Šimunić se ne da:'Nisam tri puta vikao 'za dom',vikao sam četiri puta
Page 7 of 15
Page 7 of 15 • 1 ... 6, 7, 8 ... 11 ... 15
Re: Šimunić se ne da:'Nisam tri puta vikao 'za dom',vikao sam četiri puta
A mozes ...posilje ces lagati da nisi čuoEro wrote:Kad ih se dere 100.000 ništa ne možeš učiniti.Sora wrote:Ateni da se deru na stadionu ZDS ne bi čuoEro wrote:A? Šta?provocator wrote:Mogu...Ero wrote:
Za dom, gosn Provocator.
Šta si ono drugo reko, jel možeš ponovit?
Danas si osobito gluh koliko mi se cini
Ama baš ništa.
To je rekla naša KGK iko iz topa
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
Idemo dalje
Problem riješen.
Sve ćemo zabranit i minimalna kazna je prekršajna uz minialno 500 kuna nowčane kazne
Problem riješen.
Sve ćemo zabranit i minimalna kazna je prekršajna uz minialno 500 kuna nowčane kazne
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Nawikinit čete se s vrimenom.
Ništa strašno ....napišeš druže Tito mi ti se kunemo ide prijawa prekršajna plus 500 kuna kazne.
Nawiknit čete se.
Ništa strašno ....napišeš druže Tito mi ti se kunemo ide prijawa prekršajna plus 500 kuna kazne.
Nawiknit čete se.
Last edited by RayMabus on 12/5/2016, 11:07; edited 1 time in total
2014-04-11
Čemu zabrane, dok HR ima otoke.
Guest- Guest
Da skinemo Židowe s kurza,Eva wrote:Čemu zabrane, dok HR ima otoke.
Owo je još i odlično jer čemo mi lako za taj pozdraw za dom spremni a oni če uwenit bez Tita.
Last edited by RayMabus on 12/5/2016, 11:08; edited 1 time in total
2014-04-11
bas sam ja za ista prava svih,a ti kad ti ne pasi vices 'bosancine',a kad ti pasu sutis kao zaliven..:Ddawson wrote:IvyTeasdale wrote:
Znas da sam u pravu,ali tesko priznat,ha?! B-)
Pa očito ne jer bi ti nekim naturaliziranim sumnjivim likovima dala veća prava od nekih drugih naturaliziranih. Ja jedina sreća ovih prvih je da Turci nisu bili crnci
2014-04-12
RayMabus wrote:Da skinemo Židowe s kurza,Eva wrote:Čemu zabrane, dok HR ima otoke.
Owo je još i odlično jer čemo mi lako za taj pozdraw za dom spremni a oni če uwenit bez Tita.
Jok, nema potrebe. Naplatit se može i u naturi. Jedan ZDS jedan otok.
Guest- Guest
Mislim da nečemo tako ....owo je bolje.Eva wrote:RayMabus wrote:Da skinemo Židowe s kurza,Eva wrote:Čemu zabrane, dok HR ima otoke.
Hwala.
2014-04-11
Istinu... Koja tebe boli...Ero wrote:A? Šta?provocator wrote:Mogu...Ero wrote:
Za dom, gosn Provocator.
Šta si ono drugo reko, jel možeš ponovit?
Ali neka... Dobro je to.
RayMabus wrote:Mislim da nečemo tako ....owo je bolje.Eva wrote:RayMabus wrote:Da skinemo Židowe s kurza,Eva wrote:Čemu zabrane, dok HR ima otoke.
Hwala.
Ma hoćemo. Pa Dalmacija ionak ni bila ustaška, nećete ni osjetiti da vam fali. A kad bi se baš zainatili, pa lakše je vas ustašoljupce preselit u Bosnu, jer ionak vas je većina iz okolice Kaknja.
Guest- Guest
Još nas malo pritiskajte jer HDZ ne može ukinit taj pozdraw tek tako nego mora imat izliku a to je pritisak židovskog lobija.Eva wrote:RayMabus wrote:Mislim da nečemo tako ....owo je bolje.Eva wrote:RayMabus wrote:Da skinemo Židowe s kurza,Eva wrote:Čemu zabrane, dok HR ima otoke.
Hwala.
Ma hoćemo. Pa Dalmacija ionak ni bila ustaška, nećete ni osjetiti da vam fali. A kad bi se baš zainatili, pa lakše je vas ustašoljupce preselit u Bosnu, jer ionak vas je većina iz okolice Kaknja.
Jedan pozdraw možemo zabranit a komunjare ih imaju masu .....i za swe če zakon biti isti ; prekršajna plus 500 kune nowčane kazne minimalno.
THANK YOU JEWS.
2014-04-11
Paaa..kako se uzme....recimo juri franceticu od najuzeg zapovjednog kruga oko njega bila su dva iz dalmat.zagore....ovisi od kraja do krajaEva wrote:RayMabus wrote:Mislim da nečemo tako ....owo je bolje.Eva wrote:RayMabus wrote:Da skinemo Židowe s kurza,Eva wrote:Čemu zabrane, dok HR ima otoke.
Hwala.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
nista, samo allahu akbar
2014-04-19
vuksadinare wrote:Paaa..kako se uzme....recimo juri franceticu od najuzeg zapovjednog kruga oko njega bila su dva iz dalmat.zagore....ovisi od kraja do krajaEva wrote:RayMabus wrote:Mislim da nečemo tako ....owo je bolje.Eva wrote:RayMabus wrote:Da skinemo Židowe s kurza,Eva wrote:Čemu zabrane, dok HR ima otoke.
