Motivator hrvatske reprezentacije Šimunić ima jedinicu iz psihologije na HNS-ovoj akademiji
Page 1 of 1
Motivator hrvatske reprezentacije Šimunić ima jedinicu iz psihologije na HNS-ovoj akademiji
www.index.hr
A koga to zanima ako bude rezultata,a ako nebude najebo je.....odličan .....ali bolji bez politike..
A koga to zanima ako bude rezultata,a ako nebude najebo je.....odličan .....ali bolji bez politike..
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Re: Motivator hrvatske reprezentacije Šimunić ima jedinicu iz psihologije na HNS-ovoj akademiji
zasto me ovo ne iznenadjuje ?
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
Re: Motivator hrvatske reprezentacije Šimunić ima jedinicu iz psihologije na HNS-ovoj akademiji
Svi intelektualci na forumu :D
2014-04-12
sto reci o liku koji ima 1 iz psihologije na nekom znojavom skracenom dopisnom seminarumaggie13 wrote:Svi intelektualci na forumu :D
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
Similar topics
» U svlačionici hrvatske reprezentacije i Macron i Kolinda: Čestitke Vatrenima
» Hrvat 'pokorio' Aziju, popularniji je od cijele hrvatske reprezentacije
» Na danasnji dan prije 31 godinu odigrana povijesna utakmica hrvatske reprezentacije
» Kako su se birali i kako biraju treneri nogometne reprezentacije Hrvatske po sistemu 'ti meni ja tebi'
» Njemačka bi vojnu jedinicu EU od 20 tisuća ljudi
» Hrvat 'pokorio' Aziju, popularniji je od cijele hrvatske reprezentacije
» Na danasnji dan prije 31 godinu odigrana povijesna utakmica hrvatske reprezentacije
» Kako su se birali i kako biraju treneri nogometne reprezentacije Hrvatske po sistemu 'ti meni ja tebi'
» Njemačka bi vojnu jedinicu EU od 20 tisuća ljudi
Page 1 of 1