Šimunić se ne da:'Nisam tri puta vikao 'za dom',vikao sam četiri puta
Page 6 of 15
Page 6 of 15 • 1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 15
Re: Šimunić se ne da:'Nisam tri puta vikao 'za dom',vikao sam četiri puta
nisi ali jedno je prije a drugo kasnije, zamisli da je partizanima netko došao 1943 i rekao da će jednog dana to biti samostalna hrvatska i da će plaćati kunama a njihovi spomenici će odletiti u zrak, isto tako da će udbaši završiti u njemačkoj u zatvoru.provocator wrote:A čuj druže ero... Trebalo je dečeke nabrijati, pustiti ih malo s lanca i iskoristiti. To im je dizalo moral i obamna je bila potrebita i nužna.Ero wrote:
Od 90-95. Hv to nije uzvikivala, niti se borila pod tom Titinom slikom i petokrakom. Čudno, a? .
Ne samo to, da si ga onda javno uzvikivao zasigurno bi ti život bio u opasnosti.
Jesam li šta slagao?
Zamisli da im netko od vladajućih iz HDZ nije došao pa rekao kako se oni bore i krv pišaju u rovovima zato da bi danas-sutra u Vukovaru taj isti HDZ u kompi sa Srbima izglasao dvojezičnost?
Zamisli da im je netko iz HDZ-a tada došao u rovove i rekao kako će nakon rata locirati, identificirati i transferirati generale u Haag?
Zamisli da im je netko iz HDZ-a došao na prvu i rekao kako će danas-sutra koalirati sa Srbima među kojima će biti i onaj koji nje vukovarske ranjenika ispraćao na Ovčaru?
Što kažeš na to?
Jesam li što slagao?
Last edited by kaja_333 on 12/5/2016, 10:52; edited 1 time in total (Reason for editing : is)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
RayMabus wrote:Treba okrenit ploču jer je židovski lobi prejak i zabranit sve totlaitarističke parole : druže Tito mi ti se kunemo , smrt fašizmu sloboda narodu , za dom spremni i druge.
I gonit svakoga tko ovako šta izusti po službenoj dužnosti.
Jos samo objavi gdje se to pozdravlja na ulici i na stadionima sa druže Tito Itd?
I jrl bi se trebali pozdravljat s Hvaljen Isus ?
Mogu...Ero wrote:
Za dom, gosn Provocator.
Šta si ono drugo reko, jel možeš ponovit?
Zamisli da im je netko od vladajućih iz HDZ došao pa rekao kako se oni bore i krv pišaju u rovovima zato da bi danas-sutra u Vukovaru taj isti HDZ u kompi sa Srbima izglasao dvojezičnost?
Zamisli da im je netko iz HDZ-a tada došao u rovove i rekao kako će nakon rata locirati, identificirati i transferirati generale u Haag?
Zamisli da im je netko iz HDZ-a došao na prvu i rekao kako će danas-sutra koalirati sa Srbima među kojima će biti i onaj koji nje vukovarske ranjenika ispraćao na Ovčaru?
Što kažeš na to?
Jesam li što slagao?
Zašto da se tucemo protiv dva jaka neprijatelja : Židovi i lijevicari.
Zabranit ćemo sve totalitarističke parole a zna se koje su.
Tko god ih izrekne ili napiše zakonski prekršajan prijava i to je to.
Zabranit ćemo sve totalitarističke parole a zna se koje su.
Tko god ih izrekne ili napiše zakonski prekršajan prijava i to je to.
Last edited by RayMabus on 12/5/2016, 10:54; edited 1 time in total
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
kaja_333 wrote:aha, jesu.Eva wrote:kaja_333 wrote:Eva wrote:Ero wrote:Eva wrote:Ero wrote:dawson wrote:Sve.
Jesu, jesu. Židovski bankari jebu, i ne vade. Samo kamate plaćate, glavnica još ni načeta, pa vi pjevajte i dalje ustaške i liječite duševne boli. Lajkam
Guest- Guest
zaboravio si bos.posavinuprovocator wrote:Mogu...Ero wrote:
Za dom, gosn Provocator.
Zamisli da im je netko od vladajućih iz HDZ došao pa rekao kako se oni bore i krv pišaju u rovovima zato da bi danas-sutra u Vukovaru taj isti HDZ u kompi sa Srbima izglasao dvojezičnost?
Što kažeš na to?
Jesam li što slagao?
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ko kaže da bi uopće išta plaćali?Eva wrote:kaja_333 wrote:aha, jesu.Eva wrote:kaja_333 wrote:Eva wrote:Ero wrote:Eva wrote:Ero wrote:dawson wrote:Sve.
Jesu, jesu. Židovski bankari jebu, i ne vade. Samo kamate plaćate, glavnica još ni načeta, pa vi pjevajte i dalje ustaške i liječite duševne boli. Lajkam
Eva nisu bankari nego lobi koji je utjecajana.
Da su bankari u pitanju hebe nas se al nije to.
2014-04-11
A? Šta?provocator wrote:Mogu...Ero wrote:
Za dom, gosn Provocator.
Ero wrote:Ko kaže da bi uopće išta plaćali?Eva wrote:kaja_333 wrote:aha, jesu.Eva wrote:kaja_333 wrote:Eva wrote:Ero wrote:Eva wrote:Ero wrote:dawson wrote:Sve.
Pa ne morate, ima otoka. Da se to izrentat.
Guest- Guest
Zabranit ćemo sve totalitarističke parole u koje upadaju i druže Tito mi ti se kunemo i slično .....kazne su iste i za dom spremni i za ove druge ....a one su prekršajna prijava plus novcana kazna.
