Šimunić se ne da:'Nisam tri puta vikao 'za dom',vikao sam četiri puta
Page 4 of 15
Page 4 of 15 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9 ... 15
Re: Šimunić se ne da:'Nisam tri puta vikao 'za dom',vikao sam četiri puta
RayMabus wrote:Nek smeta.Eva wrote:Ero wrote:Ako je bio HOS-ovac, to mu je bio normalni pozdrav u ratu,.Nije bio zabranjen.dawson wrote:Jbg. možemo pretpostaviti da klokan Joe nije mislio na operu kad je urlao
To je neispodbitna činjnica.
Smeta židovskim bankarima. Pa dok god bude taj pozdrav prisutan u medijima, rast će kamate
Ima se, može se. Lijepo, puno je otoka, samo nastavite s ustašlukom. Lajkam
Guest- Guest
IvyTeasdale wrote:znas ti dobro na sto ja mislim..ne dizu tenzije na jednak nacin..rasizam zbog boje koze je druga prica ;-)dawson wrote:
Kako ne spadaju, naturalizirani Hrvati iz Brazila. Za razliku od naturaliziranih naturaliziranih Hrvata nakon naturaliziranog Australca nakon naturaliziranog Bosanaca iz Turske
Vidiš kako je to dvolično. Ispada da naturalizirani Hrvati iz Brazila imaju manja prava od naturaliziranih Hrvata iz Australije=>Bosne>Turske
Pa ne bavim se ja ustašlukom.Eva wrote:RayMabus wrote:Nek smeta.Eva wrote:Ero wrote:Ako je bio HOS-ovac, to mu je bio normalni pozdrav u ratu,.Nije bio zabranjen.dawson wrote:Jbg. možemo pretpostaviti da klokan Joe nije mislio na operu kad je urlao
Smeta židovskim bankarima. Pa dok god bude taj pozdrav prisutan u medijima, rast će kamate
Ima se, može se. Lijepo, puno je otoka, samo nastavite s ustašlukom. Lajkam
Lijepo kažem i ponovit ću ; parola za dom spremni mi ne smeta i ne smatram je nikavim ustaškim pozdravom.
Po toj logici bi i onda i smrt fašizmu sloboda narodu trebao biti komunisticki pozdrav.
Odlucite se.
Il ćemo zabranit oba ili nijedan.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Za mene je parola za dom spremni ustaška jedino ako uz taj uzvik idu i prateci ustaški simboli i ikonografija.
Inace ne .....sama po sebi.
Ako bi bila sama po sebi onda bi i smrt fašizmu sloboda narodu bio titoistički pozdrav i kao takav bi ga trebalo pod hitno zabraniti.
Mislim jednostavno je.
Inace ne .....sama po sebi.
Ako bi bila sama po sebi onda bi i smrt fašizmu sloboda narodu bio titoistički pozdrav i kao takav bi ga trebalo pod hitno zabraniti.
Mislim jednostavno je.
2014-04-11
je li ti uvijek ovako kad ostanes bez argumenata pricas nesuvislososti? :Ddawson wrote:IvyTeasdale wrote:znas ti dobro na sto ja mislim..ne dizu tenzije na jednak nacin..rasizam zbog boje koze je druga prica ;-)dawson wrote:
Kako ne spadaju, naturalizirani Hrvati iz Brazila. Za razliku od naturaliziranih naturaliziranih Hrvata nakon naturaliziranog Australca nakon naturaliziranog Bosanaca iz Turske
Vidiš kako je to dvolično. Ispada da naturalizirani Hrvati iz Brazila imaju manja prava od naturaliziranih Hrvata iz Australije=>Bosne>Turske
Ah,da,naravno da jesi..znamo se poduze ;P
Znas da sam u pravu,ali tesko priznat,ha?! B-)
2014-04-12
Kojem sudu? Kada i kome je suđeno zbog; smrt fašizmu, sloboda narodu? Nije a i neće.RayMabus wrote:Žao mi je al to ne prolazi na sudu.provocator wrote:koj ideologiji.
Oba sistema su bili režimi i ideologije totalitarizma.
Jbga
Jesu li komunistički simboli zabranjeni? Nisu a i neće jer te simbole nisu ni izmislili komunisti.
Jel komunizam zabranjen? Nije! Komunista ima i u EU parlamentu a legalne i legitimne stranke u većini europskih država pa čak i u SAD-u.
