Vikao je na gosta, zalio ga pićem i vikao mu 'Fuck America'
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Vikao je na gosta, zalio ga pićem i vikao mu 'Fuck America'
“Pili smo koktele u Lacroma baru kad smo čuli vikanje. Svjedočili smo kako vlasnik viče na starijeg gosta koji je ondje bio sa ženom i malim djetetom.
Opsjednuti vlasnik tada je udario gosta u lice i zalio ga pićem. Dok je gost odlazio, vlasnik je za njim vikao psovke. Šokantno ponašanje, totalno izvan kontrole.”
Jedan je to od dva osvrta koji su gosti Lacroma caffe bara na otoku Lokrumu u subotu ostavili na Tripadvisoru, nazvavši ih “Loše iskustvo” i “Gosta istukao vlasnik”. Drugi gost detaljnije navodi kako su gosti, za koje pretpostavlja da su Amerikanci jer je vlasnik, tvrde, za njima vikao “Fuck America!” bili šokirani jednako kao i ostali gosti u tom popularnom baru, koji je u subotu bio dupkom pun.
“Nisam vidio da su ti gosti prije toga radili probleme, ali hej, čak i da jesu, vlasnikova reakcija bila je neprihvatljiva. Dok je vikao da trebaju platiti, oni su se mirno složili, ali on je nastavio biti agresivan i počeo udarati muškarca bocom vode, bacajući njihove stvari po podu i gurajući ih. Svi su počeli vikati drugom zaposleniku da ga zaustavi i odstrani ga, što je na kraju i učinjeno”, napisao je drugi gost, koji se nazvao Shamedtobecroatian.
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/skandalozni-ispad-gazde-lokala-na-lokrumu-vikao-je-na-gosta-zalio-ga-picem-i-vikao-mu-fuck-america/7714980/
Opsjednuti vlasnik tada je udario gosta u lice i zalio ga pićem. Dok je gost odlazio, vlasnik je za njim vikao psovke. Šokantno ponašanje, totalno izvan kontrole.”
Jedan je to od dva osvrta koji su gosti Lacroma caffe bara na otoku Lokrumu u subotu ostavili na Tripadvisoru, nazvavši ih “Loše iskustvo” i “Gosta istukao vlasnik”. Drugi gost detaljnije navodi kako su gosti, za koje pretpostavlja da su Amerikanci jer je vlasnik, tvrde, za njima vikao “Fuck America!” bili šokirani jednako kao i ostali gosti u tom popularnom baru, koji je u subotu bio dupkom pun.
“Nisam vidio da su ti gosti prije toga radili probleme, ali hej, čak i da jesu, vlasnikova reakcija bila je neprihvatljiva. Dok je vikao da trebaju platiti, oni su se mirno složili, ali on je nastavio biti agresivan i počeo udarati muškarca bocom vode, bacajući njihove stvari po podu i gurajući ih. Svi su počeli vikati drugom zaposleniku da ga zaustavi i odstrani ga, što je na kraju i učinjeno”, napisao je drugi gost, koji se nazvao Shamedtobecroatian.
- Brat i ja radimo po cijele dane u objektu. Došla je ta američka obitelj i naručili su dvije pive. Kad im je brat donio račun, počeli su vikati da smo ih prevarili i da smo im donijeli račun za piće koje nisu popili, da to nije cijena za pivo iz cjenika. Naravno da je to bila ta cijena, ali oni su očigledno vidjeli što su htjeli vidjeti. Vidjeli su, naravno, nižu cijenu - objašnjava Banovac.
Bili su, kaže, iznimno bahati i odnosili se prema njima svisoka.
- Počeli su bratu vikati ‘Idiots’. Kad sam čuo da nas nazivaju kretenima, prišao sam im i rekao da mi možemo biti kreteni, ali da mi odlučujemo o ponašanju u ovom objektu. Nisam nikoga istukao, samo sam muškarcu opalio dva šamara da mu povrijedim čast i otjerao ih iz kafića. Dijete tome nije prisustvovalo, valjda se igralo negdje sa strane. Sve su snimile kamere, tako da mogu potvrditi priču - kaže Banovac. Ne smatra, kaže, svoje ponašanje primjerenim niti se ponosi njime, no ističe da mu godišnje kroz lokal prođe 150.000 osoba, a na toliku masu uvijek se nađe jedan koji ga potpuno izbaci iz takta svojim ponašanjem.
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/skandalozni-ispad-gazde-lokala-na-lokrumu-vikao-je-na-gosta-zalio-ga-picem-i-vikao-mu-fuck-america/7714980/
debotoijusto- Posts : 31651
2014-04-12
Re: Vikao je na gosta, zalio ga pićem i vikao mu 'Fuck America'
Nisam nikoga istukao, samo sam muškarcu opalio dva šamara da mu povrijedim čast i otjerao ih iz kafića. Dijete tome nije prisustvovalo, valjda se igralo negdje sa strane
koji mentalni sklop krcmara
2014-04-12
Usluga na nivou, dva samara i Fuck America.
Serbinho-3- Posts : 27691
2014-08-25
Taj nije Hrvat, mi Hrvati volimo Ameriku.
Amerika je prijatelj Hrvatskoj i Kosovu.
