Latinka Perović: Srbi ne poznaju dovoljno Rusiju
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Latinka Perović: Srbi ne poznaju dovoljno Rusiju
Kosovo je Srbija.Eva wrote:dzango wrote:Srbijanac je stanovnik Srbije. Mada je izraz rogobatan i imao je drugačiju svrhu.Eva wrote:dzango wrote:I Musliu je Srbijanac.Eva wrote:Jok, on je faćuk Fahrija Muslija.
Kaj i vi kao i Hrvati imate Srba muslimanske vjeroispovijesti? O jebote....
A Kosova je srpsko?
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
zena sere, srbi poznaju i razumiju jako dobro Rusiju ,jedni i drugi su isti u socioloskom smislu
Clone Stormtrooper-
2016-02-19
Zna ona dobro o čemu priča, više nego mnogi drugi.
Guest- Guest
Soroševci pa fino pižon
Kermit-
2014-04-17
Zna ali priča za Soroša kojem je jedini cilj propast Evrope i Rusije, osim toga nema Srbija dobar izbor samo dva jako loša a ulazak u EU znači smrt Srbiji i to biološko demografsku tu nema sumnje svi mladi bi pobjegli ali svi osim pižona i staraca ne bi osta nitko...Starhemberg wrote:Zna ona dobro o čemu priča, više nego mnogi drugi.
Kermit-
2014-04-17
U biti za RH je suoer da Sebija uđe jer usta država u roku par gidina nece imati ni pola st. Jednistavni nestati će
Kermit-
2014-04-17
Ne znam za to jbg, znam da je ona jedna od rijetkih tamo povjesničara objektivnih, razumnih, dosljednih, glas razuma u nacionalšovinistiškoj močvari koji nažalost nitko ne sluša....asilovski wrote:Zna ali priča za Soroša kojem je jedini cilj propast Evrope i Rusije, osim toga nema Srbija dobar izbor samo dva jako loša a ulazak u EU znači smrt Srbiji i to biološko demografsku tu nema sumnje svi mladi bi pobjegli ali svi osim pižona i staraca ne bi osta nitko...Starhemberg wrote:Zna ona dobro o čemu priča, više nego mnogi drugi.
Guest- Guest
2014-04-14
Biserko joj sef a znamo ko je ista...
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
a prdi uz vjetar ali plata ide jebiga :cat:direct deposit
2014-04-14
Žena je pojam za razne Antiće, Krestiće i slične. Po svemu.
Guest- Guest
Srbi vole Rusiju ....Rusija je majka ....bez Rusije nema Srbije ....i tako te price.
Đabe krečiti.
To je tamo nepromijenjiva konstanta.
Đabe krečiti.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ruse dakle ne poznas...uostalom ljudi,gdje ste se vi to tako puno druzili sa Rujama,pa da ih tako "dobro" poznajete?Clone Stormtrooper wrote:zena sere, srbi poznaju i razumiju jako dobro Rusiju ,jedni i drugi su isti u socioloskom smislu
Guest- Guest
Pa nanalogija na Hrvate i svabe..nekriticno ulagivanjeRayMabus wrote:Srbi vole Rusiju ....Rusija je majka ....bez Rusije nema Srbije ....i tako te price.
Đabe krečiti.
Guest- Guest
Je samo su Švabe ekonomija jaka i 20 km od hr granice pa sad .....
2014-04-11
ne govorimo sad o ekonomiji,nego nekim fenomenima veliki narodi-mali narodi..RayMabus wrote:Je samo su Švabe ekonomija jaka i 20 km od hr granice pa sad .....
Guest- Guest
Mada smo potekli i jedni i drugi iz istog plemena Slavenskog koje je doslo sa Karpatabogomdani wrote:Pa nanalogija na Hrvate i svabe..nekriticno ulagivanjeRayMabus wrote:Srbi vole Rusiju ....Rusija je majka ....bez Rusije nema Srbije ....i tako te price.
Đabe krečiti.
2014-04-14
Đabe kreci svak ko se trudi Srbe odbiti od ruske sise.
Zato se ja i ne trudim ......suviše sam preinteligentan da bi se time bavio.
Otpjevao je to ovaj u ovoj pjesmi .....i sve svoje istine pevao sam gluvom :
Otpjevao je to ovaj u ovoj pjesmi .....i sve svoje istine pevao sam gluvom :
2014-04-11
ajoj Medo,cackas ljutu Mečku u Pičku...ja kad sam to rekao,na starom forumu slijuedilo je veliko Zlo...mada si u pravu...Winter is coming wrote:Mada smo potekli i jedni i drugi iz istog plemena Slavenskog koje je doslo sa Karpatabogomdani wrote:Pa nanalogija na Hrvate i svabe..nekriticno ulagivanjeRayMabus wrote:Srbi vole Rusiju ....Rusija je majka ....bez Rusije nema Srbije ....i tako te price.
Đabe krečiti.
Guest- Guest
Đabe kreci svak ko se trudi Srbe odbiti od ruske sise.
I pošto je to tako onda :
I pošto je to tako onda :
2014-04-11
Medo nema kompleksa manje vrijednosti,a ona filozofija o genetskoj cistoci i superiornosti je propala onda a propasce i opetbogomdani wrote:ajoj Medo,cackas ljutu Mečku u Pičku...ja kad sam to rekao,na starom forumu slijuedilo je veliko Zlo...mada si u pravu...Winter is coming wrote:Mada smo potekli i jedni i drugi iz istog plemena Slavenskog koje je doslo sa Karpatabogomdani wrote:Pa nanalogija na Hrvate i svabe..nekriticno ulagivanjeRayMabus wrote:Srbi vole Rusiju ....Rusija je majka ....bez Rusije nema Srbije ....i tako te price.
Đabe krečiti.
2014-04-14
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Latinka Perovic:'U Srbiji su jos na vlasti oni koji su doveli do krvavog raspada Jugoslavije.Sve susjedne zemlje moraju biti na oprezu.'
» PUTINOVA PORUKA PROTIVNICIMA "Nemate dovoljno benzina da obiđete Rusiju, a kamoli da je izolujete!"
» Kako to braćo Rusi?Zar mi Srbi nemamo povlašten tretman kod vas?:Hrvatska brza hrana osvaja Rusiju!
» Rusi i Srbi vriste od muke i ogorcenja Porfirijem:'Kritizira Rusiju i mole da ne postane pristalica hunte Zelenskog'
» "Srbi su glupi", "Srbi su lenji, nevaspitani, prljavi", "Srbi ne treba da lete avionom", "Trebalo je da sravne Srbiju u bombardovanju".
» PUTINOVA PORUKA PROTIVNICIMA "Nemate dovoljno benzina da obiđete Rusiju, a kamoli da je izolujete!"
» Kako to braćo Rusi?Zar mi Srbi nemamo povlašten tretman kod vas?:Hrvatska brza hrana osvaja Rusiju!
» Rusi i Srbi vriste od muke i ogorcenja Porfirijem:'Kritizira Rusiju i mole da ne postane pristalica hunte Zelenskog'
» "Srbi su glupi", "Srbi su lenji, nevaspitani, prljavi", "Srbi ne treba da lete avionom", "Trebalo je da sravne Srbiju u bombardovanju".
Page 3 of 5