Šimunić se ne da:'Nisam tri puta vikao 'za dom',vikao sam četiri puta
Page 5 of 15
Page 5 of 15 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 15
Re: Šimunić se ne da:'Nisam tri puta vikao 'za dom',vikao sam četiri puta
Sad su židovi i lijevicari na istoj strani protiv parole za dom spremni.
Proglašavanje svih totalitaristički parolala nezakonitim a u to spada i smrt fašizmu sloboda narodu jer su je koristili titovi partizani .....nastat će raskol između lijevicara i židovskog lobija u Hr.
Umijeće ratovanja.
Proglašavanje svih totalitaristički parolala nezakonitim a u to spada i smrt fašizmu sloboda narodu jer su je koristili titovi partizani .....nastat će raskol između lijevicara i židovskog lobija u Hr.
Umijeće ratovanja.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ne brini ti za Židove.RayMabus wrote:Osobno nemam nikavih problema da se bilo kakve parole korištene u službi totalitaristčkog režima zabrane.
Smrt fašizmu sloboda narodu te za dom spremni treba prekršajno gonit .....inace nas Židovi nece pustit na miru ak oih ne zabranimo .......samo eto necemo zabranit jedan nego SVE.
Znaju jako dobro što je što.
Za razliku od tebe.
Pa Židovi ovdje dobivaju jer njih ne zanima parola smrt fašizmu sloboda narodu nego ova za dom spremni.provocator wrote:Ne brini ti za Židove.RayMabus wrote:Osobno nemam nikavih problema da se bilo kakve parole korištene u službi totalitaristčkog režima zabrane.
Smrt fašizmu sloboda narodu te za dom spremni treba prekršajno gonit .....inace nas Židovi nece pustit na miru ak oih ne zabranimo .......samo eto necemo zabranit jedan nego SVE.
Za razliku od tebe.
Vi gubite.
2014-04-11
Ero wrote:Bit će na stadionima ito masovno. Na provokaciju ide provokacija. Mladi neće odustat.Eva wrote:Ero wrote:Ako je bio HOS-ovac, to mu je bio normalni pozdrav u ratu,.Nije bio zabranjen.dawson wrote:Jbg. možemo pretpostaviti da klokan Joe nije mislio na operu kad je urlao
To je neispodbitna činjnica.
Smeta židovskim bankarima. Pa dok god bude taj pozdrav prisutan u medijima, rast će kamate
Ma znaju to oni iz SDP-a, ali namjerno provociraju kako bi zadržali svoj dio kolača na političkoj sceni.
Ustvari kuna.
Lajkam, dok god HR ima otoka, budu se banke naplatile. Vi urlajte, bankari će inkasirati. Vuk sit, a koze oderane.
Guest- Guest
Ex ministar Matić jednom je prilikom i za branitelje uzvikno "ko im jebe mater".provocator wrote:Ja imam provjerenu informaciju koja je i tebi dostupna...Ero wrote:
Nebitno. Pozdrav u ratu nije bio zabranjen. A nije ni danas.
Imaš li ti drugačiju informaciju?
Split: Natpis "Za dom spremni" sa spomenika IX. bojnoj, koja je nosila ime ustaše Rafaela Bobana, uklonjen je... Akciju je odradilo dvadesetak policajaca redovne i interventna policije.
Ništa neobično za jednu Hrvatsku.
Inače, i ja ima informaciju da su vam mangupi srušili masu partizanskih spomenika po HR.
Možda čak i sve, ali nisam siguran , ali većinu svakako.
I šta sad?
IvyTeasdale wrote:
Znas da sam u pravu,ali tesko priznat,ha?! B-)
Pa očito ne jer bi ti nekim naturaliziranim sumnjivim likovima dala veća prava od nekih drugih naturaliziranih. Ja jedina sreća ovih prvih je da Turci nisu bili crnci
a jadan ti, samo laprdaš bezveze. ali ne da mi se objašnjavati zidu pa živi dalje u paralelnom svemiruprovocator wrote:A jadana ti... Dakle da te podučimo: Komunizam kao ideologija nije zločinački. Kao ideja komunizam nije osuđen niti zabranjen. Komunista ima i u EU parlamnetu. Totalitarizmi koji su se kitili tim imenom su osuđeni (i to ne jednoglasno, da budemo precizni i točni). Nadalje, osuđeni ne znači i izjednačeni. Kuiš?kaja_333 wrote:
Jesu, zabranjeni su totalitarni simboli. Je li komunizam totalitaran?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
a čuj nju, a koje banke?Eva wrote:Ero wrote:Eva wrote:Ero wrote:dawson wrote:Lajkam, dok god HR ima otoka, budu se banke naplatile. Vi urlajte, bankari će inkasirati. Vuk sit, a koze oderane.