Hwala.
Ali mu rodno selo ni bilo u sklopu ustaške vukojebine. Tak da ono ak ćemo cjepidlačit, Dalmacija nije bila ustaška prćija, pa kad se otoci oduzmu, neće nikome ni falit, kaj ne?
Guest- Guest
..primjerice imotski,drnis,benkovac,metkovic....su pretezno bili krajevi gdje je puno ljudi otislo u ustase...sinj i vrgorac su dali dosta partizana..omis recimo vise ustasa..makarska vise partizana...vodice vise partizana..dok iz susjednog pirovca dosta je bilo u ustasama
2015-09-08
Hebeš za dom spremni ako to a oče powuč i prekršajne prijawe za druže Tito i ti se kunemo i slične stwari
Možemo se žrtowati ......za dom.
Prekršajna plus 500 kuna.
Pa se ti kuni ....na Tita.
Možemo se žrtowati ......za dom.
Prekršajna plus 500 kuna.
Pa se ti kuni ....na Tita.
Last edited by RayMabus on 12/5/2016, 11:19; edited 1 time in total
2014-04-11
vuksadinare wrote:..primjerice imotski,drnis,benkovac,metkovic....su pretezno bili krajevi gdje je puno ljudi otislo u ustase...sinj i vrgorac su dali dosta partizana..omis recimo vise ustasa..makarska vise partizana...vodice vise partizana..dok iz susjednog pirovca dosta je bilo u ustasama
Nevažno, svi ustašofili, mogu u Bosnu. Povedite i Hasančeta Tamo imate sve, i džamija i rahatluka, pa ustašujte i sjećajte se šehidskih kostiju, bezglavnika i ostalih patuljaka.
Last edited by Eva on 12/5/2016, 11:21; edited 2 times in total
Guest- Guest
franceticevo rodno selo je bilo u lici...ovoj dvojici sela su bili pod ndh-a..inace u ndh-a nije bio zadar...i potez od sibenika do splita...recimo otok brac i hvar i korcula su bili u sastavu ndh-a dok otok solta,vis i lastovo nisu...Eva wrote:vuksadinare wrote:Paaa..kako se uzme....recimo juri franceticu od najuzeg zapovjednog kruga oko njega bila su dva iz dalmat.zagore....ovisi od kraja do krajaEva wrote:RayMabus wrote:Mislim da nečemo tako ....owo je bolje.Eva wrote:RayMabus wrote:Da skinemo Židowe s kurza,Eva wrote:Čemu zabrane, dok HR ima otoke.
Hwala.
Ali mu rodno selo ni bilo u sklopu ustaške vukojebine. Tak da ono ak ćemo cjepidlačit, Dalmacija nije bila ustaška prćija, pa kad se otoci oduzmu, neće nikome ni falit, kaj ne?
2015-09-08
..tesko..prije obrnutoEva wrote:vuksadinare wrote:..primjerice imotski,drnis,benkovac,metkovic....su pretezno bili krajevi gdje je puno ljudi otislo u ustase...sinj i vrgorac su dali dosta partizana..omis recimo vise ustasa..makarska vise partizana...vodice vise partizana..dok iz susjednog pirovca dosta je bilo u ustasama
Nevažno, svi ustašofili, mogu u Bosnu. Povedite i Hasančeta Tamo imate sve, i džamija i rahatluka, pa ustašujet i sjećajte se šehidskih kostiju, bezglavnika i ostalih patuljaka.
2015-09-08
Razguzit čemo komunare ....oni moraju reči druže Tito mi ti se kunemo a mi ne moramo.
Za dom.
Swima prekršajna prijawa i minimalno 500 kuna kazne za uzvikivanje i pisanje totalitarističkih parola.
KOmunjare na aparatima.
Za dom.
Swima prekršajna prijawa i minimalno 500 kuna kazne za uzvikivanje i pisanje totalitarističkih parola.
KOmunjare na aparatima.
2014-04-11
Regoč wrote:Naziv kuna poviesno je opravdan, o tom nema spora. Ja kad vičem Za dom - Spremni mislim na hosovce koji su se borili protiv velikosrbske agresije, ustaše su mi nebitni. Tako treba i većina.
Još nemožemo čitat tuđe misli šta ko misli i kako misli...
Guest- Guest
Page 7 of 15 • 1 ... 6, 7, 8 ... 11 ... 15
Similar topics
» Motivator hrvatske reprezentacije Šimunić ima jedinicu iz psihologije na HNS-ovoj akademiji
» Vikao je na gosta, zalio ga pićem i vikao mu 'Fuck America'
» Nisam živio u zlatnim godinama Jugoslavije, nisam naslijedio posao, nisam naslijedio stanove, samim tim neću da naslijedim ni ratove
» Suljo o fotki iz Davosa:'Molili su me da sjednem u prvi red,nisam htio.Nisam jadnik..
» ZEMLJA S četiri milijuna nogometnih izbornika ima i četiri milijuna arhitekata
» Vikao je na gosta, zalio ga pićem i vikao mu 'Fuck America'
» Nisam živio u zlatnim godinama Jugoslavije, nisam naslijedio posao, nisam naslijedio stanove, samim tim neću da naslijedim ni ratove
» Suljo o fotki iz Davosa:'Molili su me da sjednem u prvi red,nisam htio.Nisam jadnik..
» ZEMLJA S četiri milijuna nogometnih izbornika ima i četiri milijuna arhitekata
Page 7 of 15