Šimunić se ne da:'Nisam tri puta vikao 'za dom',vikao sam četiri puta
Page 12 of 15
Page 12 of 15 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14, 15
Re: Šimunić se ne da:'Nisam tri puta vikao 'za dom',vikao sam četiri puta
Zato kažem kako je.Usne Stjepana Gnječa wrote:Regoč wrote:Naziv kuna poviesno je opravdan, o tom nema spora. Ja kad vičem Za dom - Spremni mislim na hosovce koji su se borili protiv velikosrbske agresije, ustaše su mi nebitni. Tako treba i većina.
Još nemožemo čitat tuđe misli šta ko misli i kako misli...
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Zašto Kaji? StEva je počela pa nju šamaraj, gade "antifašistički".Usne Stjepana Gnječa wrote:kaja_333 wrote:židove se reduciralo glađu koliko znam, punašni su bili.Eva wrote:kaja_333 wrote:pa nije bila ali sada je.Eva wrote:RayMabus wrote:Eva wrote:RayMabus wrote:Eva wrote:Dalmacija ionak ni bila ustaška,
Lako se to promijeni. Ustašiju se glađu reducira. Staljin je imal takav recept za Ukrajinu. Znači nije nemoguće.
Tebi bi zveknuo takvu šamarčinu da bi ti lijevo i desno oko zamijenili mjesta.
Pusti ti Pavelića i ekipu, pričamo o pozdravu. ZDS odiše pozitivnošću, SFSN odiše tragedijom i zlom.Eva wrote:Regoč wrote:Smrt fašizmu je poziv na ubijanje i zator, to je negativna parola. Za dom Spremni je pozitivna, iskazuje spremnost rada i žrtvovanja za domovinu.RayMabus wrote:
Smrt fašizmu sloboda narodu , za dom spremni.
Nit jedno niti drugo u sebi ne nosi nikavu ideološku konstataciju nego najobicniju normalu.
Kome smeta za dom spremni onda bi mu trebao smetati i smrt fašizmu sloboda narodu jer su obe parole normalne.
Oksimoron čisti, jer bezglavnik je prvi pobjegao sa zlatom. Za bijeg spremni nekak više paše
Zato sto nemaju i jedan drugi ništa protiv reduciranja glađu Hrvata. Dapače. Točno onoliko respekta koliko pokazuju prema našim žrtvama dobiti ce od mene prema svojima. I ni trunčicu vise.Regoč wrote:Zašto Kaji? StEva je počela pa nju šamaraj, gade "antifašistički".Usne Stjepana Gnječa wrote:kaja_333 wrote:židove se reduciralo glađu koliko znam, punašni su bili.Eva wrote:kaja_333 wrote:pa nije bila ali sada je.Eva wrote:RayMabus wrote:Eva wrote:RayMabus wrote:Eva wrote:Dalmacija ionak ni bila ustaška,
Lako se to promijeni. Ustašiju se glađu reducira. Staljin je imal takav recept za Ukrajinu. Znači nije nemoguće.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Bieg ne mienja prirodu pozdrava.Eva wrote:Sadržaj škrinjice ne mijenja prirodu pozdrava. Bijeg je odlika kukavica, a ustaše su tu velemajstori.
Bar su pružili otpor, za razliku od 6 milijunah izabranih za holokaustizaciju.Eva wrote:tre911 wrote:Veliš pokupili partizanski recept, ovi bježali 4 godine po raznim vukojebinama pa i ustaše na kraju tako. No nije poanta u tome nego u laprdanju i pisanju gluposti o zlatu koje nije ni postojalo a ako jeste onda je ostalo u jugoslaviji.Eva wrote:Sadržaj škrinjice ne mijenja prirodu pozdrava. Bijeg je odlika kukavica, a ustaše su tu velemajstori.
Židovsko zlato oduzeto Židovima pronađeno je u katoličkoj crkvi u Remetama. Imam doma u ZG podatke o tome, kao i fotke.
A ustaške pičke su kukavice, bezmudaši, šljam i smeće.
Za koji dan, pa tek neki dan smo završili slavlje u Jasenovcu.Eva wrote:Btw, kad je ono proslava u Bleiburgu?