2015-08-15
RayMabus wrote:Pa Židovi ovdje dobivaju jer njih ne zanima parola smrt fašizmu sloboda narodu nego ova za dom spremni.provocator wrote:Ne brini ti za Židove.RayMabus wrote:Osobno nemam nikavih problema da se bilo kakve parole korištene u službi totalitaristčkog režima zabrane.
Za razliku od tebe.
Vi gubite.
Aha, odi s tim pozdravom kod nekog židovskog bankara, kreditni rejting bu ti vrhunski. Jadran je zbilja bistriji od Hrvata.
Guest- Guest
Smrt fašizmu sloboda narodu je komunistički pozdrav i kao takav veličanje jednog totlaitarnog režima.
Ne vidim u cemu je problem ?
2014-04-11
kaja_333 wrote:a čuj nju, a koje banke?Eva wrote:Ero wrote:Eva wrote:Ero wrote:dawson wrote:Lajkam, dok god HR ima otoka, budu se banke naplatile. Vi urlajte, bankari će inkasirati. Vuk sit, a koze oderane.
Sve.
Guest- Guest
da židovski bankari, ona je u 19 stoljeću. zaba talijanska, reifessen austrijski, hypo njemački, poštanska hrvatska itd...
2015-08-15
Ti kao da si s marsa pala...Boli qratz omladinu šta tamo neki bankari misle.Eva wrote:Ero wrote:Bit će na stadionima ito masovno. Na provokaciju ide provokacija. Mladi neće odustat.Eva wrote:Ero wrote:Ako je bio HOS-ovac, to mu je bio normalni pozdrav u ratu,.Nije bio zabranjen.dawson wrote:Jbg. možemo pretpostaviti da klokan Joe nije mislio na operu kad je urlao
To je neispodbitna činjnica.
Smeta židovskim bankarima. Pa dok god bude taj pozdrav prisutan u medijima, rast će kamate
Ma znaju to oni iz SDP-a, ali namjerno provociraju kako bi zadržali svoj dio kolača na političkoj sceni.
Ustvari kuna.
Lajkam, dok god HR ima otoka, budu se banke naplatile. Vi urlajte, bankari će inkasirati. Vuk sit, a koze oderane.
Mladi su drugi svijet i nisu podložni ucjenama, posebno kad je sloboda u pitanju.
PS:
Komšinice, ima i ona druga varijanta, koje su se nekoć komunisti poslužili...Nacionaliziraš sve i to je to.
Banke, sve. Proglasiš insolventnost...ma divota.
Last edited by Ero on Thu 12 May - 8:50; edited 1 time in total
aha, jesu.Eva wrote:kaja_333 wrote:Eva wrote:Ero wrote:Eva wrote:Ero wrote:dawson wrote:Sve.
2015-08-15
Nema veze ...imaju jak lobi.kaja_333 wrote:da židovski bankari, ona je u 19 stoljeću. zaba talijanska, reifessen austrijski, hypo njemački, poštanska hrvatska itd...
Treba zabranit sve totlaitarističke parole ....druže Tito mi ti se kunemo , smrt fšizmu sloboda narodu , za dom spremni .....i tako.
2014-04-11
A čuj druže ero... Trebalo je dečeke nabrijati, pustiti ih malo s lanca i iskoristiti. To im je dizalo moral i obamna je bila potrebita i nužna.Ero wrote:
Od 90-95. Hv to nije uzvikivala, niti se borila pod tom Titinom slikom i petokrakom. Čudno, a? .
Ne samo to, da si ga onda javno uzvikivao zasigurno bi ti život bio u opasnosti.
Jesam li šta slagao?
Zamisli da im je netko od vladajućih iz HDZ došao pa rekao kako se oni bore i krv pišaju u rovovima zato da bi danas-sutra u Vukovaru taj isti HDZ u kompi sa Srbima izglasao dvojezičnost?
Zamisli da im je netko iz HDZ-a tada došao u rovove i rekao kako će nakon rata locirati, identificirati i transferirati generale u Haag?