Da li je možda VE osudilo komunizam kao ideologiju? Nije! Bili su toliko bistri da osude totalitarne režime a ne ideologiju. Kuiš razlike?
Nadalje, ni VE a ni EU nikada nisu izjednačili nacizam i te totalitarne režime. osuda ne znači i izjednačavanje niti će toga biti. Nisu ih izjednačili! I ne budu! Kuiš?
Moraš čitati s razumijevanjem... Ali ne samo ti.
Recimo šta bi to znacilo u praksi ?
AKo ti napišeš : smrt fašizmu i sloboda narodu ....nikom ništa al ako staviš zvijezdu do il tu il sliku Tite ...ide kaznena prijava.
Pa cemo lijepo .....ima da pucaju kaznene prijave samo tako.
AKo ti napišeš : smrt fašizmu i sloboda narodu ....nikom ništa al ako staviš zvijezdu do il tu il sliku Tite ...ide kaznena prijava.
2014-04-11
Žali se upravi vodovoda.provocator wrote:Kojem sudu? Kada i kome je suđeno zbog; smrt fašizmu, sloboda narodu? Nije a i neće.RayMabus wrote:Žao mi je al to ne prolazi na sudu.provocator wrote:koj ideologiji.
Oba sistema su bili režimi i ideologije totalitarizma.
Jbga
Jesu li komunistički simboli zabranjeni? Nisu a i neće jer te simbole nisu ni izmislili komunisti.
Jel komunizam zabranjen? Nije! Komunista ima i u EU parlamentu a legalne i legitimne stranke u većini europskih država pa čak i u SAD-u.
Da li je možda VE osudilo komunizam kao ideologiju? Nije! Bili su toliko bistri da osude totalitarne režime a ne ideologiju. Kuiš razlike?
Nadalje, ni VE a ni EU nikada nisu izjednačili nacizam i te totalitarne režime. osuda ne znači i izjednačavanje niti će toga biti. Nisu ih izjednačili! I ne budu! Kuiš?
Moraš čitati s razumijevanjem... Ali ne samo ti.
2014-04-11
Nebitno. Pozdrav u ratu nije bio zabranjen. A nije ni danas.Eva wrote:Ero wrote:Ako je bio HOS-ovac, to mu je bio normalni pozdrav u ratu,.Nije bio zabranjen.dawson wrote:Jbg. možemo pretpostaviti da klokan Joe nije mislio na operu kad je urlao
Imaš li ti drugačiju informaciju?
Niti je spomenuti pozdrav podložan kazenoj prijavi a niti je Titova slika podložna zakonskoj prijavi.RayMabus wrote:Recimo šta bi to znacilo u praksi ?
Lupetaš, kao i obično.
Pa vidiš da Židovi hebu i ne vade.provocator wrote:Niti je spomenuti pozdrav podložan kazenoj prijavi a niti je Titova slika podložna zakonskoj prijavi.RayMabus wrote:Recimo šta bi to znacilo u praksi ?
Lupetaš, kao i obično.
Prislit će nas na zabranu a onda ćemo zabranit sve totalitaristicke simbole i parole.
2014-04-11
svaka čast. trebali su njega uzeti za savjetnika a ne janicu.vuksadinare wrote:http://www.tportal.hr/vijesti/hrvatska/428154/Simunic-Nisam-tri-puta-vikao-za-dom-vikao-sam-cetiri-puta.html
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Jesu, zabranjeni su totalitarni simboli. Je li komunizam totalitaran?provocator wrote:RayMabus wrote:provocator wrote:Jesu li komunistički simboli zabranjeni? Nisu a i neće jer te simbole nisu ni izmislili komunisti.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
S obzirom da nas Židovi ne puštaju na miru najbolje i najpametnije bi bilo proglasit sve totalitaristicne simbole i parole te uzvikivanjem i pisanje istih kaznenim dijelom ili barem prekršajnim.
U to upada i smrt fašizmu sloboda narodu kao uzvik koji su koristili borci NOBa tj titovi partizani tj komunisti.
U to upada i smrt fašizmu sloboda narodu kao uzvik koji su koristili borci NOBa tj titovi partizani tj komunisti.