2014-04-11
RayMabus wrote:Eva nisu bankari nego lobi koji je utjecajana.
Jesu, jesu, kapital prca i ne vadi. Ustaše na apartima, ne pomaže ni dom ni spremnost. Lajkam
Guest- Guest
Ateni da se deru na stadionu ZDS ne bi čuoEro wrote:A? Šta?provocator wrote:Mogu...Ero wrote:
Za dom, gosn Provocator.
Danas si osobito gluh koliko mi se cini
RayMabus wrote:Zabranit ćemo sve totalitarističke parole u koje upadaju i druže Tito mi ti se kunemo i slično .....kazne su iste i za dom spremni i za ove druge ....a one su prekršajna prijava plus novcana kazna.
Teško, Tito je bio pre velika manga
Pa meni baš nisu tako da .....međutim utjecajan lobi mi je problem i protiv toga se ne mogu borit.Eva wrote:RayMabus wrote:Eva nisu bankari nego lobi koji je utjecajana.
Jesu, jesu, kapital prca i ne vadi. Ustaše na apartima, ne pomaže ni dom ni spremnost. Lajkam
Zabranit čemo sve totalitarističke parole .......prekršajna prijava plus minimum 500 kuna kazne .....ono druže Tito mi ti se kunemo ...prekršajna plus 500 kuna.
Isto i za dom spremni.
2014-04-11
Ne može se zabraniti niti jedno niti drugo. Ideologija dolazi od ideja, a ideja je u glavi.RayMabus wrote:Nema veze ...imaju jak lobi.kaja_333 wrote:da židovski bankari, ona je u 19 stoljeću. zaba talijanska, reifessen austrijski, hypo njemački, poštanska hrvatska itd...
Treba zabranit sve totlaitarističke parole ....druže Tito mi ti se kunemo , smrt fšizmu sloboda narodu , za dom spremni .....i tako.
To bi bilo kao da maglu tjeraš.
Može se samo dogovoriti, ali nikako zabraniti, jer ne bi bilo efekta.
SAMO ME GLEDAJ.dawson wrote:RayMabus wrote:Zabranit ćemo sve totalitarističke parole u koje upadaju i druže Tito mi ti se kunemo i slično .....kazne su iste i za dom spremni i za ove druge ....a one su prekršajna prijava plus novcana kazna.
Teško, Tito je bio pre velika manga
2014-04-11
Moramo zabranit radi židovskog lobija al čemo onda sad zabranit sve.Ero wrote:Ne može se zabraniti niti jedno niti drugo. Ideologija dolazi od ideja, a ideja je u glavi.RayMabus wrote:Nema veze ...imaju jak lobi.kaja_333 wrote:da židovski bankari, ona je u 19 stoljeću. zaba talijanska, reifessen austrijski, hypo njemački, poštanska hrvatska itd...
Treba zabranit sve totlaitarističke parole ....druže Tito mi ti se kunemo , smrt fšizmu sloboda narodu , za dom spremni .....i tako.
To bi bilo kao da maglu tjeraš.
Može se samo dogovoriti, ali nikako zabraniti, jer ne bi bilo efekta.
2014-04-11
Kad ih se dere 100.000 ništa ne možeš učiniti.Sora wrote:Ateni da se deru na stadionu ZDS ne bi čuoEro wrote:A? Šta?provocator wrote:Mogu...Ero wrote:
Za dom, gosn Provocator.
Ama baš ništa.
Zabranit će se sve parole koje su parole totalitarističkih režima.
U to spada : za dom spremni , druže Tito mi ti se kunemo , smrt fašizmu sloboda narodu i drugi.
Prekršajna plus 500 kuna novčane kazne minimum.
Napunit čemo državnu blagajnu.
U to spada : za dom spremni , druže Tito mi ti se kunemo , smrt fašizmu sloboda narodu i drugi.
Prekršajna plus 500 kuna novčane kazne minimum.
Napunit čemo državnu blagajnu.
2014-04-11
A mozes ...posilje ces lagati da nisi čuoEro wrote:Kad ih se dere 100.000 ništa ne možeš učiniti.Sora wrote:Ateni da se deru na stadionu ZDS ne bi čuoEro wrote:A? Šta?provocator wrote:Mogu...Ero wrote:
Za dom, gosn Provocator.
Ama baš ništa.
To je rekla naša KGK iko iz topa
Page 6 of 15 • 1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 15
Similar topics
» Motivator hrvatske reprezentacije Šimunić ima jedinicu iz psihologije na HNS-ovoj akademiji
» Vikao je na gosta, zalio ga pićem i vikao mu 'Fuck America'
» Nisam živio u zlatnim godinama Jugoslavije, nisam naslijedio posao, nisam naslijedio stanove, samim tim neću da naslijedim ni ratove
» Suljo o fotki iz Davosa:'Molili su me da sjednem u prvi red,nisam htio.Nisam jadnik..
» ZEMLJA S četiri milijuna nogometnih izbornika ima i četiri milijuna arhitekata
» Vikao je na gosta, zalio ga pićem i vikao mu 'Fuck America'
» Nisam živio u zlatnim godinama Jugoslavije, nisam naslijedio posao, nisam naslijedio stanove, samim tim neću da naslijedim ni ratove
» Suljo o fotki iz Davosa:'Molili su me da sjednem u prvi red,nisam htio.Nisam jadnik..
» ZEMLJA S četiri milijuna nogometnih izbornika ima i četiri milijuna arhitekata
Page 6 of 15