Zamisli da im je netko iz HDZ-a došao na prvu i rekao kako će danas-sutra koalirati sa Srbima među kojima će biti i onaj koji nje vukovarske ranjenika ispraćao na Ovčaru?
Što kažeš na to?
Jesam li što slagao?
Last edited by provocator on Thu 12 May - 8:51; edited 2 times in total
U tome da ti vraćas jedan drugi totalitarni pozdravRayMabus wrote:Smrt fašizmu sloboda narodu je komunistički pozdrav i kao takav veličanje jednog totlaitarnog režima.
I ne vidis ti to , jasno mi je
ma nebitno, i nemaju više čak ni takav lobi kakav su imali. da ih ameri odjebu crno bi im se pisalo.RayMabus wrote:Nema veze ...imaju jak lobi.kaja_333 wrote:da židovski bankari, ona je u 19 stoljeću. zaba talijanska, reifessen austrijski, hypo njemački, poštanska hrvatska itd...
2015-08-15
Treba okrenit ploču jer je židovski lobi prejak i zabranit sve totlaitarističke parole : druže Tito mi ti se kunemo , smrt fašizmu sloboda narodu , za dom spremni i druge.
I gonit svakoga tko ovako šta izusti po službenoj dužnosti.
I gonit svakoga tko ovako šta izusti po službenoj dužnosti.
2014-04-11
Za dom, gosn Provocator.provocator wrote:A čuj druže ero...Ero wrote:
Od 90-95. Hv to nije uzvikivala, niti se borila pod tom Titinom slikom i petokrakom. Čudno, a? .
Ne samo to, da si ga onda javno uzvikivao zasigurno bi ti život bio u opasnosti.
Jesam li šta slagao?
Šta si ono drugo reko, jel možeš ponovit?
Last edited by Ero on Thu 12 May - 8:52; edited 1 time in total
nisi ali jedno je prije a drugo kasnije, zamisli da je partizanima netko došao 1943 i rekao da će jednog dana to biti samostalna hrvatska i da će plaćati kunama a njihovi spomenici će odletiti u zrak, isto tako da će udbaši završiti u njemačkoj u zatvoru.provocator wrote:A čuj druže ero... Trebalo je dečeke nabrijati, pustiti ih malo s lanca i iskoristiti. To im je dizalo moral i obamna je bila potrebita i nužna.Ero wrote:
Jesam li šta slagao?
Zamisli da im netko od vladajućih iz HDZ nije došao pa rekao kako se oni bore i krv pišaju u rovovima zato da bi danas-sutra u Vukovaru taj isti HDZ u kompi sa Srbima izglasao dvojezičnost?
Zamisli da im je netko iz HDZ-a tada došao u rovove i rekao kako će nakon rata locirati, identificirati i transferirati generale u Haag?
Zamisli da im je netko iz HDZ-a došao na prvu i rekao kako će danas-sutra koalirati sa Srbima među kojima će biti i onaj koji nje vukovarske ranjenika ispraćao na Ovčaru?
Što kažeš na to?
Jesam li što slagao?
Last edited by kaja_333 on Thu 12 May - 8:52; edited 1 time in total (Reason for editing : is)
2015-08-15
Page 5 of 15 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 15
Similar topics
» Motivator hrvatske reprezentacije Šimunić ima jedinicu iz psihologije na HNS-ovoj akademiji
» Vikao je na gosta, zalio ga pićem i vikao mu 'Fuck America'
» Nisam živio u zlatnim godinama Jugoslavije, nisam naslijedio posao, nisam naslijedio stanove, samim tim neću da naslijedim ni ratove
» Suljo o fotki iz Davosa:'Molili su me da sjednem u prvi red,nisam htio.Nisam jadnik..
» ZEMLJA S četiri milijuna nogometnih izbornika ima i četiri milijuna arhitekata
» Vikao je na gosta, zalio ga pićem i vikao mu 'Fuck America'
» Nisam živio u zlatnim godinama Jugoslavije, nisam naslijedio posao, nisam naslijedio stanove, samim tim neću da naslijedim ni ratove
» Suljo o fotki iz Davosa:'Molili su me da sjednem u prvi red,nisam htio.Nisam jadnik..
» ZEMLJA S četiri milijuna nogometnih izbornika ima i četiri milijuna arhitekata
Page 5 of 15