Latinka Perovic:'U Srbiji su jos na vlasti oni koji su doveli do krvavog raspada Jugoslavije.Sve susjedne zemlje moraju biti na oprezu.'
Page 1 of 1
Latinka Perovic:'U Srbiji su jos na vlasti oni koji su doveli do krvavog raspada Jugoslavije.Sve susjedne zemlje moraju biti na oprezu.'
https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/hrvatska/srpska-znanstvenica-salje-dramaticno-upozorenje-u-srbiji-jos-traje-politika-koja-je-dovela-do-krvavog-raspada-jugoslavije-sve-susjedne-zemlje-moraju-biti-na-oprezu-1223903
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Latinka Perovic:'U Srbiji su jos na vlasti oni koji su doveli do krvavog raspada Jugoslavije.Sve susjedne zemlje moraju biti na oprezu.'
..to je nedavno i SOA upozorila...doista ne treba sve banalno shvacati u svezi njih..to je majka svih zajeba
2015-09-08
Re: Latinka Perovic:'U Srbiji su jos na vlasti oni koji su doveli do krvavog raspada Jugoslavije.Sve susjedne zemlje moraju biti na oprezu.'
pala je zbog s.dapcevic
da bude balansa
ovo nije tacno
da bude balansa
ovo nije tacno
2020-04-21
sta nije tacno?pizzon wrote:pala je zbog s.dapcevic
da bude balansa
ovo nije tacno
2015-09-08
ja nisam vuchicevvuksadinare wrote:sta nije tacno?pizzon wrote:pala je zbog s.dapcevic
da bude balansa
ovo nije tacno
fan, zbog iluzije zvana rusija.
ali, da razmislja o bilo
kome kao meti,
to su gluposti.
ali jesu meta,
oni koji napadnu
srbe van srbije ili
samu srbiju.
totalni pacifizam
nije opcija, isto
ko i agresija.
2020-04-21
...tko ce srbiju napast?..jedino ikri ubog odmazde i podrske putinu i rusijipizzon wrote:ja nisam vuchicevvuksadinare wrote:sta nije tacno?pizzon wrote:pala je zbog s.dapcevic
da bude balansa
ovo nije tacno
fan, zbog iluzije zvana rusija.
ali, da razmislja o bilo
kome kao meti,
to su gluposti.
ali jesu meta,
oni koji napadnu
srbe van srbije ili
samu srbiju.
totalni pacifizam
nije opcija, isto
ko i agresija.
2015-09-08
Što nije točno? Da su Srbi zbog svoje mahnite megalomanije, a po principu 'što gore - to bolje', razbucali državu radnika i seljaka? Pa to ne znaju jedino u Rusiji, Kini i Sj. Koreji.pizzon wrote:pala je zbog s.dapcevic
da bude balansa
ovo nije tacno
zganci_i_jetrica- Posts : 1406
2021-06-05
MA nije Srbija vise u stanju napast bilo koga osim Kosovovuksadinare wrote:..to je nedavno i SOA upozorila...doista ne treba sve banalno shvacati u svezi njih..to je majka svih zajeba
Mozda i BiH ali to im ne bih savjetovao
Doduse Vulinove baljezgarije mogu stvarati nemir ali on je pajac
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
A u BIH, HR, Kosovu, nisu isti na vlasti?
Što volim ove drugosrbijance iz komunističkog miljea.
Što volim ove drugosrbijance iz komunističkog miljea.
I podrška HDZ-u svih ovih godina je također teška debilana,pa svake godine na izborima poberu najviše glasova.vuksadinare wrote:..to je nedavno i SOA upozorila...doista ne treba sve banalno shvacati u svezi njih..to je majka svih zajeba
Da li je SOA upozorila na HDZ???
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Similar topics
» Latinka Perović: Srbi ne poznaju dovoljno Rusiju
» Jakovina otvoreno porucio Srbiji;'Krivi ste za raspad Jugoslavije.Raspad je poceo 'jogurt revolucijom' i rusenjem legitimne vojvodjanske vlasti 1988 godine'
» kakva smo mi država da Spomenik domovini, koji bi trebao biti ponos svih građana, moraju čuvati zaštitari od istih tih građana?
» SOA zabrinuta sve agresivnijim ponasanjem Srbije:'Moramo biti na oprezu.'
» Evropa na oprezu zbog terorista koji dolaze preko Balkana
» Jakovina otvoreno porucio Srbiji;'Krivi ste za raspad Jugoslavije.Raspad je poceo 'jogurt revolucijom' i rusenjem legitimne vojvodjanske vlasti 1988 godine'
» kakva smo mi država da Spomenik domovini, koji bi trebao biti ponos svih građana, moraju čuvati zaštitari od istih tih građana?
» SOA zabrinuta sve agresivnijim ponasanjem Srbije:'Moramo biti na oprezu.'
» Evropa na oprezu zbog terorista koji dolaze preko Balkana
Page 1 of 1