Šimunić se ne da:'Nisam tri puta vikao 'za dom',vikao sam četiri puta
Page 14 of 15
Page 14 of 15 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15
Re: Šimunić se ne da:'Nisam tri puta vikao 'za dom',vikao sam četiri puta
A najviše ih je ipak bilo u vlaku za poljsku.Eva wrote:A bilo je i Židova u partizanima.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
To ovi koji su opali iz vlaka, njih par.
2015-08-15
kaja_333 wrote:A onda su vas posrednici zajebali . Ili ste zelenaškim ugovorom dogovorili da oni za nagradu dobiju stan a vi nogu u guzicu i kofer. Pa niste onda bas tak pametni..Eva wrote:kaja_333 wrote:Aha, jeste. Pretvorili ste se u radioaktivan pepel i ubijali i naciste, ne samo ustaše.Eva wrote:Kaj nismo pobili 10 milijuna ustaškog smeća.
Pa velim ti prek posrednika. Prvi outsourcing ti je bil Bleiburg. Partizani su ustaškim radioaktivnim otpadom napunili sve jame po Zloveniji.
Jesmo, viš da vas reketarimo i danas s izvrsnim kamatama a na ime ideologije stare 70 i kusur godina. Svaki ZDS +150 negativnih bodova i veće kamate. Ode i Podravka k nama uskoro. Niš, za godinu dvije svi bute naše roblje. Ti buš moja bedinerica, a Marčelo šofer. Tre i Vučina buju delali u vrtu.
Guest- Guest
Je vidim. Po noći dođete pa reketarite ili po danu ako netko priziva duhove.Eva wrote:kaja_333 wrote:A onda su vas posrednici zajebali . Ili ste zelenaškim ugovorom dogovorili da oni za nagradu dobiju stan a vi nogu u guzicu i kofer. Pa niste onda bas tak pametni..Eva wrote:kaja_333 wrote:Aha, jeste. Pretvorili ste se u radioaktivan pepel i ubijali i naciste, ne samo ustaše.Eva wrote:Kaj nismo pobili 10 milijuna ustaškog smeća.
Pa velim ti prek posrednika. Prvi outsourcing ti je bil Bleiburg. Partizani su ustaškim radioaktivnim otpadom napunili sve jame po Zloveniji.
Jesmo, viš da vas reketarimo i danas s izvrsnim kamatama a na ime ideologije stare 70 i kusur godina. Svaki ZDS +150 negativnih bodova i veće kamate. Ode i Podravka k nama uskoro. Niš, za godinu dvije svi bute naše roblje. Ti buš moja bedinerica, a Marčelo šofer. Tre i Vučina buju delali u vrtu.
2015-08-15
Buš videla kad ti uniformu francuske sobarice oblečem i dam partviš i mišćafl u ruke.
Guest- Guest
Pa će ti se u vrtu dernjati ZDS. I pjevati Juru I Bobana dok podrezuju živu gradu I okopavaju biljke, uklanjaju korov ...Eva wrote:kaja_333 wrote:A onda su vas posrednici zajebali . Ili ste zelenaškim ugovorom dogovorili da oni za nagradu dobiju stan a vi nogu u guzicu i kofer. Pa niste onda bas tak pametni..Eva wrote:kaja_333 wrote:Aha, jeste. Pretvorili ste se u radioaktivan pepel i ubijali i naciste, ne samo ustaše.Eva wrote:Kaj nismo pobili 10 milijuna ustaškog smeća.
Hoćeš li to moći podnijeti ... ili će ti biti zabavno
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Eva wrote:Buš videla kad ti uniformu francuske sobarice oblečem i dam partviš i mišćafl u ruke.
pa dobro vjerojatno bi mnogi rado vidjeli kaju u uniformi francuske sobarice, za tebe nekaj nis siguran
Moze, al prvo se moram spojiti s drugim svijetom .Eva wrote:Buš videla kad ti uniformu francuske sobarice oblečem i dam partviš i mišćafl u ruke.
2015-08-15
Ringo bi. On ce biti u onom u čemu je inače. Opancima i šajkači.marcellus wrote:Eva wrote:Buš videla kad ti uniformu francuske sobarice oblečem i dam partviš i mišćafl u ruke.
pa dobro vjerojatno bi mnogi rado vidjeli kaju u uniformi francuske sobarice, za tebe nekaj nis siguran
2015-08-15
Šta fali opancima i šajkači?kaja_333 wrote:Ringo bi. On ce biti u onom u čemu je inače. Opancima i šajkači.marcellus wrote:Eva wrote:Buš videla kad ti uniformu francuske sobarice oblečem i dam partviš i mišćafl u ruke.
Ja kad nabijem šajkaču I navučem opanke špicoke, onda dobijam nenormalan poriv, onda derem kao lud.kaja_333 wrote:Ringo bi. On ce biti u onom u čemu je inače. Opancima i šajkači.marcellus wrote:Eva wrote:Buš videla kad ti uniformu francuske sobarice oblečem i dam partviš i mišćafl u ruke.
