Bernabeu. Dokazao sam da mogu da igram za veliki klub i nadam se da će moj povratak u Real biti rešen do 13. juna", rekao je Morata za As.
Prvi napadač Španaca za predstojeći EURO u Francuskoj ističe da bi najbolji potez za njega u ovom trenutku bio povratak u Real.
"Želja mi je da pobeđujem u Realu i igram sa vrhunskim fudbalerima, ali i da se osetim važnim delom tima. Imam nekoliko ponuda iz Engleske, sve ću razmotriti, plata mi nije važna, iako sam srećan u Juventusu", zaključio je 23-godišnji fudbaler.
Morata je za dve sezone u Juventusu postigao 27 golova na 93 utakmice i osvojio dve duple krune.
Guest- Guest
prosjaci iz torina, uvek su bili poligon za razigravanje igraca za velike klubove...
Guest- Guest
Zinedine Zidane : igrao sam u realu to je privilegija rijetkih igrao sam u juventusu a to je ispunjenje djecackih snova. I velikan kaze ko je najveci
2015-09-13
Pa je. I oni mali dinamovci kaj u pionirima igraju, isto su osvojili ovu sad 11-u titulu prvaka Hrvatske.scorpion wrote:Nemoj bit gluplji nego što jesi Ako si registrirani igrač kluba, onda si osvojio ono što klub osvoji, pa makar ne igrao ni minutu cijele godine.Zeko wrote:A tak se to gleda ? Onda sam i ja osvojil 11 titula prvaka Hrvatske uzastopno jer sam član Dinama. Bravo ja.scorpion wrote:Kakve to veze ima jel bio na klupi ili na tribinama? Jel bio član AC Milana kad je Milan osvajao ligu prvaka? Jest! Znači osvojio ih jeZeko wrote:Bil ti je na tribinama u oba finala, k'o i Kovačić jučer. Da je Šimić bil bar na klupi onda OK, ovak je to kurac a ne osvojena LP.muckodjubre wrote:ima šimić 2Lp,ali ne znam jel uopće igrao??
Zeko-
2015-08-26
Da kao i onaj Alexov o juventusu i onaj vidicev kojim kaze da je united bio posao a zvezda kapetanska traka u zvezfi i gol kompleksasima djecacki san
2015-09-13
PAUL POGBA, veznjak Juventusa, kupio je vilu u Barceloni i tako pokrenuo spekulacije o svom transferu.
Pioniri nemaju veze sa seniorima. Nadam se da se samo praviš glupZeko wrote:Pa je. I oni mali dinamovci kaj u pionirima igraju, isto su osvojili ovu sad 11-u titulu prvaka Hrvatske.scorpion wrote:Nemoj bit gluplji nego što jesi Ako si registrirani igrač kluba, onda si osvojio ono što klub osvoji, pa makar ne igrao ni minutu cijele godine.Zeko wrote:A tak se to gleda ? Onda sam i ja osvojil 11 titula prvaka Hrvatske uzastopno jer sam član Dinama. Bravo ja.scorpion wrote:Kakve to veze ima jel bio na klupi ili na tribinama? Jel bio član AC Milana kad je Milan osvajao ligu prvaka? Jest! Znači osvojio ih jeZeko wrote:
Bil ti je na tribinama u oba finala, k'o i Kovačić jučer. Da je Šimić bil bar na klupi onda OK, ovak je to kurac a ne osvojena LP.
Jesu li registrirani igrači kluba ? Jesu. Amen.scorpion wrote:Pioniri nemaju veze sa seniorima. Nadam se da se samo praviš glupZeko wrote:Pa je. I oni mali dinamovci kaj u pionirima igraju, isto su osvojili ovu sad 11-u titulu prvaka Hrvatske.scorpion wrote:Nemoj bit gluplji nego što jesi Ako si registrirani igrač kluba, onda si osvojio ono što klub osvoji, pa makar ne igrao ni minutu cijele godine.Zeko wrote:A tak se to gleda ? Onda sam i ja osvojil 11 titula prvaka Hrvatske uzastopno jer sam član Dinama. Bravo ja.scorpion wrote:
Kakve to veze ima jel bio na klupi ili na tribinama? Jel bio član AC Milana kad je Milan osvajao ligu prvaka? Jest! Znači osvojio ih je
Zeko-
2015-08-26
Page 22 of 28 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 28
Similar topics
» Primera- modrić,kova i raketa...
» dvi jadne picketine raketa i modric
» Primera División 19/20
» Primera División 18/19
» dvi jadne picketine raketa i modric
» Primera División 19/20