2015-08-15
Neće biti baš obilno.kaja_333 wrote:Zato sto nemaju i jedan drugi ništa protiv reduciranja glađu Hrvata. Dapače. Točno onoliko respekta koliko pokazuju prema našim žrtvama dobiti ce od mene prema svojima. I ni trunčicu vise.Regoč wrote:Zašto Kaji? StEva je počela pa nju šamaraj, gade "antifašistički".Usne Stjepana Gnječa wrote:kaja_333 wrote:židove se reduciralo glađu koliko znam, punašni su bili.Eva wrote:kaja_333 wrote:pa nije bila ali sada je.Eva wrote:RayMabus wrote:Eva wrote:RayMabus wrote:Eva wrote:Dalmacija ionak ni bila ustaška,
Veselica u Auschwitzu je vrhunac zabavne sezone.kaja_333 wrote:Za koji dan, pa tek neki dan smo završili slavlje u Jasenovcu.Eva wrote:Btw, kad je ono proslava u Bleiburgu?
Dobro vi bar niste pješačili, hrvatske željeznice su tu .. I master.Eva wrote:Kajo, puno trčkaraš! Kud si do Egipta potegla. Tak su i ustaše pješačile do Bleiburga bespotrebno.
2015-08-15
kaja_333 wrote:Zato sto nemaju i jedan drugi ništa protiv reduciranja glađu Hrvata. Dapače. Točno onoliko respekta koliko pokazuju prema našim žrtvama dobiti ce od mene prema svojima. I ni trunčicu vise.Regoč wrote:Zašto Kaji? StEva je počela pa nju šamaraj, gade "antifašistički".Usne Stjepana Gnječa wrote:kaja_333 wrote:židove se reduciralo glađu koliko znam, punašni su bili.Eva wrote:kaja_333 wrote:pa nije bila ali sada je.Eva wrote:RayMabus wrote:Eva wrote:RayMabus wrote:Eva wrote:Dalmacija ionak ni bila ustaška,
Kakve veze Hrvati imaju s ustaškim smećem? Više je Hrvata bilo u partizanama nego ustaša koje su ionak bile njemačke kujice.
Guest- Guest
Samo, kako im ne dojadi onoliko kamenje koje donesemo za ulaznicu, pretvorit će Šlesku u Hercegovinu.Regoč wrote:Veselica u Auschwitzu je vrhunac zabavne sezone.kaja_333 wrote:Za koji dan, pa tek neki dan smo završili slavlje u Jasenovcu.Eva wrote:Btw, kad je ono proslava u Bleiburgu?
Nemoj vjerovati svemu što piše okolo. Možda u svibnju 45., prije nikako.Eva wrote:kaja_333 wrote:Zato sto nemaju i jedan drugi ništa protiv reduciranja glađu Hrvata. Dapače. Točno onoliko respekta koliko pokazuju prema našim žrtvama dobiti ce od mene prema svojima. I ni trunčicu vise.Regoč wrote:Zašto Kaji? StEva je počela pa nju šamaraj, gade "antifašistički".Usne Stjepana Gnječa wrote:kaja_333 wrote:židove se reduciralo glađu koliko znam, punašni su bili.Eva wrote:kaja_333 wrote:pa nije bila ali sada je.Eva wrote:RayMabus wrote:Eva wrote:RayMabus wrote:Eva wrote:Dalmacija ionak ni bila ustaška,
Kakve veze Hrvati imaju s ustaškim smećem? Više je Hrvata bilo u partizanama nego ustaša koje su ionak bile njemačke kujice.
Vau...pa ti si... Ko bi rek`o... :)IvyTeasdale wrote:poglec na chatu kakvu sam pjesmu frakciji napisala i reci da ti se sviđa ;PStanojko wrote:Kakvog izazova? :)IvyTeasdale wrote:Stanojko,ne moras mi bas sve potvrđivat..nema tu izazova..:D
Regoč wrote:Veselica u Auschwitzu je vrhunac zabavne sezone.kaja_333 wrote:Za koji dan, pa tek neki dan smo završili slavlje u Jasenovcu.Eva wrote:Btw, kad je ono proslava u Bleiburgu?