Ti bi nakon tog iskustva postala trajno ovisna. Zato bolje šuti da ne bih dofurao iz Australije da ti predočim.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
dzango wrote:Šta fali opancima i šajkači?kaja_333 wrote:Ringo bi. On ce biti u onom u čemu je inače. Opancima i šajkači.marcellus wrote:Eva wrote:Buš videla kad ti uniformu francuske sobarice oblečem i dam partviš i mišćafl u ruke.
a da stanojko obuče uniformu francuske sobarice a ti staviš šajkaču i udri?
eo za admina
Oni opanci kakve nose u šumadiji su bezveze sa onim kljunovima.dzango wrote:Šta fali opancima i šajkači?kaja_333 wrote:Ringo bi. On ce biti u onom u čemu je inače. Opancima i šajkači.marcellus wrote:Eva wrote:Buš videla kad ti uniformu francuske sobarice oblečem i dam partviš i mišćafl u ruke.
Ove kakve nose u BIH ,Lici i CG,to su pravi opanci.
Šajkača je previše široka. Šajkača je u stvari rascvjetala titovka.
Titovka je ono ko mlada pica,a šajkača stara raširena.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
marcellus wrote:eo za admina
sheeeiiiiiit
zamisljam ih u klincu :Dmarcellus wrote:dzango wrote:Šta fali opancima i šajkači?kaja_333 wrote:Ringo bi. On ce biti u onom u čemu je inače. Opancima i šajkači.marcellus wrote:Eva wrote:Buš videla kad ti uniformu francuske sobarice oblečem i dam partviš i mišćafl u ruke.
a da stanojko obuče uniformu francuske sobarice a ti staviš šajkaču i udri?
2014-04-12
eo i za džanga
zapravo, danas je međunarodni dan medicinskih seka
živile !
živile !
Kako ga je onda pavelić odnio kad je pronađeno u remetama?? Nego što će biti ako napišem ovako "ako su ustaše pičke onda su židovi još veće. Potamanilo vas sestro na mlijune a vi samo u varšavi digli bunu. Baš ste dobre ovce za klanje bili"Eva wrote:tre911 wrote:Veliš pokupili partizanski recept, ovi bježali 4 godine po raznim vukojebinama pa i ustaše na kraju tako. No nije poanta u tome nego u laprdanju i pisanju gluposti o zlatu koje nije ni postojalo a ako jeste onda je ostalo u jugoslaviji.Eva wrote:Sadržaj škrinjice ne mijenja prirodu pozdrava. Bijeg je odlika kukavica, a ustaše su tu velemajstori.
Židovsko zlato oduzeto Židovima pronađeno je u katoličkoj crkvi u Remetama. Imam doma u ZG podatke o tome, kao i fotke.
A ustaške pičke su kukavice, bezmudaši, šljam i smeće.
Guest- Guest
isto kad i proslava u aušvitcu, dahau, treblinki...Eva wrote:Btw, kad je ono proslava u Bleiburgu?
Guest- Guest
Englezi nisu vratili ustaše jer se ustaše nisu predali. Vratili su domovinsku vojsku i civile koje je tito dao pobiti.Eva wrote:kaja_333 wrote:Zato sto nemaju i jedan drugi ništa protiv reduciranja glađu Hrvata. Dapače. Točno onoliko respekta koliko pokazuju prema našim žrtvama dobiti ce od mene prema svojima. I ni trunčicu vise.Regoč wrote:Zašto Kaji? StEva je počela pa nju šamaraj, gade "antifašistički".Usne Stjepana Gnječa wrote:kaja_333 wrote:židove se reduciralo glađu koliko znam, punašni su bili.Eva wrote:kaja_333 wrote:pa nije bila ali sada je.Eva wrote:RayMabus wrote:Eva wrote:RayMabus wrote:Eva wrote:Dalmacija ionak ni bila ustaška,
Lako se to promijeni. Ustašiju se glađu reducira. Staljin je imal takav recept za Ukrajinu. Znači nije nemoguće.
Tebi bi zveknuo takvu šamarčinu da bi ti lijevo i desno oko zamijenili mjesta.
Kakve veze Hrvati imaju s ustaškim smećem? Više je Hrvata bilo u partizanama nego ustaša koje su ionak bile njemačke kujice.
Guest- Guest
Page 14 of 15 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15
Similar topics
» Motivator hrvatske reprezentacije Šimunić ima jedinicu iz psihologije na HNS-ovoj akademiji
» Vikao je na gosta, zalio ga pićem i vikao mu 'Fuck America'
» Nisam živio u zlatnim godinama Jugoslavije, nisam naslijedio posao, nisam naslijedio stanove, samim tim neću da naslijedim ni ratove
» Suljo o fotki iz Davosa:'Molili su me da sjednem u prvi red,nisam htio.Nisam jadnik..
» ZEMLJA S četiri milijuna nogometnih izbornika ima i četiri milijuna arhitekata
» Vikao je na gosta, zalio ga pićem i vikao mu 'Fuck America'
» Nisam živio u zlatnim godinama Jugoslavije, nisam naslijedio posao, nisam naslijedio stanove, samim tim neću da naslijedim ni ratove
» Suljo o fotki iz Davosa:'Molili su me da sjednem u prvi red,nisam htio.Nisam jadnik..
» ZEMLJA S četiri milijuna nogometnih izbornika ima i četiri milijuna arhitekata
Page 14 of 15