Latinka Perović: Srbi ne poznaju dovoljno Rusiju
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Latinka Perović: Srbi ne poznaju dovoljno Rusiju
RayMabus wrote:Uglavnom kontinetalna Hrvatska ........jadranska regija nije baš tako taj mentalni sklop ...ovi sa sjewera bi Šwabama dali guziće ........ista konjušarska ekipa po mentalnom sklopu ko i Srbi sa Rusima.bogomdani wrote:Meni jeinteresantno da ovi nekom nes prebacuju,a bez pameti se trpaju svabima,"spasavaju ih" zauzimaju se za njih i slicno,mada u najboljem slucaju su svabama samo korisna radna snaga...a govoriti o Rusima,ovo i ono,je bedasto,jer u prosjeku ne poznaju 1/1 Rusa..tako da...
Govori za sebe. Toten, Thompson, Jurčević i mnogi drugi su germanofili.
Antijunak- Posts : 997
2015-09-26
Re: Latinka Perović: Srbi ne poznaju dovoljno Rusiju
Marginalci.Antijunak wrote:Govori za sebe. Toten, Thompson, Jurčević i mnogi drugi su germanofili.
Guest- Guest
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Latinka Perovic:'U Srbiji su jos na vlasti oni koji su doveli do krvavog raspada Jugoslavije.Sve susjedne zemlje moraju biti na oprezu.'
» PUTINOVA PORUKA PROTIVNICIMA "Nemate dovoljno benzina da obiđete Rusiju, a kamoli da je izolujete!"
» Kako to braćo Rusi?Zar mi Srbi nemamo povlašten tretman kod vas?:Hrvatska brza hrana osvaja Rusiju!
» Rusi i Srbi vriste od muke i ogorcenja Porfirijem:'Kritizira Rusiju i mole da ne postane pristalica hunte Zelenskog'
» "Srbi su glupi", "Srbi su lenji, nevaspitani, prljavi", "Srbi ne treba da lete avionom", "Trebalo je da sravne Srbiju u bombardovanju".
» PUTINOVA PORUKA PROTIVNICIMA "Nemate dovoljno benzina da obiđete Rusiju, a kamoli da je izolujete!"
» Kako to braćo Rusi?Zar mi Srbi nemamo povlašten tretman kod vas?:Hrvatska brza hrana osvaja Rusiju!
» Rusi i Srbi vriste od muke i ogorcenja Porfirijem:'Kritizira Rusiju i mole da ne postane pristalica hunte Zelenskog'
» "Srbi su glupi", "Srbi su lenji, nevaspitani, prljavi", "Srbi ne treba da lete avionom", "Trebalo je da sravne Srbiju u bombardovanju".
Page 5 of 5