2014-04-11
Bit će na stadionima ito masovno. Na provokaciju ide provokacija. Mladi neće odustat.Eva wrote:Ero wrote:Ako je bio HOS-ovac, to mu je bio normalni pozdrav u ratu,.Nije bio zabranjen.dawson wrote:Jbg. možemo pretpostaviti da klokan Joe nije mislio na operu kad je urlao
Ma znaju to oni iz SDP-a, ali namjerno provociraju kako bi zadržali svoj dio kolača na političkoj sceni.
Ustvari kuna.
Ja imam provjerenu informaciju koja je i tebi dostupna...Ero wrote:
Nebitno. Pozdrav u ratu nije bio zabranjen. A nije ni danas.
Imaš li ti drugačiju informaciju?
Split: Natpis "Za dom spremni" sa spomenika IX. bojnoj, koja je nosila ime ustaše Rafaela Bobana, uklonjen je... Akciju je odradilo dvadesetak policajaca redovne i interventna policije.
Osobno nemam nikavih problema da se bilo kakve parole korištene u službi totalitaristčkog režima zabrane.
Smrt fašizmu sloboda narodu te za dom spremni treba prekršajno gonit .....inace nas Židovi nece pustit na miru ak oih ne zabranimo .......samo eto necemo zabranit jedan nego SVE.
Smrt fašizmu sloboda narodu te za dom spremni treba prekršajno gonit .....inace nas Židovi nece pustit na miru ak oih ne zabranimo .......samo eto necemo zabranit jedan nego SVE.
2014-04-11
I u biti opet dobro .....zabranom svih totlaitarističkih parola a u to upada i smrt fašizmu sloboda narodu kao takav jer su se tako pozdravljali pripadnici komunističkog pokreta .......nastat će lom između Izraela i lijevicara.
KOKICE.
KOKICE.
2014-04-11
A jadana ti... Dakle da te podučimo: Komunizam kao ideologija nije zločinački. Kao ideja komunizam nije osuđen niti zabranjen. Komunista ima i u EU parlamnetu. Totalitarizmi koji su se kitili tim imenom su osuđeni (i to ne jednoglasno, da budemo precizni i točni). Nadalje, osuđeni ne znači i izjednačeni. Kuiš?kaja_333 wrote:
Jesu, zabranjeni su totalitarni simboli. Je li komunizam totalitaran?
Od 90-95. Hv to nije uzvikivala, niti se borila pod tom Titinom slikom i petokrakom. Čudno, a? .provocator wrote:Niti je spomenuti pozdrav podložan kazenoj prijavi a niti je Titova slika podložna zakonskoj prijavi.RayMabus wrote:Recimo šta bi to znacilo u praksi ?
Ne samo to, da si ga onda javno uzvikivao zasigurno bi ti život bio u opasnosti.
Jesam li šta slagao?
Sad su židovi i lijevicari na istoj strani protiv parole za dom spremni.
Proglašavanje svih totalitaristički parolala nezakonitim a u to spada i smrt fašizmu sloboda narodu jer su je koristili titovi partizani .....nastat će raskol između lijevicara i židovskog lobija u Hr.
Umijeće ratovanja.
Proglašavanje svih totalitaristički parolala nezakonitim a u to spada i smrt fašizmu sloboda narodu jer su je koristili titovi partizani .....nastat će raskol između lijevicara i židovskog lobija u Hr.
Umijeće ratovanja.
2014-04-11
Page 4 of 15 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9 ... 15
Similar topics
» Motivator hrvatske reprezentacije Šimunić ima jedinicu iz psihologije na HNS-ovoj akademiji
» Vikao je na gosta, zalio ga pićem i vikao mu 'Fuck America'
» Nisam živio u zlatnim godinama Jugoslavije, nisam naslijedio posao, nisam naslijedio stanove, samim tim neću da naslijedim ni ratove
» Suljo o fotki iz Davosa:'Molili su me da sjednem u prvi red,nisam htio.Nisam jadnik..
» ZEMLJA S četiri milijuna nogometnih izbornika ima i četiri milijuna arhitekata
» Vikao je na gosta, zalio ga pićem i vikao mu 'Fuck America'
» Nisam živio u zlatnim godinama Jugoslavije, nisam naslijedio posao, nisam naslijedio stanove, samim tim neću da naslijedim ni ratove
» Suljo o fotki iz Davosa:'Molili su me da sjednem u prvi red,nisam htio.Nisam jadnik..
» ZEMLJA S četiri milijuna nogometnih izbornika ima i četiri milijuna arhitekata
Page 4 of 15