Amerika je prijatelj Hrvatskoj i Kosovu.
crvenkasti-
2014-04-17
debotoijusto wrote:Nisam nikoga istukao, samo sam muškarcu opalio dva šamara da mu povrijedim čast i otjerao ih iz kafića. Dijete tome nije prisustvovalo, valjda se igralo negdje sa strane
koji mentalni sklop krcmara
Bacaj napalm...
darth_vader-
2014-04-17
Slozna braca
2014-04-14
kakva reklama za naš turizam...
red wolf-
2016-02-10
Prvo ono u Zadru sa zabranom gay paru da ljetuje, pa sad ovo...U što se pretvara ova zemlja.
red wolf-
2016-02-10
ističe da mu godišnje kroz lokal prođe 150.000 osoba, a na toliku masu uvijek se nađe jedan koji ga potpuno izbaci iz takta svojim ponašanjem.
u zracnoj luci 150 000 dobije toplu rijec fotografiju i neku uslugu besplatno
kod djanija dva brza aplauza da ponizi
2014-04-12
hah.. evo malo i drugacijih stavova
ja sam na strani krcmara
covjek je covjek, robot robot
dakle ne ocekujte od covjeka da podnosi izniman teret i da pri tom svakodnevno trpi uvrede kao i masu raznih neugodnih popratnih elemenata...
ako to sve uspjeve istrpjeti 100 dana, 101 moze popustiti, netko 1. dan, netko 10, netko 101
ja sam na strani krcmara
covjek je covjek, robot robot
dakle ne ocekujte od covjeka da podnosi izniman teret i da pri tom svakodnevno trpi uvrede kao i masu raznih neugodnih popratnih elemenata...
ako to sve uspjeve istrpjeti 100 dana, 101 moze popustiti, netko 1. dan, netko 10, netko 101
2014-04-16
ako se privatniku dalo pravo da zaposljava koga hoce , pustite ga i da ugoscuje koga hocered wolf wrote:Prvo ono u Zadru sa zabranom gay paru da ljetuje, pa sad ovo...U što se pretvara ova zemlja.
ako svi imaju svoja pravila, zasto se Hrvatu namece da bude truba svima drugima
immortal-
2014-04-16
trebali su ostaviti drustveno uredjenje pa uredjivati pravila prema svojim mjeriliuma,red wolf wrote:kakva reklama za naš turizam...
PRIVATNO JE PRIVATNO
immortal-
2014-04-16
mortal wrote:trebali su ostaviti drustveno uredjenje pa uredjivati pravila prema svojim mjeriliuma,red wolf wrote:kakva reklama za naš turizam...
PRIVATNO JE PRIVATNO
firma je , nije privatno
misamumaloga , sunce na prozorcicu za 1 razred
2014-04-12
svejednodebotoijusto wrote:mortal wrote:trebali su ostaviti drustveno uredjenje pa uredjivati pravila prema svojim mjeriliuma,red wolf wrote:kakva reklama za naš turizam...
PRIVATNO JE PRIVATNO
firma je , nije privatno
nemaju pravo vrijedjati ljude u zemlji ciji su gosti
immortal-
2014-04-16
mortal wrote:svejednodebotoijusto wrote:mortal wrote:trebali su ostaviti drustveno uredjenje pa uredjivati pravila prema svojim mjeriliuma,red wolf wrote:kakva reklama za naš turizam...
PRIVATNO JE PRIVATNO
firma je , nije privatno
gdje je nestalo "gost je uvijek u pravu" ?
scena zbog 2 pive ?
o cemu mi pricamo ?
2014-04-12
biljezim krcmaru jedan veliki+
2014-04-16
Leviathan2 wrote:biljezim krcmaru jedan veliki+
dobit ces samar sotono
2014-04-12
ne samo gost nego i kupac,debotoijusto wrote:mortal wrote:svejednodebotoijusto wrote:mortal wrote:trebali su ostaviti drustveno uredjenje pa uredjivati pravila prema svojim mjeriliuma,red wolf wrote:kakva reklama za naš turizam...
PRIVATNO JE PRIVATNO
firma je , nije privatno
gdje je nestalo "gost je uvijek u pravu" ?
scena zbog 2 pive ?
o cemu mi pricamo ?
a kako Hrvati prolaze u trgovinama Lidla, Kauflanda .... u svojoj zemlji
kupuju otrovano meso, 100 puta odmrzavano
pokvarene el. aparate, nekvalitetne markirane proizvode... a zasto ??
gdje su i zasto kontrole zakazale
zasto od tih slucajeva nitko ne pravi scene i ne proziva strane veletrgovce
immortal-
2014-04-16
Je bila hetero obitelj ili ono "roditelj1" i "roditelj2"?
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Šimunić se ne da:'Nisam tri puta vikao 'za dom',vikao sam četiri puta
» Ceo Stadion vikao majmune
» Kinez ujko!Vikao ZDS pa ce biti kaznjen
» Beograd: mahao sos sekirče i vikao allahu akbar
» Imigrant u Milanu nožem napao vojnika i vikao Slava Alahu
» Ceo Stadion vikao majmune
» Kinez ujko!Vikao ZDS pa ce biti kaznjen
» Beograd: mahao sos sekirče i vikao allahu akbar
» Imigrant u Milanu nožem napao vojnika i vikao Slava Alahu
Page 1 of 3