Meni je draži Bleiburški dernek. Tu su se okupe i četnici i ustaše. Ima širinu.
Guest- Guest
Ja sam lijepo napisao kako i na koji način Joe gleda na ustaše jer naravno da su ustaše smatrali, barem većina, kako se bore za domovinu a ne za kvislinšku tvorevinu temeljenu na zločinu. U tome je poanta. Dakle to što su ustaše u najvećoj mjeri bili domoljubi ne mijenja karater tog pokreta i države koju su stvorili. E to je ono što Joe nije vidio ni shvatio.Regoč wrote:Nisu li?provocator wrote:To naprosto ne pije vodu. Ti osobno kažeš kako misliš na HOS-ovce ali pravo pitanje na koga su mislili (ili misle) oni?Regoč wrote:Naziv kuna poviesno je opravdan, o tom nema spora. Ja kad vičem Za dom - Spremni mislim na hosovce koji su se borili protiv velikosrbske agresije, ustaše su mi nebitni. Tako treba i većina.
Vrlo vjerojatno oni, kao i Joe Šimunić, smatraju ili misle da su ustaše bili u prvom redu rodoljubi i domoljubi koji su se borili za svoju domovinu.
A zašto je tomu tako napisao sam u nastavku komentara gdje spominjem dvolične političare, da se sad ne ponavljam.
Btw, i njemački vojnici su bili domoljubi što također ne mijenja karakter nacizma kao zločinačke ideologije.
Cure, odoh, lipo se zabavljajte!
Provo, ostaješ sam s curama, samo oprezno da te ne iskoriste.
Regoč wrote:Nemoj vjerovati svemu što piše okolo. Možda u svibnju 45., prije nikako.Eva wrote:kaja_333 wrote:Zato sto nemaju i jedan drugi ništa protiv reduciranja glađu Hrvata. Dapače. Točno onoliko respekta koliko pokazuju prema našim žrtvama dobiti ce od mene prema svojima. I ni trunčicu vise.Regoč wrote:Zašto Kaji? StEva je počela pa nju šamaraj, gade "antifašistički".Usne Stjepana Gnječa wrote:kaja_333 wrote:židove se reduciralo glađu koliko znam, punašni su bili.Eva wrote:kaja_333 wrote:pa nije bila ali sada je.Eva wrote:RayMabus wrote:Eva wrote:RayMabus wrote:Eva wrote:Dalmacija ionak ni bila ustaška,
Ima svjedoke u obitelji s muževe strane, Dalmacija partizanska. U Ustaše su većinom išli bosanski seljaci i ostali iz ruralnih krajeva, ovakvi kao Hasanče i Karamustafa. Ono zadnji šljam i smeće.
Guest- Guest
Pozdrav.Regoč wrote:Cure, odoh, lipo se zabavljajte!
2015-08-15
Odoh i ja, i vratite nam lovu za besplatnu vožnju vlakom. Aha, u biti to je ono zlato. Ok onda.
2015-08-15
Page 12 of 15 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14, 15
Similar topics
» Motivator hrvatske reprezentacije Šimunić ima jedinicu iz psihologije na HNS-ovoj akademiji
» Vikao je na gosta, zalio ga pićem i vikao mu 'Fuck America'
» Nisam živio u zlatnim godinama Jugoslavije, nisam naslijedio posao, nisam naslijedio stanove, samim tim neću da naslijedim ni ratove
» Suljo o fotki iz Davosa:'Molili su me da sjednem u prvi red,nisam htio.Nisam jadnik..
» ZEMLJA S četiri milijuna nogometnih izbornika ima i četiri milijuna arhitekata
» Vikao je na gosta, zalio ga pićem i vikao mu 'Fuck America'
» Nisam živio u zlatnim godinama Jugoslavije, nisam naslijedio posao, nisam naslijedio stanove, samim tim neću da naslijedim ni ratove
» Suljo o fotki iz Davosa:'Molili su me da sjednem u prvi red,nisam htio.Nisam jadnik..
» ZEMLJA S četiri milijuna nogometnih izbornika ima i četiri milijuna arhitekata
Page 12 of 15